418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #307367 Akkor sokat segítettem.
-
Toweliee #307366 Erre én is emlékszem, de nem tudom, hogy melyik volt az. -
stoppos #307365 Valamelyik kínai lightot nagyon dícsérték itt régebben. Talán a nyolcast. -
Toweliee #307364 A kínaiak felejtősek? -
T21 is zsír -
szakasz #307362 T21 vacak, T71 az isten, az autoloader nagy előny. -
Simulacrum #307361 Szuper köszi! Eddig még csak elvárt sebzésre láttam oldalt. Két kérdés:
- Az expDef az mit takar? Védőpontot?
- Azt tudod, hogy vajon miért 1565 lett a középérték, ha minden elvártat pontosan hozok? Mert elvileg ez nem az átlagos WN8, hanem ez már a jó kategória. -
suba53 #307360 Szerintem teljesen jól csinálod. Én is amikor kezdtem, kaptam tanácsokat, hogy miket és hogy érdemes húzni. De aztán ahogy magával ragadott a játék és próbálgattam a különböző tankokat egyre bővült a kör.
Jelenleg 16 ágat húzok párhuzamosan, van 12 nyolcasom, egy kilencesem, de heteken belül lesz még három kilences.
Nekem így sokoldalúan élvezetes a játék. A medeket szeretem a legjobban, de minden területről vannak tankjaim.
Amivel viszont soha nem törődtem, az a statisztika. Nem is használok semmilyen modot. Néha lehet hogy ez hátrány, de legalább nem idegesítem magam azon, hogy 10% eséllyel indulok harcba. Ez úgy is az első percek alatt kiderül. :-)
A nagyon sok indított tank miatt az összesített statisztikám nem túl jó. De ez inkább előny, mint hátrány, mert tudok meglepetést okozni néha. :-) A klánban ahol vagyok meg inkább a jó hangulat, a csapatjáték, a közösség számít. A játék öröméért játszunk. -
VanDaal #307359 Nem szép dolog így megvezetni a jóhiszemű játékosokat :) -
Toweliee #307358 Melyik lightot ajánljátok scoutra ezek közül: Chaffee, T21, T71, WZ-131, WZ-132. Mindkét nemzetre van legénységem, de nem akarok kettő scoutot. -
Kantalusz #307357 Hát még amikor meglátják az artit a sarkon túl, na ennek a free frag kísértésnek még nem láttam vérpistit ellenállni, aztán meg csodálkozik, hogy hova lett az 1800 hp-ja XD jó is az az ap...
-
Bee #307356 Nem érdemes mindig hinni a statisztikának; klántársam minden hétvégén elviszi néhány körre az apja narancs account-ját. Sokszor okozott már kellemetlen meglepetést az ellenfél pro játékosainak, akik rárepülnek a free frag-re... :) -
VanDaal #307355 Azért ez valahol elég szánalmas a tankok balanszoltságát illetően, hogy még egy ilyen "mátyáshuni" magasságokban tengődő csodalény is ezt tudja kihozni belőle:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
zsan666 #307354 Felderített ellen száma. Átlag/kalkulált
Ha ide elnézel, láthatod az elvárt(számolt) értékeket. PL. leo protonál 1.27, szal ha csak egy tankot derítesz, rontja a csata wn8 értékét, ha többet, javítja (persze még ott a többi kalkulálandó érték). De totál igazad vam, sajnos ez sem a tökéletes mérőszám. Igenis fontos a spot dmg. Nem mindegy, hogy felvillantok 5 tankot és annyi, vagy spottolva is tartom őket, míg leépülnek. De ez van... -
Bartlebi #307353 Be lehet állítani úgy hogy csak az tudja megnézni akinek megvan a link. csak hát szerintem nem is ismeri ennyire meg nem is foglalkozik vele. -
Bartlebi #307352 Ahogy nézem a minecraft jobban el is futhat a gépén.
-
Simulacrum #307351 Akkor ez a része vajon mi lehet?
rSPOT = avgSpot / expSpot -
Bartlebi #307350 Megnéztem a klánt is. 36-an vannak ebből van 5 ember akikre azt mondanám hogy tud játszani. ők 10ezer és 25ezer csata közt mozognak. de a többi 10e alatt van. Ugyan a mi "klánunkban" sem mindenki vérprofi de mi nem is gondolunk magunkra mint egy klán, hanem inkább mint egy baráti társaság. remélem ők is hasonlóan gondolkoznak. -
Nekem elsőre lejött, hogy a vele egyidős haverjainak készítette videót csak annyit felejtett el, hogy a youtube-t nem a legjobb megosztás erre mivel minden réteget elér nem csak az ő korosztályát. -
AlucardHuN #307348 És figyelld meg, az összes ilyen a minecraft mélyéből jön elő:D Tele van a youtube ilyen önjelelt tutorial masterekkel. -
Van mérhető humorérzéked? Ne ijesztegess!
-
Nem értem az embereket. Miért érez valaki késztetés arra, hogy videót csináljon azokról a dolgokról amiről fogalma sincs. Ennyi hülyeséget összehordani. De legalább van 5% fogalma a játék menetéről. Sok játékosnak még ennyi sincs. :/ -
Bartlebi #307345 Én is azt mondom hogy ahhoz hogy tutorialt csinálj kicsit többet kellene menni szerintem. Na meg arra gondoltam hogy nem ő lenne az akinek a tudására hagyatkoznék ha most kezdeném. -
VanDaal #307344 Na ez tényleg epic kör volt, grat! :) -
AlucardHuN #307343
Ezen most besírtam:D
-
AlucardHuN #307342 Ép ezt mondom, hogy itt látható némi fény, biztos más videót is nézett meg utánna olvasott már ami már haladás. Csak akkor meg még ennyi tapasztalattal kár "tutorialt" készíteni. De még egyszer mondom: ebben még van fejlődési potenciál. -
1228at
szivesen -
Bartlebi #307340 De figyelj már! 1228 csata van a háta mögött! Szerinted mennyi tapasztalatot szerzett ennyi csatával? -
AlucardHuN #307339 Az előző videók, na az a tipikus vörös gárdista amitől félni kell:D -
AlucardHuN #307338 Az amúgy kivételesen többet tud mint a többi potato, elméletben.
Mondjuk az hogy ne menj előre beszólás úgy hogy heavy-vel volt az félreérthető... Gyakorlatban meg gyorsan kimúlt. De legalább a ligth tank lényegét nem abban sűrítette össze hogy meccs elején rohanj előre, hanem hogy akkor deríts fel mikor már helyén van a nép.
-
DarkDays #307337 Taníts mester taníts,még még még még :)
Pont az ilyeneket szoktuk megkérni hogy törölje a játékot :) -
stoppos #307336 Mivel a spotot nem gyűjti a wg, nem is tudja nézni egyik ilyen eff számoló sem. -
Simulacrum #307335 Érdekes ez a WN8 érték. Ha nem is állíthatom, hogy én hoztam le a meccset az 1000 körüli sebzésemmel, de a 3000 spotsebzés 10-es tankokon nagyban hozzájárult a győzelmünkhöz. 4. helyen végeztem az xp sorrendben és erre kapok kemény 784 WN8-at. Van ezen még mit tökéletesíteni. Másik körben meg ChiRivel lőttem 1000 fölött és kaptam rá 3000 fölötti WN8-at, ez volt 3 tár 0 tudással.
-
haflac #307334 :)
-
P.ü.-ben át dobná nekem valaki a HHR-A ts címét? thx -
Sanyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
-
haflac #307331 Kőkemény tier 8-ban,acélfal lettem az at-8-al úgy,hogy még 3 arty is volt a buliban.Na ki a király? :) -
Azért 5k dam nem rossz, kár hogy a tegnapi cw-éteken már nem ment ilyen jól :D hát igen nem random balfaszok voltak az ellenfelek. -
Simulacrum #307329 Nem is rossz, ahhoz képest, hogy kezdő. Csak az artykat meg kell védeni mondatnál szomorodtam el. :) -
Ilyenkor örülök, hogy a 9.0.1 hotfix óta nem tudok belépni ebbe a szemétbe:)