418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jaj lemaradt, az arty-utáló, picsorgó nyámnyiláknak küldöm sok szeretettel 
[IMG][/IMG]
-
Srácok, mi a lópikulát tud ez a Chaffee, hogy 55820xp kell hozzá?!
-
kisokka #318951 17/4-es lett a mai nap. A 18. csatát nem vártam meg, nem tudom mi lett, de nem is érdekel már. Még ilyen szar napom nem volt még ezzel a játékkal...Máskor legalább úgy nyerünk, ha nekem szarul megy és legalább tripla xp jár érte. Most még az se, hiába mentem jót, vagy rosszat, bukó mind. Azt se tudom hogy lett az a 4 győztes csata, biztos valami bug.
Ideje lesz megint abbahagyni pár hétre
-
rogan99 #318950 Első meccsem t54-ben: egy piros barom nem enged vissza a fedezékbe, majd ammo rackel egy t32.
3 napja csak felkurja az agyam a játék... Nemtom minek erőltetem... -
Amikor én voltam Bovingtonban ez a Monkey World még nem volt. Érdekes, akkor még WoT sem létezett;) -
WoT találkozó lesz srácok? :D
-
calalevado #318947 Kihagytam két hetet megint na mondom belépek már mi változott...hát semmi. Hátulról 2 vagy 3 TD úgy kiszedett megint hogy akkor se spotolódtam fel amikor sokadjára rám löttek. Gyakorlatilag ez a játék mérföldekre van a valóságos viszonyoktól. Egy igazságtalan spot rendszer alkalmaz ami moslék úgy ahogyan van. Mi az hogy többször rámlönek és még torkolattüzet se látni. Az meg hogy zsinórban minden tanknál eljátszák hogy stock löveggel nem lősz át semmit már röhej tárgyát képezi. -
KaCsaxyz #318946 Spotolasi rendszeresseg tavolsag fuggvenyeben (0.1/0.5/1.0/2.0 masodpercenkent) + net keses + mikrolag + emberi reakcioido (foleg iszogatas eseten :P ) es mar ossze is jott a szivas. Az uj spotrendszer ezen javitani fog kicsit. :) -
Ry0K3N #318945 Mivel tier 9-ben használod gondolom nem kreditet farmolni akarsz vele hanem XP-t. És ha olyan jön szembe amihez kell akkor bizony használni kell mert ha nincs sebzés nincs győzelem. De megnyugtatlak ritkán kell használnod mert többnyire flankelésre fogod használni. A legtöbbször azért kellett eddig használnom a gold ammot mert az alapot mind ellövöldöztem. -
Malarki #318944 Én gold nélkül is teljesen jól elvagyok vele. 3 darab van benne, de mióta megvan nem lőttem el ennyit. -
rogan99 #318943 Már felkészültem rá lelkileg h nem úszom meg vele a gold ammot, már csak a pénctárcámat kell felkészíteni rá némi grinddel:)
Ha megveszem a kicsikét kb pont nullázom magam:( -
Ry0K3N #318942 Némi gold ammo mindenképpen kell vele ha olyan jön szembe amit le kell gyűrnöd de alap lőszerrel nem megy át. Én a másik ágyút nem is használtam szinte de a stat magáért beszél mennyire effektív. -
rogan99 #318941 azt már megszoktam hogy ha kidugom az orrom a fedezékből úgy h valaki oda néz, hamarabb vesz észre és belém lő mire én spotolom, de ez a fordított helyzet most új volt. Vagy csak eddig nem vettem észre, vagy mákos voltam és nem nagyon fordult elő eddig. -
Malachit #318940 Kiegészítés, hogy ez bőven spottávolságon belül szokott előfordulni. -
rogan99 #318939 ok, köszi. akkor maradok annál. -
Malachit #318938 Ebben semmi új nincs. Tegnapelőtt 13-90 csinált úgy spotot, hogy a nyílt területen klingon álcával átment és beállt a bokoba. Konkrétan valami 30 méterre kellett rámásznom az E4-el, hogy spotot kapjon. Tudtuk, hogy ott van, mert állandóan világított a teljes szakasz lámpája, ha a bokor felé közeledtünk.
A kigurul, lő és utánna jelenenik meg is elég gyakori. Olyan 1-2 hetente be szoktam szívni és az a csodálatos benne. hogs ált bokor nincs a szikla mellett ami takarná, csak kijön céloz és lövés után jelenik meg. Így ált a amikor a másodikat kapom így be (persze én folyamatosan oda vagyok szűkülve és zomolva és lesem mint állat) hagyom a fenébe és elmegyek (ha tudok), mert a rendszer eldöntötte, hogy én az ellent csak fixen lövés után fogom meglátni, miuána kigurult a fedezékből és volt ideje becélozni teljesen... Spot rendszer best... -
seriousthreat #318937 Stream online!Ú
http://www.twitch.tv/serious_threat -
A kisebb pen-essel lehet jól lőni menet közben, a másik ilyen szempontból katasztrófa. -
Nazarov77 #318935 Nem azon a 18 penen fog múlni, én is a kisebb peneset használom. -
rogan99 #318934 T54-en mennyire használható gold nélkül a kisebb penes ágyú? Pent leszámítva sokkal jobb mint a másik. Egyáltalán az a +18 pen mennyire érezhető? -
jóvan nu, ebbe a színkavalkádban, még nehéz :D
Még sose használtam, és gondoltam jól kipróbálom :) -
visszaolvasni mondjuk nehéz :) -
rogan99 #318931 Az mekkora wtf hogy akkor veszem észre a fedezékből kiguruló kb 100m-re lévő T30-at miután rám lő T44-ben ülve??? Végig oda néztem, és 30ms-os pingem volt, szóval nem lag volt. 2x így lőtt meg. Azért ez kicsit erős. -
Majd Jonny fixálja ha lesz rá ideje -
Nekem sem megy. -
Ez a választható legördülő menü nektek megy? Nekem nem írja be a beíró mezőbe, amit választok. -
A beállításoknál próbáltam, de itt a topikon belül nem változtatta meg a beállításokat. -
Lehet a beállításokban. -
madmanic #318924 hmm. szokni kell, de legalább már nem rózsaszín 
És még szerkeszteni is lehet :D -
Alapvetően jó, csak nekem is kicsit túl világos. Lehet valahogy sötétíteni, vagy egyénire beállítani? -
carp3tm0nster #318922 zsír lett:-) -
javítva a válasz xy üzenetére lenyíló, meg kivéve a +- rendszer megint -
Malachit #318920 Ezt az amcsi 8-as arty de 1 rakás xar :( Aki ezzel eltalál valamit gratulálok neki. Ált 5-6 lövésenként ad 1 splasht és 20-25 csatánként ad be vélelten 1 full hp-t (ált amcsi T34-re valamiért).
Egy előnye van, hogy a 42,13-as töltésidő és a hozzá tartozó szűkülési idő alat tudok filmet nézni, vagy chatelni
Event miatt játszanék vele, de amikor már a pia se segít, hogy elviseljem előveszem a 2 kilences medem amit épp húzok és azzal nyugtatom magam :) Ott legalább erőlködés nélkül lehet hozni a 2-3 kill-t meg a 2-3k-s sebzést csatánként :) Statromboló jellege is a maximum értéket karcolgatja. Ha már 1500+ a vn8 napi átlagban vele, akkor örömünnep van. Egyedül a T9-esben bízok arr azt mondják kiságyúval pontos lesz. :) -
Besza-behu... el sem hiszem. THX -
Malarki #318918 Ez csak nálam néz ki így? A Képfeltöltésnél is ilyen fura karakterek vannak.
A Mosolyok(???) meg semmi se csinál.
Egyébként nem rossz, nekem kicsit világos, de a fejléc szerintem egyértelműen jobban néz ki. -
kész :) -
DarkDays #318916 hmmm,meglepő a változás:)
ty :) -
esetleg ha áttérnél az új rendszerre? :)
klikk -
DarkDays #318914 [IMG] [/IMG]
nekem picit elvan csúszva,de pofás lesz szép munka -
Nem kamu, komolyan létezik ilyen címke. :)