418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    http://wotinfo.net

írd be a saját neved :)
  • kisokka
    Ez milyen oldalról van?
  • JeffDunham
    Végre elmúlt a hétvége... mennyivel jobb.

• Oddball29
    STA-1 lassú igazi mednek. Inkább csak amolyan stand-off sniper.
  • popey8
    1. A SU-101 nem rossz gép, de nekem a szörnyű gun depression miatt nem nagyon jött be. SU-122-54 hiába elülső felépítményű, sokszor szívtam a (szerintem) még rosszabb gun dep. és a T9-ben már túl kicsi alfa miatt (és ennek még tornya sincs, ami javítana egy kicsit a dolgokon). Inkább úgy fogalmaznék, h a 263-ért éri meg végig szenvedni ezeket. Ugyan ez is hátsó felépítményű, de amit eddig hallottam róla régi klántársaktól és láttam belőle, szerintem nagyon jó lesz. A páncélja még T10-ben is brutál. Csak lenne már akciós;)

2. A Chi-Ri-vel egyértelműen megéri szenvedni a STA-ért, talán a legjobb T8 med (sztem az indinél sokkal jobb). Nekem a Type 61 is bejött (kiemelkedő eredményem is van vele), viszont az STB-ben kicsit csalódtam (leginkább abban, ahogyan a löveg "viselkedik" rajta), ennek ellenére szerintem jó és megéri kihúzni.

3. Igen és igen:) Pen szempontból elég jó löveg T8 meden. Sokan mondják, h milyen ultra pontos, nekem annyira nem adta sajnos. A lövegpajzs elég erős, sok mindent be tud nyelni.

4. Ebben nincs saját tapasztalatom és nem is hiszem, h lesz. Aki járatos ebben az ágban majd válaszol, de had mondjam el a személyes véleményemet: biztos többen rám cáfolnak majd, de szerintem a sima med ág nagyobb fun. Először is az A-44 egy majdnem használhatatlan vacak azzal a 107-es löveggel és ultra sz@r gun dep.-el (szinte mindenkitől ezt hallom). Legjobb esetben is ~120k xp-t kell grindelni, ami rohadt sok T7-ben és egy olyan tankkal, amivel mondjuk utálni fogsz menni. Aztán ott a T8, ami alacsony, nagyon jó a camoja és T8-ban az a löveg eléggé üt, de cserébe nagyon rossz a gun dep. és nem fordul körbe a tornya (ha jól emlékszem 180 fokot sem). Előnyök ide vagy oda én pl. ezt az A-44-el egyetemben kihagyom. Főleg mert mostanában nagyon buckásra csinálják a mapokat és így a legtöbb helyen nagyon kell vele gépészkedni, ahogy pl. a kínai medekkel is. Aztán ott a T9, ami ellenfélként erősnek tűnik (jó páncél, jó camo), de ugye hátsó tornyos, szal az előbb említett hibák itt is fent állnak, kivéve azt, h a tornya már 180 fokban forog legalább. A T10-el meg alig találkozok gondolom nem véletlenül, leginkább csak a T10 gyűjtők húzzák ki sztem. Még CW-n se nagyon használatos. Elvileg jobb a páncélja a másik 2 orosz T10 mednél, viszont cserébe picit rosszabb a lövege pl. menet közben sokkal pontatlanabb stb. A camoja a legjobb a T10 medek közül, igen még a BatChatnél is jobb. Összegezve, ha csak nem a 430 a célod (amit lehet én is szeretnék, de az előtte lévők miatt inkább kihagyom), sztem válaszd a másik ágat. Ott meg volt mind és imádtam velük játszani. Tipikus medek, igazi csata fordító tankok. A kakukktojás talán a T-43. A mostani feltételek között elég nagy szívás - én is ezt gondolom, de ezt is mondják - a 85 milis löveg miatt. Én még akkor húztam, mikor a 100-as rajta volt. Azzal a löveggel jó volt játszani.

Nem tudom milyen játékos vagy, milyen stílusban tolod, mennyire tudsz/szeretsz egyes tankokkal játszani, ezért eltérhetnek a tapasztalataink. Nekem a fentiek. Aztán, h felhasználod őket vagy nem, ez már a te dolgod:)
  • GabeE3e
  • Kronos79
    A SU ág azon részének piszok rossz a negatív ágyú kitéríthetősége. Én nagyon el voltam a SU100M1-gyel, de még nem vettem meg a 101-et. Állítólag az rosszabb. Amiben jók, az a pattintás. Semmi páncél nincs rajtuk, de valamiért igen pattogósok.

A Centurion szerintem nagyon jó tank. Nálam egyelőre a legjobb T8-as med. Fullosan teljesen korrekt, bár nem túl mozgékony. A testet rejtegetni kell, de az ágyú átütése mindenért kárpótol.
  • Master91
    STA1, ChiRi

nem tudom milyen player vagy, nekem a ChiRi örök kedvenc marad, sokaknak (!!!) viszont kín. Születni kell rá úgy érzem.

STA1 stockként nagyon gáz (leginkább azért mert iszonyat sokszor vagyok tierX ellen, főleg Himmelsdorfon, gyatra is a statom vele), fullosan sokan mondták hogy nagyon jó, viszont szerintem ide ügyesebb játékos kell mint egy indenpzhez.
  • messerharcos
    Segítséget szeretnék kérni pár tankkal kapcsolatban. Tudnátok írni valamit a su-101-ről, megéri szenvedni a su100m1-el érte?
    A másik kérdésem az STA1, megéri a chi-rivel kiszenvedni? Stat alapján az indi jobbnak tűnik.
    Kihúztam a Centuriont Comettel, azt megéri megvenni? tud pattintani a tornya, ha már nem túl mozgékony?
    Az utolsó kérdésem pedig az orosz hátsó tornyos meg ág lenne, megéri-e elkezdeni, nagyobb fun-e mint a sima med ág?
  • Angelus1991ster
    Hmm az alsó nem a wg székház?
  • Angelus1991ster
    Paszkuccsi. Mindig elröhögöm magam ha kimondom. Szegény fószer, nem gondolta volna, hogy a magyarok évtizedekkel később röhögnek a nevén.
  • rogan99
    Asszem megkaptam a szopató flaget a t54-el. 14/4 nem túl rózsás kezdés.
  • Maala
    Nem játszom már manapság annyit, hogy klánban legyek. :) Még prémem sincs, és sajnos ez a kredit fogyásán is meglátszik.
  • Lunki88
    A bat-chat láthatóan ki volt akadva a láncolástól, de az e100-on meglepődtem hogy nem anyázott miután tehetetlenül kellett végignéznie ahogy lelövöd az összes hp-ját. :)

Egyébként azt hittem te is "tepsis" vagy, de látom nem is vagy klánban ez fura. :)
  • kisokka
    Akkor hagyom a francba, pedig pár hónapja elkezdtem húzni, csak meguntam.
  • pointer4
    Hát lebutítják a halál faszára, mint ahogy a többivel is tették, hogy a tier8as lightnak helyet csináljanak.
  • kisokka
    Ezzel a történelmi csata móddal mi a helyzet? Már csak Tobruk van, semmi más? De az is szép, hogy várok rá 5 percet, erre kidob egy olyannal, hogy megváltoztak a csata feltételei...Egyszer nem sikerült még belépnem ilyen csatába.
  • pointer4
    Én ilyenre esetre egyre nem emlékszem, sőt!!
    A jagzpe100 megjelenésénél arról volt szó, hogy a ferdiből nyílik, majd kitalálták, hogy a jagdtigerből. És a ferdin lévő xp-t a rendszer átemelte a jagdtigerre!!!
  • Tono34
    Az új üzenetek kijelzésével és az oda történő ugrással is van gondja.
  • JeffDunham
    Hmmm mitől van az hogy eltűnnek az üzenetek? Az új fórumban van tiltólista?
  • KingSimon
    http://www.twitch.tv/kingsim0n

Rászánnátok 5-6 percet, hogy milyen a képminőség, és belaggol-e?
  • JeffDunham
    Ez így van. De mindenkinek szíve joga mit "kockáztat". Az én véleményem az hogy megéri rátenni. ;)
  • kisokka
    Az átdolgozott Chaffee mit jelenthet?
  • patchaou
    Az lehet, de a wotban semmi nincs kőbe vésve. Emléxem voltak már nagy sírások amikor valamilyen tankon gyűjtötték a zikszpét és mégsem onnan ment tovább az ág :D Sok játékosnak azóta is ott van a fölöslegesen összeszedett xp, míg jó sokan inkább beváltották golddal... ez is egy jó (bár kicsit sem gerinces) húzás a wg-től.
  • pointer4
    ördögöd van :D

" - Storm arról, hogy mi fog megjelenni a 9.3-ban: "RU251, LTTB, T-54 Light, átdolgozott Chaffe, T37, Walker Bulldog, T49, új kv-1S, KV-85""
  • JeffDunham
    De lesz tovább. Érdemes gyűjteni rá az XP-t duplázgatással.
  • patchaou
    Gondolom akkor az is feltűnt, hogy a csefiből nincs tovább...
  • Wartburg
    Kicsit ráuntam az artyzásra és gondoltam szaladgálok egy kicsit valami light-al. A barátom acc-án nem volt szinte semmi, egy-két kis arty, azt annyi. (Most már van rajta 212A és G.W. Tiger (P)is )
    Szóval elkezdtem a német light ágat, ott a VK 28.01-nél, az orosz ágon az A-43-nál tartok, az amerikainál meg most láttam csak, hogy még 2x ennyit kell mennem, hogy meglegyen a Chaffee! Azt hittem csak elírás, papíron szinte ua. mint a többi 5-ös light. Na mind1, akkor folytatom, remélem nem nerfelik a következő pár nap után.
  • Maala
    E-50 Ace tanker egy sémával. :D
  • pointer4
    Mert az a még át nem dolgozott régi top light tank trió utolsó őse.
    A három nagy volt a T50-2 , a vk2801, és a chaffie, a három tier5 top light, tierX MM-el, az artyk réme mindegyik :D

• patchaou
    Teljesen komolyan azért mert egy top tank.
  • Wartburg
    Na de komolyan, miért 3x annyi xp, mint a többi tier5-ös light?
  • pointer4
    Jóformán egy top tank :D Egy tierX :D
  • Master91
    rád fogok írni hamarosan
  • kisokka
    Oké, keress meg ingame, kisokka a nevem.
  • Master91
    én benne vagyok, sztem haverom is jönne

T71 ami oda befér így rá nézésre nálam, STA-1... JPZ-t kéne beraknom :D
  • Master91

ez lol :D

• kisokka
    Kisebb tankokat ki lehet lőni(állítólag), olyan, mint ami régen Serene Coast-on volt.
  • Master91
    Milyen bug?
  • kisokka
    Valakinek nincs kedve Kharkovon megkeresni a reptető bugot?