418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kHares #308710 Ha összelőtted már csak 6 másik nemzettel kell. Remélem ráérsz -
kHares #308709 Egyetértünk, Emil bácsi használhatatlan lett. Igaz amint free xp-ből megvan a nagy ágyú már már tud valamit csinálni de az extrém lomhaság, a gagyi camo, az ágyú oldalra kitéríthetőség nagyon butítja. Egyedül a dombokon tud valamit kezdeni mert annyira let tudja nyomni a csövét de ennyi. Ráadásul 0,36 pontosság csak papíron van, hajlamos totál mellélőni. Magic penről meg ne is beszéljünk, előbb leláncolt t69-et nem lőttem át 2x szemből közelről.
Most lőttem vele egy nagyon buta ace tanker-t, van benne minden, ammo rack, lepattanó 20-as armorról, magic félrelövés stb.
http://wotreplays.com/site/833973#murovanka-khares-pz_sfl_v -
yossarianHUN #308708 Sóhaj. #308704 -
Igazából még csak egy csatát mentem a kétszeres szorzóval van meg 2710 :D úgyhogy még belekell húzni, szóval akkor elég csupán a 75k-t összelőni és kész? -
Toweliee #308706 Írni a supportnak, hogy miért nem kaptad meg a tankot. -
TomDantes #308705 Több mint 40k. De türelmem az már nincs hozzá. Jó azért is, mert a mai legjobb csatám, tier9-esek között! ahol 8-an nullát sebeztek! és többiek is: mindössze ketten sebeztek ezer felett! Nem elég hogy az Emil harmatos, még szerencsém sincs vele. nem hiszem ,hogy kihúzom a Borsig-ot, emil nagyon idegesít.
Viszont kéne valami más ág, de egyik ág se érdekel, amit még nem húztam ki. -
yossarianHUN #308704 Összelőni a többi nemzettel is?:D -
A super pershinges küldetésnél ha összelövöm a 75 000xp-t egy nemzettel akkor utána még mit kell csinálni hogy meglegyen? -
Cs3 #308702 Csak nehogy a torkodon akadjon. :P
Tényleg megfizethetetlen érzés ramolni, még a T-54-nél is vagy 2x nehezebb az E-50. Panther II-vel is már bátran neki lehet menni sok mindenkinek, persze minél gyorsabban és lehetőleg oldalról/hátulról. De számomra ott van a nagy de az E-50-el. Ez volt az első T9 tankom, a játék elkezdésétől a német med vonalat húztam, akkor még csak ez az egy volt. A Panther elcseszett egy jószág a meggymag köpködőjével, de tudtam vele mint kezdeni. A Panther II már hozza a med/heavy feelinget, nem az igazi med tank, de nekem bejött, ésszel kell használni, a kisebbek ellen brutál jószág. De az E-50 az mumus volt és nagy csalódás. Stocként kínlódás és halál és jó sokat kell rákölteni. Elköltöttem anno rá minden free xp-t, váltottam arannyal XP-t, azt is elköltöttem. Utána csak a nagy ágyút kellet már kiszenvedni. Fullosan nem tudtam megbarátkozni vele, nem esett kézre, s ezzel nem is vagyok egyedül, nem egy népszerű tank. Páncélja inkább csak papíron van (azért tud pattintani), nem túl agilis tank. 70-80 csata után megváltam tőle, valami borzasztó WR-el. -
Mennyi tp kell még a borsighoz ?
-
TomDantes #308700 Ebben is lehet valami, de akárhogy is: használhatatlan. -
yossarianHUN #308699 Elég könnyű, de azért vedd hozzá, hogy 10-ből 9-szer mindenki az Emilt kezdi lőni, ha több tank is látszik egyszerre. AMX-effektus, én is küzdök vele, a Conquerornál és a Type 61-nél is. -
TomDantes #308698 Úgy értem én villantam fel elsőnek. Jó persze nem tudom biztosan, de nagyon sokszor észre vettem, hogy mennyire nincs álcázása. Ellenfélként is, mindig könnyű kiszúrni. Mintha sziréna lenne a tetején. -
yossarianHUN #308697 Nem hiszem hogy csak téged láttak, viszont még szép hogy csak téged lőnek. Baromi veszélyes ágyú, és totál papír kasztni, még szép hogy mindenki ezt akarja eliminálni elsőnek. -
TomDantes #308696 Tudom, sokszor mondtam már, de az Emil egy...teljesen vacak. Rég kínlódtam már tankkal, de ezt nagyon felakarom adni. 4 különböző tank áll előttem, én bokorban, ők el is lőtték magukat, de csak engem látott az ellenfél, és lőtt telibe, ennyire nincs álcája. Szerintem hagyom a francba az egészet, ezt a TD-ágat eddig vittem el, rohamosan megy el tőle a kedvem. -
AlucardHuN #308695 Áhh mondom én hogy nincs helyén az eszem :D -
KaCsaxyz #308694 A most erettsegizoknek nincs szunet. Nem is lehet, hiszen mult het szerdan befejeztek kozepiskolai tanulmanyaikat :) (Na jo, akad kivetel, BM szakkozep majus 23., HM szakkozep majus 30.). Az alsobb evfolyamosoknak most van erettsegi szunet, iskolankent valtozo :) Max 3 napig tart, nem annyira veszelyes. Kitartas :D -
május 5-6-7 az érettségi szünet (legalábbis itt Fejér megyében, erről tudok) ;) -
AlucardHuN #308692 egy két hét? Nekem csak részben lesz ez pihenés :D -
stoppos #308691
Hülye.
-
TomDantes #308690 Szeptemberig. -
stoppos #308689 Meddig tart egy ilyen szünet? -
AlucardHuN #308688 Úgy értem majd csak ezután kezdődik igazán. -
madmanic #308687 Hát amikor én érettségiztem -bizony- akkor a többinek szünet volt.. -
AlucardHuN #308686 Csak érettségi szünet LESZ! -
madmanic #308685 Megint szünet van....
Mit vártál?
-
Ez egy kicsit fájt.
-
Malarki #308683 Ja és igen, az E-501-re bőven kell free xp. Minimum lánc+motor, de inkább a torony is. A top ágyú nélkül még így is elég szívás. -
stoppos #308682 Mikor először tolsz bele valami papírba egy lő-ram-lő kombót, azt nem felejted el. De ő sem. :) -
ilsalon #308681 Erre inkább rámennék, mint a mi akciónkra. -
Na most nagyon kedvet kaptam E50-re :D (Y) -
stoppos #308679 Na meg annyi, hogy jóval jobban látszanak, mint a leo, vagy az orosz med vonalon. -
Malarki #308678 A Panthert én utáltam. Nem mozgékony, páncélja nincs, könnyen gyullad, az ágyúja se valami jó. Tényleg csak arra jó hogy hátulról bontod az ellent.
A P2 már jobb, van egy tűrhető ágyúja, jobban is mozog. Támogató mednek első osztályú. ÉS itt már a rammolás is előjön. Az E-50 meg egy állat. 60-nal repeszt, van páncélja, van tűzereje. A legnagyobb feeling mikor 6-700-at rammol a b*zi francia revolvertáras kis görcsökbe. Imádom. -
Köszi, akkor nekiugrok :) -
stoppos #308676 A panter igazi második vonalbeli jószág, a panter2-vel már lehet előrébb kombózni, de az sem az igazi arra. Az E50-től viszont kőkemény med/heavy kombó. Csak az E50 stockként egy halál, érdemes betárazni free xp-ből. -
AlucardHuN #308675 Annyit hogy az IS 6 tornyán az 175mm-es rész se valami nagyon nagy. Meg pontatlanabb is. Jó kezekben biztos jó de annyira azért nem... -
nemtudommivan #308674 175-os atutessel max remek lepattanokat lehet loni a tornyara szembol az is6-nak -
szakasz #308673 amcsi t34 küldetés, figyeljétek a képen a T-34 -et :-)
operation-t34 -
Panther ágról mi az általános vélemény? Leo1 nagyon nem jött be, ezért gondolkozom inkább a panther oldalon -
Bratyex #308671 Is-6 az egész tornya 175 pen simán belőhető, 112 csak az alja jobban sebezhető, a fenti két kupolát messziről de még közelről is kihívás...112 egyedül még a gyengéje a 80 oldal páncél de jó szögben tier 9 is pattintja, nem kell oda 100 oldal páncél, erre mit lépsz?