418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #308991 Mondjuk szvsz a második kampány második felére is (mert az elején jól elkúrtuk) nagyon odatettük magunkat. Több top klánt is elvertünk és még a top 30ba is beverekedtük magunkat pár nap alatt. -
stoppos #308990 Le szoktam csapni az ilyet Bud Spenceresen, mert zavar a koncentrálásban. -
nemtudommivan #308989 Amx 13 artyval orjaratom van. Felidegesitettek malinovkan hogy senki nem ment felderiteni. En mentem es bealltam a szokott helyre. Szia :) artyval van meg lopakodo is . -
ja, de én inkább nevettem rajta :) annyiban rossz, hogy amúgy is alacsony az fps-em és ilyenkor talán még csökken is. -
stoppos #308987 De milyen idegesítő már a folyamatos dingding. -
Voltak nála veszélyesebb ellenfelek szóval vagy 5 percen át tárazott rám. Nem tudom mit akart főleg szemből :) -
engem tegnap a t-54ben egy 5-ös szintű Leopard akart mindenképpen átlőni amíg ki nem lőttem csak engem lőtt a dobtáras ágyújával, és természetesen goldal. egyszer talán sikerült is megsebeznie :) Kaptam is ezért vagy 3 medált az acélfal tuti meg még valamiket már nem tudom pontosan :) -
madmanic #308984 Öcsém.. T10 ben az arty ahelyett, hogy segítene egész csata alatt kóvályog, majd elmegy FOGLALNI... Mi meg ketten cumizzuk a nagy tanzániai harci brokit, mert a parasztnak kell az xp... Az isten verné le a biztosítékot az ilyennél.. És ne érje fel a kerekesszékből... -
Nekem is volt hasonló. Még 6-os volt a kv-3. A futár pont akkor csengetett amikor lejárt a visszaszámlálás, lementem kidobtam a szemetet és átvettem a cuccot, majd amikor visszaértem láttam hogy kaptam egy acélfalat XD -
Én Steppesen jártam úgy még az AMX40 rémálommal, hogy kezdéskor irány az ellen zászlaja-autogáz- go cigizni. Már nem emlékszem a végére, de 60+ bekapott lövés, sok felfedezett ellen, spot damage, és valahol a zászló környékén lőtték ki. Ha lett volna replayom szerintem LOL díjas lett volna. -
sikerült lepattannom a T29 198 penjével egy ARL V39ről .
bezzeg mikor én ülök abban a szartalicskában, minden átlő
igen , tudom hogy ez nem ilyen egyszerű meg minden, de kicsit ideges lettem :D
-
madmanic #308980 Elképesztő.. T6 ban az ÖSSZES golddal puffogtat... Az más tészta, hogy a lövegpajzsot, meg a tornyot....
Hányadik emeletre kell mennem..? -
VanDaal #308979 A "többnyire" kifejezés talán kicsit túlzás volt, de most pont a duplázó körömben esett meg ez a gyalázat :D
Sebeztem 70-et felspotoltak, és kilőttek, a csapat meg megnyerte... :D -
stoppos #308978 Mindig az az eset jut eszembe, mikor erlenbergen elindultam alul balra és elment a net. A tank sebességben volt, felment H1-ben a hegyre és folyamatosan ment volna ki a pályáról. A meccs végén értem vissza, pont vége lett és alulról a negyedik lettem.
-
R3nton #308977 ja igen, az sta-1 egy baromi jó med, egyik legjobb t8, ameddig el nem találja az arty. Sztem a tier2 bison is 1 shootolja... -
Ne viccelj. Pont azon röhögtünk egy órája ts-en, hogy 103 xp-vel benne voltam a top 10-ben XD Gyakorlatilag annyira selejtes a játékos állomány, hogy ha sebességbe teszed a tankot és kimész a budira akkor is top 10-ben vagy. -
Jaaaaa :D, a Chi-To-t szerettem, szerintem jó kis med. :) -
VanDaal #308974 Mijki:
Japán, nem kínai ;)
R3nton:
Hurrá :D Addig nem fogok elmenni, az tuti. Valahogy nem hiányzik, hogy a legnagyob noobok oneshotolgassanak HE-vel... :D
Még valahogy ki is bírnám, ha 2-300 xpnként szedném össze a 75K-t, de ráadásul többnyire benne sem vagyok vele a top10-ben, szóval még az a kevés se adódik hozzá. Már komolyan röhögök saját magamon kínomban :D -
Robotzsaru23 #308973 Pár kép az említett eseményekről, igaz HHR szemszögből.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Közben az enemynél valami barom magyarázott hogy camper vagyok. Csata végi jelentésben meg 4,75 km megtett távot mutat. Én lettem a legaktívabb kemper XD -
-Amikor kiszálltál, még nem lázadtak a provinciák.
-a szürke szövetség tagjaként kezdődött a legeredményesebb időszak,
-az első kampányt is sikerült teljesíteni, az árulók ellenére (vezetőség és fc-k nagy érdeme)
-a kampány után voltunk a legerősebbek 8-9 területtel 8880 gold volt a max
-ekkor hagyta abba Wow, akinek FC-ként a legnagyobb érdeme volt az egészben
-azóta se sikerült pótolni, a többi feltétel sztem most is adott
/sztem/ -
R3nton #308970 sta1 :D A többi szar. Max a 4es light vagy az 5ös még talán... -
R3nton #308969 "nem adta neki a random" :D -
Type T-34 kis cigány tank, a Type58 is jó, az IS2 meg állat. :) -
VanDaal #308967 Szerintetek a low tier japán tankok közül melyik lehet a legkevésbé borzalmas? :D
Most a Chi-He-vel szenvedek (t4 med), de ez valami iszonyat... most is 70 sebzéses duplázó kör, így aztán hamar meglesz a 75k xp :D -
akkor csak az én csapatomban levők ilyen hülyék.... -
ÁÁÁÁÁ most "adta oda a random" a pool medálom egy faszcibálónak... kurva fontos volt neki az egy nyomorult kill... -
R3nton #308964 jah ;) -
seriousthreat #308963 a wotlabs.net EU server adatai:
Overall
Average Win Rate:49.42%
Average Tier:5.58
Average WN8 Rating:906
Players Tracked:504552
Clans Tracked:9999
Active Players
Average Win Rate:51.12%
Average Tier:6.08
Average WN8 Rating:1156 -
Ugye valahol 1000 körül van az átl. játékos állomány WN8-a. Szerintem ez habi, a játékosok 2/3-a 700 alatt van... -
Malarki #308961 A gold sírós részleget hol találom?
És az idióta csapattársak irodába is benéznék, ott mikor van ügyfélfogadás? -
stoppos #308960 

Nem is próbálok erre rákontrázni, ez így tökéletes. :) -
Tegnap esti csatában a 15 tankunkból 13 TD volt, az ellennél talán 10. -
nemtudommivan #308958 Na lementem rentonhoz hogy a szemebe mondjam a dolgokat de nem tudtam mert allandoan megflankelt. Nem gyoztem forgolodni. Ez valami medes szakmai artalom ? -
Erre az emeletre az Asterix 12 próbája c. rajzfilm jut eszembe, amikor Asterixnek szerezni kellett egy nyomtatványt, és összevissza küldözgették a HIVATALban :) -
stoppos #308956 A TD sírós részleget R3ntonnal együtt leköltöztettük a pincébe. Lemégy a lépcsőn, a második ajtó balra. Az elsőben foxy és oli ül, az a statpadder sírós részleg. -
Én úgy tudtam arty sírós emelet. Valamiért minden csatában van oldalanként minimum 3. -
nemtudommivan #308954 Csokolom !! Ez aTD siros emelet ? Na mindegy, tessek mar megmondani nekik hogy ma reggel mente negy csatat es abban minimum tiz td volt. Volt egy amiben csak en voltam med. Ja es hogy a camo nelkuli wtf e100 is lathatatlan noob pajzsal rendelkezik. Koszonom csokolom !! -
VanDaal #308953 Bizony :) -
R3nton #308952 Ez a mi boszorkánk? :D
jó kis kör lett :D Orlik :)