banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    A pontosság a kulcs, ha engem kérdezel. Egy orosz 250 penes heavy ágyúval közepes/nagy távolságról örülsz ha eltalálod a tank testét és nem a tornyot, míg egy 250 penes med ágyú az lézerszike. Papíron nincs különbség az átütés között, gyakorlatban mégis lesz, mert gyakrabban talál el weak spotot a med, mintsem azt a heavy csak álmodni merné. Én nemrég tettem fel a nagy ágyút a Type 61-re, ami még egy nem is kifejezetten pontos T10 med gun, és sokszor nekem ég a pofám, olyanokat lehet lőni vele. Míg a heavykkel mindig gondosan kell célozgatni, ezzel az ember legtöbbször (persze nem mindig) csak kigurul, puff, vissza, és dől a damage. Az átütés brutál, főleg hogy az ember 80%-ban flankel, így oldalról kell lőnie a tankokra, amit egy heavy nem tehet meg. Az már csak hab a tortán, hogy olyan gyorsan repül az APCR, hogy merőlegesen mozgó scoutot is gyerekjáték eltrafálni vele.