418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #306760 Asszem összeomlasztottál benne egy világot :)) -
Köszi.
-
foxbat88fx #306746 igaz így is azért belekavar a fórumba, de sokkal jobb :)
-
foxbat88fx #306745 rájöttem hogy lehet védekezni ez ellen a gyökér ellen :D
aki használ firefox-ot az telepítse fel az adblock-ot
majd az egyik képére ennek a gyökérnek jobb egérgomb, kép blokkolása, bejön az ablak és akkor szűrő hozzáadása
és ezáltal az összes képét blokkolja majd a firefox :) -
Jelentve.
-
én szeretem :D
ebben a csatában le is pattintott egy hellcatet közelről.
köszönöm szépen!:) -
Kronos79 #306691 Sok ilyen csata van sajnos. Tegnap T8-ban IS-3-mal úgy nyertünk csatát, hogy Ferdinek egy lövése volt és kilőtték, KT fogalmatlan volt, csak a végén csinált valamit, T28 proto egy sebző lövés végig camp, Borsig 1,1k sebzés 6 lövésből, HE-vel és 900 spot.
A JagdPz teljesítményedhez pedig gratula! Én nagyon rühelltem azt a TD-t. Nagyon nem tudtam ráérezni. -
3al alább olvasni luxus. writeonly rulez... -
jóó akkor rajta kívül :D
4ből 1 top heavy játszott normálisan -
Kronos79 #306688 Ez sokkal jobb lenne WoT-os RNG-nek, mint amit csinálnak.
szabii98: csak a kötözködés kedvéért, a KV-3 nem számít top heavy tanknak? -
namégha betöltene. el is írtam. jó kis reggel
-
szerintem kicsit gáz , hogy a top tier tankok heavyk összes sebzésénél 2x többet sebeztem..
-
Nem, inkabb:
-
-
Erről beszélek. Ha két ugyan olyat választasz csak egyet számol. Ha különböző logókat akkor normálisan felszámítja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Tegnapi gyöngyszem :D
(Amúgy olyan kevesen játszanak Historical-lal, hogyha egyszerre nyomjátok a gombot, 90% hogy bekerültök ugyanabba a csatába) -
a 2/3 mindenhol ott van! :D -
Furcsa dolgot vettem észre. Két tankomon is vettem egy festést és két magyar zászlót. A második zászlót nem számolta fel, csak a festést és egy zászlót. De ugyan úgy rátette a tankomra. Ez valami bug? -
Hétvégi ajánló a jó orosz vodka közreműködésével:
-
tamas323 #306678 Ígyvan én is egyből erre gondoltam mire feleszméltem. Bár igazából nekem a pingem változott(ugyan úgy magas 60-200) csak nem villog a kapcsolat jelző. Árram ellátás:)..és a vicc , hogy az utolsó 600 as volt bent de detto:D:D!! mtech
minden baja volt aztán úgy döntöttem inkább lekötök pár hardvert , de ez így nem okés. ez van most bent:....mégis csak ér valamit a név, pedig ez egy full kezdő táp.
Corsair :)) bizony bizony, ha nem ez akkor az lesz innentől kezdve...nem gondoltam volna.
-
Userx2 #306677 Off 2. Így így.
http://prohardver.hu/teszt/corsair_tx_tapok/nyomtatobarat/teljes.html
Én ezt nyúzom. Pont lentebb írt nagy terhelhetőségű 12 V-os ága miatt.
[IMG][/IMG]
-
OFF
A minőségibb tápegységnél stabilabb a feszültség nem ingadozik, nagyobb a hatásfoka jobb a rövidzár elleni védelme és a legfontosabb, hogy nem oszlik el a teljesítménye a Volt ágakon.
Tehát elegendő feszültség áll rendelkezésre mind a poci mind a VGA számára a max teljesítményük leadásához egy egyszerűbb táppal szemben.
Az egyszerűbb táp általában nem tud olyan teljesítményt nyújtani a fő ágán ezért, hogy kiszolgálja a hardvert a fő ágán maximális teljesítménnyel dolgozik ami rontja az feszültség stabilitását ..ect.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-egy minőségi 400W-os a 12Voltos ága akár 30A ami 360W teljesítmény pl: egy 180W videokártya és 80W proci vígan elvan
-egy egyszerű 400W-os a 12Voltos ága 12A ami 144W nem kell részletezni ezzel a teljesítménnyel mire jó
-az olcsóból egy 600W-os már megközelíti a minőség 400W-os teljesítményét
-
yossarianHUN #306675 Rendben, akkor csak félreértettem, csak azért nem volt világos, mert én speciel egy szóval nem becsméreltem a játékbeli teljesítményedet (nem is tudom a nickedet), ezért következtettem arcozásra a HSZ-edből. -
TrükkösIvan #306674 Hagyjuk -
TrükkösIvan #306673 Én társnak hívtalak, mint jópár embert, aki járt velem szakaszban. Azért velem nem szar szakaszozni, ekkora hazugságot nem akarok itt látni. -
Malarki #306672 18%? ÉS én azt hittem az én 30 valamennyim már kevés :D
Amúgy meg szerintem ez kb semmit se számít, mert aki jó játékos, azt többször lövik ki, mivel ő többnyire részt vesz a harcban és nem hátul campel a bázison. -
Toweliee #306671 Már mentetek :)) -
yossarianHUN #306670 Most erre mit mondjak? Már egyszer kifejtettem itt a fórumon, hogy az érvként arcoskodó embereknél csak az érvként neten arcoskodókat szánom jobban. De úgy látszik te ezt teljesen új szintre emelted, ilyen "gyere egy körre codba oszt megalázlak" kaliberű jelenséggel még én sem találkoztam. -
TrükkösIvan #306669 Én t2 lightal goldot tolok 1 csata 50-80K minusz. Ez az érzés 25 millába belefér T2-ben, 0 befizetéssel.... -
Userx2 #306668 Én a fele hápém az artyknak adom, az a durva. Nem sírásként mondom én sem. Megértem azokat akik nem vállalják fela face to face harcot, nehogy meglőjék őket. Megértem azt, hogy statnak van olyan része is, hogy hány %-át éli túl az ember csatáknak. Nos 18 %. De legalább úgy játszok ahogy élvezem és nem az erem vágom fel, ha élmenőként tuti elvérzek. Ha nincs arty 2,5-4 k sebzés, ha van 1500, mert érzem az FV medet, erre vagyok képes 5 k-ra már nem. Bevallom nagyon kevés géppel vagyok jó. Itt felvállalom, hogy béna vagyok, ne érdekel senki. Az ismerőseim meg nem tudják ki vagyok játékban. Ez a legfontosabb ahhoz, hogy ne másnak akarjunk megfelelni. Bizony bizony, már nem játék élvezetéért nyomják rám a goldot, hanem hogy tudjanak dicsekedni a haveroknak ők milyen jók. Ki nem tojja le statot. Kb kevesen, ez a baj. Ez ne sírás volt, csak vélemény a miértekről. -
TrükkösIvan #306667 1x menjünk 1 kört wotba. Csak úgy basszus, akkor látod ki hova való. -
Malarki #306666 „Borzasztó dolog a faji előítélet, Yossarian. Tényleg az. Borzasztó dolog, hogy becsületes, hű indiánokkal úgy bánnak, mint holmi niggerekkel, bibsikkel vagy koszos digókkal.”
Most olvasom nyolcadik alkalommal ezt a könyvet, de még most sem unom. Kb a legjobb papírra vetett betűhalmaz amit valaha láttam.
Na de ne offoljunk meg meg leszünk szidva. Heti irodalmi ötpercünket olvasták. -
TrükkösIvan #306665 Jólvan. -
yossarianHUN #306664 Egyébként ez a mondat még rémlik is a könyvből:) -
yossarianHUN #306663 "Az, hogy valaki paranoiás, nem jelenti azt, hogy nem üldözik"
-
yossarianHUN #306662 Hát aztán? A józanodás módjai nem korfüggők:D
Igen, eltűnt egy HSZ, na bumm, még talán meg is lehet érteni, mivel a helyi kretén épp elárasztotta a fórumot a GIF-jeivel, az adminnak meg mielőbb oda kellett vágnia. Ha eközben véletlenül törölt egy ártatlan hozzászólást is, na sag schon, több is veszett Mohácsnál. Mellesleg szerintem megfontolandó, mennyivel kevesebb energiát igényel még egyszer leírni egy HSZ-t, mint másfél órán keresztül nyígni az eltűnése miatt. -
TrükkösIvan #306661 Én mindig bocsánatot kérek, mint most is, ha bkit megsértettem, nem hinném. Nekem az nem jön át, hogy itt kérdeztem 4 óra előtt, nyilván egész Mo egész fórumán nem tudta mit kéne csinálni, hogy menjen a játék. Winrátád meg sem kérdem, bocsi. Nekem még pedig klánom sincs. Azért ehhez tartsa magát mindenki.... -
Malarki #306660 „– Ki az pontosan, akiről úgy gondolod, hogy meg akar gyilkolni?” - kérdi tőle Clevinger, aki őrült volt, mert „nagyon sok elvben hitt szenvedélyesen”.
- Kivétel nélkül mindenki” – mondta neki Yossarian.
– Ki az a kivétel nélkül mindenki?
– Mit gondolsz, ki az a kivétel nélkül mindenki?
– Fogalmam sincs.
– Hát akkor honnan tudod, hogy nem akarnak megölni?"
-
madmanic #306659 Megint 4 5 arty oldalanként..
Remélem egy hétig nem ihat vodkát aki ezt az eventet kitalálta.. -
TrükkösIvan #306658 Lehet igazad, talán elragadtattam magam, de biztosan igazad van, ha eltünnek itt komplett hozzászólások