418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #307812 Mondjuk az én véleményemre ne alapozz, nekem kedvenc tankjaim közé tartozik a Löwe, Type-58 és 59, T-25, IS-7; szóval a többséghez képest más a véleményem. -
Angol tizeseket miért cserélik le? -
Toweliee #307810 Be, de én a Caernarvont is szerettem. A lövege szuper, a mozgékonysága nagyon jó, kifejezetten tetszik. Még 10k xp és végeztem vele.
©yossarianHUN: ez micsoda? nem hallottam erről. -
AlucardHuN #307809 Amúgy nemsokára kifejlődik az E 75, már most elkezdtem gyűjteni a free xp-t toronyra mert azzal gyengített KT toronnyal menni t9-10ben elég pokoli lehet:/ -
Bee #307808 Saját tapasztalatból tudom mondani, hogy egy-egy térképre (csapat csata vagy század, ahol ugye nem tudjuk, hogy milyen mapot dob a gép) a berakott tankok és az ellenfél függvényében rengeteg különböző taktika létezik. Ruinbergről délről indulva én még sohasem kempeltem a J1-2-ben. Minden azon múlik, hogy milyen csapattal, illetve milyen FC-vel vágtok neki a játéknak. Pár napja T10-es században RSOP-val kerültünk szembe, tele voltak Bat-tel, néhány IS-4 és 7, két Foch TD. Nyilván buktuk a csatát (8-9 tankjuk azért elhalt), de élmény volt a játék a vereség ellenére is. Mindenki tette a dolgát, a csata alakulásának megfelelő változtatásokat azonnal lereagáltuk, védtük egymást, amíg lehetett. Ilyen élményeket és társakat a random csata nem ad, ott magadra/szakasztársaidra vagy utalva, néha össze tudsz játszani egy-egy értelmesebb játékossal.
A CW a következő szint, ahol egy begyakorolt mapon harcolsz. Öngyilkosság lenne ugyanazt a taktikát alkalmaznod mindig, mert a következő ellenfeled meg fog kérdezni egy már elvert csapatot, hogy milyen taktikát használsz, és felkészül ellene. Ezeknek a csatáknak tétje van, itt már mindenki jó játékos, nem idegeskedsz a piros csapattársak miatt. A kihívás is nagyobb, sokszor lilák ellen kell harcolni, ezért a győzelem is sokkal jobb érzés, mint randomban. Itt egy példa, ami jól érzékelteti a CW hangulatot:
Ha valaki fejlődni szeretne, érdemes 10 percet szánnia az elolvasására:
-
yossarianHUN #307807 Egyébként voltam pár CW-n, nem sokon, de igen, pontosan láttam a jelenséget, amiről beszélsz, 10 IS-7 összeáll egy nagy támadó ékbe, és mehet a trancsír. Nagyon szép, nagyon hatékony, csak épp köze nincs a randomhoz. -
yossarianHUN #307806 Azt is. -
yossarianHUN #307805 Sóhaj. Ti azt nem értitek, hogy amit leírtok, amikor a heavyk összeállnak egy nagy, megállíthatatlan acéltéglába, azt csak CW-n lehet megcsinálni, mivel ott van egy összeszokott, koordinált csapat. Randomban meg nincs, ennyi. Randomban 10-ből 1-szer lesz olyan, hogy a csapatod heavyjei egyszerre megindulnak, és átgázoltok mindenen. Randomban egyedül kell boldogulni heavyvel, és épp ezért nagyon komoly hátrányban vagy a portyázó medekkel szemben, mivel ők még ha nem is állnak össze wolfpackba, flankeléssel és rejtőző snipeolással nevetve fingatják meg a heavyket, akik nem számíthatnak az ismeretlen, sokszor tök hülye csapattársaikra. Ezért mondom, hogy ne keverjük a randomot a CW-vel, mert teljesen más tészta a kettő, de csak kötni kell az ebet a karóhoz. -
AlucardHuN #307804 Uhh neked bejön a conqueror? A lövegét leszámítva szerintem kivüllállóként nem túl jó. -
AlucardHuN #307803 Uhh neked bejön a conqueror? A lövegét leszámítva szerintem kivüllállóként nem túl jó. -
Nem a brit X-es medet cserélik le? -
Igen, én is erre gondoltam, a sok új tankágban már nem tudnak mit kitalálni. -
yossarianHUN #307800 Én már csak azért is pályázok rá, mert mikor le lesz cserélve megkapod helyette az új tízest. -
Toweliee #307799 Érdemes megvenni az FV215b-t? Mármint, ad valami játékélmény pluszt? Randomban játszok, nm CW-zek. A Conqueror nagyon tetszik. -
Ha valakinek FPS gondja van, az kicsit segíthet, hogyha a TS-t átrakja a 2+ magra(affinitás beállítás). -
DarkDays #307797 tegnap jelentkezett nálam is ez a probléma,eddig nem volt észlelhető.
elég rendesen meg meg állt a kép,mindkét szerveren csinálta.
én amikor felnéztem a bal felső sarokba ilyenkor,nem a ping volt magas,hanem az fps ment le szinte nullára
remélem hamar megjavul -
tamas323 #307796 Gyerekek ez a wz120 egy vérengző állat . mindenkinek ajánlom valami brutális nekem jobban bejön mint a t54 ...OP -
pecaboy #307795 Üdv!
Leszedtem megint a Tank Inspector nevű kis program legújabb, 1.3.2.36 verzióját, de indítás után pár másodperccel lefagy ("Tank Inspector működése leállt"). Mi lehet a probléma? .NET framework 4.5.1 telepítve van, ez nem lehet gond.
Innen szedtem le:
http://tankinspector.sinaapp.com/download/ -
Vidkari driver frissítéssel megszűnt a kép megakadás, próbáld meg te is hátha működik.
-
Dani271 #307793 "ami mondjuk vicc, hogy kisebb az átütése, mint az egy tierrel alacsonyabb STA1-nek"
Igen, jobb helyen ez a power creep -.- -
Két kérdés:
Milyen felszerelést tesztek:
- WT auf E100-ra? Illetve HE lőszer ellen érdemes a heavy spall linert rátenni? Van egy a depóban, gondolom, nem csak artyk ellen jó, de HE lőszerrel lövő egyéb tankok ellen is.
- megvettem ma a T54E1-et, freeből rátettem a nagy ágyút (ami mondjuk vicc, hogy kisebb az átütése, mint az egy tierrel alacsonyabb STA1-nek). Kigrindeltem gyors a talpat rá, így a extra felfüggesztés helyére mehetne még valami a venti és a vertikális stabi mellé, egy célzásgyorsító van szintén a depóban, vagy mást tegyek rá ehelyett?
-
Páran írták, hogy nekik nem minden proc.magot használ a játék.
Nem lehet, frissíteni kellene az chipset és ha van a igp driver-t ?
Kb. egy hete átnyálaztam a drivereket és nekem volt frissebb, hogy segített e valamiben pasz.
A AMD vidkarira is jött 25.-én új VGA driver 14.4 ha esetleg valaki még nem cserélte le.
Nálam így fest a játék, nem piszkáltam semmi affinitás és egyéb beállításokat.
A magasabb egyenletes szakasz amikor játszom a két szélén a garázs állapot.
-
Madi92 #307790 FPS témához!
Nem régiben cseréltem a masinát, hogy meglegyen a fix 60fps, erre kijön az új patch, és ugyan ott tartok, mint mielőtt új gépet vettem volna! :D
Jó persze, most a régin játszhatatlan lenne, de azért faszom!
-
Nem tudom mennyi CW-n voltál már, de azt gondolom, h elég kevésen. Ráadásul szerintem nem is vmi jó csapatban, nem is jó csapatok ellen és kevés fajta tankkal.
Nekem van egy pár klán csata a hátam mögött (282) és ugyanazok a tapasztalataim, mint Oddballnak. Ahogy én nem vagyok kibékülve a nyomi artykkal és TD-kel, úgy te a medekkel. Azt kell megértened, h itt most CW-ről van szó, ahol egész mások a viszonyok, mint randomban. Ha a medek olyan OP-ok lennének, mint mondod, akkor a top klánok csak azokat használnának CW-n. Elárulom neked, közel sincs így. IS-4, IS-7, E-100, E5: ezeket ugyanúgy használjuk mi is, mint egy KAZNA, CSA, EFE, TESLA, PZK, RSOP és még sorolhatnám. Ha olyan gyengék a heavyk, miért van belőlük több, mint a medekből? Csak egy pár tipp: több hp, nagyobb alfa és páncél. Igen páncél. Gold ammo ide vagy oda, az E5 kivételével a másik 3 be tud úgy állni, h a medek gold ammoja ne tudja sebezni, nem beszélve a nullásokról. A medek feldughatják maguknak a dpm-jüket, ha nem tudják sebezni a heavyt, azok viszont simán sebzik a medeket. Ha pedig nincs lehetőség flankelésre (mert mondjuk hátulról TD-k fedezik a heavyket), akkor a medek végképp pusztulásra vannak ítélve. Én is nem egyszer láttam már, h egy med csapat elvérzik heavykkel szemben. Ahogy Oddball is mondta a medeknek általában akkor van esélyük, ha létszám fölényt tudnak kialakítani és jól lőnek fókuszt.
Csak egy példa: mi múltkor simán kiszoptunk Malinovkán. Mi nagyrészt orosz medekkel, az ellen nagyrészt IS-7-kel. A csata végére ugyan nem sok IS-7 maradt életben, de mindegyiknek (a halottaknak is) több, mint kétezer pontenciális sebzésük volt. Közülünk volt, aki közelről lőtte őket, volt aki távolról. Hiába lőttük őket APCR-rel, HEAT-tel, az a nyomorult IS-7 csak úgy ette a lövedékeket. Úgy alakult, h én távolról lőttem őket és hiába céloztam gyenge pontot, meg lőttem az oldalukat a lézer pontosságú orosz med löveggel, alig akartak sebződni. Am ügyesek voltak, mert elrejtették az LFP-t a roncsok mögé és az oldaluk is szögben állt. Mire eljutottunk odáig, h rájuk menjünk, ők már többünket kiszedtek, így már kb. akkor eldőlt a csata. -
szakasz #307788 az E5 nem véletletnül a legáltalánosabban használt CW tank.
a WZ120 egy zsákutca, a 121 az semmire sem jó, tehát miért huznád ki, másrészt a wz120-ba több százezer xp-t bele kell rakni hogy használható legyen, feltéve ha a kinai nehéz ágad nincs meg.
-
lexlutor #307787 a csucsn kell abbahagyni:
Victory!
Battle: Swamp
Vehicle: A-44
Experience received: 4 554
Credits received: 59 343
Battle achievements: Confederate, Sharpshooter, Lehväslaiho's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
foxbat88fx #307786 nagyon remélem....
mert akkor hamar arra a sorsra jut mint az IS-2 :) -
stílus -
stork13 #307784 Np, nem a tank hibája!
-
foxbat88fx #307783 amúgy annyira dicsértétek ezt a T-34-1et....
eddig 4 win és 14 lose vele :( -
foxbat88fx #307782 LOOOOL XDDD -
Látjátok milyen jó ez a játék, aki játszani akar vele pár hónap után már olyan szakképzett lesz számítástechnikából és hálózati hibafeltárásból, hogy a NASA kopogtat az ajtaján hogy van üresedés a cégnél :)
Ezt még múltkor találtam mikor © foxbat88fx a GoatSim-el nyomult csak feledésbe merült
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ne folyamatos laggra gondolj -
lexlutor #307779 mi van?? miket zagyvalsz???? mi az h a hozazd lejovo ember??? -
calalevado #307778 egyes nem lagol, kettes patch óta folyamatosan lagol. Na akkor miért a szolgáltatóm a hibás? A hozzám lejövővel nincs gond, lásd, egyes tökéletesen fut. Ne szidjuk a t-home-t mert nem náluk van a gond. -
foxbat88fx #307777 SerbPlotter xDDDD -
lexlutor #307776 nekem nem laggol az egyesen. -
Nem tudom, hogy miért reagáljátok ennyire túl.
Egyértelmű hogy a wg a ludas.
Mondom, mi is laggoltunk (3 teljesen független gép/net stb)
Feljövök, és látom foxy, meg még 1-2 komment is hogy lagg.
Fa.szomat a PingPlotterbe, SerbPlotter kell ide de erősen. -
> legjobb netem van
> túl bonyolult
:D -
foxbat88fx #307773 uhh ez túl bonyolult :S