418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #319508 Az ST-I páncélzata kicsit túl van misztifikálva, feltehetőleg pont azért, mert elég kevés van belőlük. Az LFP igen gyenge, 160mm alig döntve, T8 heavyk már gond nélkül beverik. Az UFP meg, hát nem rossz, de azért nem egy E-75. Conquerorok már nem egyszer ütötték át gold nélkül is, ha még goldozik is valaki, kés a vajon. A kémlelőnyílás egyébként csapda, nem hogy nem weak spot, hanem még vastagabb is ott a páncél (200mm). Tornya tényleg nagyon erős, és elég nehéz jól eltalálni rajta a kibúvót.
Mindent összevetve én az E-75-öt jobban szeretem. Erősebb UFP, nagyobb de sokkal nehezebben üthető LFP, jobb mozgékonyság, jobb ágyú (az ST-I ágyúját gyűlöltem). Viszont hulldownban az orosz a császár, az kétségtelen. -
AlucardHuN #319508 Nekem az azért kedvencem mert cirka 200 pen körül sebezhető. Szóval kisebb vassal nem kell goldozni ha rálátok (skót vagyok tudom) -
http://blog.worldofwarships.eu/man-the-guns-join-world-of-warships-closed-alpha-test/ -
DantesHUN #319506 A fórumokon. Nem tudok linket beszórni, de worldofwarship pont eu, onnan a blogjukra tovább, és ott van egy bejegyzés, hogy melyik fórumban kell jelentkezni. De a magyar wot-blogspot oldalon is volt róla bejegyzés, hogy lehet. -
Hol lehet jelentkezni? -
DantesHUN #319504 A Warship alfa tesztre nem jelentkeztetek? Lehet elvileg, bár elég sok dolognak kell megfelelni. Jelentkeztem, de hát nem tudom. Végülis mind a tankos mind a repülős részben majdnem a kezdetektől benne voltam, de ezeken kívül nem igazán vettem részt játék tesztelésben. Azért örülnék ha beválasztanának, de nem látok sok esélyt rá. -
Nazarov77 #319503 Akkor jó a HE persze, kivégzésre én is használom, de löwével rálőni egy 60% feletti T34re ráadásul oldalról már baromság. -
DantesHUN #319502 Remélem ez érdekes lesz sokaknak. Két héten keresztül végeztem egy kísérletet a WoT-ban. Igen, ez egy baromság, de annyira untam magam, semmi új játék, a WoT-al meg tele a hócipőm, új ágat nincs kedvem hűzni(bár az IS3-at elkezdem de a játékosállománytól elmegy folyton a kedvem). Na mondom, mivel úgyis minden második csatában gold-al lőnek rám, nosza tankoljunk be bár millió creditért gold-ot és pufogtassuk el.Prémium tankokkal, mert nem elég hogy prémium tank noob vagyok, legyek gold noob is. Oké ez faszság, de már nem tudtam mit kezdeni magammal.
Ami meg se lepett, prém számla nélkül még prém tankokkal is mínuszos hosszú távon. Prém számlával, hm. Szerencsétől is függ, de aki nem jó játékos prém számlával is mínuszos lesz. Mert nem tud célozni, sokat lő mellé, vagy lepattanót, tehát egy vöröske szerintem így se hozza ki magát pluszba. Akkor meg a bánatos szarnak lő mindenki gold-ot mindenre?! Nem éri meg!
Két hét nem sok, de a stat-omat se húzta fel, amit nem szoktam figyelni, de most direkt néztem, Lehet ezer csata alatt már igen is meglátszana, de két hét alatt csak kicsi javulás volt. Hát ezt így nehéz megítélni.
Egyes tapasztalatok: az a röhej a legtöbb tankban lazán megoldanám gold nélkül is. Tehát nincs rá szükség.
IS-6. 175-ös normál átütés Tier8-9-ben, kevés, de elég tud lenni. Én AP-vel legtöbb esetben hatékony tudtam lenni. Csak goldot puffogtatv,a ha két-három csata volt, ahol éreztem, ide kellett a gold. A többiben, azt éreztem, elég lett volna az AP is. Amúgy meg mélytorokra szopatott a játék, de meg is érdemlem gold nooob-ként, mert IS-6-al folyton fullos tier 9-es csatákba dobott be. Direkt számoltam, a csaták két harmada rakás tier 9-es ellen ment, és egy durván beforgatott, hasát elrejtő E75 ellen, cseszheti az IS-6 a goldot is. Ott tök mindegy mivel pattanok le.
Amúgy az IS-6 iszonyat tank. Ha az IS3 BL-9-es ágyúja lenne rajta...atom OP lenne. Ez is röhej, de ennyi goldos hülye semmiről se pattan csak erről. Nem tudják hol kell meglőni, és pattognak. Hehehehe...
KV-5. Imádtam mindig is, de...az a baj, az szerintem szarabb lett. Azért lett szarabb, mert az IS-6-nál is kevesebb az átütése, és szerintem amióta megbolygatták az MM-et( kivettek ügye egy battle tier-t) sokszor kerül össze tier-9esekkel, vagy sok tier 8-assal. Azok ellen meg ez a normál AP átütés, harmatos. Sőt nagyon kevés. a KV-5 akkor volt poén amikor kevés a t8-as és több a tier 7-es tier 6-os, és igazi pedo-tank. Tudom, ez pofátlanság, de és?! Na goldal...itt néha éreztem hogy bizony jól jön. Többször mint IS6-al. Vagyis KV-5-be nem árt pár goldot bepakolni. Jó csatákban nem kell, de ha sok a kemény ellenfél jól jön, és a kisebb goldos átütés ellenére hatékonyabb goldal mint az IS-6 gold-al. Furcsa, mert AP-val meg az IS-6 hatékonyabb. Legalábbis így éreztem.
Amúgy meg: tier 8-as angol nehéz tankot lerammoltam, 590 sebzés. Hm. Mondjatok egy tier 8-as tankot, ami 590-et sebez csak úgy...igaz ne, lőttem, hanem nekimentem, de ez iszonyat beteg poén így.
Löwe. Na ebbe aztán végkép nem kellene gold. Igaz, tier X-esek ellen persze jól jön, de 9-es, 8-asok ellen, aki nem boldogul AP-val, az inkább Szuper Mariót válassza. De tier X-ben meg mindegy is, mert papír és lassú, és úgyis szarrá lőnek.
JT 88. Kezdetben imádtam...de most. Utálom. És tök mindegy a lőszer. Elég az AP is, de gold-al persze hatákonyabb lenne...ha nem lenne iszonyat lassú, nem lenne nulla álcája, és nem lőné át mindenki, mert persze amint meglátnak, ők is gold-ot táraznak. De persze nem panaszkodhatok, én is ezt tettem.
Egy helyen lehetne jó, ha jó fedezék mögé bújva harcolhatok vele, de...áh Ilyenkor meg a siemkatem és a van-magyar-team elcseszi a csatát. Az a baj, a rossz álcával rendelkező, lassú nagyon páncélozott tankok TD-k nem muzsikálnak jól az arany eső miatt, egyetlen előnyüket vesztik el, a de most komolyan, hű a burtál JT, a 250 -es részt is átlövik kis fika tankok gold-al. Ha meg nem, oda vág az arty egy ezrest. Felejtős dolog.
E-25. Na, ez tényleg rohadt mód OP lesz gold-al. Gold nélkül bizony hátránya a kis átütés. Mert szembe jön egy KV-4, vagy KT, célozhatok én a gyenge pontjaikra, nem viszi. Gold-al viszi. Igazán szemtelen köcsög, aki E-25-be gold-ot tölt.
Normál tankok. IS és IS-3. Utóbbira még nincs meg a torony: egyiknél se érzem, hogy nagyon kéne a gold. El lehet velük boldogulni. Amúgy meg: inkább KT mint IS3 és inkább Tiger mint IS. Nem is értem, mi a rinya a német tankok miatt. Tier 7-8-ban jobbak. Aki szerint meg nem jók, az játszani nem tud velük.
Na gold lőszeres pályafutásomat ezzel befejeztem, úgy csinálom mint eddig, csak pár darabot viszek magammal, de...szinte azokat se használom, mert mire átváltok gold-ra mire betölt...áh, a faszt, ennyi idő alatt kétszer rálövök normál lőszerrel, és majd csak lesz valami. Tehát nem látom értelmét, kivéve maradjunk a prém tankoknál, E-25 és bizonyos csatákban a KV-5-nél.
Amire rohadtul kiváncsi leszek a tier 9-es VK45. Azt hiszem vissza veszem. 200-ra növelik a front páncélt? Meg azt hiszem a hasát is erősítik? Szemből így a legerősebb, legnehezebben átlőheto 9-es tank lesz! Olyan lesz mint egy faltörő kos. A legtöbb tank még gold-al se fogja vinni ezt a frontot! Legalábbis szerintem, aztán majd lesz pofára esés ha vissza veszem? Meglátjuk.
Na, erről ennyit. ez volt az elmúlt két hétben, amúgy meg sok hülye játékos, meg stb, meg köcsög WG meg fene tudja mit szokás még mondani. Elég is volt egy időre, egy hétig el se indítottam, meguntam az egészet. -
Gyuszopapa #319501 Jó az a HE ha bajban vagyok.Én IS-3 az ellenfelem Tiger 2.Mindketten 100 körüli hp.Közöttünk 1 ház mindketten sidescrapben,tehát pattogtunk egymásról.Szorított az idő mert arty is volt és tartottam hogy kilő,átváltottam HE-re 1 lövés és megoldódott a helyzet. -
Kantalusz #319500 Neked és Tononak, ha meglesz végre az az utsó tier 10 artim amire úgy fáj a fogatok és láttok egy csatában, akkor visítsatok és kitolatok elétek ;) -
Nazarov77 #319499 Nálam a T34emet lőtte HEvel egy Löwe. Még szerencse hogy nem az én csapatomban volt. -
Áááááá bazd+... a csapatomban lévő IS-3 23-at sebzett a 112-be.... Ma az összes kretén HE-vel nyomja... komolyan, ezen szörnyülködtünk Poi-val is reggel... -
Angelus1991ster #319497 Akkor a SU-122-54 milyen szemét ritka egy td. -
Angelus1991ster #319496 Ezért vettem anno artyt is, hogy a tank master címhez lőjjek ki tankokat.
Pz 4 sfl B arty kilövéséhez konkrétan ugyanaz kellett. Ja a brit 10-es arty. az volt az uccsó, de azt már ezév eleje körül kivégeztem.
most újra vadászhatok. Emlékszem, a japánok jövetelekor már t6 ig kinyirtam az összeset az első-két napban.
az új tier3 med a Pz IV.A nincs meg?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem volt hogy 2 ki nem lőtt tankot sikerült ki lőnöm ( obj430, STB-1)azok az első napon megvoltak, az ilyen tank behozós patch-ekben mindig lődd ki őket az első pár napban, az ilyen prédák miatt kezdtem goldot használni. -
nekem a kis pz-vel volt így
1 sec és én ölöm meg, helyett kis buzi piros effys Hetzer vitte el :( -
Brit X arti nekem is hiánycikk... bár nagyon nem is mászkálok T10-ben (kisebb ágakat húzok), de ha véletlenül odajutok akkor sem jön össze.... legutóbb kb 1 sec kellett volna hozzá, de kilőtték előlem. -
2 tank kell a tank master címhez
brit X arty, és tier 3 német médium, sose látok belőle ....
most megint jön +20 tank, sose lesz meg az a szar medál -
Angelus1991ster #319492 Annak örülök , hogy most már újra jön egy csomó új tank. Egy kettő tetszetős. de a többi csak préda a Szakértő címhez. -
9.3-ba tank változások (később változhat persze, WG-ről beszélünk...) -
Angelus1991ster #319490 Vagy free camera módot rakhatnának bele. Az nem lenne csalás. -
Igen ST-I akart lenni :DDD fáradt voltam már
E-75 kupola....ott nem tudom azt meg csinálni mint 1 protoval hogy többet tudok rá lőni, mert belém ver +500-at azt les rám hogy "miva geci"
hasáról ne is beszéljünk, az kegyetlen
nem baj, nekem is meglesz nem sokára, lesz vele rajulás
ST-I nek ja a sofőrt szoktam lőni. vagy be adja vagy nem :/
de meg tudok marhulni mikor kettő ilyen szirszar befordul velem az utcán szembe, és még Jpz-vel is azt mondom hogy " na, 0 dmg"
-
Tegnapi nap T7-es szakasz T9 csatában. Táborozós hadakozás, vesztes csata.
Tiger Ace Tanker, Confederate
Pár csatával később a 21. század csodájaként (made in hungary) elment egy fázis így a fél lakásban nem volt villany ....... így net se.
-
Csinálhatnának valamit, hogy ne a wot klienssel kelljen replayt nézni... Valami online replay nézegető is jó lenne, akkor tudnék tableten is nézegetni... -
AlucardHuN #319487 Lehet ST-I akart lenni. Annak a best: hasa, aztán a soföf kukucska és maybe az a mini pattogós kupola. E 75-nek könyebb beütni a kupolát. Hogy az a két bütyök a tornyon azokat miért lehet sebezni azt nem értem. Van 85 mm páncéljuk és akkor sírok be ha eltalálják. Nem értem miért nem olyan mint a t29 nyulványa. A hasa meg szopatós tud lenni, volt hogy golddal nemtudtam átlőni. -
yossarianHUN #319486 Ott én is szoktam próbálkozni, csak legtöbbször a lövegpajzsot találom el. STA-1?
Azt az ember csak akkor nem üti át, ha nem találja el:D
-
Mindig itt lövöm, ha nem biztosabb a géppuska az orrán. lehet 5x lövök rá és csak 2x találom el, de jobb a semmi vagy a gold -.-
kép
amúgy én a STA-1el vagyok így, meg már az E-75-el. Egyszerűen nem bírom át ütni. STA-1 talán jobb, ha fentebb vagyok akkor kupola szokott zörögni neki, de E-75 gecc......
-
Userx2 #319484 Dettó. Az a baj felülről lövik a gyíkarcok. -
yossarianHUN #319483 A Protkó talán az egyetlen olyan gépezet, amire ha szemből kell lőnöm, 4 éves WoT pályafutásom dacára a mai napig zavarba szoktam jönni. Hihetetlen kemény szemből, a 246 penes német 128-ast szemrebbenés nélkül szokta pattintani, de múltkor a Type 258 penesével is zsinórban háromszor pattintott, mert én kis naiv azt hittem, ez már csak vinni fogja, mint kés a vajat. Voltak mindenféle praktikák, hogy a tornyát itt, meg a tornyát ott, de a tornya is rendszeresen megszivat, ha egyenesen rám néz. Minden weak spotot tudok már fejből, de ennek a vacaknak a frontján szinte az sincs, illetve nagyon kicsi. Szemét egy gépezet. -
Userx2 #319482 Jók azok a gépek. T28 Protoval első meccsem ász lett anno. Csak a középső ágyút tettem rá, amúgy alap volt. De azért jó volt eladni. -
Userx2 #319481 Black prince 14 k win 8 ász.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szomorú vagyok mert bár esélyem nem sok volt azért még többet is sebezhettem volna. De kimozdultam Luchs-ra.
Amúgy folyamatosan top tier a BP... Elég a lassúság, az MM már nem bünteti szegényt. -
yossarianHUN #319480 És már azt is tudom, milyen 18-cal vánszorogva, hős meztelencsigaként elmenni a map túlsó végébe T92-re vadászni. -
yossarianHUN #319479 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Még a végén kiderül, hogy megérte megvenni ezt a kis gnómot. Jó kis csata volt, T10-ben, 105-ös ágyúval, goldozás nélkül. -
Én is szenvedtem az ISU-val bl10 nélkül, de mióta megvan, a kedvenc tankommá vált. Hidd el, megéri szopni ! :D -
csoszi87 #319477 Valamire rájött biztos.
-
Félelmetes a fejlődés az utolsó 7 napban, mondjuk az utolsó 4438 csatájához képest. -
csoszi87 #319475 De növekszik.
-
Userx2 #319474 RRR után ESC nyomni jobb. Talán lerammolt volna néha valakit. -
1500% hogy bot -
jéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééézus -
Ékszíj leverve...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
6000 csata... 1(!!!!!!!!!!!!!!!!) WN8