World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dinamikus IP vel...?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sajnos nem igazán. Max akkor lenne rá némi esély ha lehetne IP alapján bannolni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Nah hát ez is jó valamire :D Meg is nyertük, bár szoros volt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Fel kell gyújtani,én most pihentetem egy kicsit mert már megõrülök miatta...
Egyedül a top ágyúja lenne jó ha az a 2k HP nem fogyna el a átlag 800-at sebzõ X-sek között 1 mp alatt,hiába pötyögtetsz vele 6mp-ként 400-at.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Már az írásodból is látszik mekkora egy barom vagy.
Na itt a lefekvés ideje, mostmár egyre gyengébb vagy.
Te nem rám haragszol hanem a szar életed során felgyülemlett feszültséget rajtam vezeted le.
tényleg nincs rá mód, hogy végleg kibannolják ezt a kretént?

Elképesztõ... Képes minden nap újat regelni, hogy másnap tudjon trollkodni két percet...

Gyépés debil... <#szomoru1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

master91 te vagy ennek a topicnak a legnagyobb lúzere.Alapból hogy állandóan itt vagy azt mutatja hogy a munkába vagy az iskolába se szakadsz meg.Minden napjaidat a gép elõtt töltöd.Én csak a szüleidet sajnálom.
Anyád nem csesz le hogy nem alszol ilyenkor.Nem tudsz felkelni holnap ovoda.
Áááá, köszi, nem kínzom magam. A SU-101-el ma nem tudtam duplázni, simán beszórt 10-be. Akkor az IS-6 tulajoknak ez jó hír viszonylag, hogy T9 a besorolása. Nekem T34 van még abból az idõbõl, amikor meg lehetett szerezni "ingyen". Az ágyú a prém tankok közül az egyik legjobb szerintem. Lassan tölt az tény, de legalább pontos.

Master91
Igen, tényleg õ az .
malystryx ha bántanak az iskolában ne csüggedj van remény.
T9-ig osztja max. Tedd az IS-3-ra a stock gunt, és meglátod.
Úúúú. Már megint itt van. Lõtték a pizsid.

@Fox, mennyire pattogsz az IS-6 lövegével? Gondolom osztott már be tier 10-es csatákba. Lehet ott érvényesülni vele?

Nem kell rá reagálni. Még mindig nem tanultuk meg, hogy a reakciók tartják életben.
Eagle16
tier 10 TD nerf: alpha will be reduced from 850 to 750 and compensated by increased ROF (SS: this has been somewhat confirmed before), askold claims that the TD’s will also get aim time nerf, accuracy when moving nerf and maybe maneuverability nerf, maybe even an aim nerf, none of that was however confirmed

Ha az FV 183 ennél is lassabban fog célozni, akkor inkább eladom<#zavart2>

Nyugi, csak egy 3 napos reg, troll szagot érzek.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Master91
és az kit érdekel egy játék fórumán?

magyar4
malystryx elég rossz a helyesírásod
Ez a TD ág jó egyébként, a SU-100M1-tõl felfelé baromira gyorsan forog, csalókán pattognak róla a távolabbi lövések, ha szépen beforgatod. 1 vs 1 harcban is teljesen jók.. A lövegsüllyedés egyedül a gáz vele. Jól is rejtõzik egyébként.

Grat :)
Feldobhatnál egy replayt is róla, ha van! Most lépek, de reggel megnézném ráhangolódásképp :) Én még csak a 7-esnél tartok ezen az ágon, de egyelõre jobban teljesít, mint elõzõleg gondoltam volna...

Master91
10 csatám van a 6os japóról
62 havernak

Neki 1x se lõttek ammot ( még sárgára se )

nekem 2x full hp-ról elsõ lövésre, instant killre....

Akkor most faszol a játék, vagy faszol a játék? :/
JeffDunham
Az pedig egy isteni TD. Oly annyira hogy vissza is vettem és csináltam bele új legénységet. Pattan is ha nem a kémlelõt lövik, az ágyúra meg nincsenek szavak. Halál pontos, szépeket lõ és még menet közben is eltalálsz mindent mert alig kell szûkülnie. Nem értem mi bajod vele... kis csõ van még? Akkor szopi-szopi... ki kell grindelni és mehet a buli.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

nyehe azon a mapon ezzel a tankkal szép!!!!
igaz a camo sokat segít... gondolom távolról osztottad az áldást

én is próbálok vele távolmaradni, csak mindig beugrik hogy ha lenyomom a W-t akkor 60-al száguld a kicsike és nem bírom megállni a trollkodást :D
Hi,ha nem köszöntem volna :)
Örülök,h 1re gondolunk,így nem kell vitázni/magyarázni mire gondoltam.Leírtad,amit akartam.Persze,h jó a Kt és az ágyúja is jó,szerettem,szûk 2 éve...
De ami most megy,az kritikán aluli.Szerintem elõbb-utóbb a jobb statú emberek abbahagyják a wot-ot,vastagon van benne frusztráló..Jó-jó a cw,meg a ts meg a közeg,de nem évekig,nekem tuti nem.

A randomot meg nagyon elkezdtem unni,jelenleg a Borsig-al elszórakozok 691 csata,de kezd szürkülni....A Wt Auf E100 sztem nem tart ki eddig.
Amikor a Wt Auf Pz4-el húztam(november 3.hete),nagyon gyorsan arra álltam rá,h napi 30k xp(prémmel)és már léptem is ki..
Mindössze azért,mert a csaták 70%a arról szólt,h 7-10db tier 10es tank meg 1-2 kilences..ha nem volt szerencsém,az arty is 10es volt,ott pislogtam leghátul.Hát köszönöm szépen..Ha a szórakozás átmegy borzalomba,akkor nálam záros idõn belül over.

Ez a nagy tier úgy látom arról szól,h ahol kevesebb a piros,vagy ahol van 3-4 zöld azok nyernek javarészt.Lehet bennem a hiba,de személy szerint nem szeretem a tier 10es random csatákat.Platonnal ki so-so.

Na most gondolom 1 tier 8as bármilyen tank hasonló cipõben van.Koncnak ott vagy mást nagyon nem tehetsz.Taktikát nem látok weak point nem kell,mki goldal lõ.
Még a csóri RHM Borsigomra is okádják az aranyat..arra a 20mm armorra.Sztem a tier 7-8-9 igazi szívó ág,pláne ha ráadásul stock a tank.
Persze ez csak az én véleményem,lehet rosszul látom<#alien2>

Ez a Tortoise mindent ver. Ennyire semmitérõ vackot még nem vezetem ebben a játékban, pedig sok mindennel gurultam már.

Olyan lassú mint egy T95, de legalább bárki bármivel bármilyen távolságból átlõ, nem csak az óriási világító weakspoton (kupola a tetején). Az ágyúja még stcok, de ami jól muzsikált az AT-15-ön, az itt egy fos. Minden pattan, pontatlanabbnak tûnik mint AT-15-ön és még a kitéríthetõsége is sokkal rosszabb. De legalább irdatlan drága bele az arany lõszer (4400c) és ezért sebez olyan 200 körül.

Egy rossz vicc ez a tank, ilyen rossz még az arl v39 sem volt. Ez mindennél szarabb. Egy olyan T95 aminek se lövege se páncélja nincs.

Az egyetlen pozitívuma, hogy legalább gyorsan tölt és céloz, de semmit nem ér ez az elõny, egy rémálom lesz ezzel kihúzni a 10-est, ami viszont nagyon kellemesnek tûnik. De lehet feladom, ehhez nekem nem lesz idegrendszerem.

Mit lehet csinálni ezzel a tankkal amúgy? Aki mát játszott vele elmondhatná, mert nekem lövésem sincs. Támadni nem lehet vele, kempelni nem lehet vele, semmit nem lehet vele csinálni...
Én se panaszkodom, de persze közel se sikerült ilyen jól más ötszörözõm:

Azért az az ágyú nem fenékig tejfel. Átütése és sebzése jó, de egyrészt pontatlan (papíron nem, de gyakorlatban igencsak), másrészt baromi lassan szûkül, és ha nem teljes szûkülésnél lõsz vele, garantáltan csak szántani fogsz. Pedig nekem van rajta stabilizátor és venti. Rammer szintén kötelezõ rá, nekem rammerrel, ventivel, BiÁ-val tölt 12,39 másodperc alatt, ez így az úgy-ahogy elfogadható kategória. Játszani meg baromi óvatosan kell vele, gyanítom hogy óvatosabban is mint az IS-6-tal/Löwével, mivel gyakorlatilag egy lomha T29, egy nagy mordállyal. Amint meglátnak, mindenki téged lõ, mert tudják hogy gond nélkül átvisz minden. Hulldown kötelezõ vele, de azon a szinten már lövi a parancsnoki kupolát mindenki, úgyhogy arra is csak óvatosan alapozni. Ettõl függetlenül jó gépezet, élvezem vele a játékot.
de persze ezek a tankok szart sem érnek ha nem vagy jó játékos...
vagy legalább egy átlagos játékos!!!
hoznak ezek a tankok szépen 100k felett
nekem ma lett meg az elsõ t8 tankom (is-6 ingyé) és mentem vele egy 98 egy 105 és egy 110k-s kört is, igaz kellett érte szenvednem :D
ha vki béna, és alig csinál vele valamit, akkor alig fog többet hozni mint egy sima tank....
Eagle16
T110E3...

Ámen:)
köszönöm a sz infókat!
Reméljük, ez a fajta jószerencse fog kísérni az év hátralévõ részében is :)

a T34-nek kíváló gunja van...
igaz nekem nincs T34-em de van T28am meg T28 Protom...
az a gun egy álom!!!! igaz a T34-en lassan tölt

egyébként én is a T34-et ajánlom neked...
jó a Löwe is meg az IS-6 is de azokkal nagyon óvatosan kell gamelni
T34-nek nagyon nem kicsi, 248, egy T8 heavynek sincs ekkora, de még kilencesnek se mind.
Én is mai elsõ csatámmal csináltam egy 10k xp-s kört Csirivel, kilencesek közt Redshire-en:) Úgy voltam vele az elején, hogy ez veszett fejsze nyele, de ilyen jól jött ki a végére.
Elõször az éles verzió kijövetele után húztam ki, akkor még kifejezetten jó volt, de az új MM óta tényleg sokat van T10-ben. Ezért rühellem az új, "megváltó" MM-et; míg régen közel egyenlõ arányban mentél nálad kisebbek és nagyobbak ellen, addig most T8-9-ben is azt tapasztalom, hogy szinte csak nagyobbak ellen rak. De azért már T7-ben is észrevehetõ, múltkor poénból írtam a T-43-as meccseim MM-jét, és a vége az lett, hogy 60%-ban T9-ben mentem vele. Ettõl függetlenül nem nevezném használhatatlannak ezeket a tankokat, mert okos játékkal nagyobbak ellen is lehet érvényesülni, de hosszú távon bizony tele lesz vele az ember hócipõje.
Jól indul az új év :)

T5 tankkal t7 csatában Radley :)

Replay

Aham. A T34 vagy az Is-6-nak viszont kicsi az átütése,nem? Viszont nagyot harapnak...
Sry:6-10 hónap az az év.

Hi.Te mikor mentél Kt-vel?Én utoljára kb 6 éve(visszavettem) és akkor már nagyon durván dobálta 10be,gondolom azóta nem lett jobb....

Off:Pláne,h mki goldal lõ...Imádom a gold noob stb sírást is...engedélyezett?igen...Akkor?
Ha pedig vki be van töltve,az nem fog visszatölteni ap-ra.Ezt nem rád mondom feltétlen hanem általánosságban.

A lényeg:Elhiszem,h nem lehet érvényesülni tier 8al(kivéve saját tier).Ez minden tankra igaz,nem a KT stb hibája,h az mm olyan amilyen...
De tény vmi nincs rendben..

A Löwét amilyen gyorsan csak tudod,felejtsd el.A legrosszabb 8-as prém.Hogy miért?
-papír
-nevetséges alfával aminek az átlaga nincs 320,inkább olyan 280 és 1000kredit egy skuló
-atom csiga
-és ha bemegy tier 10-be,ott gyakorlatilag hal leszel egy szatyorban vele

-és meg kell izzadni vele egy 100k-s körért(prémmel)
-kredithozama vicc,15-35k netto prém nélkül,ami egy közel 15e forintos tanktól kevés

Ez szigorúan az én véleményem.És van löwém.A T34 jobb szerintem.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Sunsetjoy

Azért a derp és a troll, mint derpgun és trollgun kicsit eltérõ.
A derp ugye kicsit lassú, bolondozós, vagy retard viselkedést szimbolizál, míg a troll a másokat szívató, örömteli módon kárt okozó szemétkedõre utal.
Na, amikor egy kv-2 152mm-es lövege merõ véletlenségbõl ammorack nélkül oneshotol téged, azt bolondozásnak, vagy kibaszásnak érzed? :D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem akarlak megbántani, de ha a KT top ágyújával nem boldogulsz, akkor valamit nem jól csinálsz. Azon a szinten az összes heavynek hasonló az átütése, és teljesen játszhatóak. Amit elõször meg kéne tanulnod, hogy szelektáld a célpontokat, tehát megfelelõen ki tudd választani hogy a szemben lévõ tankok közül melyiket érdemes lõni. Ezután a tankok páncélzatát kéne kitapasztalnod, hogy kapásból tudd, hogy hol milyen vastag a veled szemben felbukkanó tank, hol érdemes lõni, mi a gyengéje, milyen ágyú van rajta, satöbbi. Ez majd idõvel jön magától, de addig is nézz utána kicsit a páncélvastagságoknak, esetleg keress olyan képeket tankokról, ahol színekkel részletesen fel vannak tüntetve a különbözõ vastagságú részek.
Szasztok szeretnem kerdezni hogy a Jaktor modbol a garazs jobb oldalan levo statisztikai osszesitot hogy tudom nullazni, az elozoekben kattintottam 2tot a panelban es nulla lett mionden ertek, es most ez nem lehetseges?
BUEK!
pedig ez az IS-6 kredithozamban ütõs
még ha szart nem lehet vele csinálni, akkor is :D

Vereség
Csata: Severogorsk 2014.01.01. 21:02:00
Jármû: IS-6
Szerzett tapasztalat: 1 092
Szerzett kredit: 110 610
Azért 225 pen t8ban baba, t9ben nagyon weakspot t10 mégannyira.
8-as heavy tankkal sose fogsz sebezni 2000 dmg-et? Meg kell várni mire az oldalát mutatja? Wat ?