418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zegi Norbi HUN
    Nem semmi egy tank az tuti
  • haflac
    Az fv a pálya másik végéről,max feléről felez le(jó esetben) és ugyanúgy nem látod,milyen camoról beszélünk ezek után?Tesztszerón volt szerencsém kipróbálni az fv-t,nagyon is pontos az a löveg.5-6000 dmg különösebb erőfeszítés nélkül kivitelezhető.
  • Roger6
    Nem beszélve arról, hogy 268 tű pontos még akkor is, ha nem szűkült össze, FV meg full összeszűkülve is olyanokat lő baszki, hogy néha a hajam az égnek áll tőle. :) Szóval szerintem 268 még így is jóval ütősebb egy FV-nél, hogy nerfelték.
  • Roger6
    Értem, szóval ebben a játékban csak a löveg számít. A camo meg armor meg töltési idő meg ilyenek elmehetnek a francba. Van FV TD-m, van 268-am. A 268 egy kibaszott láthatatlan tank, nyílt terepen 300 méterről nem vesznek észre lövés után sem a heavyk.
  • haflac
    Érik a következő x-es tank eladása.
  • haflac
    Az E-100 150milise tökéletesen alkalmatlan modulok kiütésére sima repesz-rombolóval.Kb 100 méterről megkínáltam vele egy ferdit,300dmg,egy gramm modult nem vágott haza,ugyanekkora távolságból lövök az st1 lövegére,csata utáni jelentésben sérült lánctalp.Persze az fv td 4km távolságból 1600-at ver bele+kigyújt, még véletlenül sem op.De az obj-268 sebzését azt persze nerfelni kellett mert a 850 az brutál nagy.
  • nemtudommivan
    A megoldas az elc amx. Felderito es brutalis megsemmisito egyben. Szuper rejtozesevel (ha a legenyeken is van ) ugy tudod loni az ellent hogy azt sem tudjak hol vagy. Ha megis megtudjak akkor atrepulsz egy masik helyte es onnan oltogatod oket. Nagyon jo leosztasokat kap. Alig megy kilencesek kozott inkabb t-567 az atlag ott meg a 170/240 eleg jo. Vagy 248 a gold (ha jol emlekszem ) ha egy e75 az ellenfel.
  • DarkDays
    Ez így abszolút nem jó célzás artyval,kicsit jobban mögé és balra kellett volna céloznod akkor lenne ideális.Artynál nem mérvadó a célkör közepén lévő pont.Lövedék ívben érkezik(felülről) ezért ha mögé célzol sokkal több esélyed van,ilyen pontosság mellett is hogy bele akad a lövedék a célpontba.Ilyen célzás mellett viszont,rábízod az RNG-re hogy a kőrben hova csapódjon
  • EmR3
    Én ezt használom, és ha jól emlékszek ebben működött.

Zoom mod, ZoomX, NoScroll , ServerCross - 0.9.0
  • Gyuszopapa
    Hát ríhatnékom van de nagyon.Nekiálltam ennek a Tűz és Víz küldetésnek.
    De egyfolytában csak szopok ha arty-val vagyok akkor azért ha könnyűtankkal akkor azért.Arty-val kiszedek 3-4-et vesztünk ha alig bírok valamit eltalálni nyerünk akkor meg nem vagyok az első 10-ben.Könnyűtankkal ugyanez.
  • popey8
    Átolvastam az utolsó pár oldal hozzászólásait és már többen is írták, h ezt a problémát okozza az adott fájl. A modder elvileg dolgozik a frissítésen.
  • Attiska
    Köszönöm.
  • popey8
    Köszi, de éppen most próbáltam ezt és ezzel sem jó. A szóban forgó fájl dátumából kiderül, h ez a régi 8.11-es fájl. Gondolom látták, h működik aztán nem nyúltak hozzá. Kár, h nem tudok oroszul:) Jelenteni kéne a dolgot, hátha kijavítják. Sztem máshol is ez lehet fent, szal ez bukta. Bár megnézem még pár helyen, hátha találok frisset.
  • ximix #306290
    Zoom, ZoomX, NoScroll, ZoomIndicator, ServerCross2
  • popey8
    Na megvan a hiba forrása. A szerveroldali célkereszt modnak az a fájlja okozza a gondot, ami azért felel, h a szerveroldali és a kliensoldali célkereszt együtt legyen látható. Ha jól emlékszem ez a fájl még a 8.11-ből van, szal ha lecserélem a 9.0-ásra remélem jó lesz. Ja amúgy a fájl neve: control_modes.pyc
  • ximix #306288
    Talált, nem talált?

Nem talált.
    Előttük a karika szélén porzott nulla sebzéssel pedig elég ideális volt a helyzet.

• mittomén1
    örök hála érte:)
  • ximix #306286
    Ha használsz wot tweakert az telepit a módmappába lehet az hiányzik neki ?
  • popey8
    OMG ez a játék. Leteszteltem a dolgot és igazad volt. Kivettem az összes modot és így a játékbeli extra effekt kapcsoló tényleg kinyírja a villanást. Kezdhetem megfejteni melyik mod miatt nem kapcsolódik ki. De ami a poén: modokkal csata közben még 1x sem dobott ki, most modok nélkül egyből az 1. csatában és vissza se enged.
  • Solten
    A blogtankerrol...
  • Solten
    Mar nem tudom melyik ruszki oldalrol kukaztam elo, feltoltottem a data-ra: link
  • Lunki88
    Na úgy látom csak lett némi foganatja hogy megemlítettem itt a RO2-t. :)
  • ximix #306281
    Jó, de nem kell letölteni elég ha beteszed a játékaid közé a steamen onnantól már a "tied".
  • kHares
    Végre leváltottam a Sturer Emil ágyúját a nagyra. Mostani legkedvesebb élményem:
    T7 csata, szemben 3 db. E-25 van. Azt gondolták berohannak oldalt. Persze embereink vörösek, nem reagálnak hiába buzdítom őket csak 100 métert kéne mozdulni mert mindjárt ellepnek. Sebaj, talán egyet leszedek, ugye visszavonulásra alkalmatlan a gép. Célzás után kör legszéle lánc szemből, még csak le sem esik. Oké, túlmanőverezik oldalbalövöm lánc megint most leesik de nem sérül, társak valahogy leszedik. Következő rohan de még oldalbalövöm lánc megy tovább nem sérül, harmadik E-25 8 killel zárja a kört.
    Értem én hogy a Nagy Random de wtf, mindig felröhögök mikor sorban leosztja a lehetetlen lövéseket.

Amúgy mitől 37 tonna ez a szörnyeteg? Ugye páncélzat az nincs rajta, ágyú is csak 4,8 tonna.
  • mittomén1
    mégsem igy lett. 10gb csak az sp. az mp még 22gb lenne.a másik 2höz meg amit még betett hogy letölthető, 40gb-ot kér.elment az eszük.ha lenne annyi felesleges helyem tölteném le. azért a single player meglett ingyen.csak sokkal több helyet foglal el mint eddig...
  • foxbat88fx
    supportnak írtál?
  • mittomén1
    hát remélem is hogy akkor már a 2 egyben.de akkor a multit is mért rakta be külön hogy letölthető ha az sp-vel eggyütt tölti, azt nem értem.
  • Attiska
    Van valahol a 0.9.0-hoz különálló Meltymap féle páncélvastagság számoló?
  • Sir Charles
    Hát ezt se gondoltam, hogy valaha bekövetkezik.

Győzelem!
    Csata: Sand River
    Jármű: M5 Stuart
    Szerzett tapasztalat: 1 108
    Szerzett kredit: 25 769
    Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • ximix #306274
    Na bele zavarodtam nem RS hanem HoS sp + multi gondolom.
  • mittomén1
    tudom eddig is az volt. de 4 dolog lett most a gyüjtemény résznél nálam: ro2 sp,mp ,beta és rising storm. sp-t töltöm a töltés kijelző szerint 6,6gb de nálam a mappában 10,3-at foglal
  • mittomén1
    red orchestra 2-ről van szó nehogy valaki összezavarodjon.kis off.
  • ximix #306271
    Mert ez nem SP hanem HoS.

• mittomén1
    korábban nekem torrenről megvolt a játék.az eredeti mégis csak jobb töröltem és elkezdtem letölteni.na eddig ami volt az kevesebb mint 7gb helyet foglalt.most amit tölt azt írja 6,6gb de 10,3gb amit elfoglalt a meghajtóról.nem tudom mire vélni ezt.
  • Kubukli
    Ez most vagy valami vagy megy valahová.
    Illetve két patch-et hasonlitgat a kolléga és némileg elégedetlennek tűnik.
  • Master91
    ?
    ezt most még egyszer
  • mittomén1
    6,6gb a ro2 sp akkor ez mért foglal 10,3 gb-ot?
  • Kubukli
    Jönne valaki szakaszba (t5-t8)?
    Ingame: Siemachief.
    A lentebb beharangozott stronk csatornán sajnos a lengyel helyi menőnél ezzel a nickkel nem voltam túl szerencsés.
  • Solten
    Mar megint bemakoltad??

• Solten
    Bakker, mekkora joszag.