418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bootsector
    Köszi a gyors választ. Pffff.... A jó ég áldja meg ezt a játékot. Na mindegy. Azt kijelenthetem, hogy a legnehezebb ettől a tanktól volt eddig megválnom. Iszonyú jó meccseket mentem vele a végére, élvezet volt minden perce.
  • Malarki
    Újat kell felvenni. És igen, ez szopás.
  • bootsector
    Srácok, bocs lehet, hogy hülye kérdés. Ha nekem az M6-osban 2 db lövészem volt, abból ugye a T29-be azt át tudom rakni. Az egyiket. Mert abba csak 1 kell. De a T29-ben meg 2 db töltő van. Vagyis oda mindenképpen új embert kell toboroznom? Nem lehet átképezni valahogy az M6-os lövészét töltőre? Csak mert így elvész a perkje, amit elég hosszadalmasan már majdnem 100%-osra fejlesztett.
  • kisokka
    Látom betettek megint egy vadiúj térképet, ami nem Prohorovka néven fut...
    Legalább a Runisberg on Fire-t kiszedték? Nem találtam erre utaló nyomokat, viszont ma nem is futottam bele.
  • carp3tm0nster
    stimmt, de legalább tudsz valamit sebezni addig is
  • aru
    Megpróbálom de nem ma mert már agyfaszom van. Köszönöm.
  • lexlutor
    nem tudom ki nyomta azt a rizsat h tier10ben mennyivel jobbak a jatekosok.
    hat ez egy kurvanagy hazugsag.

ugyanaz a fereg agyatlan brigad.
  • stork13
    Szerintem ezt állítsd false-ra az Mmap.xml-ben

<!-- Viewrange Text display Settings-->
    <vrtextenabled>true</vrtextenabled><!-- Enable Text display, true or false -->
  • Pares
    T-34-85 Tank Ász, ha valakit érdekel.
  • Maala
    Locastan minimap hd. Viewrange van beállítva a Mmap.xml-bn, ezért kiszámolja, mennyi neked.
  • lexlutor
    2 tizedrol beszelunk. semmennyivel.
  • aru
    Tudja valaki hogy melyik modban van és hogyan lehet eltávolítani a képen látható 2 számot (V:350,0m/T:437,5m)? 3 mod van fönt locastan hd minimap, j1mb0 célzó, és sniper árnyék eltávolító.
  • Maala
    Az ilyen általában netszolgáltató probléma szokott inkább lenni. Meg magas packet loss.
  • rogan99
    Ez a spot rendszer valami csodálatos, 10m-re előttem belémlő egy st1 majd hirtelen láthatóvá válik. kigurult full a sarok mögül és nem láttam.
    Nekem is elkelne egy ilyen klingon álcaháló.
  • bootsector
    Azt a telibevert jóédes anyját annak az FV304-es vagy milyen artynak...Nem akarják már szarrá nerfelni?? A tököm tele van az összessel, meg azzal is aki kitalálta, hogy legyen ebben a játékban arty!! (bocsánat, ez kikívánkozott)
    ja és:
    buzi az összes artista
  • kisokka
    Csak ugye a kettes Panther egy másik ágon van, egyenlőre fényévekre tőlem. Így marad az Indien :)
    Teszten próbálgattam, de nem éreztem olyan vérszarnak, na majd meglátjuk.
  • Terawatt
    Szépen gyarapodik a közösség. Ezek szerint megéri ott is nyomatni. :)
  • AlucardHuN
    Az azért komoly hogy már a TV2-őn is reklámoz a wot.
  • Pares
    Szerintem nem. De épp ezért most buffolták a töltés gyorsaságot és a szűkülést, ami a két legnagyobb gyenge pontja volt, és ami miatt a P2 sokkal jobban tetszik. Mondjuk még nem teszteltem a patch óta, nem tudom, hogy mennyivel használhatóbb.

Indien-Panzer:
    * Aiming time for 9 cm Bordkanone gun for Indien-Panzer turret changed from 2.9 s to 2.7 s.
    * Reload time for 9 cm Bordkanone gun for Indien-Panzer turret changed from 7.5 s to 7.2 s.
  • Terawatt
    Srácok szerelmes vagyok a T29-embe. Megvan a nagy löveg,rádió,torony,talp már csak a 3. motor kell és királyság van. Ez a 2x winxp event kegyetlenül megdobja a pénz/xp farmolást. T1 heavy-vel az elmúlt 24 órában közel 100 meccset nyomtam le. (azzal farmoltam a pénzt, régen megvolt a t29 csak eladtam, és kedvet kaptam a t1-hez. Nagy monstrum, de szeretem :) )
  • kisokka
    Az Indien van olyan jó móka, mint az elődei? Azért kérdezem, mert nemsoká megveszem, csak valamit el is kell adnom érte.
  • xotyi
    Köszi a választ:) Már csak annyi lenne a kérdés, hogy a stock felfüggesztés elbírja a fejlesztett tornyot? De azért aki kitalálta,hogy +100 lóerőért 31k xp-t kell kiszenvedni,azt azért újjazza meg egy elefánt a vadasparkban!
  • davidbog
    Elvileg igen, lepattanna. Tank Inspector 1.3.4 alapján még mindig 70°.

De ez a 72° nem lesz elég erre. A Chieftain teste nem valami magas, a legtöbb harcjármű lövege jóval magasabban van veszíteni fog a döntöttségéből. Szerintem ez még nagyobb 1-200 méteres távolságból is jelenthet 1-2°-ot (ki lehet számolni szögfüggvénnyel, milyen magasan lévő lövegnél milyen távolságnál mennyit számít, ezzel én most nem fogok szórakozni), pont annyit hogy ez ne lépjen érvénybe. Közelről meg aztán főleg. Ezzel nem csak az autobounce veszik el, hanem az effektív védelme is csökken majd.
    A védelem csökkenéssel ugyanígy van minden harckocsi ha közelről lövik, még akkor is ha egy síkon áll a célpont és a támadó is. Például közelről az IS-4 homlokpáncéljának a felső része 240 mm az alsó 211 mm effektív védelmet ad abban az esetben ha a lövegcső magasságában van az ellenséges löveg (például egy másik IS-4 lövi). A fentebb említett programban lehet azzel szórakozni, hogy melyik gépnél adott magasság esetén mennyit véd a homlokpáncél felső és alsó része.

A Chieftain előnye nem a páncélzata lesz. Én valami olyasmire számítok mint a 113, hasonló frontális védelemmel és sebességgel csak jó gun depressionnel.
  • Maala
    Akkor már ketten vagyunk. Az IS-6-ot is a hellcat-m6 duóval húztam anno ki. :D T29-re ágyút először, aztán idővel tornyot... De a stock tornya is kemény szemből. Amint meglesz rá az ágyú, fasza lesz.
  • Maala
    Érdemes most venned mindenfajta felfüggesztés felszerelésből venned 1-1et ___féláron___, aztán toronyra, és top ágyúra rámenned egyből. Minden tanknál. A top torony a stock ágyúkból is általában nagyobb pontosságot, illetve jobb szűkülést/egyéb tulajdonságokat hoznak elő. Én akkor is top tornyot szoktam először, amikor a top ágyú rámegy a stock toronyra is. Ezt mondjuk rendszeresen meg is szoktam bánni.
  • Maala
    De a 70 fokos autobounce miatt a 17cm és azalatti kaliberű ágyúk szemből rálőve egyből pattannak majd, nem? Vagy most már 75 fok az autobounce? Ki emlékszik még?
  • Sunsetjoy
    Ugye? :)

Csaták: 8 (26) (30.8%)

Azért csinálom, hogy még ma bekapcsolja az 1 nap prémet, még 2500 hiányzik. Ugyanis nem én vagyok kutyaütő, hanem úgy lendületből a játékosok 75%-a...
  • Savaran
    Megvan a T44, a 144 penes alap löveg tizesek kilencesek közt maga a mámor....
  • gezu1025
    Ez a nagyvas még mindig rendben van. :P
    Az átlagnál egy jobb kör, még csak meg sem izzadtam, de semmi extra.
    Egyre többen nem tudják hol kéne lőni. :D

Győzelem!
    Csata: Steppes
    Jármű: KV-5
    Szerzett tapasztalat: 4 430 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 107 415
    Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
  • Sheltem
    Ez a 2x es szorzó összess win témakör hétfőig tart ?
  • Master91
    annyira izom hétvége van, iszonyat

olyan 12 csatámból 1 win :DD
  • Sheltem
    Akkor le vagyok maradva, nem tudtam, hogy ez így működik köszi az infót.
  • Toweliee
    Medált szereztél, ezt nyertesnek számolja.
  • Sheltem
    Valaki elmagyarázná nekem ezt?

Screenshot

Ha jól tudom csak a nyert csatát duplázza le nem?
    Tehát ez valami bug lehet (sokszor volt ma ilyen)

Bár 3100 körüli sebzéssel top1 voltam a csapatban, de gondolom a 870xpt kaptam meg nem az 1715öt nem ?
  • Count Adyn
    Ezazz, köszi:) végre látom az xp ket:D
  • lexlutor
    persze. vedd lejebb a monitorodon a kontrasztot :)
  • gezu1025
    itt van róla info
  • Count Adyn
    Ezt a nyomorék vakító fehér hátterű hangárt amit kaptunk ki lehet valahogy lőni?:D
  • gezu1025
    Tudom tudom, nem vagyok egy tucat noob, de nem ismerem a spotokat, nem érzem az elejét, és a löveg "pontossága" tetézi is a dolgokat. Nem rossz tank, sőt..., de én még nem találtam meg vele az egységet, és mivel van más tankom, megyek mással.^^
  • madmanic
    pedig a t29 hez kell..