418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    LoooooooL :D

• JeffDunham
    Mondjuk annyi azért még nem ártana hogy az aláírásban működjön már egy hiperlink. Pl én is hagy tudjam már belinkelni a youtube csatornám egy kattintásosra. Azt megértem hogy képet nem jelenít meg mert nagyon nagy lenne, de egy link semmivel sem több terjedelemben mint egy sima szöveg.
  • JeffDunham
    Nálam k.va jól néz ki. A linkek is jól vannak rendszerezve. Jobb mint volt.
  • j0nNyKa
    képet bmeg, képet, ebből nem fogom tudni, hogy mit nem értesz a színvilágon
  • suba53
    A struktúra jó, de a színvilágot valahogy olvashatóbbra állítanám.
  • j0nNyKa
    jó így a topic fejléc? a legördülő tudom hogy nem működik, azt majd később heggesztem
  • suba53
    Ja? Hogy a megjelenés, színvilág, személyre szabható, egyénileg beállítható lesz? Ez szimpatikus.

Már csak az kellene, hogy a beállítás bárhonnan elérhető legyen, és ne kelljen mindig visszamenni a kályhához, mint a bejelentkezésnél is.

Érdekes, hogy a hozzászólás szerkesztésekor van személyes menü, de amikor csak írod nincs.

HOMOGENITÁST gyerekek !!
  • Master91
    Beállításokba változtasd a háttér színét, mentsd el, majd töröld ki a kódot, megint mentés, elméletileg akkor gyári fehéret kapod meg háttérnek.
  • Tono34
    Ezt az új fórumot nagyon szokni kell .... eddig nekem nagyon jön be.
  • suba53
    Most meg a szürke háttérben kék. Gyakorlatilag olvashatatlan. :-)
    Na majd megnézem este.
  • suba53
    Úgy látom, hogy ez most folyamatos hegesztés alatt áll. Most minden felirat fekete.
  • Tono34
    Azt hiszem kár volt ..
  • Master91
    Jelentkezz ki meg be, meg figyelj hogy mikor belépsz az sg-re akkor sg.hu/forum legyen, ne pedig sg.hu/forum.php
  • Tono34
    Nálam ilyen:

• Mighty
  • Tono34
    Lilát látok, de piros az nincsen. VGA hiba? :D
  • suba53
    Csak az én szemem folyik ki, amikor a bannerben az élénk piros, és lila feliratot akarom elolvasni?
  • Maala
    Nyem, a banner már meg van csinálva, ha reggel láttad volna, meg lennél vele elégedve. :D
  • JeffDunham
    Csak az irigység beszélt belőlem, nekem nem telik rá. Az igazsághoz az is odatartozik hogy pár napon belül már sokadjára posztolta ki hogy neki 750.000 Ft-os gépe van... picit eldurrant az agyam.

Más. Ütő az tudod hogy abban a csoportban sírni fogsz. Láttam a stream hírdetésed, és a rá adott válaszokat is. A nézettséged biztos emelkedni fog, de készülj fel a teljes sötétségre a nézők részéről. :)

Az SG ahhoz képest egy elit egyetem. :)
  • Tono34
    Banner is összement, szinte átláthatatlan. Gondolom még formálódik a dolog ... :)
  • suba53
    Bennem még a 4-5 éves kislányoknak készült rajzfilmváltozat, meg az ahhoz passzoló neon színvilágú játékhalmaz él. :-)

De ha átment kemény akciósorozatba, komor hangulatú férfias paripákkal, akkor remek.

És végre lehet szerkeszteni az utólsó hozzászólást! Egy plusz pont. :-)
  • Maala
    Syrio-nak (seriousnak) miért tűnnek el a hsz-ei? Alig lehet kibogarászni valami értelmeset, ha valaki neki válaszol. :D
  • Maala
    Ne haragudj, de te nem néztél manapság My Little Pony-t. Sokkal férfiasabb ennél. Egyszerűen zseniális, és jó.
  • suba53
    Így már pofásabb. Az életkedvem is elment attól a pink ( lilás rózsaszínes ) betűszíntől. :-)

Egy-két észrevétel: A MOSOLYOK nem fedi a valóságot, inkább az ÉRZELMEK lenne megfelelő, hiszen a legtöbb emoticon nem mosoly.

Miért került ki a bejelentkezési lehetőség a topikon belülről? Sokszor csak ránézek egy-egy topikra, hogy van-e érdemleges téma, és ha reagálásra érdemeset találok, akkor vissza kell mennem a főcímhez, hogy be tudjak jelentkezni.
    Ez nem gond akkor, ha az élbolyban van az adott topic, de ha jó mélyen benne járok, esetleg a sokadik oldalon van az adott hozzászólás, akkor újra megkeresni, azt kibaszásnak érzem.

A zöld piros nyilacskák gondolom a korábbi + / - megfelelői. Változott a felállás, vagy a minuszolgató bajnokok ismét nyeregben érezhetik magukat? Innen is ki lehetne, kellene gyomlálni. :-)

Amúgy ez már a jó irány, de például a bejelentkezésnél a pasztell világoszöld háttérbenm a fehér betűk olvashatósága eléggé gyatra.
    Az IPON ( Kedvenc negatív példám. ) oldalán is kínszenvedés néha a sok világos pasztell árnyalatú háttérbe elolvasni az árnyalatban alig eltérő szövegeket.
    Csak nem közös a designer csapat? Ideje lenne beiratni őket valami jónevű stúdióba olvashatóságot, meg user frendly megoldásokat tanulni az elvarázsolt tündi-bündi megjelenítések helyett.

Biztos megy a nagy brainstorming, hogy ki tud pasztellcsi színcsiket kitalálni, ami jól illik a My Little Pony feelinghez. :-)
  • Lunki88
    Ja csak most veszem észre hogy te írtad. xD Teljesen rád vall. :)
  • Lunki88
    Az utolsó hozzászóláson hangosan felröhögtem. :D Nagyon megmondta a tutit. xD
  • PetiPetiHUN
    Mindegy milyen lesz csak nagy mellű pucér csajokból legyen egy pár a tankok között.
  • j0nNyKa
    nekiesek a topicnak srácok, türelem :)
    alakíthatom kicsit saját szájíz szerint? pl a kép alatti linkeket igényesebbre?
  • kisokka
    Nekem minden úgy van, ahogy régen, normális betűk, nincsenek vakító fények...

Amúgy egész jó eddig a mai nap, 7-ből 1 nyert. Megyek inkább melózni valamit
  • madmanic
    A hsz ek alján a "válasz xy üzenetére" kattintva hibaüzenetet dob. Mindegyikre.
  • madmanic
    wáááááápink!!!!!! Megvakulok...
  • seriousthreat
    nekem az esl-es T1et leszámítva E25 a legkisebb a garázsban, 500goldért pedig nem veszek vissza egy tier5ös retket sem.
  • AlucardHuN
    Jajj nekem is ilyen bajom volt:P :D
  • marchizor
  • JeffDunham
    Ha a ZWACK is indul akkor én kihagyom. Pedig a fődíj magáért beszél!

https://www.youtube.com/watch?v=V-AjGm3J3Mc

"Én wolf99adam vagyok és ebben a videóban azt mutatom meg nektek, hogyan szerezhettek 500 GOLD-ot. Ezért persze meg kell dolgozni, hiszen ez a bajnokság FŐDÍJA.. ;)"

wotleague.webs.com
  • JeffDunham
    Hoppá kicsit nagy lett. Johny legyél szíves spoilerbe tenni. THX
  • JeffDunham
    Mert nem vettél 750.000-ért gépet. Ámátőr! :D

• marchizor
    á lehet offolom mert semmi fps-em nincs :S így nem tudok játszani
  • seriousthreat
    ha akartok estére jó játékos streamjét nézni (ott az enyém )
    nézzétek Marchizor-ét

http://www.twitch.tv/marchizor
  • seriousthreat
    hol a pezsgőm?!
    Végre 2012 közepe (csaknem 2 év után, miután felrakták a KV3-at tier7be) rájöttek h túl erős az a tank
    hát a WG nem egy gyorsreagálású hadtest :D