banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Userx2
    Én a fele hápém az artyknak adom, az a durva. Nem sírásként mondom én sem. Megértem azokat akik nem vállalják fela face to face harcot, nehogy meglőjék őket. Megértem azt, hogy statnak van olyan része is, hogy hány %-át éli túl az ember csatáknak. Nos 18 %. De legalább úgy játszok ahogy élvezem és nem az erem vágom fel, ha élmenőként tuti elvérzek. Ha nincs arty 2,5-4 k sebzés, ha van 1500, mert érzem az FV medet, erre vagyok képes 5 k-ra már nem. Bevallom nagyon kevés géppel vagyok jó. Itt felvállalom, hogy béna vagyok, ne érdekel senki. Az ismerőseim meg nem tudják ki vagyok játékban. Ez a legfontosabb ahhoz, hogy ne másnak akarjunk megfelelni. Bizony bizony, már nem játék élvezetéért nyomják rám a goldot, hanem hogy tudjanak dicsekedni a haveroknak ők milyen jók. Ki nem tojja le statot. Kb kevesen, ez a baj. Ez ne sírás volt, csak vélemény a miértekről.