banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Egy nagyon izgalmas Ace Tanker az általam - a pontatlan löveg miatt - nem nagyon szeretett BatChat-tel:) Most kivételesen adta. A vége nagyon ki lett centizve. Az FV TD már 100%-ra befoglalt, mikor kilőttem. Még jó, h ő volt az utolsó ellen, így nyertünk. Azért tényleg érdekes a spot rendszer. A spotra kihegyezett Battel az utolsó pillanatban láttam meg az FV-t, én naiv pedig azt hittem már a mezőről be fogom spotolni. Persze szerencsém is volt: a WT E100-tól kaptam egy nullást és a végén az FV nem lőtt rám, pedig veszteni valója már nem volt. Ha megteszi és el is talál, akkor ő örülhetett volna. Én a helyében biztos ellőttem volna magam úgy célzás nélkül, hátha talál alapon. Nem is értem miért nem tette, igaz csak narancs volt. Biztos túl sokáig akart célozni:)

Replay