418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
És akkor mi marad a ViP-eknek ? :D -
Fáziskéséses vagyok, nem tudtam róla. Időlimit? Mert 1-2 perc után eltűnik.
Ha sírok én is akkor kapok admin jogokat? Mert a WG-nél lesz@rják az ilyeneket. :D -
mindenesetre erthetoen el lett mondva, hogy kap mindenki szerkesztes es torles funkciot a hiszti miatt :) -
Óóóóóóóóóóó látok szerkesztés és törlés gombot, ami csak a VIP-eknek van. Na ez igen! -
Egyetértek. -
Engem a változások lényegi része érdekelne a fórumnak.
1, a moderálás eszköztár mennyivel mennyivel lett komolyabb?
2, akire nem vagyok kíváncsi annak a hsz-ait tiltóra tehetem?
Mart ha ez a két alap dolog nem valósult meg, akkor olyan mintha a sz@rt lefestettük volna kékre és csodálnánk milyen szép lett. -
suba53 #319105 Nézegettem a Legfrissebb MM táblázatot. Ez sajnos igencsak egy nagyon régi állapotot tükröz. 9,-10 es arty még nem szerepel benne.
Már egy ideje nincs 12-es match level, meg hasonlók.
Nincs egy olyan link, ami valóban az aktuális MM-re mutat? -
suba53 #319104 Általában nem állítom be, hogy bejelentkezve maradjak. Naponta többszöri gép ki be kapcsolás, melóhely, otthon.
De ettől valóban nem megyek a falnak. :-)
A selection colort köszönöm, így szuper. -
selection colort allitottam neked, az sgs szokasaidon nem tudok javitani, nem tudom mitol jelentkezel ki, mas nem szokott :) -
suba53 #319102 Csak annyi lenne az értelme, hogy ne kelljen visszalépni a topikból, ha választ akarunk írni valamire.
Nem mindig jelentkezek be automatikusan, csak ránézek, hogy milyen bejegyzések születtek.
És ha reagálni akarok, akkor vissza a főmenűbe, bejelentkezés, majd újra kereshetem a hozzászólást.
Szerintem egy gombot megér. :-) -
suba53 #319101 A szövegrészek egérrel való kijelölésénél nem vált át a kijelölt karakter háttere eltérő színre, így nem látom, hogy a kijelölés tényleg megtörtént.
Amúgy az így kijelölt rész másolódik, de egy hosszabb szövegből eléggé nehézkes így követni, hogy mit is jelöltél ki. -
az osszes blank lett mikor megcsinaltam :)
login gombot tudok berakni, de ertelmet nem latom -
suba53 #319099 Ez egyre jobb. 
Azt meg tudod csinálni, hogy a topikon belülről is lehessen indítani bejelentkezést?
Vagy ez így van bevasalva?
Tono34 javaslatát bővíteném, az összes banner link új ablakban való megnyílására.
( De ez már így működik, bravó )
-
averagepleyer #319099 nekem ment rendesen az adás,egyszer belaggolt,és medekkel nagyon jól bánsz :) -
jó észrevétel, javítva -
Be lehetne azt állítani, hogy az Online Tech-Tree új ablakban nyíljon meg? -
Ry0K3N #319096 http://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/2bjobt/hardest_tanks_to_get_ace_tanker/
Ezt a topicot csak én találom nagyon viccesnek? :D -
kicsit még pimpeltem a topicon, sorry :)
került be off gomb, meg a fenti menük változtak, ilyesmi -
Egy hideg sör, whiskey-vel. Köszi. -
megcsináltam a fejléces legördülő marhaságot :)
van még valami, ami jó lenne? -
KingSimon #319092 Tudta nézni valaki a streamet? Ha igen, kaphatnék visszajelzést a minőségéről,lagok vannak? -
yossarianHUN #319091 Ha már csak egy artyt magaddal viszel, megérte. SilentStalkert is épp most egylövésezte egy arty a KT-jából, full HP-ról:D -
Userx2 #319090 Dagi leo a legjobb tank világon. -
T-50 és a dagi leot pénz keresésre használtam :D
bementem, 2 perc múlva kijöttem pár ezer ezüstel (mármint amíg vége nem lett a körnek mentem valami tankal)
menőnek éreztem magam :DD
dagileó 380 csata 53%
T-50 359 csata 49.30%
haverom T--50 964 csata 53.84% lol :D
és ő is így tolta, hogy gyors ezüst jöjjön csak -
Énis elég sokat suicide scoutoltam kis t50 el, 60% Wr em van vele isten tudja hogy:DD -
Ne is mond. T-50el be a gazosba az ellenfelekhez, spottoltam 8 tankot, ki nyírtak, esetleg sebeztem valamit, azt örültem hogy a csapat tudja hogy az a 8 szerencsétlen melyik irányba tart, feltudnak rájuk készülni.. :D
kurva hasznos tagja voltam a társadalomnak :D -
Userx2 #319086 Jogos. Régi bűneim miatt van, a rossz wr. Kezdő koromban nem tudtam mit kezdeni azokkal gépekkel, amik tetű lassúak voltak minimális átütéssel.
AFK voltam rengetegszer. RRR oszt ESC. Spotoltam valamennyit, lökött rá kis ikszpét, mentem másik gépel. Ha ott sem tettszett a MM... és így tovább. Szóval ne csodálkozz. Azontúl balf*sz is voltam, mégha jó volt az MM is, ezt is jól gondolod. -
Ry0K3N #319085 Az artik 9000 csata alatt nem hagytak kibontakozni hogy elérd az 50%-ot?
-
Userx2 #319084 Bénaságról az a véleményem, hogy mocskos artyk miatt is van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megnézitek nálunk a féreg volt a TOP sebző. Másik oldalon is tarolt a GW.
Hogy én miért vagyok 3. sebző a 95 penes géppel T8-ban? Pont az artyk miatt. Mindenki f*sik tőlük, nem tudtak figyelni mindenre. Ez a egy tipikus csata. T30 -at próbálgattam kiszedtek. Esély nincs rá jó meccset menni vele, az event miatt sem.
-
KingSimon #319083 Nem látom a saját üzenetemet.. -
KingSimon #319082 http://www.twitch.tv/kingsim0n
T10 games -
KingSimon #319081 http://www.twitch.tv/kingsim0n
T10 game -
yossarianHUN #319080 Reflexjátékokban, pl. CoD-ban meglepően jók tudnak lenni, többnyire simán alázzák az idősebb korosztályokat. A WoT-hoz hasonló játékokban viszont, ahol a körültekintés, türelem, lélekjelenlét és helyzetfelismerés sokkal többet számít a gyors reflexnél, már többnyire bukik a fiatalabb generáció. -
Ry0K3N #319079 Akkor se legyen a csapatomba ha nem gond
-
Pedig nem minden gyerek fogalmatan ám.Én is engedem a 9 éves fiamat játszani,és néha meglepően jól játszik,nem azt mondom hogy mindig de általában a citromsárga szintet el szokta érni.
-
w) win rate is luck 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ry0K3N #319076 Melóba szóba került world of tanks. Kolléga 12 éves kölyke azzal játszik. Nem mondtam rá semmit inkább ejtettem a témát. -
Frankie69 #319075 Velem is ez volt. Már több mint két hónapja szüneteltetem ezt a játékot. Hidd el, megéri. -
bootsector #319074 Csak meg szeretném mutatni, milyen remek képességű emberekkel megyek sorozatosan csatákba. Mert az igazi baj ott kezdődik, hogy a legutóbbi csatában ebből volt 8 hasonló egy kupacon a mi csapatunkban.
Vajon vesztettünk? Azért valljátok meg őszintén ez már nem semmi.
-
A narancsok sem szoktak célozni, legalábbis tapasztalataim alapján. Természetesen mindig találnak is.