A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lichtmaschin #306195 Sziasztok, friss hús vagyok a wot-ban. Tudatlanként német ágat kezdtem el húzni a Tigris miatt, aztán egyszer találkoztam egy AT2-vel...
Szóval többnyire 5-s tankjaim vannak és talán az AT2 amelyiket a legjobban szeretem és még csak a lassúsága sem zavar az esetek 90% ban. KV1 találom a legnehezebb ellenfélnek a harcok során, ezért gondoltam kipróbálom azt is de a T28 valami borzasztóan szenvedős számomra, létezik valami taktika féleség ehhez a tankhoz?
Illetve a napokban a a németek VK 30 HT al is sikerült elég jó csatákat mennem, csak rá kellett jönnöm, hogy nem nekem kell elöl mennem. Mondjuk általában ez a bajom, hogy nehezen fogom vissza magam és csőre töltött ágyuval nekirohanok az ellenfélnek :-)
Illetve a kérdésem az lenne még, hogy érdemes-e valamelyik magyar századhoz csatlakoznom? jár valami plusszal?