banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Cs3
    Csak nehogy a torkodon akadjon. :P

Tényleg megfizethetetlen érzés ramolni, még a T-54-nél is vagy 2x nehezebb az E-50. Panther II-vel is már bátran neki lehet menni sok mindenkinek, persze minél gyorsabban és lehetőleg oldalról/hátulról. De számomra ott van a nagy de az E-50-el. Ez volt az első T9 tankom, a játék elkezdésétől a német med vonalat húztam, akkor még csak ez az egy volt. A Panther elcseszett egy jószág a meggymag köpködőjével, de tudtam vele mint kezdeni. A Panther II már hozza a med/heavy feelinget, nem az igazi med tank, de nekem bejött, ésszel kell használni, a kisebbek ellen brutál jószág. De az E-50 az mumus volt és nagy csalódás. Stocként kínlódás és halál és jó sokat kell rákölteni. Elköltöttem anno rá minden free xp-t, váltottam arannyal XP-t, azt is elköltöttem. Utána csak a nagy ágyút kellet már kiszenvedni. Fullosan nem tudtam megbarátkozni vele, nem esett kézre, s ezzel nem is vagyok egyedül, nem egy népszerű tank. Páncélja inkább csak papíron van (azért tud pattintani), nem túl agilis tank. 70-80 csata után megváltam tőle, valami borzasztó WR-el.