418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"A legtöbb kompetetív játékba nincs RNG. "
A legtöbb MMO-ba van, és kell is. -
"- Elméletileg lehetséges hogy MINDEN tank megkapja alapból a hatodik érzék képességet. De még nem döntötték el. "
Ezen lehidaltam... -
Egy jó játékhoz a szerencse is hozzá tartozik :) -
Ry0K3N #319030 " - 4 éve gondolkodtak a 25% RNG csökkentésén de végül ennél maradtak. "
Idióták. Max 10%-nak kéne lennie. A legtöbb kompetetív játékba nincs RNG.
"- Nem terveznek lehetőséget arra hogy a csatában megsemmisült tankkal azonnal lehessen új csatát indítani. "
Pedig az égvilágon semmi értelme várni rá. Igaz a botok gyorsabban hoznák az XP-t de a WG állítása szerint ebben a játékban úgysincsenek botok.
"-A játékosok városi pályákat akartak, ezért városi pályákat adunk nektek"
Mert a zsebkendő méretű pályák olyan jajj de jók. Meg lehet nézni a konkurencia kurszkját. Na az pálya. A WG4 év alatt képtelen volt hasonlónak egyáltalán a közelébe érni.
" - Elméletileg lehetséges hogy MINDEN tank megkapja alapból a hatodik érzék képességet. De még nem döntötték el. "
Kevesebb grindet eredményezne. Ezt az ötletet sokan díjaznák.
" - E50M rossz? "Az egyik legjobb tank a szintjén. Tanulj meg játszani."
Ja mert az nem veszik figyelemben hogy a balfaszok messze elkerülik a tankot hogy nehogy lehúzzák a winratet. A paradicsomtömeg mindig is az OP jármű felé orientálódott.
- Nem lesz lehetőség arra hogy összenyomod az ellenfél tankot a saját tankoddal (E-100 -> ELC) - "túl nehéz modellezni a szituációt"
Magyarán bocsi de az engine amit használunk egy elvult szar, az ilyen meghaladja a képességeit.
- A Jagdtiger és Ferdinand nem kerül lejjebb egy szinttel.
Melyik volt az a barom akinek eszébe jutott ilyesmi? :D
- Lesz egy ajándék tank a WG nyári évfordulójára.
Dejó lesz megint egy tier 1 es tank amit 1 csata után adhatunk el, köszi a garázsslotot WG.
- A csőszájfék formájának nincs hatása a az ágyú ballisztikájára.
Sem a lövedék típusának, 4 év alatt még nem jutottak el odáig....
- Lesz valami többlépcsős tutorial. Hasonlóana Warplanes-ben lévőhöz.
A játékosbázis 90%-ának ez úgymindegy a maguk 12 évével.
- Nincs tervben extra jutalom azoknak a játékosoknak akik a "hátukon cipelik" a csapatot.
Azt tudjuk mert ez csak a játékosbázis 1%-a. A núbokat kell megnyerni hogy fizessenek.
- Chieftain mint T10 az FV4202 helyett? "Álmodj tovább"
Azért szép számban álmodtak meg tankokat.
- Lehet hogy majd a játékosok beállíthatják a hangáruk kinézetét.
Persze prémium előfizetőként.
- Nem realisztikus ahogy a lerepülő tornyok viselkednek? "Szörnyű"
Magyarán: balfaszok vagyunk a fizikai motorhoz is.
- Új hangok majd valamelyik patchben bekerülnek.
Ugyanolyan szarok lesznek mint eddig.
- Nem azért kerülnek be a több tornyos tankok mert komplikáltak lennének játék menet szempontjából, hanem mert komplikál beraknia mechanizmust azért a kevésért ami vissza jön belőle.
Nem fizettetek elég löwét ezért a 283 iroda vásárlása mellett nincs pénzünk fejleszteni a grafikus motort hogy ielyn funkció bekerüljön.
- GW E és WT E-100 nem lesz lecserélve azért mert nincs történelmi jelölt a cserére.
Hát álmodjanak meg egyet.
-
Mázlis, futtából kigyújtod a t28p-t, az fv földbe lő előtted ... :) -
Unokaöcsémnek gurultam egyet a T34-vel. Nem lett rossz kör :) -
Ok. Thx:) -
bug, majd javul -
Jonnyka, most vettem észre, h a fórum egy oldalon már csak 40 hsz-t mutat. Régen 80 volt. Ez bug az új rendszerben vagy ezután 40 hsz lesz csak megjeleníthető 1 oldalon? Esetleg állítani lehet rajta? -
21.7.2014
- Úgy tűnik az Ázsiai szerveren vissza lehet szerezni a nemrég eladott prémium tankokat.
- Lesz egy ajándék tank a WG nyári évfordulójára.
- Úgy tűnik a fejlesztők más "kitalált" tankot is le akarnak cserélni történelmi tankra a jövőben.
- Nincs tervben "menet közben" cserélhető hang eszköz opció.
- KV-5 és Super Pershing nem lesz buffolva.
- A jövőben a WoT támogatni fogja a Dx11-et.
- 4 éve gondolkodtak a 25% RNG csökkentésén de végül ennél maradtak.
- Nem terveznek lehetőséget arra hogy a csatában megsemmisült tankkal azonnal lehessen új csatát indítani.
- Minden új pálya városi pálya? "A játékosok városi pályákat akartak, ezért városi pályákat adunk nektek"
- "normális" sebességgel jönnek az új tartalmak
- Elméletileg lehetséges hogy MINDEN tank megkapja alapból a hatodik érzék képességet. De még nem döntötték el.
- E50M rossz? "Az egyik legjobb tank a szintjén. Tanulj meg játszani."
- Nem lesz könnyű tank a T-50 és MT-25 között.
- AFK Panther nem lesz lecserélve egyelőre.
- Lehet hogy a garázs csatákban majd a bázisokon újralehet tölteni a lőszert.
- HE nem lesz buffolva.
- Az arty nem kerül ki a játékból: "Megölné a játékot"
- Lesz új hangár kezelőfelület
- HD Lehet hogy a T34 új löveg cső modellt kap ha HD-ra átdolgozzák.
- A 9.3 "ősszel" jön
- A 7/68 e-sport formátumról nem döntöttek még véglegesen.
- A Chat 2.0-án még dolgoznak
- A távoli jövőben jönnek új klán funkciók a kliensbe.
- Storm megerősíti hogy a Német T8 prémium a Panther Ausf.F 88mm L/71lesz.
- Konigsberg pályát elvetették egyelőre.
- Nem lesz lehetőség arra hogy összenyomod az ellenfél tankot a saját tankoddal (E-100 -> ELC) - "túl nehéz modellezni a szituációt"
- A Jagdtiger és Ferdinand nem kerül lejjebb egy szinttel.
- Nem tervezik hogy a KV-5 eladható legyen aranyért.
- A csőszájfék formájának nincs hatása a az ágyú ballisztikájára.
- Lesz valami többlépcsős tutorial. Hasonlóana Warplanes-ben lévőhöz.
- Nincs tervben 4-5 emberes szakasz.
- Nincs tervben extra jutalom azoknak a játékosoknak akik a "hátukon cipelik" a csapatot.
- Chieftain mint T10 az FV4202 helyett? "Álmodj tovább"
- A fejlesztők gondolkodtak az arany lőszer számának korlátozásán de végül úgy döntöttek hogy nem raknak be ilyet.
- Christie tankokat teljesen elhalasztották, sem 2014 sem 2015-ben nem jönnek.
- Több rétegű városi pályák (pl alagutakkal)? "Biztos hogy nem"
- Lehet hogy majd a játékosok beállíthatják a hangáruk kinézetét.
- Nem realisztikus ahogy a lerepülő tornyok viselkednek? "Szörnyű"
- Nahuel bekerül majd a játékba, és lehetséges hogy más Dél-Amerikai tank is.
- Chieftain prototípus lándzsa orral nem fog bekerülni ("Mitől olyan érdekes?")
- Nem valószínű hogy több Object 430 prototípus kerül be a játékba.
- Új hangok majd valamelyik patchben bekerülnek.
- SU-122-44 nem kap kivételes MM-et.
- Nem azért kerülnek be a több tornyos tankok mert komplikáltak lennének játék menet szempontjából, hanem mert komplikál beraknia mechanizmust azért a kevésért ami vissza jön belőle.
- GW E és WT E-100 nem lesz lecserélve azért mert nincs történelmi jelölt a cserére.
- T92 könnyű tank nem jön a 9.3-ban.
- Idén jönnek az újradolgozott képességek.
- Lehet a HD Leopard 1 kap gépágyút, célkeresőt stb. valahogy így - de "nincs garancia" -
Abszolút nem, de ennek sem áll túl jól a szeme:) -
Mi a gond a fürtöskével? :D Szerinted jobban járnánk ha SerB-et bíznák meg ezzel a feladattal? -
suba53 #319021 Így jobb. :-)
Beleolvastam abba a topikba is, megy a brainstorming rendesen a fejlesztés meg a programozás körül. -
suba53 #319020 A T-54 még csak most jön nekem. Már ki van fejlesztve, de még nem vettem meg.
A T-34-2 nél, meg az STA-1 nél oldottam meg így a lánc problémát. -
rogan99 #319019 t54-en az alap lánc is elbírja az összes modult, már megvan minden kivéve a lánc meg a motor. A kérdés az melyik ad többet a mobilitáshoz, de már csekkeltem a tanknumbers.com-on és a lánc többet ad mint a motor. -
Már tudom miért olyan a balance a wotban amilyen... :)
"Stanislav Kargin, Team Lead, Game Balance"
-
suba53 #319017 Én fejlesztett torziós rugót szoktam rátenni rögtön az elején, hogy mehessen rá minden súlyosabb modul.
Torony, ágyú, motor, és csak a végén fejlesztem ki a láncot, amikor már ütőképes a kicsi.
Így csökkenteni tudom a szopó periódus hosszát.
Vagy free XP a láncra, ha van annyi felesleg. -
rogan99 #319016 Btw, ugye jól látom h elsőnek a lánctalpat érdemes kifejleszteni nem a motort mert az többet dob a sebességen? -
Kiégtem xd -
rogan99 #319014 Egyre biztosabba szopató flag a t54-en, 3-bol 1-et tudok nyerni. Előveszem a másik RNG által kedvelt tankomat a Löwét és csak ezzel a kettővel fogom most tolni. tippre meglesz a 30% körüli WR :) -
Na vagy 30 percen át gondolkodtam hova tűnt a WoT sg mert azt írta folyton amikor keresőbe beírtam és rámentem hogy: Eltűnt :( .
Hozzá kell szoknom ehhez az új kinézethez :D -
Énis kb igy vagyok, de ez már kiemelkedő stat igazabol az a szomoru:D -
itt keszul egy alternativ kinezet, ami az altalad leirtakat javitja, majd lenyulom ide is, ha teljesen kesz -
Ma egész jól megy, nem tudom miért. T34-el pénzt gyűjtögetek, csak azzal mentem. Párszor bedobált Tier X-be, de sikerült újabb Tank Ászt összehozni Tier X-ben ezzel a járgánnyal.
T34 Tank Ace
Napi teljesítmény -
messerharcos #319009 Mindenkinek köszi a válaszokat!
Nem vagyok kiemelkedő, vagy jó játékos, de bébifóka sem
Van 15 k csatám, a hp-m általában lesebzem, és megteszem a dolgom. noobmeter szerint legutóbbi 1000 csatában 1400 wn8 am van. Belevágok akkor a centurionba meg a sta1be, köszi mégegyszer. Az sta1 -et húzom is chi rivel jobban mondva, de már elgondolkoztam hogy abbahagyom, gyakran dob tier9be ahol nem sokat tudok vele csinálni. tier7 ben nekem is volt 7 killes 4000 sebzéses csatám vele, ott tud durvulni.
-
suba53 #319008 Mondtad, hogy képet rakjak be.
Kezd nagyon jó lenni, de az olvashatóságon még van némi csiszolni való.
Például az oldalváltásnál az aktív halványzöld, és a többi halványszürke alig látszik.
A KÜLDÉS halványzöld hátterében is alig látszik a felirat maga.
Általában ezekkel a halvány pasztell színekkel van gond, mert egymásba olvadnak. -
nem mondod hogy sirsz valami miatt
shocking -
Bal felül beállításokba tudsz állítani háttérszínt. Nekem enyhe szürke, így fasza. -
Angelus1991ster #319005 Áááá kifolyik a szemem. Ó te drága SG.hu.
Színt nem lehet beállítani? ez virit mint a sárga pisamellény. -
Mivel valami kontakthiba is van valahol az alaplapon ezért mindenképpen meg kell ezt lépni. Tudom, hogy egy vga sokat segítene, de most örülök, hogy egyáltalán elindul a masina... Ha beválik az új deszka, akkor majd valahogy kikoplalom egy használt vga árát.
Jé, tök jó ez az új szerkesztêsi funkció :-) -
suba53 #319003 Sokat ne várj. Maximum stabilabb lesz. Ha tényleg tudod húzni kicsit a procit, akkor némi javulás várható.
De az alaplap maga nem jelent számottevő tényezőt a rendszer teljesítményében.
A VGA kártyádat kellene lecserélni ezek után egy erősebbre. -
Mondjuk, ha lenne már Blitz androidra, akkor letojnám az egészet.
-
Mondta a srác de nem volt ismerős a márka, viszont azt mondta, az enyémnél újabb kiadású darab (asus p5g-mx). Ő ért hozzá, úgyhogy hiszek neki. Ha műxik majd nálam ia, akkor biztos jobb lesz mint ami van. Szegénykém már nagyon le van harcolva... -
suba53 #319000 Mi a típusa? Azt tudod már? -
Sőt' az sincs kizárva, hogy azzal majd tudok kicsit húzni a procin is, a jelenlegivel nem volt erre lehetőség. -
775-ös mindkettő ddr2-es foglalatokkal. Nagy gond nem lehet, neki már nem kell és különben is a környéken fog járni. Szóval nem bukunk semmit ha mégsem lenne jó valamiértv:) viszont ha jó akkor megint elkezdhetek farmolni is... -
suba53 #318997 Ellenőrizted a kompatibilitást? Hogy a jelenlegi proci, Ram, Vga combó pászentos-é a tyúkanyó szárnyai alá?
Erről az anyadeszkáról jutott eszembe, hogy a 2000-es évek elején a Compaq magyarország kiadott egy felhasználói útmutatót az egyik akkori típushoz. Abban a hivatalos Compaq füzetben szerepeltek ilyen gyöngyszemek, hogy pl.: Ugrók helyzete az alapdeszkán, meg hasonlók.
Valami műfordítóra bízták a fordítást, de sem ő, sem a lektor nem volt műszaki tálentum, és fingjuk sem volt az aktuális pc terminológiáról.
így minden műszaki szakszó helyett a neki megfelelő szépirodalmi kifejezés szerepelt.
Sírtunk a röhögéstől, amikor olvastuk. -
Hihetetlen mennyire tud hiányozni ez a rettenet... Egyszerűen nincs másik játék ami így le tudna kötni :-)
Holnap egy régi tankos cimborám hoz egy anyadeszkát, azzal talán újra lesz vagy 20-30 fps-em és szétlövök mindenkit :-) -
Ry0K3N #318995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
:) -
Nazarov77 #318994 Ez a szigorított bannolás a viselkedni képtelenek ellen jöhetne wotba is.