418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ToCsEk
    oda sok mindent írnak, nem rég még az volt nem lesz free prémium többet
    legyen így akkor mi csak jól járunk :)
    bár fél év még sok idő az alatt bármi lehet :/
  • lexlutor
    Koszonom a valaszokat. Ennel egy kicsit megbizhatobb dologra szamitottam.
  • yossarianHUN
    Centurionnak (meg úgy egyáltalán a high tier angol gépeknek) nagyon random a tornya. Én Caernarvonon találkoztam vele, eleinte úgy álltam neki, hogy vajon lesz-e olyan jó a tank hulldownban, mint az amcsi heavyk. Hát azért közel sem. Eleve a lövegpajzs körüli "peremet" átviszi minden, de a nagyobb, T10 ágyúk átkenik a pajzsot is probléma nélkül. Amolyan "valamikor mindent megfog, valamikor mindenki áthugyozza" tornyok.
  • popey8
    Szerintem csak peched volt. Nálam jól szuperált a 8-as és a 9-es tornya is. Azért a spaced armor sem képes csodákra, néha átviszik azt is. Nem csak ezen a tankon, hanem bármin.
  • lexlutor
    En sem. ezert raktam felre anno egy par honapra.
  • Schwarczer
    Írni írták, de én régen se vettem észre :/
  • Murlo91
    csak nehogy a haza megmentői vigyék ebbe is a tőkét, mert akkor tényleg disszidálok. (15 éve előfizető)
  • csoszi87
    No, ebbe legalább jó lesz a 100%os japán legénység, ami anno a T1-es tankkal járt.
  • Userx2
    Ha mindkét cserélt 10-es brit tankon -10 lesz a gun dep nem jársz rosszul vele ha kihúzod az FV-t.
    Kihúzom nehéz vonalat is, akármilyen gyenge lesz a páncélja.

• Ytar
    "FV4202 will be changed to tier 8 premium tank and brought to its historical parameters (upper frontal plate 50mm, lower frontal plate 75mm, turret from 200mm to 60mm (the sloped part), 20pdr gun). It is not decided yet whether it will be given for free."
  • lexlutor
    ha mar ennyire megy a porges az fv4202-n.
    tegnap mentem hosszu ido utan a centurionnal egyet es tier6-7esek belottek a tornyat szembol 4x: nashorn, tigris, kv2 - nem halalagyu, es es kv1s golddal. az egyiket a lovegpajzson keresztul sikerult bekapni.

korabban ugy remlik mindenki dicserte milyen kemeny a tornya. rosszul emlekszem, vagy pechem volt?
  • Antimat
    Szép volt, grat.
    Nekem is valami hasonló sebzésű körrel lett meg az Ace T-54-re még anno, csak Karelián.
  • yossarianHUN
    an insider in the EU (not sure if I am to mention his nickname) confirms: the “anniversary” gift tank will be the Type 97 Te-Ke, Japanese tier 2 light tank. It will be apparently first obtainable this Friday morning.

Furthermore, during this weekend’s event, discounts will include:

- double XP for every victory
    - 15 percent discount on all tier 9 and 10 tanks
    - 50 percent equipment discount
    - 50 percent discount on crew skill resets
    - 75 percent discounts on changing crew names
    - 50 percent discount on barrack slots
    - 50 percent discount on camo and inscriptions
  • Count Adyn
    Ettől a lorraine től kihullik a hajam bakker, vagy epic kört megyek vele vagy full homály:D
  • xotyi
    Csak 15% T-54 , E-75 vár megvásárlásra, egy 30%os leárazásnak jobban örültem volna.. Ezen kívül még Caernarvon és T71 várja a sorát,most törhetem a fejem ,hogy várjak-e egy 30%-os akcióra vagy vegyem meg mindkettőt..
  • ToCsEk
    9.2 ezen a héten jön
    nem lesz fv4202 premium, év végén lesz a brit heavy és med csere de nem lesz free prémium
  • Tono34
    Anniversary Free Stuff
  • Chaffee
    Így igaz
  • Gyuszopapa
  • Gyuszopapa
    buzi az összes artista
  • TiborTamas
    Nekem is van ám 7,4k csatám arty-val, szóval azért nagyjából már tudom, hogyan kell lövöldözni velük szerintem, a többi a random dolga... :) De én is meglepődtem, hogy ennyire durván mindent telibe vágott ebben a körben. Volt már egyébként többször is 100%-os találati arányom arty-val még régebben, jó néhány sniper achi tanúsítja. Szerintem egyébként az egyik legpontosabb arty a játékban az FV207, de azért ilyet még én sem csináltam vele eddig. Már megvan a 9-es, de ezt megtartottam funra, mert nagyon tetszik.
  • SZULTA
    üdv

Nem tudja valaki mikor jön a 9.2? meddig csúsztatják el?
    Valamint akkor most az fv4202 premiumot megkapja akinek megvan a garázsba?
  • Oddball29
    Remélem én is, sokszor hivatkozok rájuk.
  • Bee
    Talán nem, inkább összevonják a print és az online szerkesztőséget => leépítés. Legalábbis remélem.
  • Oddball29
    Hülye vagyok, NG, nem HV.
  • Oddball29
    Veszteséges, külföldi tulajnak nem kell, a provinciákon építenek le először. Idehaza csak olyan print marad életben, ami megszívja magát állami/nomenklatúra hirdetésekből származó bevételekkel.

Még nem hivatalos, de már a Heti Válasz lebegteti. Most még tart a rendkívüli szerkesztőségi.
  • Master91
    lol ! hát tényleg durva hetem van

mi az indok ? és hol van róla szó?
  • Oddball29
    OFF

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezekben a percekben jelentik be a HVG megszűnését. Ez sajtótörténelem, negatív értelemben
  • GabeE3e
    Akkor nem fog menni
  • yossarianHUN
    Muhahahaha
  • Master91
    igen ez tényleg jó ötlet :D foxy csak akkor gyere ha már 5. napja zsinórba 65+% a wr-ed!
  • Szpecnyaz
    Sebaj, Majd Foxbat kihúzza neked otthon :P.
  • Master91
    igen egy picit terheli csak meg az életem napok óta...köszi!
  • yossarianHUN
    Ejj, az kellemetlen. Jobbulást.
  • Master91
    kiderül, de rá kell startolnom azért

yossarianHUN #319753
    veszélyes sport a küzdő sport, box közbe kaptam 1 olyan ütést, ami meg bolygatta az állkapcsom vagy a fogam, nem tudom. az a baj, hogy egy régen letört fogam van ott, és az ilyen sokáig ott hagyott szar fog az ember szájába kikezdi, legyengíti az állkapcsot is :/ hát most valszeg ezért szívok vele
  • yossarianHUN
    Oszt milyen 120 fokos lépcsősoron hemperegtél te le, hogy ezt elérted?:D
  • Oddball29
    Ok, everybody calm the fuck down, ebből nem lesz free t8 prémium.

Viszont ez az Action x nekem érdekesebb, mint a Vickers MBT.
  • Master91
    van is, úgy fel van dagadva a fejem, alul az egész 'tokám', már nyelni nem bírok napok óta, tegnap olyan ~2dl gyümi levet tudtam csak beszürcsölni :D nem sokára megyek a balesetibe, röntgen és kiderül. elméletileg állkapocstörés. gyakorlatilag majd kiderül
  • yossarianHUN
    Átok rád:D
  • Master91
    hah kis béna, én 1 hozzászólásba is tudom rakni őket :D :D