418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    I5 4670-es processzorom van, és nem esett az FPS.
  • yossarianHUN
    Mije van a heavynek a meddel szemben? Páncél? Alfa? HP? Páncélt feldughatja, amilyen átütései vannak a med ágyúknak, sokszor még weak spotra se kell célozniuk. Ha meg igen, na bumm, pontosságban is odaverik a heavyket, úgyhogy amíg a heavy a med testét célozza, az már rég belőtte a heavy weak spotját.
    Alfa? So what, a med kompenzálja a DPM-jével.
    HP? Ugyan kérem, T10 med DPM-el úgy lehámozza róla azt a HP-t, hogy öröm nézni.
    És akkor még nem beszéltem a medek elmebeteg álcázásáról (ld. Obj. 140, T-62A), az olykor heavy-szintű (torony)páncélzatukról (E50M, orosz/kínai medek), és a magától értetődően jó mozgékonyságukról.
    Minden kell nekik, csak buff nem.
  • foxbat88fx
    be kell kapcsolni a többi magot is :)
    ha nekem csak egy magon fut a game akkor játszhatatlan
    2 maggal már elmegy kategória
  • Frankie69
    Intel core i7-3770 3.40GHz + 16gGB ram. Nekem ez van a vga mellé. Ez kevés lenne? Minden más játék tök jól fut full grafikán.
  • Nazarov77
    Processzortól jobban függ az FPS wotba multicore support hiánya miatt. 4 vagy több magos processzorban elég kellemetlen lehet mikor a 4 magból csak az elsőt terheli a játék de azt nagyon.
  • TomDantes
    Mert egy gépigény sosem csak a VGA-tól függ, hanem a memóriától, processzortól is?
  • TomDantes
    Nagy ágyú van rajta, csak a lassúság és a lassú töltés, őrjítő. Világos, hogy domb mögül, de mire egy megfelelő pontra elvánszorog? Ha meg mellé vagy critical az nagyon szívás a lassú újra töltés miatt.
  • Frankie69
    Nekem is 7950-esem van, és nálam drasztikusan esett az fps. Ki érti ezt....
  • Oddball29
    Amelyik hevi hagyja magát 1v1-ben bedarálni, az adja vissza a jogosítványát szerintem. CW-n ha szembeharcra kényszerítenek egy csapat medet, szinte kivétel nélkül az utóbbiak veszítenek.
  • Oddball29
    Amit nem használnak CW-n, annak buff kell. A többi sóder.
  • lexlutor
    majd nagy agyuval kezd el mukodni, addigra beleszoksz. alacra en szamits. epits a nagy csokiteritesre. domb mogul kukucskalj. amugy tenyleg egy kapal szar.
  • TomDantes
    Az Emil teljesen használhatatlan. Semmire se jó. Legalábbis szerintem. Ennyire egy ócskavasat. Annyira irritál hogy lassú tetű. Persze, egy TD-nél nem a végsebbésség a fontos, de egy lassú TD legaább páncélozott. És igen, TD-vel nem elől kell rohanni, de a lassúsága miatt, nem érek vele sokszor időben a megfelelő TD pontra. Ha meg a csapatot kellene követni, na arra teljesen alkalmatlan. De legalább még lassan is tölt. Meg álcája sincs. Szuper, mert rálövök valakire, mellé, vagy crirical, 13 másodpercig vissza se tudok lőni, de legalább mindenki lát, és fedezékbe se lehet húzódni a lassúsága miatt...szóval lövök, ha szerencsés esetben átmegy, és sebez, ha nem...kész, annyi, vége.

De persze mindez csak szerintem, van aki szerint jó az Emil de hát nekem nagyon nem tetszik.
  • JeffDunham
    Hehe működik, de azt írja inaktív. Jáááájjjjjjjj...
  • Toweliee
    Csinálj egy aktiválás-deaktiválást, közben ne legyél belépve a játékba. Nekem így sikerült.
  • JeffDunham
    Tegnap lejárt az XWM-em. Aktiváltam újra, kiírta hogy 14 nap van vissza, de a játékban inaktívot ír. (tudom minden névre külön kell)
  • yossarianHUN
    Ki hitte volna...
  • Kishawer
    Köszönjük szépen!
  • TomDantes
    Érdekes, 7950-es VGA-m van és nem esett az FPS-szám, talán nem csak a VGA-tól függ a dolog?
  • lexlutor
    valts szervert. nekem az mukodni szokott.
  • patchaou
    Tiszteletre méltó, hogy megosztjátok a többiekkel a tudásotok. Így talán fejlődik majd valamelyest a magyar játékosállomány és több csapat fog jobb esélyekkel próbálkozni a térképen. Én rendszeresen elolvastatom és megnézetem az okításaitokat akivel csak tudom a klánunkból, hátha ragad rájuk valami :) Mindenki nevében nem beszélhetek, de azt tudom, hogy legalább 15-20 játékos (akikkel masszívan tolom) hálás érte. Csak így tovább.
  • madmanic
    Ennyit jelent a gyökér-artista-weekend ha jól látom..

Én nem is játszottam sokat..
  • yossarianHUN
    Abszolút egyetértek. Én adnék nekik egy közepes/enyhe nerfet, és komoly buffot a heavyknek. Az visszaállítaná a bétás, szerintem normális erőviszonyokat, mikor még nem daráltak be medek röhögve 1v1-ben izzadó heavyket.
  • Kishawer

Megnézem!
  • CsakegyN00b
    Nekem nem a mai napom az érdekes, engem már egy hete szopat a drágalátos WG. Úgy látszik túl rég óta nem fizettem nekik semmit, és megunták, hogy ingyen élvezem a játékot, így beraktak szopóágra, és ott is felejtettek...

Április 23.-ig ilyen volt a játék:

Azóta ilyen:

És nem én felejtettem el játszani, a két utolsó csatám eredménye:

Persze nyilván én is szoktam bénázni, nem is keveset, de tőlem teljesen független, hogy épp nyerünk-e vagy sem, és általában nem. De ha mégis beadja a győzelmet, gondosan ügyel a játék arra, hogy duplázva se kapjak többet 600 XP-nél...
  • Nazarov77
    Látom érdekes napnak nézek elébe...
    Hasonlóan jó köröket mentem idáig, de persze győzni még nem tudtam, sejtettem, hogy ilyen jószerencsém lesz a 2x event mellé.
  • Simulacrum
    Egyik T10 med se kapjon buffot, mert brutál erősek, még az M48 se, mert én kb. azzal vagyok a legjobb, pedig azt tartják az egyik leggyöngébbnek. Egyedül talán a brit kaphatna toronybuffot, de mivel majd kicserélik így meglátjuk mi lesz belőle. Szóval most bármelyik T10 med nagyon erős érzésre, semmi szükség erősítésre. Én imádok velük játszani, nehéz rosszt kört menni velük.
    De hogy egyenként is mondjak róluk valamit:
    Object 430: Leglaposabb, legjobb camoval rendelkező med. Pont jó, nincs szüksége buffra.
    Leo: Valószínűleg jó játékos kezében tényleg ő a legerősebb, szóval némi nerf mehetne neki, de inkább ne menjen. :)
    E-50M: Brutális miket lepattint, a rammolási képessége még brutálisabb, nincs szüksége buffra.
    M48: Tudom, hogy sokan gyengének tartják, de ezzel imádok a legjobban menni. Nincs olyan TD, akit ne spotolnék a brutális látótávjával úgy, hogy egy emberemen sincs camo skill még. Ha lesz, szerintem OP lesz erősen. Nincs szüksége buffra, de ha már mindenképp buffolni kellene én egyértelműen a sebességén növelnék.
    121: Lila játékosok statját szoktam nézegetni T10 medek összehasonlítása céljából és azt kell mondanom 80%-ban a 121-el sebeznek a legtöbbet. Ez bőven elég ok arra, hogy ne kapjon buffot.

A nehéz és TD résszel egyetértek, bár azokban közel sem vagyok otthon.
  • kisokka
    Még ekkora rohadt mázlit!

Hát, mondom úgysem fog sikerülni, de azért egy próbát megér. Előtte már artyztam is, gondoltam hátha. Erre annak köszönhetem a sikert, hogy beszart a szerver és gondolom kompenzált pár percet. Ezért van az, hogy amit 07:10 után(amíg elvileg ez az akció tartott) nyertem, 07:08-ra írta

Na egy ideig nem szidom Fortunát, ma nem vizelt az arcomba
  • popey8
    Ilyen csataszámmal, ennyi WN akárhány és WR, csak egy dolog lehet: botot használ a lelkem.

#307568 Jól összeszedted a dolgokat, a legtöbbel egyet is értek. + M48/M60-nak jobb camot adnék és az FV TD-t is ki kellene venni, illetve csökkenteni a HESH sebzését, átütését. Szerintem nem lenne elég a HESH-nek is HEAT autobounce értéket adni.
  • Dani271
    Ha annyira jó lenne, lehet konzol exkluzív játékot fejleszteni.
    Jaaa, hogy ott nem lehet a bétával peccselgetni éveket?
  • ximix #307582
    A fejlesztők nem hiába kívánják a pokolra a windowsos paripákat, nekik sokkal jobban tetszenek a konzolok és a Mac gépek, egyszerűek kiszámíthatóak "könnyű" rájuk játékot fejleszteni.
    Ezek a windowsos paripák meg a rémálmuk annyi hardver variáció van plusz még a sokféle szoftver hozzájuk kész káosz.
  • atee73
    Most hogy tuzetesebben atolvastam a gtx 680 eredmeny az mar vicc kategoria, egyik haveromnak gyengebb procival(i5+gtx680)ha jatek kozben vesz fel a fraps-el kb. akkor produkalja ezt az eredmenyt ami a tesztben van....
  • kisokka
    Ráadásul svájciak. Nem szóltam, így minden egybe vág...
  • kisokka
    Én kérek elnézést.

Nem teljesen az a problémám, hogy valakik, aki full németek, használják a HUN kifejezést, de azért álljunk már meg. 1-2 éve frissült tudomásom szerint csak az első világháborúban használták a nyugati országok a németekre a hun kifejezést(mint barbár nép, akkoriban jobban ismerték a hunok mivoltát, mint most). Ma már nem nagyon mondaná meg ember a földön, hogy a németek hunok lettek volna valaha is(természetesen sosem voltak azok, csak a század eleji nyugati propaganda sugallta ezt).
  • atee73
    az leirtak milyen config volt a vga-k alatt???
    mivel a wot igencsak cpu fuggo.... mindenesetre erdekes nekem anno 6magos amd-vel azt hozta ami le van irva (7970-el) intel i7-el viszont a duplajat hozza, a masik erdekes az sli /crossfire eredmenyek mivel eggyiket sem tamogatja a wot....( nekem cf-ben 5-6 szazalekkal lassabb mint single-vel )

u.i: felreertes ne essek egy szoval se mondom hogy jol optimalizalt a jatek (sooot inkabb szar) ,de az ilyen teszt eredmenyek neha igencsak felrevezetoek
  • haflac
    A titan-nak elég szarok az fps értékei,ahhoz képest,hogy mennyibe kerül.C-64-es mellé rakták be?
  • Kubukli
    Akkor most... listening Rammstein: Mann Gegen Mann
  • Kubukli
    A csávó már csak akkor lehetne lilább - legalább is a feje - amikor a kezem közé fognám nyakát.
  • Kantalusz
    Gondoltam ma kicsit artázok, de hogy milyen k!kúrt balf@szokkal van tele a játék az valami eszméltlen...
    WN8: 2086 (79) 8.5 (+0.7) tier
    WinRate: 12/27 44.44% 0.91
    Sebzés: 57139 2116.26 1.44
    Ölések: 35 1.3 1.36
  • ximix #307573
    De most mi a baj, lila a csávó nem ?
    Képzeld el mennyi csatát kellett mennie stock gunnal HE lőszerrel, hogy álcázni tudja az xvm-ben:)
  • Kubukli
    Nem tudom...
    Azért valamilyen szempontból hasznos klán tag lehet. Talán jól szopik...