418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N
    Ne játssz hétvégén ha jót akarsz magadnak.
    De röviden tömören legénységxp-s szarság lesz. Meg minden nap kaphatsz egy nap prémet ha nem vagy nagyon balfasz. Az ajándéktankot meg instant adhatod el mert egy rakat fos lesz.
  • Malarki
    Crew is Crucial
    1 random vagy csaptacsata győzelem top 5-ben legyél, T4+, 1,5% crew XP a jutalom

Promotions Incoming!
    Az előzőtt 60x csináld meg, 75k crew XP a jutalom

Daily Boost
    naponta 1 random csata győzelem, T6+ , top3-ban kell lenni, 3 arany tűzoltó a jutalom

Quality Time
    Csináld emg az előzőt 15x, 3 nap prem a jutalom

Effort Counts
    top3-ban legyél legalább, mindegy hogy vereség vagy győzelem, T6+, +25% crew Xp a jutalom

Celebrating our Birthday Together
    játsz szakaszban, éld túl a csatát, szerezz legalább 500 base XP-t, T4+, dupla crew Xp a jutalom

Happy Birthday Wargaming
    legyél a top10-ben a csapatodban, random vagy csapat csata, T4+, naponta egyszer, a jutalom 1 nap prem.

Az utolsó kettőt csak ezen a hétvégén érvényes. Meg hozzánk vágnak valami lowtier prem tankot is megint.
  • Gyuszopapa
    Ez csak az egyik része,a másik a sok statpadder lila(köztük pár magyar szégyen is) aki a csatái 99%-át TD-ben tengeti mert őt senki nem piszkálja ha hátul campingezik,nem beszélve azonos szinten sebzésük nagyobb,átütésük nagyobb,töltésidejük rövidebb mint a velük egy szinten lévő nehéztankoknak.A 10-es tárasról már ne is beszéljünk.
    Olybá tűnik a WG a campingezést preferálja.
    OP TD-k
    OP táras TD-k
    buzi az összes artista
  • JeffDunham
    Lefordíthatná valaki emberi nyelvre...
  • Ry0K3N
    Hévége:
    röviden összefoglava
  • Tono34
    Wargaming Anniversary Coming
  • Pares
    "Ülő testrész felkínálása nyelvvel való tisztítás céljából"
  • csagataj
    Szerintem ez úgy lesz, hogy, akárhányszor teljesítheted "A legénység a legfontosabb" küldetést másfélszeres legénységfejlődésért, de a hónap alatt az első hatvan esetben a teljesítésért kapsz még 75000 legénység xp-t ("Előléptetés közeleg") valószínűleg a következő csatában.
  • Ry0K3N
    Working as intended :D
    http://gfycat.com/WhichImaginaryKudu
  • Zegi Norbi HUN
    Mindenáron én sem fogok vele erőlködni. Többet ér a nyugalmam :P
  • Murlo91
    hat nyilván van aki lenyom 60 meccset egy nap, én nem tartozom közéjük :)
  • Zegi Norbi HUN
    Hát igen. Nem lesz könnyű a sok tomato között...
  • Master91
    hát ez hatalmas! "Ülő testrész felkínálása búvóhely céljából" :DD
  • Murlo91
    Szerintem az a pláne benne, hogy az alap küldi (top 5 ben lenni xp alapján) resetelődik minden nap. és ugye 60x kell megcsinálni.
  • JeffDunham
    "egyik küldetés 75.000 legénységi xp-at, vajon ez csak egy tankra vagy minden tankra érvényes ami a garázsban van?"

Persze. Mindre. Óránként. Duplán. A WG biztos megdob ingyen 8 millió XP-vel engem is...

Ekkora baromságot.
  • Zegi Norbi HUN
    Ez nekem sem világos.
  • JeffDunham
    Most találtam a fórumunkban. :)

• Sheltem
    Ha jól sejtem játékon belül , mert neten sehol nem találom(aztán lehet én vagyok béna).

Valaki dobna egy screenshotot az augusztusi küldetésekről? (Nem vagyok otthon, viszont kíváncsi vagyok).

Köszi
  • Sheltem
    Hol látod ezeket a küldetéseket?
  • Forolto
    rendben,ma 5 körül hazaérek és felmegyek.
  • Angelus1991ster
    Látta valaki az augusztusi küldetéseket?
    egyik küldetés 75.000 legénységi xp-at, vajon ez csak egy tankra vagy minden tankra érvényes ami a garázsban van?

másik: nyersz egy csatát, top3-ban benne vagy: vajon ez egynap 1-3-szor teljesíthető vagy bármennyiszer?
  • Malarki
    Hát ilyen közös TS nincs, ha szakaszozunk akkor szoktunk felmenni a bannerban lévőre.
  • Forolto
    ez tökéletes lesz.Adsz TS elérhetőséget vagy a bannerban szereplőn vagytok?
  • Forolto
    nem is hittem volna komoly klánnak ,hogy más lenne a commander.:P
  • Malarki
    Persze, az összes játékos aktívan játszik, mindig van fent 4-5 ember, este meg még több is. Arra hogy szakaszba találja 1-2- embert bőven jó.
  • Ry0K3N
    Kérlek mesélj akkor. :)
  • Forolto
    ezaz,ez tényleg jó,csak a kérdés az,vagytok is páran online,mert hogy csak legyen egy nevem ahhoz nem kell csak 2500 gold.:P
  • JeffDunham
    Olyan a klán mint a főnök... kib@szott lusta. :D

• Forolto
    opsz ez Jeffnek szólt bocsi.:)
  • Forolto
    nincs.Voltam nálatok is,de már a celeb vagyok jelszóra se engedett az előszobán túl.:P
  • Angelus1991ster
    Törlik a történelmi csata módot! vajon miért? egyszerűen a randomnál kell megcsinálni.
    Random módok: igy kéne elősször
    ütközet
    támadás/védekezés
    +összecsapás módot visszakell hozni
    +és a sima ütközetes mód is kikapcsolható legyen ( de mindenképp egyiknek bekapcsolva kell lennie)

elvégre ez a 4 mód működött, összecsapás módnál egy szivató volt: valaki a legaljára került a szívott, bár csomószor volt hogy Sturer emil volt legalul, ami azért helyt tud állni
  • Malarki
    Gyere a HOAX-ba, ott tényleg nem kel csinálni semmit Az már úgy is lényegében egy SG-s gyűjtőklán, a fél fórum benne van.

Egyébként azzal a klánnal lesz is valami vagy csak azért van benne mindenki mert lusta kilépni?
  • Forolto
    én inkább egy ilyenbe folynék,mint én keressek megfelelőeket. :)
  • Oddball29
    A banneren lévő TS-en nincsenek emberek?
  • JeffDunham
    Jajjj te kis naiv... ha csak így működne.
  • Ry0K3N
    Mit kell azon vezetni? Felveszed az embereket a megfelelő WN követelménnyel aztán lehetnek mint a befőtt. Csak egy TS kell.
  • bornofakone
    Szemből nem gyújtottak még ki vele, oldalról is max 5x, viszont hátulról bekapott lövések legalább fele egyből kigyújt. Nem 1x volt olyan h 2x gyújtottak ki egymás után. Sokszor volt olyan érzésem mintha KT-ban ülnék. A másik nagy baj t95-el az volt még, h hátulról bekapott lövés 80%-ban ki is nyírta a motort, és ha nem gyújtott fel akkor örülhettem. Oldalról, a hátsó rész fele közelítve bekapott lövések meg nagy eséllyel ammo-t eredményeztek. Na de a legjobb kombó ami nem is olyan ritka, ha esetleg bekerül 1 med/light az ember mögé: engine és driver off. Na ottk ész vége a játéknak, annál fájdalmasabb dolgot mikor se motor, se driver.....rémálom :D
  • Forolto
    Isten ments,én játszani akarok,nem vezetni.:P
  • Ry0K3N
    Hát csinálj egyet :D
  • Forolto
    miért nincs olyan magyar klán,ahol értelmes, jó statisztikával rendelkező emberek vannak lehet együtt randomozni csapatozni és nincs kötelező CW megjelenés?Mint plö a 322.
    Megöregedtem és nem hiányzik a kötelező katonai fegyelem. :(