418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
LoooooooL :D
-
Mondjuk annyi azért még nem ártana hogy az aláírásban működjön már egy hiperlink. Pl én is hagy tudjam már belinkelni a youtube csatornám egy kattintásosra. Azt megértem hogy képet nem jelenít meg mert nagyon nagy lenne, de egy link semmivel sem több terjedelemben mint egy sima szöveg. -
Nálam k.va jól néz ki. A linkek is jól vannak rendszerezve. Jobb mint volt. -
képet bmeg, képet, ebből nem fogom tudni, hogy mit nem értesz a színvilágon -
suba53 #318908 A struktúra jó, de a színvilágot valahogy olvashatóbbra állítanám. -
jó így a topic fejléc? a legördülő tudom hogy nem működik, azt majd később heggesztem -
suba53 #318906 Ja? Hogy a megjelenés, színvilág, személyre szabható, egyénileg beállítható lesz? Ez szimpatikus.
Már csak az kellene, hogy a beállítás bárhonnan elérhető legyen, és ne kelljen mindig visszamenni a kályhához, mint a bejelentkezésnél is.
Érdekes, hogy a hozzászólás szerkesztésekor van személyes menü, de amikor csak írod nincs.
HOMOGENITÁST gyerekek !! -
Beállításokba változtasd a háttér színét, mentsd el, majd töröld ki a kódot, megint mentés, elméletileg akkor gyári fehéret kapod meg háttérnek. -
Ezt az új fórumot nagyon szokni kell .... eddig nekem nagyon jön be. -
suba53 #318903 Most meg a szürke háttérben kék. Gyakorlatilag olvashatatlan. :-)
Na majd megnézem este. -
suba53 #318902 Úgy látom, hogy ez most folyamatos hegesztés alatt áll. Most minden felirat fekete. -
Azt hiszem kár volt .. -
Jelentkezz ki meg be, meg figyelj hogy mikor belépsz az sg-re akkor sg.hu/forum legyen, ne pedig sg.hu/forum.php -
Nálam ilyen:
-
-
Lilát látok, de piros az nincsen. VGA hiba? :D -
suba53 #318896 Csak az én szemem folyik ki, amikor a bannerben az élénk piros, és lila feliratot akarom elolvasni? -
Nyem, a banner már meg van csinálva, ha reggel láttad volna, meg lennél vele elégedve. :D -
Csak az irigység beszélt belőlem, nekem nem telik rá. Az igazsághoz az is odatartozik hogy pár napon belül már sokadjára posztolta ki hogy neki 750.000 Ft-os gépe van... picit eldurrant az agyam.
Más. Ütő az tudod hogy abban a csoportban sírni fogsz. Láttam a stream hírdetésed, és a rá adott válaszokat is. A nézettséged biztos emelkedni fog, de készülj fel a teljes sötétségre a nézők részéről. :)
Az SG ahhoz képest egy elit egyetem. :) -
Banner is összement, szinte átláthatatlan. Gondolom még formálódik a dolog ... :) -
suba53 #318892 Bennem még a 4-5 éves kislányoknak készült rajzfilmváltozat, meg az ahhoz passzoló neon színvilágú játékhalmaz él. :-)
De ha átment kemény akciósorozatba, komor hangulatú férfias paripákkal, akkor remek.
És végre lehet szerkeszteni az utólsó hozzászólást! Egy plusz pont. :-) -
Syrio-nak (seriousnak) miért tűnnek el a hsz-ei? Alig lehet kibogarászni valami értelmeset, ha valaki neki válaszol. :D -
Ne haragudj, de te nem néztél manapság My Little Pony-t. Sokkal férfiasabb ennél. Egyszerűen zseniális, és jó. -
suba53 #318889 Így már pofásabb. Az életkedvem is elment attól a pink ( lilás rózsaszínes ) betűszíntől. :-)
Egy-két észrevétel: A MOSOLYOK nem fedi a valóságot, inkább az ÉRZELMEK lenne megfelelő, hiszen a legtöbb emoticon nem mosoly.
Miért került ki a bejelentkezési lehetőség a topikon belülről? Sokszor csak ránézek egy-egy topikra, hogy van-e érdemleges téma, és ha reagálásra érdemeset találok, akkor vissza kell mennem a főcímhez, hogy be tudjak jelentkezni.
Ez nem gond akkor, ha az élbolyban van az adott topic, de ha jó mélyen benne járok, esetleg a sokadik oldalon van az adott hozzászólás, akkor újra megkeresni, azt kibaszásnak érzem.
A zöld piros nyilacskák gondolom a korábbi + / - megfelelői. Változott a felállás, vagy a minuszolgató bajnokok ismét nyeregben érezhetik magukat? Innen is ki lehetne, kellene gyomlálni. :-)
Amúgy ez már a jó irány, de például a bejelentkezésnél a pasztell világoszöld háttérbenm a fehér betűk olvashatósága eléggé gyatra.
Az IPON ( Kedvenc negatív példám. ) oldalán is kínszenvedés néha a sok világos pasztell árnyalatú háttérbe elolvasni az árnyalatban alig eltérő szövegeket.
Csak nem közös a designer csapat? Ideje lenne beiratni őket valami jónevű stúdióba olvashatóságot, meg user frendly megoldásokat tanulni az elvarázsolt tündi-bündi megjelenítések helyett.
Biztos megy a nagy brainstorming, hogy ki tud pasztellcsi színcsiket kitalálni, ami jól illik a My Little Pony feelinghez. :-) -
Ja csak most veszem észre hogy te írtad. xD Teljesen rád vall. :) -
Az utolsó hozzászóláson hangosan felröhögtem. :D Nagyon megmondta a tutit. xD -
PetiPetiHUN #318886 Mindegy milyen lesz csak nagy mellű pucér csajokból legyen egy pár a tankok között. -
nekiesek a topicnak srácok, türelem :)
alakíthatom kicsit saját szájíz szerint? pl a kép alatti linkeket igényesebbre? -
kisokka #318884 Nekem minden úgy van, ahogy régen, normális betűk, nincsenek vakító fények...
Amúgy egész jó eddig a mai nap, 7-ből 1 nyert. Megyek inkább melózni valamit
-
madmanic #318883 A hsz ek alján a "válasz xy üzenetére" kattintva hibaüzenetet dob. Mindegyikre. -
madmanic #318882 wáááááápink!!!!!! Megvakulok... -
seriousthreat #318881 nekem az esl-es T1et leszámítva E25 a legkisebb a garázsban, 500goldért pedig nem veszek vissza egy tier5ös retket sem. -
AlucardHuN #318880 Jajj nekem is ilyen bajom volt:P :D -
marchizor #318879
-
Ha a ZWACK is indul akkor én kihagyom. Pedig a fődíj magáért beszél!
https://www.youtube.com/watch?v=V-AjGm3J3Mc
"Én wolf99adam vagyok és ebben a videóban azt mutatom meg nektek, hogyan szerezhettek 500 GOLD-ot. Ezért persze meg kell dolgozni, hiszen ez a bajnokság FŐDÍJA.. ;)"
wotleague.webs.com -
Hoppá kicsit nagy lett. Johny legyél szíves spoilerbe tenni. THX -
Mert nem vettél 750.000-ért gépet. Ámátőr! :D
-
marchizor #318875 á lehet offolom mert semmi fps-em nincs :S így nem tudok játszani -
seriousthreat #318874 ha akartok estére jó játékos streamjét nézni (ott az enyém
)
nézzétek Marchizor-ét
http://www.twitch.tv/marchizor -
seriousthreat #318873 hol a pezsgőm?!
Végre 2012 közepe (csaknem 2 év után, miután felrakták a KV3-at tier7be) rájöttek h túl erős az a tank
hát a WG nem egy gyorsreagálású hadtest :D