World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha.. a feb 27 - Már1 közti idõszakban lévõ 56%os winrátádra akarsz utalni szopóágként? :)

Danke.

Oh, igen én is ilyesmi szöveggel takarózom a csajoknál, hogy: "Annyira érdekes amit mondasz. Persze kíváncsi vagyok a véleményedre." Gondolatban meg: "Mikor tolod már le a bugyit." :D

Sõt, hogy átáll a TDkre és azzal tologatja a játékot.... sõt, hogy egyáltalán tologatja a WOTot amióta rakás szar lett :)

Mostanság melyik site az ami a planetwothoz hasonlóan automatice rögziti a napi teljesítményeket? Mer ugye a planetwot az holt...

Elég érdekes emberkék írogatnak ide, némelyik olyan Jekill&Hyde...
R3ntonról sem gondoltam volna, hogy leáll játszani innen bárkivel is...
kezdõdik a Túl a barátságon! :d

JeffDunham
Mit? Megnézni hogy tolja a játékot, és megérteni miért gondolja azokat a dolgokat a játékkal kapcsolatban, ami néha irtó nagy baromság volt és a végletekig elfogult. Csupán a gondolkodásmódja érdekelt. De errõl úgy is fogunk beszélni ha megyünk szakaszban az ÚJ R3ntonnal. <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

popey8
Képzeld tegnap egy 7300 dmg-s körrel sikerült (harmadikra) leduplázni a WT-t:) A 3-4 napja tartó szopóág tükrében ez elég vicces:)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Volt az a csodás kép nemrég, szerintem az okozhatta a zavart. :)

JeffDunham
Persze, meg meg is akartam dugni. Hülye! <#nevetes1>

Itt a fórumon kívül egy szót sem beszéltem vele.
Csak jó volt bosszantani kicsit, de így már kedve sem maradt az embernek hozzá. <#mf1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sziasztok!

De szééééép! Én is azt hittem, hogy mindenki tudja, és még ezzel is direkt húzzátok az agyát...
De õszintén, mit akartál volna egy ilyen csajtól,aki ilyen mocskos módon tud írogatni ide?

Még mindig keresnék este 10 utáni csapat lehetõséget, a random valamim szánalmas tud lenni..tnap is benézek egybe, 2 GWTiger...kérdezem ez mi?
A "vezér" válasza: az kell, nagyot tud ütni, majd megvédjük...
popey8
"AZ FCM 90 százalékban tiszta 8.asok között, ha van 9-es az csak pár darab, credit hozama jó." Nem hiszem el, h vki nem tudja, de hátha: azt ugye vágod, h az FCM egy mm korlátos prémium tank?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

JeffDunham
Valahogy nem röhögtem halálra magam.

Tudod nem olyan vicces amikor azt hiszed hogy egy csajnak írogatsz, aztán a másik fél azt hiszi hogy szándékosan b@szogatom.

Na de jön még talicskára kamion! Ha legközelebb szakaszban megyünk, golddal foglak agyhelyen lõni. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Mondjuk ebben a hozzászólásodban a kép + szöveg ebben a megvilágításban már teljesen új értelmet nyer. Te tényleg azt hitted, hogy most jól becsajozhatsz játékon keresztül? XDDD Szegény R3nton, ha kicsit is nõiesebb lett volna a hangja, akkor igencsak veszélybe került volna a hátsója XD

Nem fogom bekapni. De mindenesetre jól esett, hogy a leghosszabb távú be nem tervezett trollkodásomnak, ilyen hatásai is voltak valaki(k)nél. XDDDDD

A teljes sztori amúgy pont a td-ktõl indult. Annyit sírt mint egy kislány. Innentõl kezdve már csak egy lépés volt a R3nton közleány, õsasszony jelzõ stb. Utána már csak konzisztens maradtam magamhoz + akik képbe voltak õk is átvették. XD

Jajj, ez de jól esett... még még mindig röhögök. :D

Kemény, én azt hittem mindenki tudja, csak direkt szívattok :D
Pedig én is azt hittem hogy csaj, ezzel a lelkem törted ezer felé <#idiota>
JeffDunham
Nem tudom szavakba önteni a megdöbbenésem. Azzal kezdeném hogy bek@phatja tövig az az elmebeteg aki bemesélte nekem és a környezetemben mindenkinek hogy R3nton egy csaj. Közel egy évig így tudtam.

R3nton NEM egy NÕ!

Gondolhatjátok a megdöbbenést mikor a TS-en egy férfi szólal meg azt állítva hogy Õ R3nton. Kicsit kiakadtam.
Na de fogjuk együtt tolni, és a gyilkos szándék sincs már meg egyik részrõl sem. Csak gondoltam jó ezt letisztázni mindenki elõtt.

Ünnepnap:

Eladva:
'Pz.Sfl. V' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 733 785. <#taps><#eljen>

Próbáltam a helyét bevetni sóval, de csak úgy ment ha megnyaltam a monitort és ráfújtam a sót...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Érdekes nekem kedvenc tankom és kimondottan pontosnak találom, csak megkell várni míg beszûkül, majd még egy picit, és ez nem kevés idõ, de ez esetben nekem totál pontos.
Sikerült megvennem az STA-1 -et, összevetettem az FCM 50t -vel.A VDaddict szerint a 8-asok között a WN8 tekintetében az STA-1 a második - 1.377 -, az FCM a 14. - 1.207 - a WN7 tekintetében egyformák 7.- 8. helyezés, - 1.241 -. Toronyforgás, testforgás papíron egyforma, mérésem szerint a torony egyforma - 9.5 s -, a test FCM 9.5s, STA 8,3s. Max sebesség/gyorsulás : FCM 51 km/h, 14 s, STA 45 km/h 11.3s. Hátramenet megegyik 20 km/h, 1.9s. Himmelsdorf alsó bázis hegymenet : FCM max. 26 km/h, STA max 23 km/h. Töltési idõ megegyezik : 6.33s, célzási idõ is egyforma. STA átütése kicsit jobb.
FCM dömper az STA-hoz képest, viszont az FCM beforgatva meglepõ pattintásokra képes - 120mm front. FCM kamója vacak, STA - nincs még igazán tapasztalatom.
Viszont : Az STA-val játszott csatákat 90 százalékában 10-esek közt mentem, a többiben 9-esek között, tiszta 8-as nem is volt.Ezt annyira nem élveztem. A credit eddig szarul jött. AZ FCM 90 százalékban tiszta 8.asok között, ha van 9-es az csak pár darab, credit hozama jó.
Egyelõre az FCM élvezetesebb számomra sokkal.
Mindkét tank 2 skilles legényekkel van.
Félelmetes milyen pontatlan a 100milis a t34-1-en.0.42-es pontosság egy medium tankon,vicces.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Lol felmegyek ki van online nálatok Hexen007, lefosom a bokámat, már ezért megérte :D
kb 10x leírták, meg a program is kiírja, frissítsd a klienst, ergo:a w otlaucher-el indítsd.

Én mennék harmadiknak a 9es szamurájjal. Az a tank úgy is csak platoonban jó.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

JeffDunham
Elvileg olyasmi. <#nevetes1>

R3nton na ez már beszéd. TS: vteps.hu (adok vendég jogot). Ez a hét nekem is húzós, de simán megoldjuk. Most már engem is érdekel mi sül ki ebbõl. <#vigyor5>

R3nton tényleg lány?
patchaou
Mi lenne ha frissítenéd a klienst?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Engem 9.59-kor beengedett,semmi üzenet nem volt.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Attól mert szeretek velük játszani még nem jelenti azt, hogy jó is vagyok velük. Felõlem amúgy szakaszozhatunk...De mivel 2re járok dolgozni ezért csak délelõtt meg éjfél körül szoktam játszani, akkor meg senki sincs fent.
Mást sem enged be a játék a menübe?A felhasználó és jelszó résznél kiírja ,hogy "ez a szerver átmenetileg nem elérhetõ .Frissítsd a klienst v. várj a tervezet karbantartásig".De már tegnap délelõtt is ezt írta ,gondoltam jól van majd holnap próbálom ki megint.Erre ma is...Tapasztalat?
Hát tuti belelöknélek 1x-2x a szakadékba :P :D
JeffDunham
Én már többször szorgalmaztam egy kis közös programot ezzel az Emese lánnyal, de csak nem akar kötélnek állni. Pedig kíváncsi lennék hogy teszi a seggét a medekkel. Obj430ll-t húzom én is. Szerintem lenne jelentkezõ innen is harmadiknak.

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2014.03.04. 9:46:08
Jármû: Object 430 Version II
Szerzett tapasztalat: 4 969 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 157 341
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"

Akkor se szeretem ezt a tankot, bár a tank ász még hiányzott vele...
Már ne haragudj, de ez így kb. egy nagy baromság.
"Borzalmasan lassú" - lassú, de nem borzalmasan. Gyanítom, hogy ezen buheráltak valamit, mert régen tényleg tetû volt, de most a 30-35-öt gyorsan eléri és tartja is. Viszont rohadt lassan fordul.

"a löveg nem eléggé pontos" - 0.38-as pontossága van, ami papíron se rossz, de a valóságban meg még pontosabb, ami mondjuk a 170-es pen mellé jár is. Tényleg meglepõ, hogy szinte mindig oda lõ ahová kell, még beszûkülés nélkül is.

"a páncélzat eléggé kiszámíthatatlan" - ezt aláírom, elég random, fõleg a test, a torony azért bírja, és ha nem tudják hol kell lõni akkor borzasztóan sokat elnyel

" viszonylag sokat van tier 9-ben" - kb sosincs T9-ben, jó ha 10 csatából egyszer látom vele kilenceseket, és akkor is max. ilyen 4-5 van csak. Nagyon baráti az MM-je, T8 csatában is gyakori hogy csak pár nyolcas van.

"Kreditfaktora jó." - Ez nagyon igaz, prem számla nélkül is nagyon jól lehet vele keresni.

Goldot én sose viszek benne, és mégsem érzem szenvedésnek. Nem mondom, hogy jó tank, mert csak az MM-je miatt használható, de szerintem semmivel sem rosszabb mint a többi nyolcas prém.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Tono34
+ ha lehetne egy azon teremben lennétek... :D

Az már fizetõs csatorna is lehetne :D

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

JeffDunham
Érdekes, nálam nem veszteséges.

Tudjátok mi lenne mókás? R3nton és én, online stream, obj430II húzása szakaszban. Megölnénk egymást. <#nevetes1> <#nevetes1>

JeffDunham
Múltkor olyan volt mint aki betépett. Fél este énekelt. Mindenki visított a röhögéstõl mikor egy orosz szerelmes dal rap betétjét lenyomta az anyanyelvén. <#vigyor5> Csípem az ilyen kis bohó csajokat. <#nevetes1>

Ez a szar obj430II hihetetlen vesztek, akkor veszteséges a tank. Ez az elsõ ilyen 9-es. Persze legyen drágább az a fos lõszer, mint ami a 10-esekben van...
hehe, ja a zsáklin-t nem is bírtam nézni 2 percnél tovább
ott ül nagy kussban és csá
Rita legalább baromkodik közben :D
Most csak nekem tûntek el a tankok körvonalai vagy másnak is?Mert ez így szar.Sokszor lehetetlen megállapítani,hogy az ellen valami mögött áll vagy sem.

JeffDunham
Na szóval. Orosz a csaj, Portugáliában lakik de most Hollandiában van. Régóta nézem hogy játszik, nagyon jól ellazít elalvás elõtt. A vicces hogy mindig külön visszaköszön nekem közvetítés közben, pedig nem is ismer. Aranyos kis csaj, õt is a pasija fertõzte meg a wot-tal. Ügyesen játszik. A kirakatbábú Zsáklin sehol nincs hozzá képest. (múltkor vele is összedobott a játék)

Pedig a 10-es az baba tank, jobb, mint a 9-es sokkal. Szokásos: töltésgyorsító, venti, stabilizátor. Skillekben 6th sense, camo, meg a spéci med képességek, jobban forog, jobb talaj ellenállás stb. Én BIA-t nem is szoktam rájuk rakni...
dehogy magyar... szerintem vmi északi csaj lehet, de majd megkérdezem tõle
jófej csaj, van mikor még énekel is :D

ezt tegnap alkotta:
http://www.twitch.tv/ritagamer2/c/3824513
0:40-tõl nézd kb. :D
Wartburg
Régen jártam erre, amint lesz idõm visszaolvasok, most csak úgy bekukkantottam. Ez a Hexen007 a pankrátoros gyerek új névvel?

okosszöszi26
így talán jobban látszik

|Származási hely: Degec|

okosszöszi26
ezért miért nem kapok egy õrjárat kitüntetést? <#fejvakaras>

|Származási hely: Degec|

Tegnap meglett a kínai T 34-1 tank.Mit érdemes rátenni,mert nekem most szellõzés,álcaháló,periszkóp van rajta.A legények az 1. skilljüket fejlesztik 8x%-nál járnak(elit alakulat).Cél a wz-120,a tízes tank nem érdekel.