World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért vannak? Talán, hogy növeljék a WG játékos állomány számát. így kijön a 40 millió játékos.
angelus1991ster.blogspot.hu
Viszont múltkor olyan alpári volt a stílusa, hogy nem tudtam kihagyni.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
SERB és kollégáinak több hónapos, megfeszített munkája eredményeképpen ez a korszakos feature már beépítve rendelkezésre áll.
Kapcsold ki a pcsba!
jossz megint a fellengzos dumaval h a jatekrol kellene beszelni, de mar egy oraja rinyalsz, h hozzad mernek szolni a forumon. es felemlegetik valamelyik sztarceleb okossagod.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

-mivel nem mentem hosszú ideje t8-as tankkal, nincs róla véleményem.
-A random ugyan olyan mint volt.
-A csapatok összeállítása ugyanolyan mint volt.
És a bónusz: nálam ma nem laggolt, és még csak nem veszítettem állandóan, és még csak...tudjatököm mi nem volt, mi miatt szokott még sírás lenni. Ja, tudom már az új játékmód: eddig elégedett vagyok vele, izgalmas csatákba kerültem.
Semmi?
IDIOTS EVERYWHERE
CSak szopás zsinórban.
<#ravasz1>#ravasz1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Esetleg, ismét felteszem a kérdést, nem lehetne érdemben a játékkal foglalkozni? (nem, a folytonos sírás,az nem a játékkal foglalkozás, hanem értelmetlen picsogás)
van 205K xp-m T-54ben
obj140 v. T-62a?
ami jó lenne:
-jó gyorsulás álló helyzetbõl elõre/hátra
-rossz terepen is fordulékony legyen
-nem vagyok az a durr-bele a közepébe játékos...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
én is semlegesnek titulálnám, rossztól viszont távol áll
WoT: Nishizumi77
kezdõkörtõl megtettem 10 métert majd onnan sniperkedtem...
kiszedtem 9 tankot és már csak egy arty maradt... amit szintén kinyírtam volna csak lejárt az idõ...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Camo NULLA.
Sebzése stock gunnal NULLA.
Páncélzat NULLA.
Ágyú kitéríthetõsége ( horizontálisan ) NULLA.
Sebessége tetûlassú.
Az egyetlen pozitívuma a nagy süllyedés, amit a pályák 98% ban nem lehet kihasználni.
Összességében szerintem egy kalap szar.