418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• j0nNyKa
    igen ezért mondom hogy macerás :)
  • toocha
    Mondjuk ez igaz.
  • suba53
    Csak arra ügyelj közben, hogy a jelenlegi világos szürke feliratok ne tűnjenek el a sötétebb árnyalatú háttérben.
    A "hozzászólásod ezen a néven fog megjelenni, stb" már most sem igazán látszik, igaz nincs is túl nagy jelentősége.
  • toocha
    1.0-ás felhasználó vagyok. Mi az usercss?
  • madmanic
    lécci
  • j0nNyKa
    macerás, ha többőtöknek fontos, akkor megoldom
    esetleg ha usercss-sel felülírkálsz dolgokat?
  • toocha
    Jonnyka! Valahogy lehetne egy kicsit sötétíteni a lap alapszínén? A többi topikban működik az egyéni beállításom, csak itt maradt fehér-szürkés. (Szar a szemem-fényérzékeny)
  • seriousthreat
    hihihihi
  • madmanic
    Idióta csapattársak
  • Forolto
    Ugy tudom az első marder tipusokat 76-os orosz löveggel látták el,amit áthuzagoltak a borsig gyárban a német szabványra,de a zsákmányolt tankokat addig használták amig volt zsákmányolt alkatrész és lőszer.A nagyobb probléma a személyzettel volt.
  • Tono34
    Jobb lenne a német oldalon, nem szeretem túlságosan a tank oldalán látni a vörös csillagot ..
  • suba53
    Nem tudom vannak-e olyan történelmi adatok, hogy a zsákmányolt harckocsikat átépítették volna a saját rendszeresített ágyúkra, motorokra.
    Esetleg rádióra.
    Mást módosítani nem nagyon lehetett. Hacsak nincs annyi zsákmányolt test, amikre érdemes átdolgozni egy tornyot, vagy futóművet.

De szerintem a zsákmányolt jószágoknál a donor elv lehetett az üzemben tartás alapja.
  • stork13
    A valóságban gondolom szükségmegoldás volt, lőszer volt hozzá csak személyzet kellett.
    A játékban passz, max annyi, hogy mehetsz német oldalon grindelni a kedvenc orosz gépeiddel.

Szerk.: gondolom a valóságban nem hekkeltek bele más löveget, hogy a játékban mit találnak ki meglátjuk. Van fantáziájuk ha akarják, mint láthattuk eddig is. :)
  • Master91
    de még se lehet 1:1-be ugyan olyan, annak mi értelme?
  • suba53
    Egy elfogott, majd a saját oldalon üzembe állított tank ugyanaz, mint az eredeti, minden paramétere ugyanaz, csak a festése más.
    ( Meg a személyzet, de ott szerintem skill szinten nincsenek nemzet szintű különbségek. )
    Tehát ugyanaz a modell, csak más textúrával.

Mondjuk sok értelmét nem látom ilyenek bevezetésének. Ha T-34-85 el akarok játszani, akkor bőven elég az alap kivitel. Nem hiányzik ugyanaz német felségjellel.
  • carp3tm0nster
    mivel valszeg objektum alapú programozás érvényes a tankokra is, és egy objektumnak tulajdonságai vannak. ezek közt valószínű van egy olyan, hogy "texture" itt ha lecseréled a változót akkor máris meg is vagy
  • Kantalusz
    Igen jellemzően kértek hozzá az ellenféltől indokolatlan mennyiségű lőszert, hogy pont úgy tudjanak viszalőni vele...
  • stork13
    Hát egy captured T-34 vagy KV-1 esetében ezek már adottak, nem? :D
  • Master91
    Ja, de azt hogy milyen legyen az ágyú rofja, pontossága, szűkülése,tömege, milyen lövedék legyen, milyen legyen a lánctalp,motor azt meg majd valaki beírja csak úgy, mi?
  • Angelus1991ster
    Általában van egy táblázat szerű rész ahol csak adatokat kell megadni.
    tank_name tiger
    nation germany
    class heavy
    texture tiger_hd.dds
    stick german_cross.dds
    scale 1.2
    gun tiger_gun1, tiger_gun2

ilyesmik, csomó játék módolásánál ilyen táblázatok vannak

Grabowszki? ez miért lenne játékfejlesztés? ez csak sima modellezés.
    Ha van ilyen táblázat: csak modell fájlok ( hozzá animáció fájlok) és texturák, TEXT részhez hozzáírni a plusz tankot

vagy nem ilyen a wot felépítése nagyjából?
  • Roger6
    Amikor egy 7-es francia TD 340 méterről 4-ből 4-szer ellövi a kupolámat T34-en hulldown-ban, akkor valóban kicsit ideges leszek.
  • Sherman0070
    Pontosan mikor is lesz ez az aranygyűjtési event? Augusztus hanyadikán?
  • Master91
    Azt hiszed hogy Ctrl + C és Ctrl + V egy tank?

Oké hogy nem sok különbség lenne a modellén, kinézetén DE vannak adatok amiket meg kell adni a tanknak tudod.....
  • Roger6
    Itt mindenki játékfejlesztő programozó?
  • Angelus1991ster
    Sherman007: "- captured German T-34 and KV-1: “when it’s done it’s done”"
    Most komolyan mit kell azon készíteni? Ilyen nehéz valamit szürke színűre átírni és rányomni a tornyára egy + jelet?

- ezt én sem értem, minden tanknak külön-külön textúrája van, egy adott ország tech fájában lévő tankoknak mind egyedi és nem egységes a textúrája, EU ágnál se lenne probléma a tankszínek, matrica meg csak egy pár sor átírni a játék adabázisában.

Pl.:

Jagpanzer E-100
    stick: german_stick.dds (vagy hasonló)
    texture: jagdpanzer_e_100.dds ( vagy hasonló )
  • Lunki88
    Marha jó a neved. :)
  • Sherman0070
    Hmmm mit is találtam SEA fórumon:
  • suba53
    Kicsit túl öltözöttek a csajok. Elég lett volna a jelzés értékű harckocsizó sisak.
  • Sherman0070
    Kínában tudják mi kell :D
  • okosszöszi26
    T-34-1 Fajin kis cucc!
    a találati arány is elég jóra sikeredett :)
    azért az arti is dolgozott, el kell ismerni, nélküle ez így nem sikerült volna
    azt hozzá kell tenni, hogy nem kellett kiemelkedő teljesítmény ehhez az eredményhez, az ellenfél megfelelően núb volt
    elég volt simán erős közepesnek lenni :)
  • Malachit
    túl nagy RNG
  • Malachit
    Hmm írok hozzászólást, de nem jelenik meg. :(
  • Malachit
    Explorer 8-al a spoiler-ek nem jelennek meg! Rákkatintva csak simán felugrik a képernyő tetejére a főum. Amőgy végre gyorsult legalább a betöltés :) Válasznak ne írd, hogy cseréjem le, mivel nem rendelkezek rendszergazda jogokkal a gépen, csak ez engedélyezett :)
  • szabii98
    szépen rendbe szedted a topikot! :)
  • pointer4
    Jaj, a feltölthető nagyobb képekről nem is szólva!! :) Már kezdek itten elfelejteni dógokat :D
  • suba53
    Homokszem a gépezetben: két azonos sorszámú hozzászólás.

• JeffDunham
    Halk kacaj indul... 3... 2... 1...
    Én örülök neki, mert nekünk lett jobb, de azért gondolom átbeszélitek még a vip szekciót. :)
  • j0nNyKa
    vipeknek a nagy logo van most csak, meg a tudat, hogy tamogattad az sgt
  • suba53
    Időlimites.
  • suba53
    A VIP-ek a korábbi hozzászólásaikat is szerkeszthetik, vagy csak a legutolsót, mint az átlag pór nép?

Közben látom a VIP státusz sem fenékig tejfel.

Mintha úgy működne, hogy addig szerkeszthető, amíg nem jelenik meg egy újabb hozzászólás. Ez így van?