418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #308134 Arról nem is beszélve, hogy lehet nagy mellénnyel puffogtatni ilyeneket, hogy ne játssz vele, de az emberek szeretik elfelejteni, hogy még mindig a heavykből él a többi 4 osztályból 3. Ők nyújtanak jó zsíros, lassú célpontot a TD-knek és artyknak, illetve ők kötik le az ellenség főerejét, hogy a medek kényelmesen ügyködhessenek mögülük, flankelve, supportolva, stb. -
Amúgy, ha szerinted ki lettek golyózva, és használhatatlanok, akkor illene megtanulni játszani a játékkal. -
foxbat88fx #308132 +1 -
persze, azért kukázzam a tankok ~30%-át mert túl beképzeltek egyesek hogy leszálljanak a gold ammorol mi? -
yossarianHUN #308130 Nem azért, de szerintem a legtöbb embernek mikor azt mondják hogy "tank", akkor egy nehéz tank jut eszébe. De még ha egy Leopard 2 MBT, az is sokkal közelebb van pofára egy nehéz tankhoz, mint egy közepeshez, vagy könnyűhöz. A medek pofásak, a könnyűk jópofák, a TD-k meg érdekes változatosságot nyújtanak (az artyk dögöljenek meg), de akkor is a nehéz tank "A tank". Na ezért zavar sokakat (köztük engem), hogy pont ők lettek kigolyózva. -
yossarianHUN #308129
-
Ha szerinted a használhatóságuk csökkent, akkor mi a problémára a kézenfekvő megoldás ? NE játssz vele!
Menj akkor leopardal,, amx50100-al, batchat-el, azt mindegy ha golddal lövik, minden átviszi. Kizártad azt a tényezőt az egyenletből, ami miatt a többiek előnyhöz jutnak veled szemben. Innentől lehet bizonyítani az egyéni skill-t, amit nem befolyásol a gonosz gold ammo :D -
lexlutor #308127 lehet tardozni, meg lehet sirosozni, de abba azert van igazsag, h a credites gold ammo ota, a pancelra epito tankok hazsnalhatosaga jelentosen csokkent. amit az adott tank balancaolasakor erosen figyelembevettek, de mint elony elveszett, a hatranyai viszont megmaradtak. -
Olyat tudnának a moderek, hogy minimum mennyi goldot lőtt el az illető mivel a csata végi jelentésből kiderül az előtt lőszerek ára és mennyisége.
Alap lőszer árral felszorozva az előtt lőszerek számát a kapott érték kisebb mint a elköltött löszerek ára akkor használt goldot.
A kettő közötti különbség mértékéből lehet vonatkoztatni a gold lőszerek számára azon tanknál ami kétféle lőszert használ.
Pl:két fajta lőszernél
-alap lőszer 1200 guba
-gold lőszer 3000 guba
a két lőszer közötti árbeli különbség 1800guba
csatavégi jelentésben az előtt lőszerek pótlásának ára 24000 guba
előtt lőszerek száma 14
14x1200=16800....24000-16800=7200....7200/1800=4 azaz 4 gold lőszert használt
Azok a tankok amik 3 féle lőszert használnak.. van matekos ? akkor házi feladat :)
-
Kikérem magamnak, nekem nem csak egy játék, a passziánsz, meg az nfs az csak egy játék. Ez nekem A játék egy pár éve :)
Viszont imádom, amikor a tardok sírnak a gold ammo miatt XD -
stork13 #308124 Azért Luci zokszó nélkül tölti a Type59-be vagy akár a T-54-be is a goldot. -
diegho™ #308123 kb 15 csatát láttam tőle, ezekben gold lőszert sem vitt magával. T-43 volt a másik tank, ha jól emlékszem. -
foxbat88fx #308122 tier 10 no comment...
szerinted miért nincs tier X-em????
játszhatatlan szar lett, régen egész jó volt
most már nem tudod kihasználni a páncélzatot mint anno.
minden gyökér betölti a gold-ot és úgy lövik szét a páncélozott tankokat ahol akarják
köszi de nem, inkább kihagyom :)
megmaradok tier 8-nál, az úgy is a kedvencem, ott még annyira nincs gold spam -
seriousthreat #308121 Csak összehasonlításképpen:
T54 AP pen: 200mm - max battletier 11 - van fun HEAT.
FCM50t AP pen: 212mm - max tier9et lát - nincs fun HEAT.
Komolyan néztek ti Lucique streamet? 24/7-ben T54 HEAT-ezik, ahogy StefanxD is és ő nem statpadder? lol dat logic.
most fogom megvenni az FCM-et (amennyiben megjön az ESL gold), nekem 10 APCR volt bent (90 ammo van összesen az FCM-ben, ennyi befér), de egy kezemen meg tudom számolni, hogy mikor lőttem el belőle.
Mellesleg olyan alacsony a kreditszorzója, hogy egyszerűen nem éri meg sokat ellőni FCM-ben, mert úgy pont értelmét veszti.
-
Azt bírom, amikor hosszú kihagyás után leporoltam az E100-at, aztán minden bekapott lövés sistergett...de még a WTE100-is... -
tamas323 #308119 FCM-et én nem is igazán szoktam goldal lőni látni:D álltalában kékeknél látom vagy jobbakná...De miért kell top tier TD-vel goldot lőni srácok? és legtöbbször full a papír tankjaim kapják be ezeket. -
foxbat88fx #308118 jah... rengeteg a gold spammer / statpadder :S
kedvencem amikor T69-el jön a lila játékos és lövi a sistergős goldot...
naná h leugatom a g**be :D és mit ír?
"látszik nem játszottál még T69-el, sima lőszerrel játszhatatlan"
hmmm ahhoz képest én 0 db gold-ot lőttem el vele, 163 csata, 57% WR, medálok is estek, tank ász is meglett, és így is nagyon élvezetes kis tankocska -
csagataj #308117 Tudom, hogy nem vagyok kiemelkedő játékos, ezért amire büszke lehetek, az a játékba beleölt munkaóra, azaz a csaták száma, meg valamennyire az ebből következő szkilles legénységek. Most számoltam össze, hogy 15 harckocsiparancsnokom érte el az őrnagyi rendfokozatot. :) -
Az FCM-nek 212 penje van nem? T8-ba bőven elég annyi szerintem. :) Én a T-44-gyel(175pen) is gold nélkül játszottam és jó volt úgyis. :) -
hát az 5200 WN8 számomra ugyanolyan érthetetlen, az én kis szutyok 1200 WN8-ammal, mint a 20k játékot lenyomott játékos 400 WN8-al
egyszerűen nem értem, hogyan lehet olyat csinálni
-
diegho™ #308114 Hidd el, hogy a gold spammereket nem érdekli, ha szidják őket, nekik csak az számít, hogy a WN értékük nagy legyen, ezért képesek akár 5-6 accot is csinálni és rengeteg goldot elhasználni az xp váltásra, tankok átugrására, hogy minél jobbnak tűnjenek.
Egy valamit nem értek. Én a WN8 top10-ből 2 játékossal is játszottam együtt team battle-ben, gyakorlatilag az összes team battle meccsem ( azok kivételével, amit Scheff-el mentem) ezen két játékos valamelyikével történt. Ők miért nem lőnek prém lőszert? Sőt én Luciquell-t is láttam játszani élőben és ott olyant láttam, amit, nem hittem volna el senkinek. Valakitől kapott egy FCM-et ajándékba, feltöltötte full AP-val, megvette hozzá a 75%-os legénységet és nekiállt játszani! 75% legénységgel AP-val! És 5200 WN-je van! Ettől mi olyan messze vagyunk, hogy nincs is rá szó! -
Jajj, bocsi, akkor az csak kwagga lesz :)
artykba nekem mindegyikbe van csoki, kell bele :D -
seriousthreat #308112 elsősorban nem ezért.
szerintem azért nincs ilyen mert ez az adat nincs követve a wg-nél, kb olyan mint a spotting dmg, az is pont ugyanezért nincs benne egyik WNx képletben sem -
oiverMM #308111 Akkor meg nem kell itt sértegetni senkit mikor más is még durvábban statt padderkedik póverkodik XD csak a nagy lila elismerésért nagy tierbe tudás meg nincs mögötte cw-re nem tier5-6-ot visznek hanem tier10 amivel ugye ezek balfékek :) -
olyan mod sosem lesz ami azt mutatja hány%-ban használsz gold lőszert, mert a akkor a sok kis szarjankó goldspammernek égne a pofája, hogy csak gold ammo használata miatt van az az érzésük, mintha tudnának játszani
ez pedig a gold ammo vásárlása ellen hatna
ez pedig, ha áttételesen is, de a premium account megvásárlása ellen hatna
ez pedig a WG-nek nem érdeke, hisz ebből élnek -
seriousthreat #308108 előbb próbáltam hellcattel 10 perc várakozás után meguntam. -
Azok kevesek közé tartozom akit ez tényleg nem érdekel. Sőt lesz@rja magasról ki, mivel, mennyit megy a statja érdekében.
-
diegho™ #308106 Te meg azt értsd meg, hogy nem mindenki lő prém lőszert, hogy a faszát verhesse a fórumon a WN-jére, mert nincs, aki az életben hozzányúlna. -
foxbat88fx #308105 esélyed nincs bekerülni Tigerrel :( -
AlucardHuN #308104 Ahogy Seriousthreat mondta próbálld ki a történelmi csatát, az csak jobb lehet:D -
oiverMM #308103 Ez a valaki a legjobb (Parasite64) össz csata 3397 :)
Average tier: Overall-6.44 Most recent-6.00 (-0.00) Last ~7 days-6.60 (+0.00) Last ~1,000 battles-7.52 (+0.39) Last 3,355 battles-6.49 (+3.63) batc 25t átlag sebzés 2020 VK7202k 1239 T110e5 2303 és ő a lila?? igen lila kis tierbe
-
hutyutyuka #308102 Nos jelen taktikám az hogy van két kissebb tankom és egy lövegem,ezek hozzák a kreditet,de hogy fejleszteni tudjam a Tigrist játszanom kell vele.Ha túl óvatos vagyok vele kicsi a kredit és a tapasztalat.Vagánykodni felesleges mert szétlőnek és drágább a javítás (9-11 ezer körül)mint amit kapok a játékért.Úgyhogy most szopka van,de majd lassan minden meglessz.Mindenkinek további jó játékot,találkozzunk a csatatéren.És kíméljéteg a kis Tigrisemet :D -
oiverMM #308101 Jeff ezt csak a te kedvedért, hogyan is játszik ez a hexi kis tanal.
Average tier: Overall-7.42 Most recent-9.73 (+0.01) Last ~7 days-9.84 (+0.02) Last ~1,000 battles-9.57 (+0.08) Last 17,208 battles-8.36 (+2.92) úgy néz ki ezer éve nem játszott T18 al és talán hallcat-el sem és ahogy én is úgy sok lila megirígyelheti a tizes tankokkal való átlagsebzéseket sok lilának nincs ennyi
-
seriousthreat #308100 Pontosan a "történelmi setup-al" mennek ott a tankok, lényegtelen hogy neked mi van kifejlesztve rajta és mi nincs -
AlucardHuN #308099 Áhh való igaz ott elméletileg megkapja felszerelést (nem tudom pontosan hogy van mert még nem szántam rá magamat) de ha nem akkor is barátibb. Pont elfelejtettem a historicalt:D -
foxbat88fx #308098 te vagy az egyik, én a másik :D
sosem lövök arannyal randomban, még csapat módban sem...
ESL-en persze azzal lövök meg Historical-on is ellövöm őket ha kell
sőt, arany kiegészítőket sem használok randomban, csak csapat mód és ESL ;) -
seriousthreat #308097 vagy bölcsebb döntés lenne Historical Battles-ben (Kurszk) kifullozni a Tigrist és csak utána randomozni, én az IS3-ra való xp-t is javarészt a "Tavaszi Ébredésben" húztam ki, egy dolog unalmas, az hogy csak Erlenberg van. -
Há' az. Én már csak egy ilyen beteg ember vagyok.
-
A láthatóság,álcázási rendszer magyarázata. -
AlucardHuN #308094 Nos alap tiger, hát az szopi:D Lövegek terén két lehetőséged van ap-val:
-a 75 mm-es l70 aminek van 155 penje kb meg 135 avg sebzése de legalább olcsó a lőszere.
A goldja 196-ot üt át kb, ebből tegyél be egy keveset hogy ha mégis t8 heavyvel kerülsz szembe kapjon egy keveset.
-vagy a 88 l56 aminek 136 a penje, avg sebzése 220 a goldja meg 180 valamennyit üt át.
Szerény véleményem szerint a 75-össel jobban jársz. T7-ben nem mondom hogy te vezesd az éket de ne is hezitálj segíteni ha arról van szó, mert itt még a 75-ös bőven jó weakspotokra. T8 már nehezebb.
De amint meglesz a hosszú 88-as tetszeni fog.