418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pointer4
    oppá :)

Amúgy ezek az akciók tök igazságtalanságok :) 2 éve mint a gépgyár, úgy kellett hajtani a köröket a pénzért. Most meg játszok a kedvenc tankommal, és már annyi pénz van, hogy nem tudok annyi cukorkát lenyelni, hogy ne legyen elég :)
    Pedig mindenbe minden arany :D
  • GabeE3e
    Most is lehet ilyet,csak a 3000 sebzés mellé kell még 8000 spot dmg
  • Maala
    He? Wotreplays nem jelzi az akciókat, még a hősies helytállást sem. :D
  • pointer4
    júniusi csata, tier8al tier8ba, semmi szorzó, trükk, akció
    http://www.wotreplays.com/site/930890#report

azért mert te béna vagy, más még kereshet sokat prém tankkal :D :P
  • yossarianHUN
    Én úgy emlékszem, egy éve ennél még barátságosabb összegeket lehetett vele keresni. T34-gyel legalábbis 3k sebzésre, prémmel simán lehetett 100k, illetve afölötti összeget kapni. Ma már ehhez többnyire 4000 felettit kell sebezni.
  • Maala
    Én is, én is, 500k-s csatát Battel, 50B-vel, linkelhetek?! :D
  • Maala
    Prém nélkül nem sovány. A prém a bruttót szorozza meg, de cserébe a lőszerért, stb ugyanannyit vonnak le. Persze a nyereség prémmel annál kisebb, minél nagyobb a bruttó, és minél kevesebb a levonás, de ideális esetet feltéteelezve, 2k dmg-re kell olyan 10 lőszer, az 30+15 (javítással együtt legyen 15), 45 az alap, ami a prémmel lesz 65... Amiből megint lvonod a 15-öt. 50k prémmel miért lenne rossz egy 2k dmg-es körért?

Hasonlóan 3-4k dmg közöttire 60k alap, 90k prémmel, 20k levonás lőszerre, javításra. Legalábbis nekem 3-4k-ra 70et szokott adni.
  • pointer4
    De hát menj vele prém nélkül, látod mennyit kerestél volna prémmel XD
    AMúgy nem hinném, hogy csökkentették volna, érzetre legalábbis.
    Nagyon jó körökkel meglehet most is a 150k-s csata.

Itt sincsenek kicsi számok, bár nem reális sok csata eredménye :D

http://www.wotreplays.com/site/index/tank/383/nation/3/type/3/level/8/version/30/sort/credits.desc/
  • yossarianHUN
    Én is csak nettó profitot szoktam nézni, ezért is mondtam, hogy gyakran 3k sebzésre, többnyire T9-10 tankokba, 30-40 nettót kapok, ami szerintem még nettóból is igen sovány.
  • yossarianHUN
    Nem értettem félre, azóta ki lett javítva a hsz.
  • Count Adyn
    Végre sikerült levadászni az utolsó japó tankot is a küldihez yay:)
  • popey8
    Olvasd át még1x Maala írását, sztem vmit félreértettél:)
  • popey8
    "Nem csodálom, hogy eddig értetlenül álltam a "nerfelték xy hozamát" jellegű hsz-ek előtt. Ezelőtt is, most is ugyanannyi profitot hoz nálam egy t8-as prémkör, attól függően, hogy hogy alakul a lőtt dmg/feleslegesen ellőtt lőszer/2x annyi spotdmg aránya."

Én se vettem észre semmilyen változást vagy brutál kredithozam nerfet a pémtankjaimon. Én sosem nézem a bruttót, mindig a nettót és sztem semmiféle rejtett kreditnerf nem volt, legalábbis azokon a prém tankokon, amik nekem megvannak. T34-em nincs.
  • kisokka
    Legénységhúzásra érdemes a kínai lightokra rámozdulni?
  • yossarianHUN
    Asszem nem ugyanazt értjük bruttó és nettó alatt. Ha 100k bruttóból levonod a levonnivalót, és marad 70, akkor a 70 az mióta bruttó?
  • Maala
    Valóban nem említette. Tegyen téged ez a tény boldoggá.

További jó panaszkodást a rejtett kreditnerf miatt. Az még véletlenül se játsszon bele, hogy a "járulékos költséghez" hasonlóan (amit ezek szerint leszarunk) vannak járulékos kreditszerző módok is egy csatában. Hisz ezeket is leszarjuk, és csak csodálkozunk, hogy egyik 5k dmg-es csatára nem annyit kapunk (bruttóban sem, nettóban meg pláne), mint a másikra.

Nem csodálom, hogy eddig értetlenül álltam a "nerfelték xy hozamát" jellegű hsz-ek előtt. Ezelőtt is, most is ugyanannyi profitot hoz nálam egy t8-as prémkör, attól függően, hogy hogy alakul a lőtt dmg/feleslegesen ellőtt lőszer/2x annyi spotdmg aránya. Mert kb ennyi befolyásolja csak a kapott kreditet.

Aztán lehet, hogy ez nálad 6k spotdmg-nél csak 70k bruttó, de mivel nem lőttél 1-et sem, 70k nettód van... ugyanúgy, mint egy 5k dmg-s körnél, ahol van 100k bruttód, de levonások után megintcsak 70k nettód van. Attól még nem a tankot állítgatják. És ez csak szélsőséges példa, lehetne 2k dmg 4k spot, vagy 3k dmg 2k spot...

Ugyanígy bruttót nézve csak az ellőtt lőszert kell kivenni. Ha ennyire akarod nézni.

Amúgy pont a járulékos költség miatt a legjobb kreditfarm az "amúgy semmi extra" Type 59 (no mg a KV-5)... Mert ott 250 kredit egy lőszer, nem 1000... Így ott tényleg össze lehet hozni 130-140k profitos köröket. Mással nem nagyon.
  • yossarianHUN
    Felesleges hisztizni, a kollega egy szóval sem említette, hogy nettó kredithozamról beszélne (egyébként szerintem rosszul írtad a kérdő mondatban). Arról beszélt, hogy ennyi meg ennyi kredit volt meg egy körben. Itt nekem megvolt a 150k (lett volna, prémmel). Az, hogy a járulékos költségek levonása után ez már nem annyi, más kérdés.
  • Maala
    A tiszta összeged 100k - 7k - 22k volt. 71k kredit.

Most komolyan, képes vagy nettó kredithozamon kívül bármi másról beszélni? Tudod mit, legyen inkább igazad. Számold csak bruttóban a jövedelmedet is, aztán majd meglepődsz, amikor a levonások után 100k helyett 70k, vagy 150k helyett 120k fizetésed van csak, és éhen halsz hónap végére, mert hisz te valójában 30 ezerrel többet kapsz.

• Angelus1991ster
    Tessék ! itt van egy hónap és nincs idióta gif özön.
  • yossarianHUN
    Oldalt meg ott van, hogy összesen 125k-t kaptam. A tiszta, küldi nélküli összeg a 100k volt, prémmel 150.
  • Maala
    És ott van alul, hogy 25k-t kaptál küldire. Szóval miről beszélünk?
  • yossarianHUN

Sajnos ez a ritkább eset, nem ritka, hogy szinte csak T9-10-eket sebezve, 3k sebzésre 30-40k profit jut.
  • Sheltem
    Nem akarok vitázni, nyilván sokkal tapasztaltabb játékos vagy több játékidővel de én úgy emlékszem, hogy amikor 5000 körüli sebzés összejött (telihold volt, a csillagok jól álltak és még egy négylevelű lóherét is befújt a szél az ablakon) akkor bizony volt 150k credit prémiummal, de 130 biztos...így emlékszem legalábbis, bár az én koromban már lehet a memóriám csal :)
  • Maala
    150k sosem volt, csak küldivel.
  • popey8
    Hivatalosan nem rég lett emelve nekik pár %-kal. Aztán, h titokban előtte vagy utána melyiknek csökkentettek és mennyit az már más kérdés.
  • yossarianHUN

Van benne egy-két zseniális darab.
  • yossarianHUN
    Hivatalosan megerősítve nem volt, szerintem igen, prém nélkül legalábbis katasztrofálisan keresnek. Mások szerint csak összeesküvés-elmélet. Próbáld ki, és kiderül te hogy érzed.
  • Sheltem
    Ja T34 em van egyébként.
  • Sheltem
    Igaz az srácok, hogy a T8 premium tankok credithozama csökkentve lett? Ha igen mennyire jelentős ez? Fél éve még jobb körökkel 80-150000 credit is megvolt 1 körben most vajon mennyivel kapok kevesebbet(prémiummal).

Azért kérdem, hogy egyáltalán érdemes e betolni 1 hónap prémiumot.
  • JeffDunham
    :)

• AlucardHuN
    Basszus most mentem az egyik legizgalmasabb Su 100 meccsemet erre elfelejtettem lementenixD
  • yossarianHUN
    Üdvözöld a 12. battle tier eltávolítását, ami természetesen a hosszú várakozási idők megszüntetésének céljából lett meglépve, véletlenül se azért, hogy ellehetetlenítsék a T8-at, és top tierbe kényszerítsék a playereket. Ahogy egy-két éve a nagy T5 kredit nerf is csak gazdasági okokból történt, nem azért, mert prém és prém tank nélkül azokkal lehetett egyedül értelmesen keresni.
  • rogan99
    Beszorítottak, nem tudtam elhúzni azért lőttem szemből. Mellesleg nagy ágyúval csak a random 175 pen alatti értékeket dobott mind2 lövésnél.
  • Gyuszopapa
    Csak én érzem úgy vagy mostanában tényleg mostohán bánik az MM a 8-as tankokkal?2 8-asom van (KV-4,IS-3) mondjuk nagyobb tankom az nincs.De folyamatosan 9-10-be rak be,ha véletlen top tank vagyok akkor már örömünnepélyt tartok.
  • Maala
    Valaki meg tudja mondani, miért nem érzékeli a drága xvm a konfigot? Hol kell most lennie az xvm.xc-nek, res_mods/xvm/configs könyvtárban?
  • yossarianHUN
    Nagyon jó az E-75, sosem vitattam, de a csapatok, amiket mellé tesz... Még WoT-viszonylatban is nevetséges. Ma megint kivittem pár körre, hátha, de a harmadik 15-3-as vereség után hanyagolom egy-két hétig, ahogy a játékot is szerintem. 50-120-at egyszerűen gyűlöltem, nem tudott kárpótolni a burst damage. Hatalmas, nem létező páncéllal, álcával, depressionnel, fos mozgékonysággal, és a francia szokás szerint mocskosul hektikus ágyúval, ami az egyik csatában a légy pöcsét ellövi 500 méterről, a következőben 50-ről is rotakapát játszik, vagy épp mintát lő a célpont mögötti hegyoldalba. Arról már nem is beszélve, hogy természeténél fogva nagyon csapatfüggő tank, ami a jelenlegi viszonyok között egyenlő a használhatatlannal. Szenvedjen vele prém nélkül akinek két anyja van, nekem nem hiányzik a csatánkénti átlag 10k mínusz, meg heveny agyérgörcs.
  • Maala
    Amíg fullos nem lett, nekem sem ment vele a játék, de miután fullos lett, nagyon jó volt. 750 alfás T34. Amivel már volt lőtte 2k csatám, szóval... Lánca sidescrapeben sosk mindent felvesz. :)
  • pointer4
    Illetve van még egy fontos értéke a láncnak, befolyásolja a menet közbeni célkereszt szétugrást!
  • Maala
    Pedig mind az E-75, mind az 50-100 jó.

E-75-ben az a legviccesebb, hogy minimum 2 lövésed akkor is van, ha 10v1-ben jönnek rád, mert csak be kell kicsit fordítani, és pattog még egy E3 is.

50-120 meg... 1600 burst dmg, más nem is kell róla. :D
  • Tono34
    T30 nálam is alapról indul .... napi duplával ... lassan.... nagyon lassan ...