418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Az biztos, több mint egy hete nem mentem vesztes csatát XD
  • j0nNyKa
    uj rendszerre valo atallas miatt, legrosszabb esetben atallas utan ujra be kell irnod az alairasodat, de sztem meg annyi sem lesz
  • plutoka
    Tipikus kérdés - Van magyar?
    Válasz: Igen, például te!

De 100 ilyen után már nem vicces. De komolyan ha csata betöltés alatt nem ráérnek gyorsan átnézni h kivel vannak? Elég egyértelmű szokott lenni a magyarok neve, ha meg nem az, akkor meg azért h pont ilyen hülyeségekkel ne zavarják.
  • Ry0K3N
    Wargaming módba fejlesztik a fórummotort SG-n.

#318746 ez teljesen más mint egy vadidegennek eladni az accot.
  • Ry0K3N
    Ha valaki olyan hülye hogy úgy vegyen accountot...
    Ha én vennék accot tennék róla hogy minden dolgot megkapjak amivel biztosítsam hogy az én tulajdonomban marad az account.

#318741 franciák nem sokan vannak. Az inkább "konzolos" nemzet. A f2p játékok arra nem népszerűek.
  • Master91
    mert tegnap jó volt a wr%od

(amúgy áll át a fórum az új desingra, 1-2 napig lesznek ilyen apróságok)
  • patchaou
    Én elég sok embernek ismerem/ismertem a címét és kódját, de még meg sem fordult a fejemben hogy visszaéljek ezzel, pedig szép kis piacot tudnék nyitni :)
  • Bee
    Sok lengyel játszik jól, valóban a nagy tömeg miatt tűnik úgy, hogy bénábbak az átlagnál.
    Én azt szeretem, amikor az ellenfélnél a honfitárs tüzérben ül, netán XVM is fel van telepítve nála. A klánrövidítés miatt eleve tudja, hogy magyar vagyok, és küldetésének érzi, hogy elimináljon. Nem foglalkozik azzal, hogy nem vagyok top tier, végig rám koncentrál. Mondjuk ez a csapatnak általában jól jön, mert arty fenyegetettség nélkül tolhatják, én meg menekülhetek, vagy ücsöröghetek arty safe-ben.
    Tegnap Jeff-re járt rá a rúd, állandóan kapta az artyktól a szerencsecsomagot, de minden csatának úgy mentünk neki, hogy most biztosan artymentes csata lesz. Abbey pálya betöltődik, 3 arty oldalanként. Jeff barátunk ideges, majd lemondóan sóhajt, amikor az ellenfél pro artyja ráköszön. Nem is mert előre menni...
  • patchaou
    Kicsit off kérdés: az aláírásomban mostanában miért változnak át kérdőjellé az ékezetes betűk?
  • Roger6
    Én csak most olvastam, elég gerinctelen, és féreg húzás.
  • patchaou
    Engem csak az szomorít el, hogy senki nem akadt ki azon, hogy vissza akarja "lopni" az accot amiért fizettek neki...
  • kisokka
    Akkor franciából kevesebb van, mint hittem
  • Ry0K3N
    Zöld fölött még sosem láttam hogy valaki feltette volna ezt a kérdést.
    De szerintem más sem nagyon.
  • szabii98
    Régen szokásuk volt követni a magyar ifjaknak, ha megtudták hogy te is magyar vagy :D most már nem annyira szoktak.
    De aki beírja hogy van magyar? vagy valami ilyesmi..az tuti hogy vörös
  • Ry0K3N
    Én is azt hittem :D
    http://en.wikipedia.org/wiki/Moin
  • kisokka
    Miért, az nem a "reggel" franciául?
  • kisokka
    Én már nem veszem figyelembe egyiket se. Magyaroknak az elején még köszöngettem, de valamiért egyeseknek egy köszönés azt jelenti, hogy nekiáll dumálni csata közben. Szerintem el kellene dönteni, hogy mit is akar, játszani, vagy dumálni. Úgyhogy már nem köszönök senkinek, max ismerősnek.
  • DarkHorSe
    En eloszeretttel oltem meg a lengyeleket mar kezdesnel, ha tud jatszani azzal nincs problemam de ha nem akkor csak idegesit hogy megint ilyen nyomorekokkal kell egyutt lenni.

Amugy megtalaltam a sracot, ez lett a nevem OneNightBaby, hat nem valami ugyes :(

Itt meg a stat hozza :D
  • Ry0K3N
    Meg a moin moin. Először azt hittem francia :D
    Meg a zdar.
    Több most nem jut eszembe.
  • Master91
    ezektől tépem a hajam

meg a pozdraw
    witam
    pozz
    siemka

mi van még ?

ja, gl-hf és ennek 100 szoros evolúciója
    klán spammek
  • kisokka
    A lengyelekre azért hiszik, hogy rosszak, mert onnan játsszák a legtöbben a WoT-ot. Aztán általában köszöngetnek egymásnak, meg megkérdezik ki lengyel...Talán a magyarok nem ezt csinálják? Vagy az olaszok, románok?
    Láttam már nem egy jó lengyel játékost, ne a köszöngetőkre figyelj.
    -Van magyar?
    -Akad.
    -Oké.
  • Ry0K3N
    Ez áll legközelebb a valósághoz. Csak ugye ha egy nemzetből rengetegen játszanak az számszerileg több idiótát eredményez akivel összekerülhet az ember abból a nemzetiségből.
  • DarkHorSe
    Nekem ossze volt rendelve a telefonnal, de nem kert ilyen kodokat. Ezt az sms protect dolgot nem ismerem. Lehet akkor meguszta :D
  • Ry0K3N
    Ha az e mail cím a birtokodban van akkor sem lehet. Minden művelethez kéri a telefonos kódot.
  • Gyuszopapa
    Hülye itt minden nemzet válogatás nélkül.
  • DarkHorSe
    En akarhol jatszottam, lengyelek az mindig a legalja volt. Itt sem volt ez maskepp, egyszeruen keptelenek normalisan jatszani, barmirol is legyen szo. Nem kell account, nem hianyzik a jatek :D Mostanaban hearthstone, meg gw2 kelloen lekot. Altalaban olyan felevente szokott ramjonni a tankozhatnek, meg tuti nem jott el az ideje :D
  • DarkHorSe
    Tudom az email cimet, amit mar egyszer meg is valtoztattam szoval tobbszor nem lehet.(nagyon geciztek amikor meg akartam valtoztatni az accounthoz tartozo email cimet) Gmailes cimet raktam ra azt visszaszerezni nem olyan nagy szam. Szoval szerintem vissza tudom szerezni, de akkor sem banom kulonosebben ha nem sikerul. :D
  • Ry0K3N
    Ha rárakja az sms kódos hülyeséget azt már nem szerzed vissza.
  • Ry0K3N
    A lengyelekkel nekem semmi bajom mert általában csendben maradnak mivel a többsége nem tud angolul. A gondom nekem a tanultabb wannabekkel van akik azt hiszik ők az atyaúristen mert 25k csata alatt elérték vörösből a sárga szintet ami feljogosítják őket arra hogy beszólogassanak a csapatnak.

Egy skill alapú matchmaker tényleg jó lenne ami valami nagyobb mértékű csoportba osztaná a játékosokat. Mondjuk 3 vagy 4 csoport.
    Pl winrate szerint:
    46%alatt
    46-50% között
    50-54% között
    54% felett
    De ez csak egy példa.

Am kell egy account?
    Van rajta emhatvan
  • kisokka
    Az egyik leggusztustalanabb dolog, ha valaki accot vesz. Élő példa erre ez a nyomorék: STlNGER(persze az I betű valójában egy kis L)

Top tankként Pershinggel egy domb tetjén kempel, ugat mindenkinek, hogy miért nem spottolnak neki, az ellenfél felé seggel áll, a tornya feléjük néz. Aztán amikor mondtam neki, hogy elég gáz accot venni, jöttek a "cunt", "animal" és hasonló bugyutaságok. Összevissza hordott mindent, de még csak tagadni sem próbálta, hogy vette. 62% winrate, 3K feletti WN8 és ez már elkezdett csökkenni.
    Egy hónap múlva ránézek, kíváncsi vagyok, hogy mit csinál ez a szerencsétlen.
  • JeffDunham
    "Lány játékos, kibujt a szög a zsákból. Nincs kedve már játszani és eladta. Kapott is érte pénzt. Lányoktól ezt nézzük el."

Az angyalka ha azt mondja hogy lány akkor lány. R3nton a legjobb példa erre. :D
  • DarkHorSe
    Lehet eladom megegyszer(visszaveszem = visszalopom :D), vagy valtozik a jatek es ujra lesz kedvem jatszani. Ja nem vagyok lany, nemtom mibol gondolta :D
  • VanDaal
    Ry0K3N:
    A 2. sorodban fájdalmasan nagy igazság lapul :)

Jeff:
    Attól, hogy valakinek rózsaszín, nyuszis háttéren van a neve, még nem feltétlenül kell nőnek lennie, ebben a mai, toleráns világban
  • Master91
    most adtad el és 1-2 hónap múlva vissza veszed

ennek mi értelme?
  • DarkHorSe
    En csak a lengyeleket utaltam, de oket nagyon. Mondjuk akkor ment el a kedvem a jatektol, amikor volt az is-6 akcio es megcsinaltam magamnak meg masnak is segitettem kihuzni. Igy visszaemlekezve, a vege fele undorodtam ha beleptem a csataba, es lattam hogy mindenki piros es full fogyatek. Mondjuk az accom ugyis vissza veszem 1-2 honap mulva :D Mennyivel jobb lenne ha mondjuk a skillednek megfelelo emberekkel kellene egyutt jatszanod es nem a random hulyegyerekekkel :D
  • Ry0K3N
    Közérdekű konstruktív? Ebben a topciban. :D You must be new here.
    Én mindig 29 ember ellen játszom, ebből 14 csapattárs. Ilyen ez a játék.
  • JeffDunham
    Naaaaaaaaa! Nem beszélünk ilyen flegmán a nőkkel... mert náluk van az összes punci.
  • VanDaal
    Itt meg teljesen közérdekű és konstruktívnak számít, ugye?
    Ha valakit az érdekel, ki mit adott el, az olvasgasson apróhirdetéseket!
    A csapatodba meg kívánok sok hasonló kis okoskát, akik szintén úgy vették az accountjukat, aztán majd nem tudod, miért sebztek 0-t 12-en is ;)

OFF részemről lezárva.
  • Angelus1991ster
    Lány játékos, kibujt a szög a zsákból. Nincs kedve már játszani és eladta. Kapott is érte pénzt. Lányoktól ezt nézzük el.

én még a két t5 prémium tankos tartalék accjaimat ( 2db ) se adnám el, az olyan nesze rokon, játsz vele
  • Ry0K3N
    A hivatalos fórumon, igen az lenne.