World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egyedül a top ágyúja lenne jó ha az a 2k HP nem fogyna el a átlag 800-at sebzõ X-sek között 1 mp alatt,hiába pötyögtetsz vele 6mp-ként 400-at.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Elképesztõ... Képes minden nap újat regelni, hogy másnap tudjon trollkodni két percet...
Gyépés debil... <#szomoru1>#szomoru1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
@Fox, mennyire pattogsz az IS-6 lövegével? Gondolom osztott már be tier 10-es csatákba. Lehet ott érvényesülni vele?
Ha az FV 183 ennél is lassabban fog célozni, akkor inkább eladom<#zavart2>#zavart2>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Feldobhatnál egy replayt is róla, ha van! Most lépek, de reggel megnézném ráhangolódásképp :) Én még csak a 7-esnél tartok ezen az ágon, de egyelõre jobban teljesít, mint elõzõleg gondoltam volna...
62 havernak
Neki 1x se lõttek ammot ( még sárgára se )
nekem 2x full hp-ról elsõ lövésre, instant killre....
Akkor most faszol a játék, vagy faszol a játék? :/
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
igaz a camo sokat segít... gondolom távolról osztottad az áldást
én is próbálok vele távolmaradni, csak mindig beugrik hogy ha lenyomom a W-t akkor 60-al száguld a kicsike és nem bírom megállni a trollkodást :D
Örülök,h 1re gondolunk,így nem kell vitázni/magyarázni mire gondoltam.Leírtad,amit akartam.Persze,h jó a Kt és az ágyúja is jó,szerettem,szûk 2 éve...
De ami most megy,az kritikán aluli.Szerintem elõbb-utóbb a jobb statú emberek abbahagyják a wot-ot,vastagon van benne frusztráló..Jó-jó a cw,meg a ts meg a közeg,de nem évekig,nekem tuti nem.
A randomot meg nagyon elkezdtem unni,jelenleg a Borsig-al elszórakozok 691 csata,de kezd szürkülni....A Wt Auf E100 sztem nem tart ki eddig.
Amikor a Wt Auf Pz4-el húztam(november 3.hete),nagyon gyorsan arra álltam rá,h napi 30k xp(prémmel)és már léptem is ki..
Mindössze azért,mert a csaták 70%a arról szólt,h 7-10db tier 10es tank meg 1-2 kilences..ha nem volt szerencsém,az arty is 10es volt,ott pislogtam leghátul.Hát köszönöm szépen..Ha a szórakozás átmegy borzalomba,akkor nálam záros idõn belül over.
Ez a nagy tier úgy látom arról szól,h ahol kevesebb a piros,vagy ahol van 3-4 zöld azok nyernek javarészt.Lehet bennem a hiba,de személy szerint nem szeretem a tier 10es random csatákat.Platonnal ki so-so.
Na most gondolom 1 tier 8as bármilyen tank hasonló cipõben van.Koncnak ott vagy mást nagyon nem tehetsz.Taktikát nem látok weak point nem kell,mki goldal lõ.
Még a csóri RHM Borsigomra is okádják az aranyat..arra a 20mm armorra.Sztem a tier 7-8-9 igazi szívó ág,pláne ha ráadásul stock a tank.
Persze ez csak az én véleményem,lehet rosszul látom<#alien2>#alien2>
Olyan lassú mint egy T95, de legalább bárki bármivel bármilyen távolságból átlõ, nem csak az óriási világító weakspoton (kupola a tetején). Az ágyúja még stcok, de ami jól muzsikált az AT-15-ön, az itt egy fos. Minden pattan, pontatlanabbnak tûnik mint AT-15-ön és még a kitéríthetõsége is sokkal rosszabb. De legalább irdatlan drága bele az arany lõszer (4400c) és ezért sebez olyan 200 körül.
Egy rossz vicc ez a tank, ilyen rossz még az arl v39 sem volt. Ez mindennél szarabb. Egy olyan T95 aminek se lövege se páncélja nincs.
Az egyetlen pozitívuma, hogy legalább gyorsan tölt és céloz, de semmit nem ér ez az elõny, egy rémálom lesz ezzel kihúzni a 10-est, ami viszont nagyon kellemesnek tûnik. De lehet feladom, ehhez nekem nem lesz idegrendszerem.
Mit lehet csinálni ezzel a tankkal amúgy? Aki mát játszott vele elmondhatná, mert nekem lövésem sincs. Támadni nem lehet vele, kempelni nem lehet vele, semmit nem lehet vele csinálni...

vagy legalább egy átlagos játékos!!!
hoznak ezek a tankok szépen 100k felett
nekem ma lett meg az elsõ t8 tankom (is-6 ingyé) és mentem vele egy 98 egy 105 és egy 110k-s kört is, igaz kellett érte szenvednem :D
ha vki béna, és alig csinál vele valamit, akkor alig fog többet hozni mint egy sima tank....
igaz nekem nincs T34-em de van T28am meg T28 Protom...
az a gun egy álom!!!! igaz a T34-en lassan tölt
egyébként én is a T34-et ajánlom neked...
jó a Löwe is meg az IS-6 is de azokkal nagyon óvatosan kell gamelni
Off:Pláne,h mki goldal lõ...Imádom a gold noob stb sírást is...engedélyezett?igen...Akkor?
Ha pedig vki be van töltve,az nem fog visszatölteni ap-ra.Ezt nem rád mondom feltétlen hanem általánosságban.
A lényeg:Elhiszem,h nem lehet érvényesülni tier 8al(kivéve saját tier).Ez minden tankra igaz,nem a KT stb hibája,h az mm olyan amilyen...
De tény vmi nincs rendben..
-papír
-nevetséges alfával aminek az átlaga nincs 320,inkább olyan 280 és 1000kredit egy skuló
-atom csiga
-és ha bemegy tier 10-be,ott gyakorlatilag hal leszel egy szatyorban vele
-és meg kell izzadni vele egy 100k-s körért(prémmel)
-kredithozama vicc,15-35k netto prém nélkül,ami egy közel 15e forintos tanktól kevés
Ez szigorúan az én véleményem.És van löwém.A T34 jobb szerintem.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Azért a derp és a troll, mint derpgun és trollgun kicsit eltérõ.
A derp ugye kicsit lassú, bolondozós, vagy retard viselkedést szimbolizál, míg a troll a másokat szívató, örömteli módon kárt okozó szemétkedõre utal.
Na, amikor egy kv-2 152mm-es lövege merõ véletlenségbõl ammorack nélkül oneshotol téged, azt bolondozásnak, vagy kibaszásnak érzed? :D
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
még ha szart nem lehet vele csinálni, akkor is :D
Vereség
Csata: Severogorsk 2014.01.01. 21:02:00
Jármû: IS-6
Szerzett tapasztalat: 1 092
Szerzett kredit: 110 610