418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Ha T95-öt lősz szemből, az már rég rossz. Pláne, ha nem is nagyágyúval. Oldalról/hátulról meg van jobb hely is, amit lőhetsz rajta 175 pennel.
  • yossarianHUN
    Sok sikert hozzá, én az 50-120-at nem bírtam cérnával.
  • Sunsetjoy
    Xp-spúrságból a T30-ast stock motorral és stock lánccal (de felfüggesztésmodullal) húztam végig, de már eladtam, mert meglett az E4. :)
  • rogan99
    Első lépésként a zen felé vezető úton kikapcsoltam az xvm wn8 értékeit, és a nyerési esélyt. Lehet segít ha nem húzom fel magam már a töltőképernyő láttán. T54-et meg szüneteltetem. Úgy is ki kéne húzni már az Amx 50B-t ha már buffolták:)
  • Mnemomic
    az a több pen nem ér semmit. lassabban szűkül, meg a pontossága is rosszabb. én a obj140.et választottam, de lehet, hogy majd a t62 is meglesz mert megtartom a t54-et.

annyira már rájöttem, hogy a t44-el sokkal lazábban játszom, mert jó vele a wr-em. t54-el zavar a rossz stat és sokkal görcsösebb vagyok vele. mikor nem foglalkozom ezzel akkor jó is a csata :) jó tank de nehéz is vele időként.
  • yossarianHUN
    Obj. valamivel jobb depression, valamivel jobb camo, valamivel jobb végsebesség. T-62A valamivel jobb mobilitás, erősebb torony. Igazából lepkefingnyi különbségek vannak a kettő között.
  • Savaran
    le1=leopard1 csak lemaradt az "o"
  • Savaran
    9.2 teszt szerón kipróbáltam ma reggel majdnem az összes 10-es medet, szerintem t62-de igazából nekem csak azért mert jobban tetszik, viszont a le1-el jobban bejött a játék, nagyon durva az a tank, vissza is vettem a pzIII/IV-et :)
  • suba53
    Melyik a jobb tank a T-54 után? A T-62A, vagy az Obj. 140?

Nem akarom mindkét ágyút egyenlőre. A nagyobb penes szimpatikusabb, de az meg csak a T-62 höz jó.
  • rogan99
    Nyilván pechem van/bénázom vele. Nem véletlenül mondják h az egyik legjobb med a játékban.
    Nekem már ki van fejlesztve minden rajta kivéve a motor. Engem ami zavar az a 200 pen pl. Most 2x pattantam T95 kupolájáról mert nem vitte át. Pedig 175mm vastag csak, de a 25% random nem az én oldalamon volt. Egyenlőre folymatosan T9-10-be dobál, oda meg elég kevés. Gold meg drága. Kisebb Tierben tényleg fun a tank, lehet alázni vele. Rakhatna oda többet :) Egyenlőre 50 meccs 39% Wr-nél tartok vele. T-44-el nekem is 53% volt.
  • yossarianHUN
    Sebességhez, fordulékonysághoz semmi köze. Teherbírást növel, lánc HP-t növel.
  • suba53
    Azt nézte már valaki, hogy a fejlesztett felfüggesztés hozza azokat a paramétereket sebességben, fordulékonyságban, mint a fejlesztett lánc?
    Vagy csak a teherbírását növeli?
  • Mnemomic
    Ja ha még nincs rajta a nagy ágyú úgy tényleg szopás. Különben nem kell a fejlesztett felfüggesztés, ráér utoljára elbírja a tornyot meg az ágyút is.
  • Master91
    Meg remélem a javító /orvosi csomagra is, lassan bekéne vásárolnom
  • Mnemomic
    Nagyon jó tank a t54 pedig nekem az egyik kedvencem -t44 is jó még megvan de hamarosan meglesz a obj.140 és akkor eladom a 44-et egy időre a pénz miatt. Viszont igaz amit írsz, a t44-el olyan 53% a wr, míg a t54-el csak 47%. Vagy nagyon jó köreim vannak vele vagy rosszak középút nincs. Pedig tényleg jó tank csak egyszerűen nagyon random vagy nem tudom mi az oka. Sokszor csata után átgondolom és rájövök, hogy én is türelmetlen/béna voltam egy-egy szituban.

Artyk valamiért szeretik, tegnap egy köcsög t92 egy lövéssel szedett ki full hp-ról. Ja kb voltam ott már vagy 3-4 másodperce de még mozogtam is.

• suba53
    Ha teszek rá fejlesztett torziós rugót, free-ből kifejlesztem a nagy tornyot, és kihúzom az egyik nagy ágyút, akkor talán könnyebb lesz .
    Most majd a gamescom kapcsán biztosan lesznek akciózva felszerelések is, lehet hogy várok addig vele.
  • suba53
    Ne keseríts el! Ki van fejlesztve, és tervezem a megvételét hamarosan. Akkor még gyúrok egy kis free XP-re.
  • foxbat88fx
    70.????
  • Roger6
    FV TD sima AP-vel egész használható, és még nem is bukok kreditet.
  • Tono34
    Ha nem rég vetted akkor talán garanciális szerviz? :D
  • Antimat
    Nem értem, miért nem
  • AlucardHuN
    Ki kell cseréllni a hibás terméket
  • Kantalusz
    Szerintem add el, majd vedd vissza... Azt mondták ez segít!
  • rogan99
    Tegnap a t54 elérte h az uninstall gombra nyomjak:) T44-et imádtam, jól ment vele, ezzel meg szopok nonstop.
    Pattogok, one shotolnak, artyk telibelőnek folymatosan mozgás közben, sorra bukom vele az 50%+-os meccseket.
    Az a baj hogy más játék nem köt le mostanában, ez meg felhúz... 22 csapdája. Tököm ki van... teelpítem újra.... :)
  • AlucardHuN
    Nekem még mikor elkezdtem volt szokásom magyarokat gyűjteni, csak minek. Mert aztán gyakorló szarokba úgysem hívtam meg őket, meg szakaszba se hívtam idegeneket. A legvicesebb hogy olyanokat is felvettem mint Popey, Yossarian, Madi stb... sak már nem emlékszem hogy volt:D De engem is zaklat néha pár ilyen, azt se tudom ki aztán menjek gyakorlóba vagy szakaszba.
  • Tono34
    "- the automatized recovery of sold premium tanks (that was/is available on US server) is still in development for other servers"

Ha ott működik akkor mi a túrót kell még fejleszteni a többi szerverre? Ctrl+C, Ctrl+V? Gondolom, ugyanolyanok lehetnek a szerveren futó alkalmazások ...
  • Malarki
    Pláne úgy, hogy az alapján, amit FTR-en írtak róla ez a Turbopanther rohadt gyenge lenne T9-nek. Bár mondjuk az csak találgatás volt.
    De hogyha behozzák ezt a "egy-tanknak-több-alváz" lehetőséget akkor sztem a két E-50 úgy is egybeolvad.
  • Master91
    - Úgy tűnik még tervben van az hogy kiszedik az E-50M-et, az E-50-et felnyomják T10-re és berakjáka Turbopanthert (gáz turbinás Panther).

2-3 napja még azt mondták hogy nem is szar az E-50M, meg kell vele tanulni játszani, most meg jön hogy lehet kiveszik? Ilyen köcsög barmokat te jó isten.

Nem Turbopanther, Turbo cégváltás kell ide.
  • GabeE3e
    SerB válaszok:

- Nem árulják el a credit szerzés pontos formuláját.
    - Nincs közvetlen összefüggés a credit szerzés és a nyerési arány között: "Azért játszani hogy maximum pénzt vagy maximum XP-t vagy maximum nyerési arányt szerezni, nagyon különböző dolgok."
    - "Developer diaries" videó sorozatot nem vetették el.
    - Az új mozgási fizikával kapcsolatban: "Nincs olyan messze"
    - Az új mozgási fizika pár variánsát kukázták mert túl realisztikusak voltak -"driftelés pl"
    - A fejlesztők számítottak az "OMG hagyjátok bent!!!!" reakciókra a foci móddal kapcsolatban
    - Vissza tér a focis mód? "Nem"

- A felszerelések vizuális megjelenítését nem kukázták csak a polcra tették.
    - A 25% RNG-vel kapcsolatban: "A megjelenésig 50% volt."
    - Más pontosság nerfen is gondolkodtak azon kívül hogy mennyire esik középre a lövedék.
    - Nincs tervben olyan opció hogy te döntsd el melyik tankba milyen nemzetiségű hang szóljon.
    - K: Mi fog történi az FV215b (120)-al? V: "Egyik lehetőség hogy a 120mm ágyút opcionális lehetőségnek csináljuk az Fv215b (183)-nál, másik hogy teljesen kivesszük. A Chieftain sem 100%."
    - Mért van túlnerfelve a WT E-100 150mm-je?" V: "Mert így jó"
    - Minden prémium tank árát egyedileg állítják be.
    - Úgy tűnik még tervben van az hogy kiszedik az E-50M-et, az E-50-et felnyomják T10-re és berakjáka Turbopanthert (gáz turbinás Panther).
    - Object 770 nem fog bekerülni.
    - A fejlesztők nem találtak megfelelő Orosz T5 könnyű tankot.
    - K: "Sokan kifejlesztették az Fv4202-t hogy kapjanak heylette egy Chieftain-t!" V:"Nem is utaltunk rá. Az ő problémájuk."
    - Nem vetették el az "Olasz ágat"
    - A Chieftain nem 195mm tornyot kap. A WG-nek van saját infója a prototípusról és annak nem volt olyan tornya. A Maximum vastagság 150mm.
    - Még nincs eldöntve a Chieftain melyik modellje kerül majd be.
    - Nincs buff/nerf terv a T110E5-re.
    - T92 könnyű tank nem a 9.3ra volt tervezve.
    - Be akarják rakni a Valiantot és a variációit.
    - Storm explains: Kitalált Henchel torony nem lesz az E-100-ra. (Storm: "Mert SerB tervező irodája csak akkor működik ha nincs más lehetőség.") Storm elmagyarázza:

"Például új ágat csinálunk és hiányzik egy tank. És nincs semmi info olyan tankról ami passzolna. Ebben az esetben ki kell találnunk. DE minden esetben megpróbálunk találni valami realisztikus és történelmit és csak akkor találunk ki valamit ha nincs más lehetőség. Az E-100 esetében nem kell semmit kitalálni. Már van tornya. Mért kéne hamis? És különben is ha buffoljuk az E-100-at akkor OP lesz. Így is az egyik legnépszerűbb tank a szintjén. "

- Storm a Chieftainról: "Nem lesz közepes tank mert a nehéz tank helyre megy. T10 nehéz tanknak nincs más opció. Ha lenne más akkor gondolkoznánk rajt."
    - Az Fv215b (120) kivételének az - Storm: "Minél kevesebb hamis tank van annál jobb."
  • Tono34
    Aki Celeb az viselje szépen a következményeket
  • GabeE3e
    Állítsd be,hogy csak a barát listádról lévők tudjanak küldeni meghívókat, ha ESL-van,akkor arra az időszakra kikapcsolod ezt a funkciót.
  • kisokka
    Ezen már sokszor elgondolkodtam, hogy miként hívnak ilyenekbe, amikor azt se tudom ki az.
    Majd egyszer figyeld meg, hogy 1-2 név többször is fog hívni, akár más napokon is. Ez kb azt jelenti, hogy egyszer egy csatában voltatok és felvett barátnak. Biztos vagyok benne, hogy ezeknek ezresével állnak a nevek a barátlistáikon, holott max kettőt ismernek belőle. Én nem szoktam foglalkozni velük, még elutasítani sem szoktam, majd úgyis megunja.
  • Master91
    Nem pontosan ez volt a nevük, de mutatom kb. mi játszódik le: Hősünk Istike, Petivel van platoonba. Van 44% wr-e, Kv-1be ül.

Isti(mindenkinek) : Van magyar?
    Zoli ellenféltől , sárga játékos: Van.
    Isti(csapatba): Peti vedd fel

És vége. És valós történetek alapján.
  • JeffDunham
    Egy kérdésem lenne. Miért van az hogy állandóan kapom az csapat és a gyakorló meghívókat olyan emberektől akiket még a büdös életben nem láttam, nem játszottam vele, sőt ha online az illető még nem is egy szerveren vagyunk. Ezek honnan a f@szból húznak elő engem? Barát listán vagyok több 100 embernél és új küldik a meghívókat? A múltkor is olyanba hívtak hogy a tier 10-es tankok csak remmelhetik a kicsiket, a kicsik pedig lőhetik a nagyokat. Totál elborult 5 éves gyerekek közé. Mondjuk bementem FV TD-vel és lőttem akit csak megpillantottam. Oda mondjuk azóta nem hívtak...
  • GabeE3e
    Nem úgy volt,hogy Arty nem lehet top tank ?:)

közben,meglett a legjobb ágyú a Su101-re, nekem nagyon bejön ez a tank.

• Sherman0070
    Engem ha így felb@sz teletöltöm golddal és mindent szétkúrok.
  • Maala
    Ja, hát kérem, ha leigazolják a R1se toborzóját, akkor megértem. :D
  • Gyuszopapa
    Hát jobban én se tudnám kifejezni a játékban uralkodó állapotokat.Nállam retardmágnes most az IS-3 ma 3 egymás után 0 sebzéses köröm volt.Inkább le sem írom mi történt mert majdnem földhöz vágtam a fülhalgatómat.
  • TOMSILENT
    Kipróbáltam ezt a "válassz témát" dolgot :D

Idióta csapattársakOP TD-ktúl nagy RNGkempelős mapokOP ruszkikOP táras tankokA német tankom mindig kigyullad.madaraktúl jó csapattársak, rohanni kell a sebzés után, 15:2-re gyaluljuk az ellenfeletgold ammo T10 TD-be, mert biztosan kevés az átütés AP-vallagszar az EU1szar az EU2szar a CWbuzi az összes artistaidióta assault és encounter játékmódokmiért nincs még garázs csata?szar historical csataszarok az eventek, bezzeg más régióban...
  • AlucardHuN
    Képzelheted mikor én grindelltem a löveget mi volt:D Am tapasztalatom szerint éjjel felesleges tollni: vagy túl retardok jönnek vagy túl jók. Plusz az ember fáradt.