418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #320034 Két kérdés:
1. Valaki talált MŰKÖDŐ Locastan minimapot?
2. Nektek megy az XVM? -
Oddball29 #320033 #zoom out#world of tanks#9.2 Első találati oldalon van működő. -
Toweliee #320031 www.wotinfo.hu-n találsz többfélét. -
yossarianHUN #320030 Jove's Mod Packban benne van minden ilyesmi. -
működő zoom modot tud vki?
+ egy damage panelt?:)
Mert ha valaki talált,akkor én már nem keresgélnék.
-
Oddball29 #320028 Jól érzékelem, hogy ezt az AFK Panthert inkább gyorsan mozgó sniperként kell használni, mintsem scoutként? -
lexlutor #320027 koszonom! mukodik! -
Userx2 #320026 Multilined TankCarousel
Még nem raktam fel. -
lexlutor #320025 van mukodo tobbsoros garazsmod? -
lexlutor #320024 tuti -
Az miért lehet hogy belépek settings-->Graphic és akkor kifagy az egész játék? Esetleg valamelyik mód okozhatja? -
yossarianHUN #320022 Nekem van rajta megelőző karbantartás, így nem vészes. Chieftain felől meg nem vagyok megnyugodva. A nagy LFP miatt a frontális védelme gyakorlatilag nulla lesz, hacsak nem rejted a hasát, ami azért nem lesz könnyű. Sidescrapere alkalmatlan lesz, mi több overmatchelni fogja az oldalát minden. Tornya meg feltehetőleg egyáltalán nem lesz olyan erős mint amire a legtöbben számítottak, elvégre a WG ígérete szerint 150mm vastagra fogják megcsinálni 195 helyett. Ez így nekem egy Conquerornak tűnik egy szinttel feljebb, még tovább rontva a Conq egyébként is ordas hiányosságait. Mozgékonysága meg feltehetőleg közelében nem lesz az E5-ének, a végsebessége jobb, a gyorsulása/manőverezhetősége viszont rosszabb lesz a jelenlegi FV-énél. -
Jacktor #320021 Jacktor mod pack 9.2 -
R3nton #320020 A mostani egy vicc. Valaki írta, hogy arra három nagy tűzoltó is kevés lenne és sajnos ez igaz is. Első 5 csatámban 7x gyújtottak ki. Bárhol találják el kigyullad: elől, hátul, oldala, arty találat minden egyből gyújtja. A44-et is felülmúlja, pedig az már nem kis feladat. Chieftain egy t100e5 klón lesz szerintem. Legalább használható lesz, a medium meg kifejezetten jó lesz a bika toronnyal. Végre kiszedik a 2 szar FV-t. -
yossarianHUN #320019 De ne legyen igazam. -
yossarianHUN #320018 Majd fog számítani, mikor minden szembejövő tank overmatcheli az oldalát. A szép nagy, papír hasról nem is beszélve. Egyáltalán nem vagyok elragadtatva ettől a Chieftain-cserétől, nem is értem mire fel a nagy ünnepkedés a fórumokon. Akkor már inkább buffolnák az FV-t, de ha a Chieftain olyan lesz amire számítok, akkor csöbörből vödörbe, nem is kicsit. -
yossarianHUN #320017 Átütése barátok közt szólva is középszerű, pontossága semmi extra, viszont elég lassú szűküléssel, sebzése meg tényleg jó, cserébe rossz RoF-fal. -
Userx2 #320016 Engem az utódja érdekel. Páncél nem számít. E5 el akkor mentem utoljára, mikor egy T57 havy rám tárazott egy rakat goldot. -
DantesHUN #320015 Nagyon jó ágyú az. Pontos, jó átütés, jó sebzés. -
yossarianHUN #320014 Buffot azt kapott, ettől függetlenül továbbra is mindenki áthugyozza. 100mm páncél T10 ágyúk ellen? Sok szerencsét. -
Userx2 #320013 FV215b kép.
csak jól emlékeztem. Tavaly még ilyen volt, keveseltem is azu oldal páncélt. Előtte még nem wotoztam. Nincs egy éve, h megerősítették az oldalát. -
Userx2 #320012 Ki emlékszik a FV215b-nek mennyi volt régen az oldalpáncélja? Mintha 51 mm re emlékeznék. Most 101 mm. kapott buffot szerintem. Annak elvileg elégnek kéne lenni nem? -
lexlutor #320011 miert, miben emelkedik ki a mostani szoraskep mellett a mezonybol? -
yossarianHUN #320010 Azért ironikus, hogy pont a hátsótornyos tankok, amiknek a sidescrape lenne az egyetlen előnye, pont erre nem alkalmasak. Lásd VK P, FV215b. -
Userx2 #320009 FV215b akció most már hivatalosan is
-
DantesHUN #320008 Az ágyúja ugyanaz mint az E75-ösé. Az minden csak nem középszerű. -
Amíg kéknek látod a garázsban a neved, addig figyeli azt hiszem az újabb szabálytalanságot- tehát ha úgy akciózol megint, akkor feljebb lép emlékeim szerint a büntetési tételeddel (óra/nap/hét...) -
Userx2 #320006 3 napja dagi leoval az ellenség közé hajtó T21-et likvidáltam. Ma meg a game utsó 3 percében kinti nézetből láttam csak a PB-met pont amikor 2-3 ban voltunk az ellenféllel és lepuffantottam a low hp-s KV-1 et.
Ennyi bűnöm volt több hónapja... -
lexlutor #320005 mivel idaig is mindenben atlagos vagy az alatti volt, az h szembol erosebb lesz, nem sokat fog segiteni ennek a tanknak az altalanos hasznalhatosagan: agyuja kozepszeru, oldala bazinagy, lomha, hatsotornyos, es meg sidescrapere sem jo. -
Kronos79 #320004 A tank inspector szerint a lövegpajzs melletti rész is 252mm vastag. Ott sem túl gyenge. A kupola viszont nyerő pont. -
yossarianHUN #320003 Valszleg 24 óráig, de ha nem vagy visszaeső, akkor csak te látod magad kéknek, a többiek nem. -
yossarianHUN #320002 a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT előtt kockul)
Szerintem ez épp elég jó
-
Userx2 #320001 Meddig leszek kék, ha csapat társat nyírtam ki? -
Ry0K3N #320000 +7-es témalehetőség: basecampelő top tier noobok
-
madmanic #319999 Az új kedvenc állatfajtám, TOP tankkal kempel, mikor szólsz neki megsértődik, anyázik majd elkezd lövöldözni...
-
Már régóta akarnám továbbvinni a BSTH-soundpackot, de oltári mocsok lusta vagyok... na ide pont beillene: " A gyomrát sorozd meg az lelassítja!", illetve "Nem megmondtam, hogy a gyomrodra célozzon, a hülye?!" :D -
bornofakone #319997 Hiába 200mm a hasa, attól még így is ripityára fogják lőni a tornyot :) A kupola gyenge, a lövegpajzs melletti függőleges részek szintúgy belőhetőek.
De tény ami tény, jót fog tenni neki ez a kis buff, így is 1 béta kori szökevény volt, nem a mostani high-pen világba való. Most 1 kicsit jobban fel tudja majd venni a versenyt a többi tankkal. -
DantesHUN #319996 Akkor könnyen lehet hogy gold-ot lőtt, a hasát meg el kell rejteni ha van rá lehetőség. De hát ezt korábban a KT alatt be kell gyakorolni -
De legalább a hasát kíméljék :D -
Akkor a hasát. De már volt olyan hogy obj. 704 felül átvitt sajna nem volt mod ami mutatta volna hogy mivel lőtt.