418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mivan ma? ruinberg nap?
10-ből 6 ruinberg -
tamas323 #307528 vagy oda adom egy barátnak* -
tamas323 #307527 Megtaláláltam, hogy mi miatt van a lagg (rengeteg packet loss van)...de úgy érzem eleget szoptam ezzel a játékkal komolyan mondom. Bent van 28 nap prémiumom még, de nem érdekell...amíg nem csinálnak valamit addig én sem fogok.hatalmas a lagg, és nem az én felelőségem elhárítani wot szünet bár az is lehet, hogy törlöm 13 ezer csata.:D majd írok itt , ha nem lesz jobb ez az egész 28 napon belül és eladom a kék profilomat, ha esetleg érdekell valakit. -
Én megyek a cimbikkel a Nagy Futam II-re, WoT-ozzon akinek 2 anyja van :D (majd este ha haza mentem én is fogok :D ) -
nemtudommivan #307525 Harom toltes 3 masodperc toltesenkent az 9 masodperc. Öt toltes 2 masodperc toltesenkent az tiz masodperc toltesido. -
stoppos #307524 Májs elsején dupla xp minden győzelemre, az első 10-nek. -
tamas323 #307523 Köszönöm:)! -
stoppos #307522 Na meg itt van még egy. Csak átfutottam rajta, de lehet hogy ez segít kiedríteni hun a baj. -
én még csak 32 csatánál tartok, de úgy érzem amíg nem lesz meg a nagyágyú addig sokkal jobb nem leszek
-
tamas323 #307520 +1:) -
stoppos #307519 Itt van leírva -
foxbat88fx #307518 nekem a sérülés arány 2,17 175 csata után
rá kell érezni az tuti, de szerintem zsírkirály -
tamas323 #307517 Tegnap letöltöttem , de megmodnom őszintét nem igazán értettem. -
akkor küszködök vele tovább, de nagyon demoralizáló az eddigi teljesítményem vele
lehet, hogy még nem éreztem rá, de az 1.05-ös sebzés, sérülés arány egy td-nél elég kárcsú -
Angol 10-es jó lett volna. -
stoppos #307514 Teljesen mindegy milyen géped van, mert nem az fps-ed esik le, hanem lagolsz. Tök mindegy, hogy minimumon tolod, vagy maximumon, ugyanoda fog leesni, mert az egy lag.
Pingplotterrel nézted már hol veszik el a csomag? -
szakasz #307513 google: első találat:
top-of-the-tree-specials -
foxbat88fx #307512 nekem ugyanez van...
főleg induláskor... 3 .. 2... 1... és mintha lefagyna a game :D
5 fps 10 fps majd szépen visszaáll, majd amikor elkezdenek spotolódni az ellenfelek megint 5 fps 6 fps ....
vicc :)
a nagyobb vicc hogy ilyen laggok mellett eddig 16 win 1 vereség ma :D -
tamas323 #307511 mielött valaki azzal dobálózna, hogy a gép a hibás: AMD fx8350 4 gb ram Asus R9270X 2 gb vga...megáll az eszem nem vicc. Minimumon 100 fps aztán 5 és hasonló. Nem igaz, hogy nem veszik észre...de mindegy nem fog érdekellni. -
tamas323 #307510 Srácok mi ez a brutális lagg ma:/? másodpercenként villog össze vissza a jelző mint valami barom....50 fps hirtelen 4-10-2 : O hát gyakorlatilag játszhatatlan nálam a játék. Soha nem volt hasonló, és azt se mondhatnám, hogy telle lennének a szerverek. A netemmel semmibaj nincs. Hát levagyok döbbenve. Mostmár tényleg nem tudom mi a baj, de még 1 nap ilyen és repül az egész játék a lomtárba mindenestől. -
foxbat88fx #307509 ehhh, egyik kedvencem az AC 48 :)
az X-es gun még lassabban szűkül, ezért tettem is rá célzásgyorsítót
de szerintem még így is brutál egy gunja van, visz mindent -
amx ac48 a top gunjával ée valamit?
komolyan azon gondolkodom hagyom a fenébe az egészet annyira kínszenvedés azt a 63000XP összegürcölni a nagyágyújára -
suba53 #307507 Melyik ez a hét?
Lehet ezt valahol követni? Összefoglaló táblázat, vagy hasonlóra gondolok. -
Simulacrum #307506 Már csak 7 olyan tank ág volt, amiből még nem volt ToT. Ebből a 7-ből én 5-re várok, 5 olyan ág van, ahol már ki van fejlesztve a tank csak nem vettem meg, mert elvileg ugye jönnie kellene. Van elég tankom, amivel szívesen játszok, szóval gondoltam kivárom szépen mind az ötöt. Tehát elég nagy esélyem volt, hogy most az egyik bejön. Erre artyk? Én inkább WG párti voltam eddig, de ez most nagyon rosszul érintett... -
Nem ezt az akciót vártam .. -
yossarianHUN #307504 Dettó, top tierekben oldalanként háromnál kevesebb artyval nem nagyon találkoztam. -
Jó neked. Nálam még tegnap is tobzódtak a nyomoroncok, pedig már nem is volt arty event. Nem hiszem el, h vannak emberek, akik nem használják az agyukat. Csata: Sand River, indulás délről, 4 arty a másik oldalon. Nálunk többségében heavy és képesek voltak jobb oldalon lemmingezni a full nyílt terepen. Persze a 4 arty rövid időn belül eltakarította őket. Aztán szidták orrba-szájba őket. Annyi eszük már nem volt, hogyha látják 4 arty van odaát, akkor inkább a hegyesebb részt tolják, ahol több az arty safe.
#307499 Még hogy értelmes. Nem TD, csak fr arty fog szétkapni.
#307502 Én se:) Totál nem értem mit akart ezzel mondani. A számolást sem vágom, h mi honnan jött:) -
yossarianHUN #307502 Ezt most csak én nem értem? -
nemtudommivan #307501 Tolt* -
nemtudommivan #307500 Igen de a t57 es az 50 b is negyet lo. Itt viszont a nagy loveg negyet 3x3 (egy ugye mar a csoben van ) a kicsi pedig 5x2-t.... -
foxbat88fx #307499 végre egy értelme top of the tree.... végre nem gold ammos TD-k fognak szétkapni :D -
Menne a jó fenébe a WG. Mit akarnak ezzel elérni? Először a hétvégi arty event, most meg ez. Szerintük túl kevés az arty player vagy mi? Hogy szarna sünt, aki ezt kitalálta. Most áldom az eszemet, h nem vártam többet a nyomi eventjükre és megvettem a két kifejlesztett T9-et.
#307492 A pen után a 2 lövés közötti idő, ami legjobban ellene szól a nagy lövegnek és persze pontatlanabb és lassabban is céloz. Csak goldot használni kész csőd, a lőszerváltás nem megy egyik pillanatról a másikra, a sima AP átütése pedig sok helyzetben kevés.
Szal, az a 3 mp 2 lövés között tényleg sok. Nekem van T57-em, 50b-m és Batem is. A 3 közül a T57 autoloaderjét szeretem a legjobban. Már a Baten lévő 2,73 mp is elég sok. Több ideig tart kitárazni vagy csak simán egymásután 2 lövést elereszteni, ergo adott esetben több ideig vagy spot alatt és így több sebzést kaphatsz be. Másik hátránya a 3 mp-nek, hogy gondold el azt a szitut mikor paradicsom pista kijön fedezékből. Rálősz egyet a nagy gunnal, jobb esetben sebzed és ha nem láncolod, 3 mp alatt visszamegy, mert még neki is van annyi esze:) Persze a kisebbik lövegnél is előfordulhat ez, de ott nagyobb az esélye, h még egyet bele tudsz durrantani és ha kiszámolod, hiába nagyobb a 150-es alfája, összességében többet sebeztél az ellenbe. -
besti #307497 :) Mondjuk azt tapasztaltam arty hétvégén, hogy az első napon 3-4 arty/csata volt. Aztán egyre kevesebb, vége felé már arty se volt a csatában (jujj de jó volt, szinte mint a ma már nosztaligikus nagy nerf után). A várakozók között is több volt már a light, mint az arty, így visszahúzodtak barlangjukba. Ez a top of the tree is úgy kellene, hogy mellé a weekly mission arty kompenzáló lenne (pl. lőj ki 10 Bat arty és kapsz 250k-t). -
AlucardHuN #307496 Átkéne nevezni a game-t WoA-ra 
-
yossarianHUN #307495 Hihetetlen... Most lett vége az arty eventnek, és most ez? A T9-10 így is lassan játszhatatlan. Hülyék ezek. -
besti #307494 Mi lesz itt emberek, ha végigmegyünk az összes artyn?
Top of the Tree: Bat.-Châtillon 155 58
Előbb lehet jöhetne az a meglebegtetett nerf nekik azért. -
Toweliee #307493 A döntetlent leszámítva nekem is ugyanez, két Sand Rivert nyertem a többi bukó. -
nemtudommivan #307492 A ket loves kozotti ido nem lenyeges szerintem mert ha osszeadjuk kb ugyanaz jon ki. -
Frankie69 #307491 Szívesen elcserélném az én sormintámra. 
vereség
győzelem
döntetlen
győzelem
vereség
vereség
vereség
vereség
vereség
vereség
vereség -
Toweliee #307490 Piros betűs ünnep, ha berak oda.