418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Artman
  • madmanic
    elképesztő türelmed van...

Tetszik.
  • Artman
    Ja, és mielőtt vita lenne, a löveg ezen a történelmileg hiteles 88-as, nem a WOT-ban :)
  • Artman
    A homok igazi homok, a ponyva papírzsepi, az ablaktáblák makettező lécek, a növény rénszarvaszúzmó...
  • Artman
    Egy csomó a vitrin mögött van (hajók, mocik, F1 autók, repülők, de spec ezt a diorámát eladtam helyhiány miatt.
  • Artman
    Műanyag, csak Tamiya polir metal festék van rajta, amit papirzsepivel festés után fényesre lehet polírozni :)
  • Artman
    Köszi :)
    Elég sok idő, gyakorlatilag munka mellett vagy 2-3 hónap az egész. A makettek nagyjából gördülékenyen mennek, de a diorámát kigondolni és megcsinálni volt több idő. A kerítés, a ház, a szökőkút meg a kövezet gipszkartonból van, gondolhatod mire minden kis repedést rájuk véstem :D
  • Lunki88
    Csak a festés miatt tűnik úgy vagy a Tigris lövege tényleg nem műanyag? :)
  • Malarki
    Mocsok jól néz ki
    Két kérdésem van:
    1. meddig tart egy ilyet megcsinálni? Persze gondolom attól függ, hogy mennyi dolog van rajta, de nagyságrendileg azért érdekelne.
    2. ezeknek mi lesz a sorsa? Úgy értem megcsinálod aztán kirakod a polcra vagy mi?

Bátyám is modellezik, de egyrészt idő, másrészt helyhiány miatt diorámákat nem tud csinálni. Nekem viszont már attól elszáll az agyam ha meglátom ahogy egy 3 milliméteres elemet próbál egy 4 millimétereshez ragasztani.
  • Artman
    Na ez nem jött össze :/
  • JeffDunham
    Ismét hasznos információ volt. Annyi kódot osztottak 3 és 5 között hogy nem győztem beírni. A kis tier-ű tankot gondolom azért nem kaptam meg, mert nem fért el a garázsomban.
  • Artman
    További képek a spoiler alatt :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kepkezelo.com/images/7jk681blwjr13ivzwj6c.jpg http://kepkezelo.com/images/uwjko6njyzgfcv78cc.jpg http://kepkezelo.com/images/98jjp0drct3f4pxq491n.jpg http://kepkezelo.com/images/1k01m51q8o7yyaybpg.jpg http://kepkezelo.com/images/zzpa8oid5vzof48th99o.jpg http://kepkezelo.com/images/wz97spg5yon6ondqj6.jpg http://kepkezelo.com/images/sla0j79tepjhnk95o7f.jpg
  • Artman
    Sziasztok :)
    A múltkor ígértem képeket az afrikai hadszínteres diorámámról.

• popey8
    Á inkább kihagyom:) Néhány Steel Wall nem ér meg nekem 110-120 ezer xp-nyi szenvedést 20 km/h-val és T9-esek között 171-es pennel, 150-es alfával. Elég lesz nekem ezt a 62k xp-t összekínlódni a hatossal.

Am szoktál még wotozni?:) Sosem látlak a játékban.
  • Boconadi
    Vagy amikor egy is3-al full hp-rol kilönek egy lövessel a vadaszE100-ban ülve :D (de barmelyikben)
  • sempike
    Az érzés mikor majd 60km/h-val mész egy wz-131-ben, spotolod az ellen artyjait és egy batchat arty rádfordul és célzás nélkül kilő...

Na ez az érzés megfizethetetlen.
  • Malarki
    Akkor nem gáz, ha megvan a 105 milis ágyú a T25 AT-ról. De ha mert csak a másik ágat húztad akkor az alap 90 milis ágyúval kell szenvedni, ami már a T25/2-in is éppen hogy elment. Én is most ezért gyűjtöm a free xp-t mert nem akarok T8-ban 170-es penel "játszani".
  • Solten
    A BP tok jo pedig, gyujtogetnel vele par steel wallt.
  • mijki
    A lónak is négy lába van, mégis megbotlik :D
  • popey8
    Ejnye Mijki, mi az a csúnya 0 ott?
  • madmanic
    Szerintem az E75 tel kezdd.
  • messerharcos
    mindegy, elirtam
  • messerharcos
    kv2 tier 6ban
  • messerharcos
    erre már semmit se mondok
  • Master91
    - KV-1S will split into KV-1S (tier 5) and KV-85 (tier 6)
    - the tier 6 KV-85 will keep the 122mm D-25 gun (SS: or D-2-5, identical gun, different breech – anyway the KV-85 has really bad depression, -2 or so)
  • popey8
    Na igen, legszívesebben a bázison kemp.... vagyis védeném a bázist 15 percig:) A falra mászok ettől a mozgékonyságtól. De ahhoz, h jöjjön a sebzés/kill muszáj elindulni vele és a frontvonalban lenni. Aztán vagy bejön vagy nem:) Ha későn indulok meg nem marad elég sebzés, ha túl sokat kempelek és ledarálják a csapatot, akkor meg rám jönnek ezren és azért olyankor már csak 1-2 lövés van hátra.

#318395 Igen ez a baj. A WG túlzásba esett és a legtöbb mapon kinyírta a sniper TD helyeket. Így pont azt nem lehet vele csinálni, amiben igazán jól érezné magát.

#318377 T9 JT és 0 goldot lőttem;) Egyébként a sebességével nincs nagy bajom. Csak ne fordulna olyan rohadt lassan (még normál terepen is). Ha csak 5-6 fokkal lenne több a fordulása...

Egyébként a Chieftain miatt tegnap elkezdtem (nagy nehezen rávettem magam:D) a brit heavy ágat. A Csöcs 7 van soron. Na ez megy max 20-al és alap lánccal kb. megáll forduláskor. A JT ehhez képest Hawaii:D Mindenesetre a BP-t úgy ahogy van átugrom freeből. Még egy tierben nem fogok egy ilyen tetű lassú sz@rral szenvedni és annyi xp-t kigrindelni. Szerencsére a med ágon majdnem megvan az FV, szal "csak" azt a 110k xp-t kell kicsengetnem. A többi ki van már fejlesztve.
  • kisokka
    Ez a T23E3 miféle szerzet? Ezt is úgy adták, mint az M60-at?
  • Maala
    De a nemstock torony minden esetben musthave szerintem. :)

Vicces, hogy 4,8k spotdmg meg 4,xk dmg-re megadja a tankászt, de 10k dmg-re nem adja meg E3-al (bár az csak hősies helytállásos volt. :D)
  • Maala
    A Centurion elvan a nemtop ágyúval is (sőt, egyesek szerint jobb is), papíron a PTA is, bár gyakorlatban az nem.

A T28protoval sem gáz kigrindelni a nagyágyút. E75 megintcsak nem olyan jó közepessel.
  • Tono34
    T28 proto használható a top ágyú nélkül is. 1 kihúzva ;)
  • suba53
    Én most olyan melyik ujjamat harapjam állapotban vagyok.

Lenne elég free XP rá, de az kellene az E75 top ágyújára, a T28 proto top ágyújára, a Centurion 7/1 top ágyújára, a Leo PT A top ágyújára, meg a hamarosan megvételre kerülő Conqueror moduljaira, meg a szintén vásárlásra váró T-54 moduljaira, meg a .......

Úgyhogy csillagozgatom őket szorgalmasan, a free-t meg gyűjtöm az igazán hasznos alkalmakra.
  • Lunki88
    Na ez az ideális kör ennek a lomha dögnek, a legjobb ha sehova nem mozog vele az ember. :D
  • SZULTA
    Nem kaptam 1 emailt se a WG-től h premium tank lesz;)
    Igazából csak játszottam nem követtem nyomon az eseményeket hiba volt.
  • Maala
    Lol. Freeből ráraktam a tornyot, meg a nagyágyút. Fasza kis med.
  • Kotomicuki
    Talán még az lehet ennek az oka, hogy azok a pályák szinte mind eltűntek, vagy közelharcivá lettek átalakítva, ahol ez a mozgásképtelen bálna jól érezte magát.
    Az ágyút tényleg a random kezeli az user helyett, azon kívül meg mása sincs, így nem meglepő, hogy alul teljesít a nagy átlaghoz képest ez a TD...
  • suba53
    Köszönöm, az lesz a következő.
  • Oddball29
    Ahhoz, hogy jó gun depressionje legyen, ahhoz kell majd először a torony.
  • suba53
    Én is szenvedek az STA-1 el. Bár úgy kezdtem, hogy raktam rá egy fejlesztett torziós rugót, így az első modul amit felraktam, az a 8-as ágyú. A láncot meg majd utoljára fejlesztem ki.

Ez már bevált a kínai med ágon is.
  • Bee
    Bizony. Élvezzétek, amíg lehet... :D
  • Master91
    freexp-et Conqueror ágyúrája hagyom, az most nekem szent és sérthetetlen :D