418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• __Jacek__
    Toljad még pls :)
  • __Jacek__
    Muhaha
  • Malarki
    Mivel láthatóan fingod sincs a valószínűségszámításról gondolom igen. Szívesen.
  • __Jacek__
    Hehe igen nem raktam oda az irónia táblát, mert itt a 35%-os 300 csatás sorozatomra azt kaptam meg hogy nem hozom le a meccset :D

Na ezért :)

Azt én értem hogy itt a rengetek talentum és okos között max szép lehetek :DDDDD
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 16:40:35
  • lammaer
    A 10 wint miert ugy eled meg hogy az a TE muved? A tobbi player ott se volt? Egy csata kimenetele 30 emberen mulik nem csak rajtad....
  • __Jacek__
    Ma a kretén system minden babuint ellenem rakott... Panterával betáraztam fullra egy Type4 előtt , az meg forgott mint pistike a repülőnapon.. na az BOT volt tutira.
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 16:38:10
  • __Jacek__
    Ilyen konteokat ne írjál már hogy változtatnak dolgokon:DDD
  • Sherman0070
    Én ma érdekes módon csak jó csapatokat kaptam. Többet nem is akarok menni, olyan szép ez a sorozat. :D
    113-ban elég szépen szenvedek, ez a T-44 winstreak kompenzált.
  • lammaer
    Szarkazmus helyett inkabb koszond meg hogy vette a faradtsagot es leirta neked ha mar ennyit sirankozol az rng miatt...
  • __Jacek__
    Lófasz! :) Mert most valahol megcáfolom magam de igazolom is a kretén systemet ja nem elnézést karma system ami már eleve bele nyúl a cuccba :D De semmim más nincs csak ez :D

Mert most ma 10 meccs 10 win-re állok, nem egy tankal hanem sorban, így jöttek a meccsek, T30,O-HO,Pantera, SU-101, T10, Leo Proto, Spagetto , WZ-120 1G, Defender első vereségig megyek ma... de ma biztos én vagyok a hihetetlen meccseldöntőmindenlehozfaszagyerek :D
  • __Jacek__
    Rengeteg újdonságot közöltél :D
  • Sherman0070
    16
  • Sherman0070
    Áh ezt nem tudom felülmúlni. :D
  • Malarki
    Igen, te.
    Ha van két fajta dísz, akkor minden húzásnál 50% az esély hogy A fajtát kapsz és 50% hogy B fajtát. Egyik húzás se befolyásolja a következőt, ahogy pénzfeldobásnál se befolyásolja az eredményt hogy fej vagy írás volt az előző, szóval mindegyiknél ugyan azok az arányok vannak. Így az is előfordulhat hogy egymás után 56745-ször jön be a B 50%-a. Ez a random.
    Egy löveg sebzése se azt jelenti hogy annyi lesz a lövéseid átlaga. Az csak a löveg sebzéstartományának átlaga. Tehát egy 100 alfás ágyú 75 és 125 között fog sebezni, ennek a középértéke a 100. De minden egyes lövés önállóan kap random értéket ebben a tartományban, függetlenül az azt megelőzőtől. És igen, itt jön be megint az RNG, mert lehet hogy egymás után 15 lövésed sebez csak 75-öt, ez is benne van. Ettől RANDOM.
    És igen, minden cég figyeli a saját játékának statisztikáit és igen, ennek fényében változtatnak rajta. Ezt hívják buffnak vagy nerfnek. A WG is ezt csinálja, hogy milyen sikerrel az már más kérdés.
  • __Jacek__
    Neked lehet hogy egyértelmű volt a videó de mivel én nem erről beszéltem így ..... alkalomadtán ha bele akadok linkelem.. keresgélni biztos nem fogom.
    Még jó hogy én hablatyolok :D Jó lehet ilyen szép alomvilágban élni.
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 15:34:23
  • yossarianHUN
    Pillanat, megpróbálom kiszűrni a szokásos mellébeszélős és az egyértelműen nem ide tartozó facebookos hablatyolást, és meglátni lényegi mondanivalót a hsz-ben.

...

Oké, tehát. Videó -> interjú, biztos nem volt számodra világos, úgyhogy vissza kellett kérdezni. Eddig azt magyaráztam, hogy a legutóbbi 300 csatádnak semmi jelentősége. Az összes 12 ezernek már inkább, bár egy statisztikus lehet, hogy erről is vitatkozna.
  • __Jacek__
    Milyen videót?: DDDD

Az a legjobb amikor a semmiről mellé beszéltek :D Teljesen másról, bele keverve mindent ami itt már elhangzott:DDD
    Pont le írod amiről szó van talál a 12k csatám már statisztikailag elfogadtható, namost ha ezalatt 55%-volt a WR mit történt az elmúlt 300 csatában hogy 35% lett:DDD Ilyen kor jön az ultimate érv hogy nem hoztad le! :D
    Ma 7 tankot dupláztam 7 meccs 7 win juj hirtelen én lettem a csatalehozó úristen :D
    Jöhet a következő mellébeszélés, és még én élek állomvilágban:DDDDDDD
    De egyet értek biztos hogy megnyugtatobb a boldog tudatlanság, minden fekete és fehér nem fordulhat elő hogy egy iylen cég piszkálja a termékét stb... facebook nem ad el rólad mindent stb, nem csalnak sehol :D De én élek álomvilágban :DDDDDDDDDDDDDD
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 14:55:39
  • __Jacek__
    Ja én:))
  • yossarianHUN
    Akárhányszor kijöhet, pont ez a valószínűségszámítás lényege. Sajnos a konteóhívők nagy részével egyetemben úgy tűnik te is hiányoztál a gimnáziumi matematikaórákról, úgyhogy kisegítlek: bármilyen kombináció összejöhet a randomban, akár az is, hogy ötszázszor ugyanazt dobja a gép egymás után. A valószínűségszámítás lényege, hogy megBECSÜLHETED, hogy NAGYJÁBÓL milyen számsor fog kijönni a LEHETŐ LEGHOSSZABB intervallumon belül. Az, hogy te mentél tíz (száz, kétszáz, stb.) csatát reggel, és abból nyolc vereség, kb. annyira nevezhető statisztikának, mint a mirelit bélszínroló bélszínnek. Akármennyire is vonzó egy mesevilágba menekülni a valóság elől, a rendszer működik. Ezért van az, hogy nagy átlagban a játékosoknak 50%-hoz konvergál a WR-je, ettől arányosan feljebb vagy lejjebb, attól függően, hogy mennyire tudnak játszani. De persze mindig könnyebb azzal jönni, hogy én csak azért nem vagyok 70% WR-es szuperunikum vérpista, mert a WG direkt visszahúz, különben felborítanám a játék ökoszisztémáját az irtózatos skillemmel.

#407712 Linkeld már azt a videót légyszi.
  • Malarki
    Már bocsánat, de az hogy nem vagy tisztában a random szó jelentésével az nem a játék hibája...
  • __Jacek__
    Meg ez olyan mint az RNG az is érdekes random :DDD csak kezd el írni a lővéseidet kivácsi vagyok mikor jönne ki az átlag mert nem jönne ki alatta lenne...
    Olyan random mint az utolsó könyvnél most 2 ötös hiányzik, 9x adta a másik díszt ennek annyi az esélye :DDD Van mint dumbnak missis semsonitenál :) Kezdj el dobálni egy pénzt és mennyiszer jön ki úgyan az 10x egymás után.
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 13:55:19
  • __Jacek__
    Az az alapvető probléma hogy össze mosod legalább nyolc embernek a nyűgjét, azt mindig rávetited arra akinek éppen írsz.
    Meg lehet itt minden mondani pl én mondtam hiszem ha látom hogy vasárnap ebéd útán ledupláz 8-10 darab tankot 6-7-8-9-as tieben 80+ WR-el , erre jött a 8x wr egy prem tankal amit a babuin nem tudnak átlőni szemből:D Meg még össze is jöhet nekem is volt, nade hogy ez az álltalános:D

Annyira van tekergetés hogy az egyik intejúban le is írja a fejlesztő hogy persze figyelik a tankok teljesítményét globálisan és piszgálgatják, de ez konteo mert nem jött oda a gépedhez a fejlesztő és nem állított rajta egy csavarhúzóval :D
    Meg gondolom az egyel komolyabb facebook sem figyeli az adataidat és adja el, ja várjunk még a chatbeszélgetéseket is eladta :DDDDDD De az is konteó ...
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 13:49:58
  • joe662
    Én meg csak mosolygok ezeken.
    Plàne mikor beszabadul egy baràtom a accra azt vidàman hozza,a 60-70,de nem egyszer előfordult a 80% os wr sem Nekem meg a nyomorult.50% ért is kaparnom kell
    És most nem 5 csatàrol beszélek,hanem jóval többről.
    Ugyan azokkal a tankokkal, felszereléssel,de még a legénység is ugyan az volt.
    Ilyenkor mi van??
    Hol a tekergetés,hol van az elöre ,személyre szabott wr?
    Ö miért tud 3x több àtlagsebzést ugyan olyan feltételek mellett mint mondjuk én?
    Ezt magyaràzza el nekm valaki,utàna talàn majd elkezdek hinni az ilyen konteoszeüségekben.
    Sokakkal ellentétben én tisztàban vagyok a képességeimmel,és nem màsban keresem a hibàt,lehet ez szànalomra méltó de vàllalom.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.01.03. 13:47:12
  • Angelus1991ster
    Ez esetben nem a fejlesztőket, hanem a vezetőséget és a kis buta talpnyalóikat érheti jogos panasz. Utóbbi bandát nem mondanám fejlesztőknek, inkább az előbbiek munkájába belerondítóknak. Bár nincs min rondítani egy lassan tíz éve nyerő recepten. Nagy szerencséjük, hogy ennyi ideje működik egy egymódos faék egyszerűségű tanktémás online játék. Miközben a Wot-ban két nagy horderejű változtatás közben olimpiát rendeznek.
  • __Jacek__
    Valójában én inkább azokat szánom akik szerint itt minden úgy vana hogy le van írva, nincs bele nyúlva tankokba folyamatosan stb. mert akkor nem tudom hol töltötte az illető az elmúlt 8 évet :D
  • joe662
    Bizzunk benne,hogy ezt most nem cseszik el.

Màs

Egy kis ràgcsàlni való konteósoknak
  • __Jacek__
    Persze, csak ezt lehetne normálisan. Nem szarok oda....
  • Megamax
    Amíg vásároljuk toluk a cuccot addig ok ezt leszarják. De mi vagyunk a hulyék mert vesszuk , hogy ne maradjunk le.
  • __Jacek__
    Semmi konkrét, csak bízok bennük hogy valamivel elcseszik, vissza veszik a rateket, nem lesz tier limites stb.
    Winrateisluck!

Olyan fejlesztő csapatból túl sokat nem nézek ki aki berak egy tankot megvehetőre (ritán megvehető) 252U és útánna két hét mulva nyerni lehet pénzért vett dobozból Defendert :D Poénból megkérdeztem a supportot hogy ezt hogy? Mennyire értelmes dolog ez :D Válasz az két különböző tank, nem is vártam értelmes választ. erre megkérdeztem hogy most akkor hogy van 3Dskinem az IS7-re az mért nem különböző tank mert pont akkora a különbség, erre már nem válaszoltak.
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 11:36:43
  • joe662
    Azt szerintem nem merik meglépni.
    Ellenben ha a pàlyàk szelektàlàsàt bevezetik,és prém fiók ficsör lesz,azt nem bànom.
    De ne ugy csinàljàk meg,hogy 1et lehet majd kikapcsolni csata elött,mert akkor az sz..t se fog érni.
    Remélem lesz 3-4 amit ki lehet löni majd.

#407703 Jacek

Esetleg valami bövebb info?

De ne a winrateisluck,legyen mert azt màr ismerjük
  • __Jacek__
    Lesz ott más turpisság:)
  • Megamax
    A wg t ismerve megvarjak az prémium system et es majd csak az mehet frontline ra játszani akinek lessz premiumja.
  • joe662
    "Az összes bejelentést tekintve, mire számítsunk a leghamarabb?
    A Front Line módra, már 100%-ban elkészült."

Akkor mire vàrtok még B+
  • __Jacek__
    De csak itt Kretén systemnek hívják :)
  • __Jacek__
    Én most beléptem és felülnézetből láttam a pályat meg a tank ikonokat... alt+f4 újra be, ezútán egy érdekes fejlesztéssel találkoztam amiben se mozogni se semmit nem tudok csinálni de látok mindent, mennek a többiek lönek, aztán engem lőnek :D alt+f4 újra, úgyan ez tovább kilőnek listában halott vagyok a tank sértetlen, max HP meg minden.
    Jó leszarom kilépek erre azt mondja ne dezertáljak professzionális a cucc...
  • __Jacek__
    Biztosra ment...
  • besti
    WTF? Úgy tűnik még többen maradtak mára otthon szabin a hétvégi játékosok közül:

De hogy sebez ez 100 fölött t54 frontján?
    Azért gondoltam ebbe a trédbe szívesen beleállok.
    Utoljára szerkesztette: besti, 2019.01.02. 17:30:01
  • Fela
    Atemeles kozben besza...ize.. megjavult
  • yossarianHUN
    Működik, olyannyira, hogy a WoWP-be már a WoT-ból emelték át.
  • asolyom
    Most olvasgattam egy kicsit a Wargaming Wikin a Warplanes szekciót. Ez a Karma rendszer miért nem működik a WoT-ban?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Behind the scenes the servers keep track of how you get put into battles by a system called Karma. Karma means that each time you get put into a battle of your own tier along with lower tiers, you lose a point. Each time you go into a battle with higher tier aircraft, you gain a point. Normally this should level out randomly, but when you've played a lot of battles with higher tier aircraft in a row you'll end up with a high positive score. Once this score goes above a certain level (not sure of the level, I think 6) the matchmaker will force you into a battle with lower tiers. The Karma is now 5, so now you continue with random matchmaking until you go above the treshold again. This also goes the other way around: if you play a lot of tiered-down battles, you are sure to face higher tiers eventually.