World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérek mindenkit erõsítse meg abban a "hit"-ben , hogy a WoT-ban létezik a mesterséges intelligenciától vezérelt "játékosok". Ma már nemegyszer találkozok ilyen zombikkal.

Miért vannak? Talán, hogy növeljék a WG játékos állomány számát. így kijön a 40 millió játékos.

angelus1991ster.blogspot.hu

Jó, figyelj, elég. Nagyon sokadjára mondom, elég. Fejezzük be. Nem kell tovább a másikat csesztetni. Nem kell ehhez semmit hozzáfûzni se neked, se a másik jómadárnak, se bárki másnak. Kész, ez legyen az utolsó hozzászólás ez ügyben, pont. Ennyi, vége, kuss mindenkinek, tényleg senki ne fûzzön hozzá ismét még egy megjegyzést, nem kell erre válaszolnia senkinek, fejezzük be, lépjünk tovább. Ez lenne a javaslatom. Mivel pedig ti itt mind okosabbank vélitek magatokat, lehet példát mutatni, és befejezni, és nem újból reagálni, válaszolni, baszogatni a másikat, ismét hozzáfûzni valamit, hanem ezzel, tényleg legyen vége, tényleg ez legyen az utolsó hozzászólás, hagyjuk egymást békén.

Hozzád nem szóltam zsenikém!

És továbbra se bírsz leállni. Ja, ez tényleg egy érett, 40-esre jellemzõ értelmes viselkedés.

Torpedó lesz a neve és ketten játszhatják majd papíron.

Ha megjelenik a hajós játék a a laggamingtól, azután mi lesz. World of All? Vagy lövöldözõs játék?

Hidd el sajnos egymagam is hozom a 40-et.
Viszont múltkor olyan alpári volt a stílusa, hogy nem tudtam kihagyni.

Team killért nem mindenkit hajítanak ki a szerverrõl? érdekes...

GaBenc
Most tényleg eltaláltátok TomDantest? lexlutor, beszállsz másodiknak? Biztos hogy jó ez így? Mondjuk Én jókat röhögök rajta de szerintem hárman sem vagytok 40 évesek. :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Nagy jövõt látok: kormányszóvivõ, de minimum államtitkár (free Skoda Superb, iroda, micike a mi pénzünkön).

Ismételten: foglalkozz mással, ne velem. A játékkal, és fejezd be a sértegetést.

Mod? egy kivételével megvan minden parancs.

Milyen ez játék közben? A klikkelést látod? Vagy a beprogramozott mondatokat (újratöltés, segítség stb)?
Én 8.11-ig kimoddoltam a chat-et.
SERB és kollégáinak több hónapos, megfeszített munkája eredményeképpen ez a korszakos feature már beépítve rendelkezésre áll.
Kapcsold ki a pcsba!

mert ez egy puiblik forum te agyhalott.

jossz megint a fellengzos dumaval h a jatekrol kellene beszelni, de mar egy oraja rinyalsz, h hozzad mernek szolni a forumon. es felemlegetik valamelyik sztarceleb okossagod.
9 vereség zsinórban.. nem hiszem el..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

És most te miért szólsz be? Komolyan, foglalkozzatok mással.

ahhoz is hulye vagy h ne valaszolj neki.
JeffDunham
Na ebbõl elég volt... A spoiler alatt mind mai. Kikészültem...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Meglepve láttam a végeredményt, hogy milyen jó teljesítményt nyújtottak tõlünk többen is, pedig nem volt könnyû gyõzelem, jó volt az ellenfél is. Érdekes kérdésként felmerült bennem, hogy emlékeztek-e mennyi volt az 1000 xp fölött teljesítõk legnagyobb száma egy csatában (a szakaszokat nem számolva, azaz így mint a mellékelt képen jelen esetben 4-en végeztünk 1000 xp fölött)? Nem sokkal lehet több a legjobb esetben sem szerintem, ugye?

Elég.

Javaslom lépjél politikusi pályára!

Mondtam már, állítsd le magad. Azt gondolod, ha valamit felvetsz, nekem arra kötelezõen kellene válaszolnom? De hogy örülj:

-mivel nem mentem hosszú ideje t8-as tankkal, nincs róla véleményem.

-A random ugyan olyan mint volt.

-A csapatok összeállítása ugyanolyan mint volt.

És a bónusz: nálam ma nem laggolt, és még csak nem veszítettem állandóan, és még csak...tudjatököm mi nem volt, mi miatt szokott még sírás lenni. Ja, tudom már az új játékmód: eddig elégedett vagyok vele, izgalmas csatákba kerültem.

Na jól van abbahagyom. Legutóbb erõsen be lehettél bszva, mert egy négy szavas mondatodban 5 bzdm volt. Ezt nehéz elfelejteni.

Csak kérdeztem valamit. Olyan határozott véleményed van mindenrõl...
Semmi?

de az e100al 66%os! 😄
hétvégi ajánló:

IDIOTS EVERYWHERE

CSak szopás zsinórban.

Értem én, hogy provokálsz, de most komolyan? Ez neked tényleg egy értelmes viselkedés? Balhét generálni az interneten? Unatkozol? Miért nem játszol, ott a WoT. Idegesít, unod? Keress más szórakozást. De a beszólogatásból elég. (és nagyon sokadjára, nem lehetne érdemem, értelmes módon a játékkal foglalkozni? nem mi?)

OK, mi a véleményed a randomról, a csapatok összeállításáról, a tier VIII vasak szétosztásáról?
<#ravasz1>

JeffDunham
Öööööööööööööööööööö...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Még mindig nem az igazi, de alakul.

Állítsd le magad, ismételten mondom, és kurvára semmi közöd ahhoz, hogy hol dolgozom, vagy hol nem, se ahhoz mit tanulok vagy mit nem. Én se ugatok bele a te magánéletedbe. Szóval a életemben való turkálást, és a beszólogatást mi lenne ha befejeznéd?Én se kérdezem meg ,hogy a 40-45 az a életkorod helyett az IQ-dra vonatkozik-e, nem érdekel, és közöm sincsen hozzá.

Esetleg, ismét felteszem a kérdést, nem lehetne érdemben a játékkal foglalkozni? (nem, a folytonos sírás,az nem a játékkal foglalkozás, hanem értelmetlen picsogás)

És mellesleg, sírás, egymás baszogatása helyett, talán a játékról is lehetne beszélni hasznos információkat megosztani...és ezt rohadt sokszor mondtam már...de áh a faszt. Úgyse. Nem, a fórum magát értelmesnek tekintõ része, erre képes, beszólogatásra meg folyamatos sírásra, hogy jaj megint vesztettem. <#taps><#taps><#taps>Nem gyõzök tapsolni.

Most egész visszafogott vagy. A végén tényleg nem a MÁV-nál dolgozol.

Nem vagyok történész. Soha nem is állítottam hogy az vagyok. (csak ilyen szakon tanulok) De ehhez egyrészt senkinek semmi köze, másrészt, és? Nem tök mindegy? Mit számít? Mit kell ebbe belekötni? És azt meg végképp nem értem, hogy mi a francért kell folyamatosan kötözködnöd? Valami elmebetegséged van? Szerinted, egy értelmes felnõtt ember, heteken keresztül az interneten trollkodik és beszólogat másoknak? Ez egy értelmes viselkedés ? Az...rohadt értelmes.

polluxware
Kérdés!

van 205K xp-m T-54ben

obj140 v. T-62a?

ami jó lenne:
-jó gyorsulás álló helyzetbõl elõre/hátra
-rossz terepen is fordulékony legyen
-nem vagyok az a durr-bele a közepébe játékos...

jö hö.. ez jó... Schmittelem 😄

És azóta egy 19 és egy 27%-os csata. Gyerünk magyarázd meg!

Lehet, hogy nem vagyok 40-45, de Te akkor vagy történész, amikor Pali bácsi doktor!

aki forumkurvanak all, ne csodalkozzon, ha meg akarjak.. 😊)
Mit kell beszólogatni már megint?Neked mi bajod van? Életkorod tényleg 40-45? Mert inkább 10-nek néz ki, egy 10 éves taknyos hülye fogyatékos nem tud lenyugodni, és kezd el újra kötözködni. Nem kell ám állandóan megjegyzéseket tenni. Játsz ezzel a játékkal, vagy ne játsz, kit érdekel, de megjegyzéseiddel állj le.

Nem fog hiányozni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mai WoT robotunk: vitaminek59

22 meccs 50% win rate alatt. A történézs szerint ez most jó MM vagy baj lehet az ISP-mel.

osztom a véleményed<#eljen>
én is semlegesnek titulálnám, rossztól viszont távol áll

WoT: Nishizumi77

Nálam semleges, ha mindent összevetek, azaz se nem kiugró, se nem rossz tank. Az ágyú és kitéríthetõség kárpótol a lassúságért és a rossz camoért. Nagyágyúval nekem pillanatok alatt meglett a Borsig.

nincs benne semmi extra...
kezdõkörtõl megtettem 10 métert majd onnan sniperkedtem...
kiszedtem 9 tankot és már csak egy arty maradt... amit szintén kinyírtam volna csak lejárt az idõ...
Vagyis ha a wg változtat a játékmeneten az csak jó lehet, ha más, azt tiltani kell? Pont, pont, pont.

Igen, minden olyan modot, ami a játékmenetet befolyásolja, le kéne tiltani. Pont.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Most szenvedek vele, ha a végére érek és megtehetem a garázshelyet is eladom ahol állt ez a fospisztoly...

Camo NULLA.

Sebzése stock gunnal NULLA.

Páncélzat NULLA.

Ágyú kitéríthetõsége ( horizontálisan ) NULLA.

Sebessége tetûlassú.

Az egyetlen pozitívuma a nagy süllyedés, amit a pályák 98% ban nem lehet kihasználni.

Összességében szerintem egy kalap szar.