418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Azok a nevek :DDD
  • Malachit
    Úgy tapasztaltam (miután lenyugodtam az idegbajból), hogy FV TD-t távolra arty-ként kell elképzelnem és kezelnem.
    Akkor, ha mellé megy a 8k-s aranylőszer, csak csinálok 1 válrándítást és kortyolok egyet a kitöltött whisky-ből aztán mondom a fiúknak: Újratölts! :)
  • JeffDunham
    Állítólag csak akkor számít a csapatsebzés ha 3 sec-nél tovább célzod a csapattársad. Szerintem városi legenda, de mégis ezt figyelembe véve, amikor osztottam őket, akkor sem dobott ki a játék még egyszer sem.
  • popey8
    OMG te aztán bőkezű vagy:D
  • j0nNyKa
    igen
  • Kantalusz
    A random generátor az ilyen, de én a helyedben ilyen beesési szögnél (elnyújtott célzókör) még hátrébb tettem volna a kör közepét, körülbelül a W és a P közé valahova, így még akkor is sebzett volna ha leesik elé.
    Érzésem szerint pedig gyakrabban esik a kör legelejére mint a leghátuljára, de ez biztosan csak egy újabb városi legenda.
  • popey8
    XD

#306325 Ez a nyomorult szőröstalpú nem fagyott ki, h rohadna meg. Engem full hpról lőtt ki Lakevillen, miközben védekeztem a bázison. Már akkor ki kellett volna fagyjon, de még Solten-be is beledurrantott 800-at. És még ekkor sem fagyott ki. Nem vágom miért.
  • Bee
    Kíváncsi lennék a büntetőpont illetve permban statisztikáidra. Meg lehet nézni valahol?
  • j0nNyKa
    természetesen észrevettem a rendet (én csináltam vagy mifene), és amennyire én látom, jól pörög a topic, értelmes témákkal, viszonylag kevés hisztivel / anyázással / ilyesmivel
  • JeffDunham
    Sauron szeme mindent lát.

Észrevetted hogy nagyjából rend lett itt, de kicsit meg is halt a topik?

Letöltötted már a WoT-ot?
  • TomDantes
    Nem, épp ellenkezőleg, én annyit mondtam ez ugyan olyan viselkedés.
  • Lunki88
    Az igazán szomorú szerintem az amikor őket is lerománozzák.
  • JeffDunham
    Azért ez már a másik véglet...

Ám a magyar zászló alap a tankokon, hagy höbörögjenek keleti szomszédaink.

Siemka accon az egyik oldalt magyar, a másik lengyel zászló. Az valami fantasztikus. Bal oldalt lát, elkezd lengyelül pofázni, torony fordít... magyar zászló. És csak néz hülyén maga elé... :DDDDD

A legszebb az volt mikor PZ4-en rajta volt a Zsidókiai zászló. Úgy kapta az ívet az összes játékostól hogy te olyat még nem láttál. :DDDD
  • Lunki88
    Na most.
  • Lunki88
    http://kepkezelo.com/images/jkko7jettgn7txaphvw6.png
  • j0nNyKa
    főleg mert a románok kegyetlenül, és páratlanul kedves emberek, olyan mértékben, amit én a paraszt magyar lelkemmel fel sem tudok mérni
    önzetlenek, kedvesek, pozitívak, ellentétben _khm_ velünk
    az úton mondjuk vadbarom módjára viselkednek, de az igazi székely embernél nincs rendesebb kb a földön
  • TomDantes
    Nagyon értelmes vagy. Pontosan annyira, mint a magyarokat szidó román vagy szlovák suttyók. Aztán meg csodálkoztok, hogy a magyarokat utálják és beszólnak. Hátha ilyen remek fickók öregbítik hírnevünket mint te...
  • Chaffee
    Én ha már látom a román zászlót el is küldöm a kurva anyjába
  • nemtudommivan
    Tegyetek magyar zaszlot minden tankra. Nem birjak ki hogy ne szoljanak be vagy ne lojenek beled. Romanok szlovakok. Egy ket biztato mondat, ujra beled lonek , es mar ott allnak bekekulve kifagyva :)
  • Master91
    Ja a lényeg, és sose kaptam semmilyen bannt. Azt mióta gold van azóta morgok chaten.
  • Master91
    Nem tudom mi van veletek, aki goldal lő már kapja is a "gold jew" szlogent, azt megy a harc hogy " racism racism, report! ban! holokaust! " mondom akkor "gold catholic, still racism?" és kussolnak pff :D
  • Solten
  • JeffDunham
    Chat ban kitüntetés helyett? Há' hülyék ezek! :D

Megéri. Mindig. A "játék" része. Tudom hogy szánalmas, de k.rva jól esik.
  • TomDantes
    Ha gold ammmo-val szórnak meg, csak annyit szoktam mondani: grat xy gold ammo. És vannak akik ettől is úgy felháborodnak, pedig ez se nem sértő, se nem semmi, csak gratulálok hogy milyen ügyes, hogy be tudja a gold ammo-t tölteni, de mégis néha baromira kiakad a delikvens. De volt olyan is, hogy mi után beírtam ügye ezt a közös chat-re, a saját csapattársai is röhögtek meg szidták mekkora noob...röhejesek na.
  • Oddball29
    Én akkor kaptam chatbant, amikor begőzölve lecigányoztam egy goldot szóró román Type 59-et.

Akkor is megérte.
  • Solten
    Kidobott a jatekbol, nem enged vissza, a csatatoltesnel rendre kinyom a desktopra. Modok nelkul is. Eddig gyonyoruen mukodott. Ocska ruszki tragyahalom.
  • JeffDunham
    Ja és imádják a "roman gipsy" szóösszetételt. Garantált hogy begőzölnek tőle. :D
  • JeffDunham
    Ágyúcsövet kétszer (utána már semmit nem talál el + ha kimegy az ellen elé, láncolni. Nálam bevált.
  • Solten
    Te, mint tapasztalt TK-zo (), fel tudsz vilagositani meddig tart a kekseg a nickednel (garazs)?
    Tegnap egy roman retardalt artista a csaptunkbol kilotte popeyt majd belemkuldott egy 800-ast. Meg kellett szabaditanom a szenvedeseitol. A HUN/HUNS-ra/akarmi ami H-val kezdodik a klantagban arra allergiasak. Fajo holyagok nonek tole a mini peniszukon.
  • Solten
    Te, mint tapasztalt TK-zo (), fel tudsz vilagositani meddig tart a kekseg a nickednel (garazs)?
    Tegnap egy roman retardalt artista a csaptunkbol kilotte popeyt majd belemkuldott egy 800-ast. Meg kellett szabaditanom a szenvedeseitol. A HUNS/HUNS-ra/akarmi ami H-val kezdodik a klantagban arra allergiasak. Fajo holyagok nonek tole a mini peniszukon.
  • foxbat88fx
    van már életképes xvm (frissítés)? :)
    eléggé hiányoznak a csillagok a tankok mellett :D mindig reflexszerűen oda nézek XD de nekem nincs :(
    + a map is jó lenne ha működne
  • haflac
    "Ahol ott van, laposkúszásban járnak az E-100-ak is"-ez tuti

én az e-100-al vakond modban hasítok ha egy ilyen az ellennél van

E-100 vs obj 268--bever a 268 egy minimumot,hmm ez mi volt szúnyogcsípés?még van bőven hp,bever egy maximumot,na ez szép volt de még mindig van sok hp

E-100 vs FV TD---bever egy nokedli sebzést,kurva nagy mákod volt,sok hp van,talán még modul is,bever egy maxosat,és marad 1000 hp-d a 2700-ból,és onnantól bújócska van

• Roger6
    Amúgy nerf óta én is kevesebbet játszom a 268-al. Ez igaz.
  • haflac
    Semmi gond. :)Játékban is haflac vagyok természetesen.Nekem nagyon sokat romlott az átlagsebzésem a 268-al,jó pár százzal magasabb volt.Ez régen kedvencem volt,simán bementem vele a városban rambózni.De eladtam a picsába mert nekem ne sebezzen 650 meg 750-eket egy tízes td.Ennyit tud egy isu-is.
  • JeffDunham
    Világos! Jobb biztos 900-at sebezni, mint bizonytalan 1500-at. Én nem jó példa vagyok, mert első vonalas harcos vagyok vele, ezért is ilyen gyenge az átlagsebzésem. Egy 268-al inkább a második vonalból csipegetik az ellent. (arra használva amire való) De mutatok neked 4500-5000 átlagsebzéses játékosokat. Csak az zavart hogy nagyon leírtad ezt a full OP TD-t.
  • Roger6
    Biztosan túlpörögtem, aláírom, elnézést érte haflactól! Mennyi az átlagsebzésed? Na, nekem 60-al kevesebb mint a tied, szóval FV-vel ily módon nincs nagy különbség kettőnk között. Mégis azt mondom, hogy nehéz vele távolra jól lőni, mint ahogy haflac kollega említette. Fél pályáról felezi a HP-t. Az mák maximum.
  • Zegi Norbi HUN
    Annyit hozzászólnék a camóhoz, hogy nekem mindenkinél ki van maxolva és NAGYON jól rejtőzködik:) Valóban weak spot-ra lőni vele nem könnyű, olyan rohadt pontatlan, sokszor ha be is teríti a tank a célkeresztem, akkor is képes a földbe csapódni vagy mellé menni. A brtuális sebzés meg ahogy írod, nagyon sokszor csak 600-700 vagy kevesebb arannyal.(hiába célzol weak spot-ra, ha nem oda megy)
  • JeffDunham
    Picit túlpörögtél szerintem. Én több mint 300 csatát mentem vele, 4 perkes legénységgel. 268-at reggelizek vele. Az egész játékban a legütősebb tank szerintem. Ahol ott van, laposkúszásban járnak az E-100-ak is... A 268 jó, nagyon jó. Akinek az a stílus jön be.

Az IS-7 egy kibacott HESH elnyelő. Oldalról nagy mák kell hogy normálisat sebezz. De szemből szereti kapni az 1700-at...
  • Roger6
    Nekem meg van bazmeg, és hidd el, jobban tudom mint te. 8000 kredit egy arany lőszer, ami kurvára pontatlan. Hagyjad már abba ezt a HP felezést, ahhoz teljesen weak spot-on kell lőnöd egy tankot, ami 183 millis ágyúval nem fog menni több száz méterről. 3.000 dmg fölött tartani az átlagsebzést meg rohadtul nem egyszerű. Persze, azt látod, hogy néha betalál, aztán akkor 1.500 sebzés meg ilyenek, de ha nem, akkor meg 300-at sebez (IS-7-en lőttem már 158-at is, pedig weak spotra lőttem arannyal). 24.7 mp a töltési idő, és NINCS páncélja. Minden átviszi, az IS-3-tól kezdve, tiszta vicc. Camo-ja minimális, arra nem lehet alapozni.

De teeeeee, te persze próbáltad TESZT SZERÓN, ahol volt 1-2 szerencsés lövésed, húúúúha. Akkor te aztán tudod már milyen, ha mentél vele 10 csatát.

Te haflac néven vagy a játékban is?
  • JeffDunham
    Nem értek veled egyet... vagyis csak részben.