418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #319626 Ne játssz hétvégén ha jót akarsz magadnak.
De röviden tömören legénységxp-s szarság lesz. Meg minden nap kaphatsz egy nap prémet ha nem vagy nagyon balfasz. Az ajándéktankot meg instant adhatod el mert egy rakat fos lesz. -
Malarki #319625 Crew is Crucial
1 random vagy csaptacsata győzelem top 5-ben legyél, T4+, 1,5% crew XP a jutalom
Promotions Incoming!
Az előzőtt 60x csináld meg, 75k crew XP a jutalom
Daily Boost
naponta 1 random csata győzelem, T6+ , top3-ban kell lenni, 3 arany tűzoltó a jutalom
Quality Time
Csináld emg az előzőt 15x, 3 nap prem a jutalom
Effort Counts
top3-ban legyél legalább, mindegy hogy vereség vagy győzelem, T6+, +25% crew Xp a jutalom
Celebrating our Birthday Together
játsz szakaszban, éld túl a csatát, szerezz legalább 500 base XP-t, T4+, dupla crew Xp a jutalom
Happy Birthday Wargaming
legyél a top10-ben a csapatodban, random vagy csapat csata, T4+, naponta egyszer, a jutalom 1 nap prem.
Az utolsó kettőt csak ezen a hétvégén érvényes. Meg hozzánk vágnak valami lowtier prem tankot is megint. -
Gyuszopapa #319624 Ez csak az egyik része,a másik a sok statpadder lila(köztük pár magyar szégyen is) aki a csatái 99%-át TD-ben tengeti mert őt senki nem piszkálja ha hátul campingezik,nem beszélve azonos szinten sebzésük nagyobb,átütésük nagyobb,töltésidejük rövidebb mint a velük egy szinten lévő nehéztankoknak.A 10-es tárasról már ne is beszéljünk.
Olybá tűnik a WG a campingezést preferálja.
OP TD-k
OP táras TD-k
buzi az összes artista -
Lefordíthatná valaki emberi nyelvre... -
Ry0K3N #319622 Hévége:
röviden összefoglava -
Wargaming Anniversary Coming -
Pares #319620 "Ülő testrész felkínálása nyelvvel való tisztítás céljából"
-
csagataj #319619 Szerintem ez úgy lesz, hogy, akárhányszor teljesítheted "A legénység a legfontosabb" küldetést másfélszeres legénységfejlődésért, de a hónap alatt az első hatvan esetben a teljesítésért kapsz még 75000 legénység xp-t ("Előléptetés közeleg") valószínűleg a következő csatában. -
Ry0K3N #319618 Working as intended :D
http://gfycat.com/WhichImaginaryKudu
-
Mindenáron én sem fogok vele erőlködni. Többet ér a nyugalmam :P -
Murlo91 #319616 hat nyilván van aki lenyom 60 meccset egy nap, én nem tartozom közéjük :) -
Hát igen. Nem lesz könnyű a sok tomato között... -
hát ez hatalmas! "Ülő testrész felkínálása búvóhely céljából" :DD -
Murlo91 #319613 Szerintem az a pláne benne, hogy az alap küldi (top 5 ben lenni xp alapján) resetelődik minden nap. és ugye 60x kell megcsinálni. -
"egyik küldetés 75.000 legénységi xp-at, vajon ez csak egy tankra vagy minden tankra érvényes ami a garázsban van?"
Persze. Mindre. Óránként. Duplán. A WG biztos megdob ingyen 8 millió XP-vel engem is...
Ekkora baromságot. -
Ez nekem sem világos. -
Most találtam a fórumunkban. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ha jól sejtem játékon belül , mert neten sehol nem találom(aztán lehet én vagyok béna).
Valaki dobna egy screenshotot az augusztusi küldetésekről? (Nem vagyok otthon, viszont kíváncsi vagyok).
Köszi -
Hol látod ezeket a küldetéseket? -
rendben,ma 5 körül hazaérek és felmegyek. -
Angelus1991ster #319606 Látta valaki az augusztusi küldetéseket?
egyik küldetés 75.000 legénységi xp-at, vajon ez csak egy tankra vagy minden tankra érvényes ami a garázsban van?
másik: nyersz egy csatát, top3-ban benne vagy: vajon ez egynap 1-3-szor teljesíthető vagy bármennyiszer? -
Malarki #319605 Hát ilyen közös TS nincs, ha szakaszozunk akkor szoktunk felmenni a bannerban lévőre. -
ez tökéletes lesz.Adsz TS elérhetőséget vagy a bannerban szereplőn vagytok? -
nem is hittem volna komoly klánnak ,hogy más lenne a commander.:P -
Malarki #319602 Persze, az összes játékos aktívan játszik, mindig van fent 4-5 ember, este meg még több is. Arra hogy szakaszba találja 1-2- embert bőven jó. -
Ry0K3N #319601 Kérlek mesélj akkor. :) -
ezaz,ez tényleg jó,csak a kérdés az,vagytok is páran online,mert hogy csak legyen egy nevem ahhoz nem kell csak 2500 gold.:P -
Olyan a klán mint a főnök... kib@szott lusta. :D
-
opsz ez Jeffnek szólt bocsi.:) -
nincs.Voltam nálatok is,de már a celeb vagyok jelszóra se engedett az előszobán túl.:P -
Angelus1991ster #319596 Törlik a történelmi csata módot! vajon miért? egyszerűen a randomnál kell megcsinálni.
Random módok: igy kéne elősször
ütközet
támadás/védekezés
+összecsapás módot visszakell hozni
+és a sima ütközetes mód is kikapcsolható legyen ( de mindenképp egyiknek bekapcsolva kell lennie)
elvégre ez a 4 mód működött, összecsapás módnál egy szivató volt: valaki a legaljára került a szívott, bár csomószor volt hogy Sturer emil volt legalul, ami azért helyt tud állni
-
Malarki #319595 Gyere a HOAX-ba, ott tényleg nem kel csinálni semmit
Az már úgy is lényegében egy SG-s gyűjtőklán, a fél fórum benne van.
Egyébként azzal a klánnal lesz is valami vagy csak azért van benne mindenki mert lusta kilépni?
-
én inkább egy ilyenbe folynék,mint én keressek megfelelőeket. :) -
Oddball29 #319593 A banneren lévő TS-en nincsenek emberek? -
Jajjj te kis naiv... ha csak így működne. -
Ry0K3N #319591 Mit kell azon vezetni? Felveszed az embereket a megfelelő WN követelménnyel aztán lehetnek mint a befőtt. Csak egy TS kell. -
bornofakone #319590 Szemből nem gyújtottak még ki vele, oldalról is max 5x, viszont hátulról bekapott lövések legalább fele egyből kigyújt. Nem 1x volt olyan h 2x gyújtottak ki egymás után. Sokszor volt olyan érzésem mintha KT-ban ülnék. A másik nagy baj t95-el az volt még, h hátulról bekapott lövés 80%-ban ki is nyírta a motort, és ha nem gyújtott fel akkor örülhettem. Oldalról, a hátsó rész fele közelítve bekapott lövések meg nagy eséllyel ammo-t eredményeztek. Na de a legjobb kombó ami nem is olyan ritka, ha esetleg bekerül 1 med/light az ember mögé: engine és driver off. Na ottk ész vége a játéknak, annál fájdalmasabb dolgot mikor se motor, se driver.....rémálom :D -
Isten ments,én játszani akarok,nem vezetni.:P -
Ry0K3N #319588 Hát csinálj egyet :D -
miért nincs olyan magyar klán,ahol értelmes, jó statisztikával rendelkező emberek vannak lehet együtt randomozni csapatozni és nincs kötelező CW megjelenés?Mint plö a 322.
Megöregedtem és nem hiányzik a kötelező katonai fegyelem. :(