418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Userx2
    Nem szabad, hogy lövést kapjon. Vérbeli nehéz tank. :-) E5 T30 meg minden csatában ammo rack. Lehet én csinálom rosszul.
  • Tono34
    215b-t ma megvettem, első menet 2x felgyújtottak ...
  • Userx2
    Igen 9es már nem annyira cool. Év végéig van idő. 215b-t nem venném meg. 8-as ban elidőzök a legényekkel. És free Xp-t is halmozok 9es-re.
  • Tono34
    Majd a Conquror... mire eléred a nagy ágyút... vagy sok sok free xp kell.
  • Userx2
    Artyval...
  • Userx2
    Centurion löveggel várom már én is Caernarvon-t, minden löveg ki van fejlesztve med oldalról.
    54 % -os Wr-em a Centurionnal várom a havy 8ast én is. Kell még 70 k Xp a 8-as gépig és pont ma nem tudtam és tudok játszani ejej. (2*XP)
  • Ry0K3N
    LoL
    Halálcsillag nerf.

Kíváncsi vagyok hány hétbe telik míg rájönnek hol kell átlőni.
    http://i.imgur.com/sjDtCMr.jpg
  • yossarianHUN
    Átérzem a fájdalmad, kegyetlen rosszak. A Caernarvon már egész szerethető gépezet.
  • Kronos79
    Pezsgőt bontok. Végre kivégeztem a BP-t. Istenem, mennyire rühellem a Churchilleket. Caern haver, jövök.
  • lexlutor
    guvvadt a szemem rendesen, h wtf,
  • Ry0K3N
    Az a rész a sok bokorral tud produkálni ilyeneket főleg ha a szerver sincs a helyzet magaslatán.

Egyéb hülye kérdés?
  • Master91
    tényleg szeretnél bannt?
  • Tono34
    Cromwell még agy Ace, Top Gun, High Caliber Kempinovka
  • lexlutor
    nekema legextremebb ilyen esetem ruinbergen volt low tierben. a francia skilles legenysegu premium tdvel gubbasztottam az eszaki kor szelen a hazak fele, egyedulmaradva a csapatbol, gondoltam avval a nagy sebesseggel ugysem szelelek el, maradok vedeni a vegsokig. amikor azt vettem eszre h valaki foglal! kenytelen voltam elindulni, es kb 10 meterrol vettem csak eszre az eppen foglalo 45%os tomato artyt a koron belul a bokorba. ki is lott egybol. ment az artyval vagy 40 meccset. valoszinuleg nyilegyenesen bement elottema korbe ugy h nem vettem eszre...
  • yossarianHUN
    Na mesélj, akkor miért kezdtél foglalkozni velem, möster?:) Nem emlékszem, hogy bárki is a véleményedet kérdezte volna. Mellesleg nem tudom feltűnt-e, de az utolsó 1000 csatában 2100 felett van a wn8-am, úgyhogy még az emberkedésre tett kísérleted sem jött össze.
  • Ry0K3N
    Az artinak kell hozzá jönnie még ha egálban is van is van a látótáv akkor is időben észre kell hogy vegye.

#320224 Érdekes a legtöbb lejátszott meccsem heavyvel van. Én szegény artista. Oké elmondom mi lesz, majd ha eléred a 2000 WN8-at foglalkozok azzal amit írsz mert talán addigra lesz valami valós tapasztalat is mögötte nem csak tündérmesék.
  • yossarianHUN
    De látom még mindig nem sikerült kiheverned a lelki sérüléseid. Menj a WT fórumra, ott majd találsz valakit akinek sírhatsz a vállán. Már ha ott tolerálják a csacskaságaid.
  • yossarianHUN
    Jajj, mondja ezt az artysta:D Tudod még talán adnék is a véleményedre, de valamiért sokkal könnyebben tudlak elképzelni a GW szerepében, mint normális tankéban, aki nem műholdnézetből pásztázza a mapot a sarki bokorban csücsülve.
  • lexlutor
    hozzatennem, eleg megnezni az artyk latotavjat, siman egalban vannak a medekkel.
  • Ry0K3N
    Ha felspottolod bemész a domb alá elmész északnak hogy forduljon ezzel szétesik a célzőköre és hulldownból szarrálövöd.
    De egyszerűbb azt mondani hogy 1700 WN8-ad van és nem tudsz meddel játszani.
  • lexlutor
    pedig ez elegge altalanos velem is.
  • yossarianHUN
    Nehéz megérteni, hogy a látótávolsággal nem értem volna semmit? És ha én spottolom fel előbb, mi lett volna? Belelövök, esetleg még kettőt is, harmadikra már nem lett volna idő. Így volt rá esély, hogy elidegeskedi, és elakad a lövése az egyik roncsban.
  • Ry0K3N
    Ha leblokkolod a saját látótávolságodat mint a legutóbbi esetben akkor biztosan.
  • Oddball29
    Biztos vagyok benne, hogy mindenki követett már el hasonló hibát, csak nem linkeli be.
  • yossarianHUN
    Nos, ha nem tudtad, arról nem tehetek. Nem egyszer lőttek már ki úgy foglalókörből, hogy én egy helyben álltam, ők meg TD módban rusholva egy másodperccel azelőtt spottolódtak, hogy ellőtték volna magukat.
  • Ry0K3N
    Ezt részletezd légyszives :) "A látótávolság lószart nem ér artyk ellen, ez már ezerszer bebizonyosodott"
    Nem tudtam hogy mozgás közben klingon álcázót fejlesztettek volna ki.
  • yossarianHUN
    A látótávolság lószart nem ér artyk ellen, ez már ezerszer bebizonyosodott. A domb aljába a már említett ok mellett azért álltam, hogy ha a legkényelmesebb szögben lő be vaktában a körbe, ne kapjon el.
  • Ry0K3N
    A domb aljánál hogy a legkésőbb vedd észre mikor a perzsának van majdnem legnagyobb látótávolsága tier 8-ban?
  • Tono34
    Cromwell Ace, Conf, High Caliber, CAMP :D
  • DantesHUN
    Akkor csak neked legutóbbi eredmény szemből, 8-ből 5 átment. Hát bizony, 8-ból 3-at pattintani, ez ám nem olyan nagy dolog.
  • Ry0K3N
    2011-ben grindeltem ki anno a csöffit. Azóta nem tudom mit változtattak rajta de eddig semmi nem überete azt a szopást amin keresztül kellett menni vele.
  • yossarianHUN
    Köszönöm Artymester, én is rájöttem. Utólag. Eredetileg azért álltam oda, mert arra számítottam hogy megpróbál TD módban lerusholni, elvégre ő nekem 3 lövés, én neki 1. Ha így lett volna, és kint vagyok a nyílt téren, kényelmesen kilőhetett volna, lett volna 20 másodperce célozni. Kockáztattam, és vesztettem.
  • yossarianHUN
    T28-at 220 feletti pennel bárhol, alattival azért jobb a kupolákra célozni (de ha pont szemben áll akkor lőheted a testét is nyugodtan). Protkót utálom lőni, talán a löveg mellett ahol van egy kis függőleges rész a tornyon, ott érdemes próbálkozni. T95-öt csak kupolán, E3-nak csak a hasa aljával érdemes próbálkozni, de legjobb nem lőni rá szemből:) E4-et hasán, vagy T9-10 ágyúkkal felépítményén, lövegpajzs mellett. Objectet igazából nem tudom, ha olyan tankkal vagyok amivel szembejöhet, általában nagyobb extra effort nélkül át szoktam lőni, csaj a löveg tövének környékét kell kerülni.
  • lexlutor
    van vele 100 meccsem es 55% winratem.
    majd akkor lesz igazan szar ha elveszik tole a derp gunt.
  • Ry0K3N
    Egyértelműbb helyre nem is állhattál volna a zászlónál. Az csak a saját hülyeségednek köszönhetted hogy onnan kilőtt.
  • Ry0K3N
    Az M5 stuart-chaffe grind a legszarabb az egész játékban fullos tankkal.
    De ne aggódj miatta majd ha a WG törli az összes tankját fejleszteheti ki úgyis újra a chaffét.
  • kabel15
    Lehet OFF de már a TV2 is a WoT ot reklámozzák Kezdődik a hétvége
  • yossarianHUN
    Nos nem igazán volt időm célozgatni miközben próbáltam körbetáncolni. Épp elég nehéz volt a "felépítményén" tartani a célkeresztet menet közben. De valszleg egyszerűen sima AP-val kellett volna nekimenni. Végülis sok jelentősége nem volt, a GW kicsapott volna így-is úgy-is.
  • N3suten

Csak ne idegeskedj

• lexlutor
    igazan buszke lehetsz magadra h csak botal sikerult megoldanod ezt a hihetetlen kihivast!