banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Végre leváltottam a Sturer Emil ágyúját a nagyra. Mostani legkedvesebb élményem:
    T7 csata, szemben 3 db. E-25 van. Azt gondolták berohannak oldalt. Persze embereink vörösek, nem reagálnak hiába buzdítom őket csak 100 métert kéne mozdulni mert mindjárt ellepnek. Sebaj, talán egyet leszedek, ugye visszavonulásra alkalmatlan a gép. Célzás után kör legszéle lánc szemből, még csak le sem esik. Oké, túlmanőverezik oldalbalövöm lánc megint most leesik de nem sérül, társak valahogy leszedik. Következő rohan de még oldalbalövöm lánc megy tovább nem sérül, harmadik E-25 8 killel zárja a kört.
    Értem én hogy a Nagy Random de wtf, mindig felröhögök mikor sorban leosztja a lehetetlen lövéseket.

Amúgy mitől 37 tonna ez a szörnyeteg? Ugye páncélzat az nincs rajta, ágyú is csak 4,8 tonna.