418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ment -
Valakinek van 1 felesleges inv kódja? -
Reklám? Akkor ban. -
Aki esetleg ráunna a wot-ra, szerintem itt is kiélheti magát (csak ez nem ingyenes ugye).
-
Cs3 #306219 Nem emlékszem, hogy be van-e kapcsolva replay, de ha hazaérek és megvan akkor felteszem. Mondjuk visszanézve, lehet már nem lenne ennyire misztikus :) -
oszt miért nem t71?:))) hát elég kemény kihúzni vele a nagyobbig, de néha fun kis tankszerű:) -
bigmano #306217 Igen a KV2 elég picike nehéz észrevenni.......XD -
Cs3 #306216 Hehe. Jól sikerült álcafestés. Faragtam már rá álcára, meg sötét fényviszonyokra. Egyszerűen nem villant fel a sziluett, amikor rávittem a célkeresztet, mivel nem láttam, azt gondoltam, hogy a domb másik oldalán van. Hát nem ott volt a KV-2, oszt one shot. -
Néha elég szívás, h annyira kicsi a végsebessége a Centurionnak. Alig értem vissza a bázisunkra. 96%-nál reseteltem a foglalást, le is lettem hackerezve a végén:D
Replay
-
Sziasztok, akik szakasztársakat keresnek a játékon belül van egy channel
:Stronk Plutons néven, tele jó játékosokkal.
-
Micsoda beállítás. Hogy néz már ki szerencsétlen Nashorn?! :)))))
-
Ha most ilyen bugok vannak mi lesz a havoknál? :D -
Attiska #306211 Az áron egy kicsit leakadtam.
Ritka hk-k. -
pecaboy #306210 "Keresd a tankot!" Szép! :) -
EmR3 #306209 ez sem rossz
-
foxbat88fx #306208 és tényleg :) LOL, hát igen, elég hülye megoldás, de ez van :/
majd megszokjuk -
TomDantes #306207 Ma jöttem rá, hogy nem is vették ki. Vidd az egeret a statisztikában a kilőtt ellenfelek sorra, és akkor mutatja. Rohadtul hülye egy megoldás, ez vajon hogy jutott eszükbe? -
foxbat88fx #306206 téged nem idegesít hogy kivették a kill-t a statisztikából???
én szerettem nézegetni hogy melyik tankkal hogy állok, erre meg kiveszik, pedig szerintem elég fontos statisztika ez -.-"
am ja, stug 3 B-re nekem is megadta valami 900 exp-re :D meg sem kellett szakadni érte -
Van aki gyűjti a tank ászt? Az most menjen a Stug IIIB-vel. Első meccsre beadta, 75-ös legénységgel. 
-
nemtudommivan #306204 Tegnap meglett a t44-re a 100 milis ágyú. Jobb rof, jobb jobb kiterithetoseg es pontossag es megsem tudok jobb lenni vele mint a 122 milissel. 1800-2000-nel nem jon ossze tobb. Szerintem az a baj hogy toltes utan azonnal ki akarok bujni ujra loni. A 122-es turelmesebb jatekot kivan meg , illetve amig toltok addig el is tunok es "leszállnak" rolam es masik celpontot keresnek. Vagy valami ilyesmi. Vagy talan kevesebbet kell kockaztatnom azzal hogy kidugom az orrom nagyobb sebzes mellett. A lobaszoval mar tobbszor karcoltam 4800 kornyeki sebzest de a szazassal ez csak akkor lesz meg szerintem ha hatulrol lovoldozok vele. Maradok a noob lovegnel.... -
Oddball29 #306203 Ez szerintem speciel a ruszki 122 mm-es D-25-T csinálja. KV-3-nál én is észrevettem, hogy bátrabban lövök kapásból, mint a papíron jóval pontosabb és rövidebb ideig is célzó E-75-el. Bezzeg a kínai kópiája nem ilyen, az annyira szörnyű volt, hogy inkább a stock ágyúval vittem végig a IS-2-őt. -
Oddball29 #306202 El lehet vele lenni, de nagyon ritka hatos bajnokságon kívül nincs sok értelme. -
Simulacrum #306201 Egyszer lehet, hogy kipróbálom, de a 10 kicsit kevés egy végleges következtetéshez.
A Chaffee ugyanolyan jó, mint régen, ha lenne két jó light amerikai legénységem még biztosan a garázsban lenne, de így csak a T71 figyel bent, mert azért az jobb, ha csak egy kell. -
KérDÉS, Urak!
Megéri-é kifejleszteni a CShéfit mostanság? Lenne köbö 45e szabad Xp-m, és gondoltam ez még nincs meg...
T71 megvan de egy ideje nem használom...
szóval perpill milyen az a kis tank?
-
lammaer #306199 Nah, azt tudod hogy ezt az elméletet NAGYON könnyű ellenőrizni. Menj be gyakorlóba vkivel, lőjél rá 10et kapáslövéssel, meg 10et célozva. -
hogy a 'csába lehet a jacktor mod telepítése után a hajszálkeresztet normális működésre bírni?
se töltési idő, se semmi, csak egy szaggatott kör van
a jimbo hajszálkeresztet direkt nem akarom telepíteni, nekem jó lenne a gyári -
foxbat88fx #306197 fülesem van, meg kis hangszórók, de nem volt az igazi :D
gyári jobb nekem -
Camo level 99

-
Lichtmaschin #306195 Sziasztok, friss hús vagyok a wot-ban. Tudatlanként német ágat kezdtem el húzni a Tigris miatt, aztán egyszer találkoztam egy AT2-vel...
Szóval többnyire 5-s tankjaim vannak és talán az AT2 amelyiket a legjobban szeretem és még csak a lassúsága sem zavar az esetek 90% ban. KV1 találom a legnehezebb ellenfélnek a harcok során, ezért gondoltam kipróbálom azt is de a T28 valami borzasztóan szenvedős számomra, létezik valami taktika féleség ehhez a tankhoz?
Illetve a napokban a a németek VK 30 HT al is sikerült elég jó csatákat mennem, csak rá kellett jönnöm, hogy nem nekem kell elöl mennem. Mondjuk általában ez a bajom, hogy nehezen fogom vissza magam és csőre töltött ágyuval nekirohanok az ellenfélnek :-)
Illetve a kérdésem az lenne még, hogy érdemes-e valamelyik magyar századhoz csatlakoznom? jár valami plusszal? -
Nincs mély hangszóród/ládás a gépre,mi ?
Nekem van, de múltkor ki húztam az enyémet, és úgy hallgattam.... úgy tényleg nem adja vissza azt az érzést. -
Használj Spybotot , ingyenes és nagyon jó!
Meg Spyware terminatort esetleg mellé. -
Simulacrum #306192 Pontosan így van, szerintem rettentő sokan nem használják, sokan nem is tudnak róla. -
Végre megkaptam. Két héttel tovább tartott a lightok és az artyk miatt. Pfffff...
-
foxbat88fx #306190 fel... de már le is töröltem :D
nekem nem jön be, volt egy két jó hang (amx 50 100 vagy kv-4)
de a többsége elég gagyi volt :S fűnyíró hangok stb...
+ jó párszor bebugzott vagy kimaradtak a hangok, maradok a gyárinál :) -
foxbat88fx #306189 jah... HHR-B-sek voltak a csapattársaim + egy efe-x
erre a hhr full bekempelt :(
de kemény volt a végén 3 percen keresztül menekült a 13 90 a két enemy elől
azok meg hogy mondták hogy 13% vagy mennyi és elvernek minket :D
majd mondtam hogy nézzenek fel a jobb felső sarokba XDD -
nemtudommivan #306188 Szerintem arra gondolt hogy a piroskak nem is hasznaljak a sniper modot. Csak ratartjak a csovet es durr. -
lammaer #306187 A. Mi köze van a tankodnak ahhoz, hogy mennyia WNed? A csapat játszik, nem csak te.
B. 20 csatából %ot számolni felesleges. -
lammaer #306186 "Valószínűleg ez direkt a gyenge játékosok miatt van így"
Na majd pont azok jönnek rá hogy célzes előtt gyorsan ki kell ugrani sniper nézetből.... :) -
Konteó elméletek. Imádom őket, bár ez azért megmosolyogtatott most. -
Simulacrum #306184 Twitch, de a replay is jó amúgy, az tényleg nem tökéletes, de ez azért abban is látszik.
Emre az autoaim az természetesen nem jó jelenleg, bár ugye ha lentebb állítják érdekesebb lesz.