418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #307651 Nagyon kicsúszott a talaj a WG alól balanszolás terén. A túlságosan is kapzsi üzletpolitikájuk miatt szvsz a játékegyensúly felborult. Nem véletlenül jelentették be nagy kelletlenül valamikor az év végere a nagy rebalanszot, aminek keretében az összes osztály meg lesz reformálva. Kezdek ők is látni, hogy ez így már nagyon nem kóser. Azért remélem a heavyk legalább egy részét visszanyerik régi fényüknek, mert most elég szánalomra méltóak T10-ben. -
haflac #307650 Na én az 1-es kategóriába tartozom. -
haflac #307649 Valamelyik nap direkt csak repesszel lőttem,és akkor is csak lánctalp sérült,pedig toronyra mentem,hogy hazavágjan a felémszegeződő ágyút.Akkor is lánctalp sérült.
-
Paradoxon61 #307648 Valljuk be, hogy a játék eljutott arra a szintre, amikor már a tank pankrációhoz sincs köze. Sőt már nem is a tankokról, hanem a TD-kről és az artykról szól. A tank most már csak köret, hogy legyen mire vadászniuk.
Megjegyzem 4 fajta játékos csoport létezik.
1. Aki mindennel játszik, de főleg tankkal mert van bátorsága és szórakozni akar.
2. aki csak tankkal, mert nem csak bátor, de neki ez jelenti a kihívást.
3. A félénk aki egy TD-ben ücsörögve egy bokor mögött, csak arra vár mikor lőhet sunyin bele egy tankba.
4. A gyáva aki egy sarokban egy artyban ücsörögve várja, hogy mások spottoljanak neki, ő meg sunyin egyetlen lövéssel, vigyorogva kilőhesse a tankot.
Az egészben az a szomorú, hogy a két utolsó kategóriából egyre több van, a WG. pedig egyre jobban támogatja őket. -
haflac #307647 Nagyon érdekes ez a 0.9.Tök mindegy,hogy hova célzok úgyis a lánctalp sérül meg.Még ilyet nem láttam a 18k csatám alatt.Tiszta vicc,tornyon lövöm a tankot csata utáni jelentésben sérült modul:lánctalp. -
yossarianHUN #307646 Persze 250 penes med ágyú nem nagyon van T10-ben, csak a viszonyítás miatt írtam. -
yossarianHUN #307645 A pontosság a kulcs, ha engem kérdezel. Egy orosz 250 penes heavy ágyúval közepes/nagy távolságról örülsz ha eltalálod a tank testét és nem a tornyot, míg egy 250 penes med ágyú az lézerszike. Papíron nincs különbség az átütés között, gyakorlatban mégis lesz, mert gyakrabban talál el weak spotot a med, mintsem azt a heavy csak álmodni merné. Én nemrég tettem fel a nagy ágyút a Type 61-re, ami még egy nem is kifejezetten pontos T10 med gun, és sokszor nekem ég a pofám, olyanokat lehet lőni vele. Míg a heavykkel mindig gondosan kell célozgatni, ezzel az ember legtöbbször (persze nem mindig) csak kigurul, puff, vissza, és dől a damage. Az átütés brutál, főleg hogy az ember 80%-ban flankel, így oldalról kell lőnie a tankokra, amit egy heavy nem tehet meg. Az már csak hab a tortán, hogy olyan gyorsan repül az APCR, hogy merőlegesen mozgó scoutot is gyerekjáték eltrafálni vele. -
Frankie69 #307644 Persze játszható így is simán, csak kicsit kiábrándító a nagy fps zuhanás. Remélem a következő patch után nem csökken még tovább. -
TomDantes #307643 Nekem patch előtt is ennyi volt , 90 sose volt. 90 fps? Az érdekes, nem semmi. De azért 40-el is játszható még. Amíg tartósan nem esik 30 alá, szerintem nincs gond. -
davidbog #307642 A közepesek lövegei se sokkal erősebbek, mint a heavyké. A 121 kivételével mind APCR-t lő, aminek csak 2° a lövedékkompenzációja, míg az AP-nek 5°. Tehát azok a 264, 268, 270 mm-es átütések olyan 255-260 mm-es AP-nek felelnek meg. A közepeseknek a célzási idejük és a lövedéksebességük ami sokkal jobb mint a heavyké, meg persze a DPM.
Az lenne az igazi ha nem is lenne lövedékkompenzáció és a tier 10-es TD lövegeket és a német 12,8 cm-es lövegeket mind a valós átütésre nerfelnék vagy kidobnák őket. -
Frankie69 #307641 Nálam most elég gyakran esik 40 alá. A patch előtt 90 és 60 között mozgott. Szívás. -
Oddball29 #307640 E-50M-nek olyan tornya van mint egy Tiger B-nek, azt már a 8-as hevik is kilyuggatják szemből.
Hevivel meg használd a terepet, hogy közelebb kerüljél randomban. Elsősorban területfoglalásra van kitalálva úgyis. Van ahol ez könnyebben megvalósítható, van ahol kevésbé. Ilyen ez a popszakma.
Szerintem egyáltalán nincsenek hátrányban a hevik 10-es szinten sem. Abszolút században kb. fele-fele arányban szoktunk vinni medeket és heviket, és 90-95%-ban nyerni szoktunk. -
yossarianHUN #307639 Ami persze nem változtat a tényen, hogy manapság T10-ben a heavyk vannak kvázi a tápláléklánc alján. Csúcsragadozóból préda. -
Malarki #307638 Kit érdekel a random? Mondjuk a játékosok 99%-át. -
yossarianHUN #307637 Dióhéjban tehát: nem a heavyk lettek gyengítve, hanem a TD-k/medek túlságosan feltápolva. -
yossarianHUN #307636 Nerfelve csak az oroszok lettek, nem ez volt a gond. A gond az volt, hogy behozták a T10 medeket/TD-ket, és hogy az akkoriban top tierben (szerintem helyesen) egyeduralkodó heavyktől elég játékost lehessen átcsábítani az új gépek húzására (amiben ugye a WG-nek a bevétele van), elmebeteg módon feltápolt járművek kerültek be. Ez a tendencia azóta is folytatódik, "az új mindig jobb" alapon minden friss járműnek/ágnak erősebbnek kell lennie a régieknél, hogy vonzó legyen Paradicsom Petinek és barátainak. Ennek persze a játékegyensúly issza meg a levét, egy-két peccsenként nerfelni kell a fél éve behozott OP dögöket, de ez egy ördögi kör, ami ráadásul taccsra is teszi a játékot, főleg top tierekben. -
TomDantes #307635 Pályától függ, de : 55-60. -
Frankie69 #307634 Nálad átlagosan mennyi fps-el fut a WoT? -
TomDantes #307633 Figyelj már: most mondjam azt hogy rosszabbul fut, ha egyszer nem? Mondjam azt hogy laggol ha egyszer nem? -
AlucardHuN #307632 Régen mikor a t10 heavyk átütését néztem pl Is 4-nek asszem ilyen 268 körül volt. Jelenleg egy heavy sem éri el a 260-at, míg a medeknek rendre jobb lövegük van. Maus ma kb csak egy mozgó barikád önvédelmi löveggel. Olyan löveggel ami t9-ben is szerintem a gyengébb átütésűek közt van. Is 7 meg pontatlan. Meg annak is csak 250. E100-nak 235 átütése van ami nem mindenre elég szemből vagy He-vel derpel.(Use gold you moron). Persze ilyen 250-el már Op lenne. Nem értem miért kellet nerfelni egykor az átütésüket. -
yossarianHUN #307631 Engem speciel a CW nem érdekel, de baromira. Nem CW-zek, nem is tervezem, úgyhogy hidegen hagynak a CW-n erős/gyenge tankok, az érdekel, melyikkel mennyire lehet érvényesülni randomban. -
yossarianHUN #307630 E50M test. És megint olyan szituációt vázoltál fel, ami CW-n fordul csak elő (illetve a random csaták 1%-ában). Próbálj meg random heavy csapattársakkal adok-kapokra kényszeríteni egy falka medet, csúnya lebőgés lesz. Az a baj, hogy túlságosan is CW-alapú a gondolkodásod. Randomban a legritkább esetben találkozik med és heavy szemtől-szemben, még az 1v1 szituációkban is általában flankelnek a medek, vagy a kamójukat kihasználva snipeolnak egy bokorból. Ilyen helyzetben pedig a felsorolt fegyvertényeik több mint elegek ahhoz, hogy megegyenek bármilyen heavyt reggelire. -
Oddball29 #307629 Kit érdekel a random? CW-n súlyozottan kijönnek az egyes tankok hiányosságai és erősségei. Ott külön meg kell harcolni minden lövésért, és nem tudsz más hp-ján élősködve sebzést farmolni. Speciel Pattont átlag fél évente látok benn egyszer, és ez nem túlzás. -
Oddball29 #307628 Hülyeség. Csak akkor tudja a med a dpm-jét érvényesíteni, ha a hevi nyílt terepen álldogál és néz ki a fejéből.
Még egy agyonpáncélozottsággal nehezen vádolható IS-4 is le tudja pattintani jó helyezkedéssel a rá kilőtt 10-es medes prémium lőszereknek legalább a felét. Egy E-100 úgy be tud állni, hogy 330 HEAT pennel szemben szinte sebezhetetlen.
Azonos számú hevi adok-kapokra kényszerít egy csapat medet kompetetív környezetben, letapossák őket a fenébe.
E-50M torony? Ez ugye most vicc akart lenni? Annak rém rossz. -
Simulacrum #307627 Kit érdekel a CW? Gondolom a játékosok többsége randomban játszik és nem CW-zik, tehát a normál csatákat kell figyelembe venni a kiegyenlítéseknél.
Nem nagyon láttam az elemzésedben a aranylőszer átütésvizsgálatát vagy formáját, pedig ha már CW-t néztél akkor tippem szerint oda olyan tankok kellenek, amik golddal jók, tehát azt is érdemes lett volna akkor elemezni.
Az meg, hogy a CW-n mit használnak van egy olyan érzésem, hogy nem feltétlenül lila játékosok döntik el. Biztos vagyok benne, hogy bármelyik med használható lenne CW-n jó játékossal a volánja mögött. -
yossarianHUN #307626 Engem meglepett, eddig egy többé-kevésbé jó rálátású, elfogulatlan csókaként élt a fejemben (a Hall of Shame-es bejegyzéseit leszámítva, amiket elméletileg már befejezett, és mégis rendszeresen felbukkannak ilyenek a blogon, más cím alatt). -
lexlutor #307625 pedig latom benne a fejlodest. vegre eljutott odaig h ez egy beta verzio meg. -
Én a kritikának írt véleményeket- tehát ami nem pro és kontra kifejtett véleménynyilvánítás - nem is veszem soha komolyan. Az olyanokon látszik, hogy meg kell felelni valamilyen képnek, amit az olvasók vagy a szerkesztőség elvár :) -
stílus elég lesz -
yossarianHUN #307622 Ez mellesleg megint meglepett, eddig nem olyannak ismertem SS-t, aki a játékmechanika bármiféle ismerete nélkül nekimegy egy gammának, és aztán lefikázza, mert nem tud eligazodni benne. De az elején még büszkén mondja is, hogy ő direkt nem nézett semmilyen infót, mert az intuitív fejlődésben hisz. Nonszensz. -
yossarianHUN #307621 Hmm nekem úgy rémlik, régen is, mikor bármilyen panasz volt egy új patch kapcsán, legyen az teljesítménybeli vagy más, te voltál az első, aki a mellét verve jelentette ki, hogy márpedig nála semmilyen probléma nincs. Aztán aki a leghalkabb reklamációt merte elkövetni bármivel kapcsolatban, egy 5 napja éheztetett pitbull harci kedvével mentél neki. -
Nazarov77 #307620 Ment pár kört reserve panzer IIvel úgy hogy halvány gőze sincs a játék mechanikájáról aztán összehasonlította, csak gratulálni tudok. De ezt vártam tőle,nem lepett meg elég elfogult csőlátású wot fan a srác.
Kb annyira kell komolyan venni mintha valaki írna egy kritikát wotról úgy hogy játszott 5 kört loltraktorba. Az is kb ennyire lenne hiteles. -
yossarianHUN #307619 Nekem ez volt az első, amit olvastam. Hát mondjuk gondolom a blogján nem magasztalhatja nagyon, mert a saját olvasóközössége lincselné meg
-
TomDantes #307618 Nem három év alatt, hanem amióta új gépem van, azt pedig ősszel vettem. De ott van lentebb, írtam a processzort és a VGA-t is, olvasni vissza azt nem megy? -
lexlutor #307617 nem ertem min lepodsz meg. minden wt-s cikke ilyen. -
yossarianHUN #307616 Itt olvasható SilentStalker War Thunder: Ground Forces elemzése, illetve WoT-összehasonlítása.
Röviden összefoglalva: szénné fikázza. Viszont azt nem értem, hogy eshetett bele SS is abba az öreg wotos hibába, hogy kapásból a WoT-tal akarta összevetni a WT-t, illetve a WoT-hoz viszonyított mindent. Tényleg nem képesek megérteni az emberek, hogy két teljesen különböző stílusról van szó? Erre persze a végére ő is rájött, csak addig már szétgyalázta a játékot. -
Frankie69 #307615 Neked átlagosan mennyi fps-el fut? -
lexlutor #307614 evvel az erzessel nem vagy egyedul.. -
yossarianHUN #307613 Érdekes, a player community 99%-a panaszkodik/panaszkodott az FPS-re, de neked még 3 év alatt egyszer sem esett 
Milyen konfigod van, nekem is kell:D -
Nazarov77 #307612 Lassan eléri ma a játék hogy nagy ívből tegyek a 2x eventre, kezdem nagyon unni a mai felhozatalt:
Defeat
Battle: Ruinberg on Fire
Vehicle: Rhm.-Borsig Waffenträger
Experience received: 1 162
Credits received: 36 370
Battle achievements: Top Gun