418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #319707 Ez lesz az új ruszki tier 10 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
madmanic #319706 Egy tanács: T29 cel itt a hegyre menj, egészen a pálya szélén, hogy ha fel is spotolnak. lentről ne tudjanak oldalba kapni.
Van egy "horpadás" nagyjából ahol a társaid vannak, oda beteszed a testét, szemből csak a tornyod látszik, ráadásul mivel mélyebben vagy, a legtöbb tank nem tudja annyira leengedni az ágyút, ezért közelebb kell jönniük, nagyszerűen lehet lőni a hasukat. -
Ry0K3N #319705 Én nem értem a problémát. Itt egyszerűen arról van szó hogy a másik csapat tele volt jó játékosokkal és konkrétan bedaráltak titeket mert tudták mit kell csinálni. Ráadásul egyel több tier 9-etek is volt. Kisatírozni a nevet felesleges, egyszer mindenki volt kezdő. -
"...mert én meg végtelenül noob vagyok..." -ezért.
-
Ry0K3N #319703 Azokért meg kellett dolgozni, nem volt az azért annyira ingyen. :P
A super pershing meg annyira jó volt hogy el is adtam amikor lehetett.
Más játékokba meg igenis kapsz dolgokat, free to paly-ben nem csak a WoT létezik. -
Te mit kerestél ott egyedül? Az nem heavy hely, ráadásul egyedül legtöbbször sehova nem megyünk heavy-vel. -
Még mindig nem hiszem el, hogy a páncél és gun ilyen tökéletes keverékét ingyen adták. Persze a saját tierjében, de akkor is. Lol. -
bootsector #319700 Akkor nem csak nekem tűnt ez fel. Jó pár csatát mentem, ahol pl. 7-es top tankkal voltam, és fölöttem 3! db 7-es arty. Néztem is pöszén, aztán persze szanaszét lőttek mindenkit. Saját tier-ben nagyon keveset megyek régóta. Állandóan feldobál kettővel, már kezdem unni a szopóágat... -
Gyuszopapa #319699 Egy ideje valami nem kóser az MM-el.100% hogy kicsit meg van piszkálva ha nem nagyon.Ilyen keveset saját tier-ben még soha nem harcoltam mint az elmúlt 3-4 hétben.Szorítják felfelé a játékosokat top tier-be.
A sok arty-ról high tier.ben már ne is beszéljünk.Az ellenfél 3 artyja több killt és sebzést bevisz mint a maradék 12 játékos.Persze a csata full camping volt.Örömel belevertem egy IS-7-be 800+-at 2 lövéssel erre oneshotol az arty.Köszi WG még hogy az arty azért kell hogy ne legyen kempelés.A csata vége döntetlen.
buzi az összes artista
dögöljön meg SerB -
OnkleTonto #319698 Végtelenül korrekt ma is az MM :D
(azért van kisatírozva a név mert én meg végtelenül noob vagyok, mielőtt kérdezné vki) -
Előtte nap ki szokták posztolni. Nekem az a sanda gyanúm, hogy csak csütörtökön jön. -
Userx2 #319696 0.9.2 - Szerdán verzióváltás -
Oddball29 #319695 Ez azért kicsit erős, de tény, hogy 180-200 pentől nem kellett annyira félteni. Nekem mind a két változat bejött. -
Cromwell replay
Döcögősen indult, de lett belőle egy 1st class, defender. high caliber. -
Gyuszopapa #319693 Igen az IS-3-at előlről símán átütik még 6-os tankok is persze csak közelről.Messzebbről már nehezebben.A tornya az erős csak a tetejét ne lőjjék.
Sidesrcapre jó de nekem 8-as szinten arra még mindig a KV-4 a király. -
foxbat88fx #319692 igen -
DantesHUN #319691 Persze, de ha azt nézed, hogy minden takony kis tank gold-t tölt be, akkor tök mindegy mit tolsz ki, átlő. Normál lőszer ellen, azért így is rohadt kemény tank , míg az IS3-at szerintem sokkal könnyebben ütik át szemből. A T32 testét meg pláne. -
Murlo91 #319690 benjamin_breeg neven jatszol? jol emlekszem? -
Régen 120mm-es LFP-vel kidughattad az orrodat még egy T10 TD elé is, nem tudta beforgatva átlőni. 90mm-essel ez már nincs így. Sokat gyengült. -
DantesHUN #319688 Hát a gold ammo korszak óta mi nem papír? A KT frontjának alját elrejtve, hát rohadt nehéz átlőni, alaposan meg kell vele szenvedni. Míg az IS3-at, bár trükkös tud lenni a páncélja, nem arról van szó, de szemből elég rendesen beütik.
Ellenfélként is, alacsonyabb szintű tankkal, vagy alacsony átütésűvel, az IS3-al szembe merek menni, mert át lőhetem, de a KT-val szembe menni, na azt nem. -
DantesHUN #319687 Lehet nem tudom. De sok Wot-os oldalon, fórumon olvasni ezeket, ebből gondolom hogy sokan vannak. -
DantesHUN #319686 Mondjuk én most adtam el, mert a tier 9-es vk45-öt akarom vissza venni. A buff után szerintem nagyon poén lesz. Közben húzom az IS3-at, hát...nem rossz, de a Kt sokkal jobb. Előtte az IS, az se rossz, egész jó, de inkább a Tiger. Élvezetesebbek. -
Speciel a KT-t eleg gyakran ereztem papirnak... A maga tierjeben akkor mar E-75, na az OP. :-) -
yossarianHUN #319684 Persze vannak ilyenek, de ezek annyira komolytalanok, hogy szerintem még a WG-t se érdeklik. -
darkwraith #319683 Bár akciós lenne a TigerII, vissza is venném, az tuti! Mióta meg lett erősítve a parancsnoki kupola, kemény dió lett. -
DantesHUN #319682 Nem csak német specifikus, de a német mániások még rosszabbak. Persze, 10 éves Lajcsikának az óriásit sebző arty meg sorozatlövő TD kell, de azok a Lajcsikák akik még német fanok is és buzgón forgatják Földi pali bácsi örökbecsű alkotásait...na ők a legrosszabbak. Hát nézd meg, mit össze nem cirkuszolnak, hogy adott német tank, miért nem a legjobb, még akkor is, ha az adott német tank valójában kurva jó.
Mint a Tigris, KT, mai napig olvasni, hogy gonosz WG mi az hogy ilyen szart csinált belőlük mert a valóságban ennyi meg annyit lőtt ki...miközben az egyik legjobb tier 7-es és tier 8-as tankról van szó, csak ügye német fan Lajcsika nem tud játszani se. -
yossarianHUN #319681 Persze, ez csak egy skin. -
DantesHUN #319680 Nem hiszem, hogy ez stimmelne, ez szerintem kamu. Valami mod-olt dolog. Torony nélküli cucc, és külön írja hogy test és torony? Áh, kamu lesz ez. Pláne ,hogy a számok se stimmelnek.100 mm-kéne szemből lennie, és mégah nem is mindenütt 100, minden járműnél a legvastagabb adatot írják ki az adatlapra. Kamu. -
yossarianHUN #319679 Fene tudja. Hétvégi specialt szerintem várd meg, hátha. -
yossarianHUN #319678 Nem hiszem hogy ez német-specifikus lenne, a megalomániás 10 éves Lajcsikák nem diszkriminálnak semmilyen nemzetet, nekik csak egy olyan járgányok kellenek, amik nagyobbak, durvábbak, jobbak, mint ami eddig a többieknek volt. És a WG persze meg is adja ezt nekik. Az egész hightier arty/T10 TD történet ilyen pénzhajhászós faszság, sokkal jobb volt nélkülük. -
DantesHUN #319677 Nem baj, nekem nem hiányzik, de sok olyat olvastam, hogy a krokodil kell nekik. Mi a bánatnak? -
Oddball29 #319676 Krokodil az azért nem lesz, mert valami más tartja a kezében a kreatív jogokat, mivel teljesen fiktív. -
Csao!
Szerintetek legkozelebb mikor varhato, milyen alkalombol 50%-os leertekeles a kiegeszito cuccokra? Mert ha sokara megveszem most, amit szeretnek. -
Oddball29 #319674 Én örülök a crew xp-nek, azt a legnehezebb szerezni a játékban. -
DantesHUN #319673 Hát igen. De azt a TD-it is ki sírta ki? Kell új német TD ág, mert kell mert...mi az hogy némettel vagyok és nem tudok mindenkit szarrá lőni?
Amikor bejött az első tier X-es német TD sokan várták. Csalódtak benne...na egyből legyen akkor még egy. De persze jöhetne egy harmadik is, kellene az E-100 Krokodil...meg afaszom. -
yossarianHUN #319672 Ez valószínűleg így van, de csak amíg valamelyik WG-zseni kitalálja, hogy lehetne megcsinálni úgy, hogy igencsak OP legyen, de még épp hogy ne balance breaker. Két évvel ezelőtt még azt is pofán röhögtük volna, aki azt mondja, hogy lesz olyan T10 TD, ami két másodpercenként köpködi az 560-as sebzéseket, hatos (ötös) tárral. -
DantesHUN #319671 Szerintem a Strumtiger a WG féle koncepció alapján olyan nagyon borítaná fel az egyensúlyt ami már senkinek se lenne jó, nekik sem. A WG-t a pénz érdekli, és nem érdekük az amúgyis rozoga egyensúlyt mégjobban széjjelkúrni. Bár ki tudja...a sok németmániás addig hisztizett amíg lett második német TD ág, a végén kihisztizik a Strumtiger-t is. -
madmanic #319670 sturmtiger TierVII 1200 average damage -
yossarianHUN #319669 De talán a WG-nél is érzik ez már pofátlanság lenne. - Azok után, hogy "végül úgy döntöttek", hogy nem csinálnak semmit a gold ammóval?:D WG-nél csak a pénz szagát érzik, és Isten irgalmazzon nekünk, ha a Sturmtigeren is megérzik ezt a szagot. -
DantesHUN #319668 Hm. Igaz. Na de most komolyan, ki ne akarna olyat ami a Maus-t egy lövéssel szedi ki? És lehetne valami frankó gold rakéta lőszer is hozzá, mert nehogymá'. kell a goldammo. De talán a WG-nél is érzik ez már pofátlanság lenne