418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    FV heavy helyett Chieftain mk2, FV4202 helyett Centurion Action X. A medből nyolcas prém lesz, még nem tiszta hogy megkapják-e ingyen azok, akiknek most ott áll a garázsban.
  • gezu1025
    Most olvastam utána, de nem teljesen tiszta mi lesz az év végén, jövő év elején a brit t10-esekkel?
  • yossarianHUN
    9.3-ban úgyis el lesz véve tőle.
  • foxbat88fx
    hűűű ez a Chaffee kellemes csalódás! :D

Megéri rá az 500 lovas motort kifejleszteni? 400-assal is elég mobilis, és azért van ára az 500-asnak....
    12k exp.... kövi tank meg 30k exp lesz... de lehet hogy azokkal is kompatibilis lesz a motor :)

(egy hátránya van a chaffee-nek.... kegyetlen randa ez a nagy torony)
  • yossarianHUN
    Kíváncsi vagyok érintett lesz-e a nagy(?) T10 rebalanszban. Hátha megbuffolják.
  • EmR3
    + Jó látótáv, jó gun depression, elfogadható ágyú
    - papír, lomha, nagyobb mint az E5
  • gezu1025
    Mi a véleményetek a t10-es pattonról? Már vagy fél éve ki van kutatva, de megvenni nem vettem meg, mert állítólag egy rakat szar, de most le van értékelve.... A t9-est imádtam, nagyon adta, de félek az utolsótól...
  • yossarianHUN
    Ez megmagyarázza hogy szedtek le vele három katonát.
  • Oddball29
    Remélhetőleg most már megy vissza műemléknek. Az ott két HSN a tetején?

• foxbat88fx
  • Maala
    Mert a jóllakott vezetőket ált. nehéz meggyőzni arról, hogy amit egyszer megszerzett a cég, azt fenn is kell tartani.
  • foxbat88fx
    de akkor miért nem azt mondják, hogy megkapjuk....
    miért azt hogy nem lesz ingyen prém belőle? :D
    csak mert még lehet én is rávetemednék hogy kiszenvedjem.....
  • Maala
    Mert kevés anyagi befektetéssel óriási pozitív PR-t nyernek.
  • Oddball29
    Fogaskerék hajtóműre is vonatkozik.
  • foxbat88fx
    honnan veszed, hogy ingyen lesz????
    a WG nagyon cáfolja ezt!
  • Malarki
    Tök jó ez az új garázs. Az egy dolog hogy a tankon keresztül megy be egy bombázó a hangárba, de még jobb oldalt egy dzsip is áthajt a házon.
  • EmR3
    Azért mióta a gold lőszer könnyen elérhető nem elég a hasát dugni, mert a felépítményt is simán szétszedik szemből.
  • Toweliee
    Sziasztok! Nincs kedvetek összeállni a stronghold modhoz? Akár 2., 3. vagy hobbiaccal.
  • bigmano
    Sziasztok eladóvá vált egy acc. a sportág abbahagyása miatt.
    Van rajta egy batmobil,T57 Is7,valamint ki van fejlesztve az Is4,t62A,121.
    Prém tankok Jgdt88,Su-100Y,valamint TYPE 59!!!!

Kérnék érte 20.000 forintot.
    Természetesen emaillel együtt adom.
  • kisokka
    Hát ez...Westfielden fent vagyok 13-90-el F0-ban, jönnek is a spotok, engem senki nem lát, viszont van mellettem egy 13-90, akit viszont lőnek. Erre odakúr a BC arty és engem talál el, persze full hp-ról kiszed. Egyszer nem spotoltak, de ilyen rohadt mázlija van a moslékjának
  • carp3tm0nster
    megvan a nagyágyú a JT-re? mert utána már mintha egy teljesen más tank lenne, nagyon megugrik az élvezeti értéke:-)
  • davidbog
    Ez az angol final drive minden esetben a lánckereket jelenti? Vagy az az előtti fogaskerék hajtóműre is vonatkozhat? Hát nem valami sok az a kb 500 km, amit bírt, de aztán fene tudja cserélték-e a németek azalatt a 444 km alatt. A franciák a Párducoknál szintén a final drive-ra panaszkodtak sokat, azoknál az tálagos kifáradási élettartam 150 km-t volt. Elég ócska minőségű futóműket de főleg final drive-ot produkáltak 1944-től.

besti: Nagy távolságú mozgó hadviselés esetén sehogy. Ha lehetőségük volt rá akkor a németek vonatra pakolták a harckocsikat még akkor is ha csak 25-30 km-ről volt szó, csak hogy óvják motort, futóművet. Nem érdemes ilyen nagy térfogatú, harckocsitestet csinálni, mert piszok nehéz. A KT harckocsitestének a térfogata ~13 m3 a tömege pedig 52 tonna, mint egy komplett IS-3 vagy T-10M...
  • Gyuszopapa
    Az arty homók ezzel a kijelentéseikkel azt próbálják bizonyítani hogy ők mennyire fontosak ebbe a játékban mert kiegyensúlyozzák de közben meg nem(mondjuk a WG-nek fontosak mert jó részük agyilag zokni és csak az artyval tudnak érvényesülni de fizetnek prémet és nagyon soknál láttam hogy 0 tudás mellett tömve van a garázs 7-8-as prémtankkal).
  • popey8
    Mégse olyan rossz ez a JT, mint hittem, csak meg kellett szokni:)

Ez történik, ha nincs a csatában arty:) Az ember mer támadni, manőverezni egy viszonylag lassú tankkal és nem kell egész csatában egy ház mellett gubbasztania. Még az artys homók azzal jönnek, hogy ha ők nem lennének mindenki campelne. Jó vicc.

• Gyuszopapa
    Jó megint a 8-as tankok MM beosztása.IS-3 az első 7 csata 9-10 tier.Az még nem is volna baj csak a csapattársak tudása a béka segge alatt.Mikor látom hogy lila csataszám de narancs és piros a szín már rettegek mert ők akik 20000 csata után se tanultak meg játszani menthetetlenek.és ezután se fognak.Főleg hogy top tankokban ülnek már eldől a csata.IS-7 0 sebzés és hasonló.
  • popey8
    Az 50b fényévekkel jobb lesz, megnyugtatlak:)
  • rogan99
    Meglepő de kezdem megkedvelni az Amx 50 120-at. Mentem vele most több 4k+ dmg-es kört. Tank ász is meglett a végére. Látatlanban szeretni fogom az 50B-t:)
  • popey8
    Purchased:'FV4202' sucessfully purchased. Spent credits: 5 185 000.

Ide veled Action X és ingyen prém tank:)
  • Ry0K3N
    Nem.
    Legjobb visszanézni mai távlatból az akkori off fórumtopicokat. Lehet találni gyöngyszemeket. :D
  • Sherman0070
    Az kemény. Az elején nem tudták hogy azt a kukát kell lőni? :D
  • Ry0K3N
    KV5-nél is beletelt jópár hónapba míg a sírás abbamaradt és rájöttek ott az r2d2.
    Mostanában egészen kihalt az a faj.
  • lexlutor
    igen :)
    is6al nem nagyon tudtam virgonckodni. de szepen lehoztatok! kosz!
  • JeffDunham
    Tényleg Lex, veled futottunk össze nemrég. (én ezeket a perkeket tettem elsőnek, második főként javítás lesz.)

• Count Adyn
    Én 2 repair 1 álca-t raktam 3ik skillnek. a drivernek meg vannak hasznosabbak ugye medre:)
  • Sherman0070
    Na van egy rossz hírem. Arty utálók kiméljenek. Elkezdtem a brit arty ágat. Sexton II, Brich Gun elég nagy buktató.....de meglett a Bishop! Ez a tank rohadt nagy fun! 75%-os crew-el is hihetetlenül jó. Egész délután azzal játszottam és a 2x xp minden győzelem miatt (+prém) meglett az FV304! Már elegem lett ebből a 2 tetű artyból szóval én is kipróbáltam és nagyin is tetszik! Aki tudja az kezdje el totálisan megéri.

buzi az összes artista csak én nem
  • JeffDunham
    Egyetlen álca perk sincs rajta. Azzal a tudattal játszom vele hogy állandó spot alatt vagyok vele. Nálam bevált.
  • Sherman0070
    Azt imádtam amikor megjött a brit TD ág és senki se tudta hol kell átütni az AT2-őt
  • lexlutor
    mennyire erdemes centurionnal alcazasra gyurni?
  • JeffDunham
    Végre nem sír a szám. Ma nincs okom panaszra. 17 csata a Centurion 7/1-el, 77%-os winrate vele. Annnnnnyira jó gép...
    Ha nem mentem volna mással, jobb is lett volna a napi, de így sem rossz. Ezzel lehet WN8-at húzni.

• Antimat
    Tényleg lol gépezet ez.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pedig mennyit bénáztam a T14-gyel (is) az elején.Nem mellesleg kreditet keresni is elég jó