418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csagataj
    WT E-100 szerintem ízlés kérdése, de ha úgy adódik, hogy gyorsan kell beletáraznod valakibe, akkor jobban esik a gold.
    Az FV TD-t meg szerintem a játékosok döntő többsége HESH lőszerrel használja.
  • mijki
    Only golddal WTE100-at és FV TD-t? Köszönöm, nincs több kérdésem...
  • AlucardHuN
    Hmmm pontosítva: csak addig tolatok amíg a löveg célra áll. Félreérthető volt.
  • seriousthreat
    a seggscrape-et akkor használtuk, ha előre tudtuk hogy statikus lesz a csata (régi himmelsdorfos esl taktikunk), ugyanis hogyha hirtelen rád rohannak, akkor gáz van.
  • csagataj
    Én sem ítélem el a goldammo-t, soha nem is ítéltem el korábban sem!

Full golddal használom az összes tízes artimat, az IS-7-et, WT E-100-at és a FV TD-t. A többiben vegyesen van.

A prém tűzoltó mindenben van, de a javító és a FAK az sima háromezres, továbbá sohasem csokizom (stb.), mert sóher vagyok!

• AlucardHuN
    Megoldható de elég ritka esetxD Én simán előrementben sidescaperezek vele, csak ez abban nyilvánul meg hogy addig tolatok amíg lövök, lőttem aztán vissza... néha persze van belőle szívás de alapvetően működik.

De ezen a délutáni "duelen" jót röhögtem, kis noobként várom mi sül ki belőle:D
  • zsan666
    Még kintebb állóként talán azért, mert az IS-3-nak nagyon elöl van a tornya és így beállva a segge még elrejthető, oldala így is ugyan az, mint előre állva, de az ammorack veszélyes helyek elérhetetlenek.
  • ximix #308046
    Nekem nincs mit mutogatni inkább berúgom a gépet és elhúzok a ...:)

Twitter-esek előnyben
  • pointer4
    Meg én nem ítélem el a gholdhammót :)
    Tényleg, a prém consumables-hez hogy állsz ?:)
  • csagataj
    Az én szemléletem megegyezik Pointer4 hozzáállásával!

Csak annyi a különbség kettőnk között, hogy ő sokkal előbb kihúzta az összes tízest, nekem viszont sokkal több csatám van tízes tankokkal (10k).
  • pointer4
    Hát, a WN miatt biztos nem fogok visszamenni tier7be :D
    Ha mindegyik tierX tankkal szeretnék legalább 3-400 csatát, rendesen megismerni őket, akkor úgy is lesz elég elfoglaltságom :)
  • pointer4
    Csittt, te tankomán klánqrva XD
  • Master91
    :DD
  • diegho™
    T6-7ben a legkönnyebb a WN-t húzni, mert ott már a 2k átlagsebzés is megoldható, pláne prémium lőszerrel. Ha pedig olyan tankot választasz, amit sok piroska tol, de a tank jó, lásd tigris, akkor meg pláne nő a WN.
  • JeffDunham
    Látom előkapta mindenki...
  • pointer4
    Fogalmam sincs, fogalmam sincs, és fogalmam sincs :D
    Azt tudom, hogy nincs mit húznom, kb csak tierX ben játszom, és nő a WN :D
    Ettől még persze nem zárkózok el attól lehetőségtől, hogy tier7ben jobban nőne.
    De a faszom fog a pisisek között pedózni :D
    Ráadásul szeretnék kollektíve 2000 átlag sebzést. Az első 8k csatámat, amíg tanultam a játékot (csak kb, lehet kevesebb, lehet több) ellensúlyozván, mert az olyan szép lenne a szememnek a stat ablaknál.
  • pointer4
    Viszont ott az átlagsebzésedet nem fogja növelni szerintem.

• diegho™
    Mennyi ilyen köröd volt T10-ben és mennyi az átlag WN-ed a bat-el? Nekem a 3900 átlagsebzéshez 3700 átlag WN8 jár T57-el. Viszont pl Tiger-el 4500 az átlag WN-em, IS-el 4400.
  • patchaou
  • Antimat
    Köszi, meggpróbálom.
  • ximix #308033
    Az utolsó alatt mit értesz ?

Mind a kettőbe, egy próbát megér.

Van a vicces az RNG ami Random Number Generator rövidítése azaz véletlen szám generátor.
    Azért ez a neve, mert a játékban lövés szórása, átütés, sebzés és még pár dolgot egy véletlen szám generátorból kapott számalapján kerül kiszámításra és ez valamikor vicces helyzeteket szül.

Itt a fóruma ahol leírják hogymint kell a hozászolásba elküldeni..
    [URL=http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/229223-video-series-rng-no-comments-replays-only/]Video series "RNG: No Comments" - replays only![/URL]

-----------------------

A másik a hét legjobb visszajátszásainál meg a videóban leírt módon.
    Mellékelni kell a leírásban mettől-meddig van az akció majd feltölteni a replayt és send to BRW gombra nyomva ki kell választani melyik kategóriába akarod beküldeni.

http://quickybaby.com/wot-achievements/how-to-get-on-best-replays-of-the-week!/

http://www.youtube.com/watch?v=OUepE-T7gLU
  • pointer4
    az tuti, hogy a wn tierXben húzható csak

ez a csata 15500 wn8 at ért pl :)

http://wotreplays.com/site/812635#fisherman_s_bay-pointer4-bat_chatillon_25_t
  • foxbat88fx
    mit találtam könyvjelzőbe???? :D
    azóta is röhögök rajta :D
  • seriousthreat
    az APCR te kokk
  • pointer4
    Statpadderkedni (sebzés szempontjából) nem lehet platoonal, max a winrate-et növelheti. Igazán jó sebzéses köröm csak úgy született még ,hogy nem volt velem jó társ, mert akkor osztoznom kellett volna vele a sebzésen! Vagy meghalt az elején a platoon társ, úgy lehet még pl.
  • seriousthreat
    "Nézd. Én kb 1 hónapja, csak T57-el játszok, csak AP-val, nem is viszek prém lőszert, az átlagsebzésem vele 3900."

nincs több kérdésem.
    Ugye tudod, hogy a wn8at mivel lehet húzni? bezony 10esekkel, 3900dmg már magában 3,3-3,5k wn8 (vagy több). :)

Én szvsz megmaradok a tier8nál, feljebb felesleges mennem, cw-ztem én már eleget, a tier10 nekem már korántsem jelent annyi élvezetet mint mikor elkezdtem ezt az egészet. Nekem a tier8 a "munkaeszköz", jó lenne visszakerülni az 5. ProLeague szezonba, ahhoz viszont OP skilles tier8ak kellenek, minnél több annál jobb, de ehhez elsődlegesen csapatversenyeken kellene jobban teljesítenünk.
    Szerencsére a magyar 7on7-ek most jól sikerültek (1.-2. hely zsinórban), de a nemzetközi porondon is jó lenne visszakerülni a top8ban, és mivel az A-Seriesben nem indultunk így csak a Go4WoT-on keresztül lehetne csak bejutni.

A goldammo filozófiát a mai napig nem vágom, némelyik ember pont úgy kezeli (és itt nem dieghora gondolok) minthogyha az ördögtől való lenne közben egyáltalán nem, sőt ellenkezőleg, azért lett végül kreditért megvásárolható, hogy egy viszonylagos balanszot teremtsenek a fizetős és a nem fizetős player között.
    A használatáról csak annyit, hogy nem fogom magamat szopatni (mondjuk T69 AP-ja egy E75 oldalára) amikor megkönnyíthetném a dolgot és MEGNYERHETNÉM a meccset. A hardcore "minden tankban goldot KELL lőnöm" filozófiát természetesen én is elítélem (pl Scheffnek vicces volt a 60 APCR-es E25-je), vannak tankok amikbe egyszerűen szükségtelen goldot tölteni (BatChat25t, E5, akármelyik 10es TD az FV-n kívül, low-mid tierű tankok). Néha csak szimplán lusta vagyok célozni (erre tökéletes példa az E100/Vk7201) és fun volt hallani a HEAT robbanását közelharcban (igen elcseppentem rá).

Na megyek ground forcesozni :)
  • foxbat88fx
    Auto-resupply ammunition -76,800
    drága az AP mi? :D
  • diegho™
    Már megbocsáss, de nekem az első accom kopp ugyanezt a statot adta, mint a mostani. Nálad hogy alakult ez? Továbbá, ha statpadderkedni szeretnék, akkor szerinted full AP-val játszanék 10-es táras tankkal egyedül, vagy tolnám az OP tankokat, golddal, mint pl Hellcat, T49?
  • oiverMM
    nincs is t57-es tankod 8-as a legnagyobb miről beszélsz
  • diegho™
    Nézd. Én kb 1 hónapja, csak T57-el játszok, csak AP-val, nem is viszek prém lőszert, az átlagsebzésem vele 3900. Tudom, hogy a gold lőszer nem minden, de azt is tudom, hogy kb 25% pluszt tud adni átlagsebzésben tier10-ben is, ahol mindig top vagyok. Ez low tier tankoknál ennél többet is jelenthet, hiszen nem mindegy, hogy szemből átlövöd a 2-vel nagyobbat, vagy kerülgetni kell.
  • seriousthreat
    te mi a f*szt szívsz?? nézd már végig azt a replayt lol....
  • seriousthreat
    még poén hogy a 10es medekbe 60-40%-ban volt APCR/HEAT - kivéve bat, mert abba nem volt HEAT, ill nem használtam.

Ja, és replay van? kíváncsi vagyok.

Vicces amikor Diegho beszél a statpaddingról meg a pro kifejezésekről, amikor "mostanában csak T57-el játszom" lol...
  • foxbat88fx
    50 100 szintén gold o.O rhm szintén :D
    te jó isten, ezeken alapból jó gun van fent, minek ezekbe gold? -.-"
  • oiverMM
    mindenki azzal lő amivel akar szerintem,500 wn8 as játékos is lőtt már be ezüstel és az aranya is pattant mint hogy egy 3000 wn8 as-nál is ugyanez,vagy beadja vagy nem. egy piros m103 ma kétszer egymás után lőtt rekeszesre a t110e4-em,ez a WG akarata :)
  • foxbat88fx
    M60 full gold :D:D:D
    én 8-assal sebzek 8000-et sima lőszerrel :)
  • Master91
    Hexen tudsz róla hogy neked nem szabad itt lenni ?
  • SzocsA
    Már küldtem egyet nem lett belőle semmi. a Hét legjobb védőjébe,
    Amúgy ezt az utolsóba vagy a best replayba tegyem?
  • diegho™
    Mihez kell elégnek lennie? Hogy elismerjék pro vagy? Ahhoz ez rettenetesen kevés lesz úgy érzem.
  • oiverMM
    gyáva azért, el kell neki nézni XD
  • pointer4
    Itt most tényleg megvannak róla győződve emberek, hogy csak akkor lehet valaki jó játékos, ha arannyal lő folyamatosan ? :D

vagy megfordítom

Aki arannyal lő, az mindig jó játékos ?