418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Reggel láttam van a fiam accján is egy ajándék láda amit a wg adott.
  • joe662
    Ki lehet váltani még mindig,nézd csak meg.
  • lammaer
    Ez elég csúnya nerf :(
  • ROMOTO
    Kupola amcsi módra elég nagy dudor, azt még tier 8 med is átlövi szemből, bár arra valszeg nem lesz szüksége ha leforogja, mert az oldala 110mm korül van a feneke még vékonyabb, amit néztem hogy pl a lövegpajzs feletti tető felület is olyan 70mm vastag hogy az fv jagd e100 x tier td se fogja tudni átvinni szemből, mondjuk HE vel azért abálható. Mindenesetre egy tápos de ugyanolyan lomha T28 azzal kajla löveggel nem hoz lázba, akármennyire is jó az a fullosan kihúzható 2950 dpm (ami mondjuk jó pár tier 10 es mednek sincs meg)
  • yossarianHUN

Anno nem úgy volt, hogy ha négy ág utolsó küldetését kitüntetéssel teljesítetted, kaptál egy tokent, amivel az ötödik ágat tudtad kiváltani? Most szerintem úgy van, hogy minden kitüntetéssel teljesített utolsó küldiért kapsz egy tokent, amivel egy darab küldit tudsz kiváltani bármilyen ágról.
  • joe662
    De 4db-vel ki lehet vàltani az arty 15öt egyböl,nem kell jàtszani vele.
    Legalàb is igy volt annó.
  • yossarianHUN
    Adni ad, de azokkal egy-egy misit tudsz kiváltani, tehát Stug IV esetében 4-et a 15-ből. Csak elintézték végül, hogy muszáj legyen olyan géppel is játszani, amivel nem akarsz :)
  • yossarianHUN
    Hát le fog izzadni az ember mire szemből átlövi 1v1-ben T8-9 gépekkel, de végső soron nem beüthetetlen.
  • joe662
    Màr nem ad parancsokat,ha a 15ös küldiket màsodlagossal csinàlod meg?
    Mert régen azokkal ki lehetett vàltani.
  • Plata
    Én direkt a küldik miatt vettem angol meg francia artyt,sajnos vissza kell vennem majd az oroszt is.
  • ROMOTO
    Nnah ilyen a páncélja: LFP 85mm ami a szöge miatt 220-230mm effektív, beforgatva 300mm körül, lövegpajzs 520-600mm effektív, UFP 250mm ami lövegpajzs mellett szemből 290-300mm effektív és az ívek miatt kifelé 400-500 effektívre nő, kupola 200-180effektív ami a teteje felé gyengül.
    A láncok előtt rács a kumulatív, HE lőszerre némi + védelem
  • Malarki
    Akkor nyalják ki a májam, itt sz*pok azzal a szaros HT-15-tel 2 hete hogy meglegyen a másodlagos is hozzá.Most vergődjek megint vagy 2 hetet mire meglesznek az artys küldetések is, csodás.
  • yossarianHUN
    Mert nem szeretek artyzni?
  • Plata
    Mi a fenéért,az utolsó küldiig tök laza.
  • yossarianHUN
    Így volt pár hónappal ezelőttig, mikor megváltoztatták. Éljen, azzal a lendülettel elengedtem én is az egész IM vacakolást, artyzzon akinek hat anyja van.
  • Malarki
    Valaki világosítson már fel. Megcsináltam ennek a pudvás StugIV kampánynak a light, med, heavy és TD küldetéseit kitüntetésekkel, de mégsem kaptam meg azt a szutykot. Nem úgy volt ha megcsinálom a négy utolsó küldetést a másodlagosokkal együtt akkor nem kell a retkes artykkal vergődni?
  • ROMOTO
    Az elképesztően gyatra pontosság, -5fok löveglehajlás, lomha forgás, nem kiemelkedő alfa eléggé bekorlátozza így első blikkre, ha már td, sztem a kinai is jobb ennél, a scorp g ről, vagy su 130 pm ről nem is beszélve...attól még mivel fronvonalban lesz elég jól fogja hozni a tp-t, miegymást, valszeg xanax kell majd a sikeres találathoz, saccra kb. 3 ból 1 betalál 50méterről
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.01.10. 22:26:38
  • ROMOTO
    Azt írják hogy gyenge pont az ufp-hez képest, nincs pontos adat rá egyenlőre, azaz gondolom tier 8 is belövi némi goldhasználattal, magasabb tierben ufp-t nem ajánlják mutogatni eleve, fifika az előre nyúló lánctalpakban is lehet, ha ott nincs hitbox akkor simán védheti vele ha beforgatja kicsit az lfp felét vagy sarokharnál is jól jöhet.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.01.10. 22:06:06
  • yossarianHUN
    Vastagsága milyen vajon? Meg ebből a szögből a döntöttsége mértéke se egyértelmű nekem, lehet még abból gyilkos effektív :)
  • ROMOTO
    Az lfp gyenge pont, ahogy nézem nem is kicsi.
  • Plata
    Nekem is volt élményem.
    Stock AMX kurva fárasztó tud lenni.
    Győzelem!
    Csata: Empire's Border
    Járművek: AMX M4 mle. 45
    Szerzett tapasztalat: 546 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 7 234
    Mire az első hegyre felmentem stock motorral átlag 9km-es sebességgel vége lett a csatának.
    Rohadjon meg nem láttam semmit sem,leghátul kullogtam.
    Lehet hogy a jobb ágyú helyett inkább motort veszek rá.
  • __Jacek__
    Plata élményem volt :) Nem értem még most se a babuinot aki SU-130PM el miútán beletáraztam a Pantheraval , jól le akart rammolni. Így meg is halt egyböl:D Értem én hogy nem vastag a Panthera sem de ő meg robi kertirtaktorban ült :)
  • Plata
    P43-al ritka rossz duplázóm lett.
    De még is állati mókás volt.
    Győzelem!
    Csata: Abbey
    Járművek: P.43 ter
    Szerzett tapasztalat: 714 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 7 784

Először is egy Lt-432-t belefojtottam a vízbe,lepattant minden lövése,csak a láncom és az ágyúm sárgult be.De akkor is belefojtottam,utána meg vesztes csatát megfordítottuk ketten,az ellenség orra elől befoglaltuk a bázist.
    Iszonyú jó helyen van egy szikla,nem tudtak kilőni tőle minket.De szegény szikla kapott.
  • Plata
    Type 5-el találkoztam akkora sügér platoonnal.
    Győzelem!
    Csata: Airfield
    Járművek: Type 5 Heavy
    Szerzett tapasztalat: 1 914 (x2 minden nap az első csatáért)
    Megszerzett kötvények: 2
    Szerzett kredit: 30 692
    Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Kis doboz megszerezve (x2)
    Tengerparton mentem,a part melletti dombra felmentek medek,T10-et kilőtték utána engem akartak,csak hogy én a szikla falnál mentem,a barom nagyon ki hajolt fentről és látszott a hasa,egy lövés elég volt bele.
    Másik nem tanult az esetből,majdnem ugyanazt csinálta.
  • Plata
    0.36 a T28,garázsban néztem.
  • robogo81 #407868
    A pontosságát is nézd,azért a T28 nagyágyúja nem ilyen kancsi(0.44),a ruszki 122mm nehéz klónoknak van ilyen pontossága.
  • Megamax
    Jaja jól mondod csak egy dologról mindig elfeledkeztek, hoy ne csak a saját szemszogetekbol nézzétek a dolgot. Szerettem volna játszani és nem csak céltábla lenni a játékban. Konkrétan én is prémium fiókkal játszottam mindig szóval nem surun érdekelt hogy vesztek e vagy nyerek a csatákban de azt rettenetesen ruheltem mikor csak egy boxzsák voltam mert a gold azzá tette a tankom.
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Empire's Border
    Járművek: E 100
    Szerzett tapasztalat: 1 330 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 26 857 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 698)
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Kis doboz megszerezve (x5)
    Megvédem idióta leopard pta-t erre hátba lő.
    Normális az ilyen?
    Direkt beállok a lövésbe hogy ne őt érje hanem engem,rólam pattan a gyökér kis 50Tp,hiába goldozik a nyominger.
    Erre ez a marha seggbe lő.Pedig szerintem ha nem állok a lövés útjába és megyek neki 50 tp-nek szar lett volna belőle.
    T95 is lepattant,pedig szintén goldozott a gyökér.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.10. 17:07:18
  • Plata
    Ugyan,ha valami fürge kis szar meg kerüli cseszheti a beverhetetlen elejét.
    Fos kis T100-al egy csatában kilőttem hátulról badgert meg e100 td-t.
    Azért szoktam szentségelni mert azzal a kis fossal bezzeg megvan a 2.5k sebzés td-be,de rohadt t62-vel sosem.
    t50-2-vel még viccesebb,mert az tényleg egy semmi kis szar taliga és poén vele t8 td-ket kilőni.
  • lammaer
    Ezt a részt másképp látjuk... a torony hiánya nálam elegendően feljogosítja azokat a TDket egy áthatolhatatlan frontra, hiszen jóesetben még csikicsukizni se lehet velük (fedezék használat), ami ugye az átlőhetetlen objektumok miatt egyfajta áttörhetetlen páncélzat azoknak akik használhatják.
    Az ellenfélnek ki kell harcolni a helyzetet hogy flankolhasson.

De a kisméretű belőhető LFPben benne vagyok, egyekutya :)
    Nyilván lesz is rajta ilyen, hiszen minden tankon van amennyire én tudom.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.10. 16:32:26
  • yossarianHUN
    Az én fogalmaim szerint sose jó, ha valamit frontálisan nem lehet beütni. Minimum egy beverhető LFP kell mindenre, legfeljebb kicsire csinálják a vékonyabb területet, ez a T95-ön és az E3-on elég jól bevált, még a JP E-100 hasa is gyenge, pedig az aztán abszolút páncélból meg ágyúból él. A beüthetetlen front nálam fogalmilag OP, a flankelés nem mindig opció, meg aztán jön a csodálkozás, hogy miért nem látni már nem goldot lövő játékost T8 felett.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2019.01.10. 16:25:14
  • Plata
    Akkor majd frontálisan rammolom lövés helyett.
    Úgy nézem gyorsabban tölt az ágyúja mint T28-nak.
    T28-at kedvelem.De ez randább.Mondjuk mióta megvariálták T28 is rondább.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.10. 16:20:22
  • lammaer
    Mégiscsak egy torony nélküli TD, sztem elfogadható lenne az hogy frontálisan ne nagyon lehessen beütni.
  • Plata
    Fenébe.
    Mért nem E4.
    E3 nekem nem tetszik.
  • yossarianHUN
    Ajánlom, hogy legyenek rajta frontális weakspotok...
  • joe662
    T8 prém E3
  • joe662
    Igen,abban a küldetéssorozatban kapott parancsokat,bármelyik tanknál felhasználhatod.
  • suba53
    Anyám! Én nem ilyen lovat akartam !!

Az erre költött pénzedet már elbuktad. De a hobbijára szívesen költ az ember. Én is folyamatos prém fiókkal játszom, de nem érzem úgy, hogy azon túl amit a prém fiók nyújt, még más elvárásaim lennének.
    Hamarosan meglesz minden tízes a garázsban, a még bejövő ágakra tudok koncentrálni, és a kedvenceimmel játszani.
    Aztán majd ha eljön az ideje hogy megunom, vagy valami más hobbi veszi át a helyét, akkor majd arra költök.

Nem követem a WG statisztikáit, biztosan változik a játékos szám, de szerintem ez egy ilyen "korú" játéknál természetes.
    Nem nagyon fogja ezt a trendet megfordítani semmi ilyen jellegű módosítás. Akiknek ez a szenvedélye, azok maradnak. Ha elég arra hogy eltartsa a WG ezen részlegét, akkor még játszhatunk egy ideig. Ha nem, akkor megy a múzeumba, és jön helyette valami más.
  • Plata
    Két kezed van két ütővel mért ne szerválhatnál kettőt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.10. 13:50:19
  • asolyom
    Hát nem tudom. Ez nekem kicsit olyan, mintha teniszezőként azt mondanád, hogy én csak egyet szerválok, és mekkora noob az aki él a szabály adta lehetőségekkel, és szervál kettőt.