418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• rogan99
    Asszem érik egy szünet, szinte minden meccsben van vmi ami felhúz. Lehet velem van a baj :)
  • Sherman0070
    "- captured German T-34 and KV-1: “when it’s done it’s done”"
    Most komolyan mit kell azon készíteni? Ilyen nehéz valamit szürke színűre átírni és rányomni a tornyára egy + jelet?
  • AlucardHuN
    Muszáj spoilerbe rakni az érdekes képeket? A mobilom baszik megnyitni ezeket:/ xD
  • popey8
    Egy nagyon izgalmas Ace Tanker az általam - a pontatlan löveg miatt - nem nagyon szeretett BatChat-tel:) Most kivételesen adta. A vége nagyon ki lett centizve. Az FV TD már 100%-ra befoglalt, mikor kilőttem. Még jó, h ő volt az utolsó ellen, így nyertünk. Azért tényleg érdekes a spot rendszer. A spotra kihegyezett Battel az utolsó pillanatban láttam meg az FV-t, én naiv pedig azt hittem már a mezőről be fogom spotolni. Persze szerencsém is volt: a WT E100-tól kaptam egy nullást és a végén az FV nem lőtt rám, pedig veszteni valója már nem volt. Ha megteszi és el is talál, akkor ő örülhetett volna. Én a helyében biztos ellőttem volna magam úgy célzás nélkül, hátha talál alapon. Nem is értem miért nem tette, igaz csak narancs volt. Biztos túl sokáig akart célozni:)

Replay

• Ry0K3N
    Az arti imádná ezt a páncéldöntöttséget.
  • yossarianHUN
    Azért WoT-ban elfogadnám, autobounce lenne minden oldalról
  • Ry0K3N
    A szomorú helyzet az hogy sokszor a fantáziatankok ésszerűbbeknek tűnnek mint sok ténylegesen megcsinált valódi tank.

annyi szemetet voltak képesek megépíteni a valóságban hogy az valami hihetelen
  • suba53
    Jókat mosolygok sokszor a különböző fantasy harci eszközökön. Ennek a dupla csövű tanknak is csak jót tehet a lelógó lánc az elején, ami biztosan nem akad el semmiben. Meg a balta élek, amiknek a szerepe enyhén szólva is kétséges. :-)
  • Master91
    Nem.
  • Angelus1991ster
    Jó lenne egy Command and Conquer játékaiban megjelent harckocsikat megjelenítő WoT-féle játék. Kizárólag lánctalpas egységekkel!
    Ti játszanátok vele?
  • Angelus1991ster
    Ja mert ha meglátnád, rácsesznél pár plusz rakétainditót, lövegeket, hiperszuperkütyüket.
    Hmm eddig ér a fantáziád? drága nemezisem?

Ryoken ez kéne a WoT fun módba.( WoFT) Westwood megmaradt romjaival tárgyalhatnának a lincenszért.
  • Ry0K3N
    Ja, aranyos. :D
    "I cast a deadly shadow."

Közben meg düböröghet a háttérben az In Deep :D

Toweliee #319061 A WoT-ban lévő tankok hány százaléka jutott el egyáltalán a prototípusig? :P
  • Toweliee
    Az én képzelt harckocsim mindig kettővel jobb, mint a te képzelt harckocsid.
  • Angelus1991ster
    Az évtized játéka lenne! Red Alert 2 FPS de jó lenne. ha wg-ben van még ötlet. akkor fun módba beteszi. RA2-es Apokalipszis tank az egyik legjobb harckocsi a képzelt harckocsik világában
  • Ry0K3N
    Ezt mond a WG-nek is és mehet bele az apokalipszis- mirage-prizma tank is a redalertből mert még belefér a koncepcióba. Mert ez totálisan nem egy második VH közeli időpontot felölelő tankos játék akar lenni árkád elemekkel hanem mehet bele még több bullshit.
  • Ry0K3N
    A lényeg a valamilyen szint.
    25% itt túl sok. Ez túl sokban befolyásol egy végeredményt és nagyon jól manipulálható.
    10% lenne az ideális.
  • Master91
    De ugye felfogod hogy ez egy játék és nem a valóság ?
  • Ry0K3N
    Valószínűleg ugyanakkorát fog durranni (a betonon) mint a repülősük.

Roger6 #319052 a legnagyobb baj a sebzés RNG, 750-nél 25% egy kicsit már túl sok. A valóságban meg sosem volt ilyen orbitális nagy szórás célzásnál, itt meg egy zsebkendőnyi területen játszol és 50 méterről képes vagy mellédurrantani.
  • popey8
    Hogyne, de 100 méterről 1940-45-ben se nagyon hibáztak. De ha véletlen igen, akkor sem olyan sokszor, mint itt a wotban előfordul.
  • Gyuszopapa
    Nagyon sokan nem tudják hogy RNG valamilyen szintem minden játékban ott van.FPS-ekben is van tuti attól hogy nem reklámozzák.Az egyik körben szarrálöttem az ellenfelet a következő körben ugyanazok ellen estem keltem mintha elfelejtetttem volna játszani.Ez nem random á dehogy.
  • Master91
    Aha.
  • Roger6
    Azt azért gondolom tudod, hogy ezek nem mai tankok, és 1.940-ben nem voltak halál pontosak.
  • Angelus1991ster
    Nem értem , ömlik a pénz hozzájuk.Ekkora durranás lesz a hajós?
  • Sherman0070
    Imádom ezt a játékot. Épp egy E 25-el harcolok a 8-as artynk azzal nem is foglalkozva hogy egymáshoz vagyunk tapadva odalő egyet. Az eszébe se jut a hülye paradicsomnak hogy a társát is kilőheti de neki kell az a rohadt kill. Degenerált 8 éves pöcsfejek.
    Idióta csapattársak
    buzi az összes artista

• Ry0K3N
    - A jövőben a WoT támogatni fogja a Dx11-et. - ez kicsit szégyen, 2014 második féléve van már

Ebben az a legrosszabb hogy aki DX11-ben akarja majd futtatni tuti búcsút inthet 30 frameratenek még egy atomerőműn is.
  • popey8
    Ha mutatsz nekem ilyet a valóságban, kapsz egy láda sört;)
  • Angelus1991ster
    - Lesz egy ajándék tank a WG nyári évfordulójára. - japán : t3-as Te-KE, vagy Ken-Ni Otsu, vagy német : Grosstraktor

- Nincs tervben "menet közben" cserélhető hang eszköz opció. - hangfétis tartani fog örökké, a játék kárára

- KV-5 és Super Pershing nem lesz buffolva. minek bufolni, akkor elveszítheti a tierlimitességet

- A jövőben a WoT támogatni fogja a Dx11-et. - ez kicsit szégyen, 2014 második féléve van már

Jonnyka jó lett a kinézet.
  • Ry0K3N
    Nem, TUDOD elmagyarázni mert magad sem érted miért kell csak meg vagy győződve hogy kell
  • Master91
    Jó, nem fogom ennél jobban elmagyarázni.

Ha nem érted miért kell mmoba RNG akkor így jártál.
    Hihetsz a templomba is amit akarsz.
  • Ry0K3N
    Hogy SerB-et idézzem.
    "Ha valóság kell menny a hadseregbe."
  • ToCsEk
    " - E50M rossz? "Az egyik legjobb tank a szintjén. Tanulj meg játszani."
    Ja mert az nem veszik figyelemben hogy a balfaszok messze elkerülik a tankot hogy nehogy lehúzzák a winratet. A paradicsomtömeg mindig is az OP jármű felé orientálódott.

- apparently the removal of E-50M as such, the switch of E-50 to tier 10 and adding the Turbopanther (SS: Panther with a gas turbine) is still planned
  • Roger6
    Valóságban ilyen nincs, mi?
  • Ry0K3N
    Most nem értem mi a gondod ezzel. Te mondtad hogy elmegy a kedvük tőle. Akkor meg mi a baj azzal ha eltakarodnak a játékból?
  • popey8
    Ja, nagyon jó úgy ahogy van. Mikor full beszűkülve is totál mellé lősz az ellenek 100 méterről, az aztán rohadt jó. Soroljam még?
  • Ry0K3N
    Az általad felhozott példának semmi köze az rng-hez. :D
    Az egyik illető 200-at üt másodpercenként a másik 220-at 1,4 másodpercenként.
    Hinni meg a templomba kell.
  • popey8
    Pont a tomatoe-k miatt kellene ez. Nehogy már szegények bosszankodjanak, mert nem tudják mikor vannak felspotolva (a perk nélkül) és véletlen elmenjen a kedvük a játéktól/fizetéstől. Így még jobban megkönnyítik az agyhalottak dolgát. Nagy húzás ismét
  • Master91
    Pl. sebzésbe kell hogy legyen

mmo-ba ütitek ketten egymást, ha stabilan ütsz 200at míg a másik mondjuk 220at, de picivel lassabban 1 ellenfél MINDIG leveri a másikat.

Ha nem lenne rng mmo ba iszonyat OP cuccok / tankok / kasztok lennének
    hidd el, nagyon is jó ez az rng hogy van a wotba.
  • Ry0K3N
    Akkor fejtsd ki ennek a szükségességét légyszives.
  • popey8
    "- 4 éve gondolkodtak a 25% RNG csökkentésén de végül ennél maradtak. " - 10 év alatt sem fognak változtatni rajta, mert ha megtennék nem lehetne mivel magyarázni/takargatni a belenyúlást.
  • Master91
    inkább ne :s

szerencsére már megérzésből/sejtésből megy hogy most spottoltak e vagy sem, aztán 2-3 másodperc múlva úgy is lőnek már rám

paradicsomok is tanulják meg és húzzák ki a skillt, lófaszt ide alapból ilyen skillt