World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

505thZajcev[PT]
A nagy.

Lunki88
Ez a bölcs mondás akár mehetne is bekeretezve pirossal a bannerba. 😄
A kicsi.
AT-15A-ról vélemény? Alapjában véve tetszik, csak az baromi riasztó, hogy 171 penes gunnal T9-be is megy.
Sziasztok, Borsig-nál a kicsi vagy a nagy gun jobb? Már biztos kitárgyaltátok....
Ez a csinálhatok bármit ha gyökér a csapat szindróma:

WN6 / Eff: 1 836 2 130

Statisztikák Totál %/Átl/Ráta
Csaták: 5 / 12 ( 41.67% )
XP(átl): 6 162 ( 514 )
Szabad XP: 339
Bruttó: 321 079
Szervíz: -299 159
Bevétel (átlag): 21 920 ( 1 827 )
Sebzés(átl): 25 851 ( 2 154 )
Sérûlés(rát): 14 482 ( 1.79 )
Ölések(átl): 28 ( 2.33 )
Találat/lõvés: 83 / 116 ( 71.55%

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

505thZajcev[PT]
Alapjaban veve egy ember is kepes egy csata kimenetelet erosen befolyasolni ha jokor van jo helyen a megfelelo tankal.

Lehet nekem is az a gond, h szinte alig platoonozok. (igazi magányos farkas vagyok 😄)

De amúgy meglesheted enyém is, h nem sokkal jobb a WR mint neked. Pedig WN8, eff és avg. dmg magasabb. (fõleg a tegnapi napra vagyok kiakadva)

Amúgy oké h egyéni teljesítmény vs csapateredmény, csak ha kiteszem a belem és messze jobban teljesítek mint 1 átlag gamer, akk jönnie kellene a 60% körüli WR-nek nem?
Cak amennyiben nem volt a kártyán fedezet. Nézd meg, hogy az Internetes vásárlás a kártyádnál engedélyezett-e ? ha igen és van is rajta elég fedezet, hívd fel a bankodat, õk látják mi is az elutasítás oka.
Sok sikert.
vagy hosszú távon se nagyon...Lehet többet kéne platoonoznom...
Ott már nem volt semmilyen ék<#idiota>

A WN8 egyéni teljesítmény, rövid távon is mérhetõ, a WR pedig csapateredmény, amire az egyéni teljesítményed csak hosszú távon van hatással.

Nem akar 60 fölé menni? Nekem nem akar 50 fölé menni, úgy hogy folyamatosan nõ a WN7 és ez a WN8 is. Most is 2000 feletti a WN8 és a wr meg jó ha 48%-ot eléri. Mindenesetre érdekes...

noobmeter
Na majd próbálkozok.... mondjuk rendszeresen kapom vele himmelsdorfot, ott meg ugye csak akkor lenne bokor ha vinnék egyet magammal 😄

"Vagy A0-ból kéne supportálnom a a támadóékünket? " 😄

Nem tudom nekem mûködik<#vigyor2>pedig még csak 80% a cammo a legényeken.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kepkezelo.com/images/pr2twfrat61yud7ef73z.jpg[/img
Ez volt az elsõ amit kapott.A 3. és egyben utolsót is 178m-röl,de még mindig nem vett észre.Persze kikaptunk<#merges3>

Be kell allni rendesen a bokor moge es akkor tuti nem spottolnak fel 100 m-rol sem meg loves utan sem. Legjobb pelda Cliff. A deli oldalrol G7-nel van egy kis fahaz. Ha az elote levo fat kidontod es beallsz ugy nogy nem latsz at rajta siman kiszeded a hegy korul jovoket ha a tobbiek feltartjak oket. Ott pedig kevesebb mint 100 m a tavolsag.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

patchaou
Ma nekem is szólt egy, hogy álljak ki a körbõl, mire mondtam hogy nekem már túl messze van. Erre csodák csodájára megkért, hogy akkor majd csak szakítsam meg 90 körül ha addig nem találná... és így is lett. De ha csak ugatott volna akkor bizony leszartam volna hogy neki lesz e még egy killje 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Majd amikor 99% nál kilõ a körbõl egy ilyen állat, fog hidd el...

Ja, egy 100 HP-s menekülõ scout kedvéért én sem állok ki, de tapasztalatom szerint több értelmetlen capet látok, mint számomra értelmetlen "no cap, kill all"-t. Summa summárum,ez utóbbi probléma nekem nem üti meg az ingerküszöbömet 😊

de ezek bármilyen állásnál rinyálnak.. egy elkezdi a többi meg folytatja..

Én meg mondjuk a pl. 10:5-ös egyértelmû gyõzelemnél becappelõkre akadok ki gyakran. Megkapjuk a gyõztes körért a 400-500 XP-t. De jó is az, ha az a többszörös XP-s kör.

Tanulságos volt Jingles videója, akik 0:0-s állásnál bacappeltek gyk. sebzés nélkül. Azt hiszem a top XP nem érte el a 80-at 😊

valakinek vólt olyan problémája mint nekem? hogy nem tudott aranyat venni vagy tankot a gift shopból.
Ez jellemzõen ideiglenes hiba próbáld meg késõbb újra.
Ezek a stopcap/killall os rinyagépek a sírba visznek...

popey8
Nálam csak ritkán laggol (leginkább 8-9 körül), nem ez az oka a pontatlanságnak. Tegnapelõtt laggmentesen a WT-vel 5-bõl 4x sikerült mellélõni egy STB-nek. Igaz csak a tornyának az oldala látszott ki, meg egy kicsit a test, de az volt a fura, h mind a a 4 pontosan ugyanarra a pontra ment.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nekem pont a WR-el van gondom 😄
Nem csak az utóbbi napokat elnézve, kb. az van h a teljesítményem (eff, wn7,wn8) nõ egyre jobban, de a WR csökken....
Tegnapi napon pl. ha t8-al mentem, 5k alatt sebeztem, akk loose. Tök mindegy mit csináltam, hiába fókuszáltam t10 tankok likvidálására, utána a jó játékosok kilövésére....ha nem volt meg az 5k dmg. akk vesztettünk. Volt olyan h 3 köröm egymás után 5k+ dmg. és jé láss csodát win.
Amúgy t30-t a kezdeti nehézségek után kezdem megszeretni, dmg már kezd alakulni, de egyedül nem igen állja meg a helyét. (v csak szerencsétlen vagyok, nem akar 60% fölé menni a WR)
JeffDunham
Tier 9-ben terveztük. Csak sikerült már valamelyik tankját addig kihúzni. <#vigyor5>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sziasztok segítséget kérnék!
Venni szeretnék egy e-25 öt de se aranyat nem tudok venni se a gift shopban nenm tudom megvenni, pénz van a kártyámon.
Ezt irja ki:

We were unable to process your payment at this time.
Please try using another payment method or you can contact customer support at
[email protected]

A WG-nél lehet a baj????
Master91
Béka.

De Hexent only Hellcattel kell.
JeffDunham
Nem. Téged csak akkor viszlek mikor Hexent és egy HUNS-ost viszek szakasztársnak. Jobban feldobná a hangulatom ez a remek párosítás.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nem értem amúgy ezt a borsig láthatatlanságot, amire mindenki hivatkozik.

Camos legénység, tán még camo net is van rajta, de én lövés után úgy villanok ahogy az kell.
Vagy A0-ból kéne supportálnom a a támadóékünket?

Hmmm... úgy tûnik most bakot lõttem.
(vagy rossz a keresõ 😊 )

ui: de biztos nem akarod itthagyni a WOTot a TDk miatt? 😊

popey8
Ok, rendben, sorry😄 Kis fogalom tévesztés helyzete állt fent😊

Mondjuk sejtem mi lehet a ????? hátterében😄 T30 pontatlanabb, mint volt ez számomra egyértelmû (értsd sokszor nem adja a játék, remélem pár nap múlva ez véget ér). Viszont szombaton vettem meg az E50M-t és a WT E-100-at. Ugye ezeknek elég fos a camoja és így nem lehet bokorból se nagyon osztani egy kis sebzést az elején. Össze kell még szokni ezzel a 2 T10-essel, remélem akkor jobb lesz a helyzet. Utóbbi idõben szinte csak (jó camojú) TD-ket húztam (SU-101, WT PzIV, Borsig), aztán lehet túlságosan hozzászoktam a "láthatatlansághoz"😊 Mondjuk a T30-amat egy T95 max távról (445m) spotolja be El hallufon, szal erre nem vonatkozik a láthatatlanság😊 A TD húzás következménye, hogy a közelharci képességeim úgy látszik kicsit megkoptak, szal vissza kell szokni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
Nálam is ez van update óta, félre is tettem a WoTot. Nincs kedvem 30%-os packet loss mellett mellélövöldözni, és idegeskedni emiatt. Inkább TSW akkor már. Fapfapfap.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Magyarázat elfogadva, tessék a szopóág kifejezés helyett vmi mást asználni: azt ugyanis a "soha nem tudok nyerni" jelenségre tartogatjuk 😊

Maala
Mehetek én is? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Vagy lehet, hogy Sanyi volt az, és eltalálta egy meteor!

JeffDunham

patchaou
Na most vagy annyira felhúztam valakit, hogy otthagyta a gépet, vagy életbe lépett az autobann miután bekékült 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ne egy öreg róka agyával gondolkozz, akinek a játékban minden egyértelmû.
Próbálj meg egy viszonylag kezdõként gondolkodni, akinek esetleg a könnyített MM sokat jelent,talán nekik segítség.Egyébként meg miért ne ? Közel azonos célokra való a két tank, tehát az összevetés szvsz igenis áll. Mi kellene összevetnem ? JT8.8 vs FCM ?
A hozzászólásodnak pedig éle volt teljesen feleslegesen.
Részemrõl UFF.
Általában akkor nem tölti be, ha valami nem tetszik neki benne. Pl. ha több fájlos a config, akkor minden fájlt ki kell jelölni és betölteni, vagy ha a tankrange cuccot használod, akkor azzal sem tölti be, csak ha kitörölsz egy bizonyos részt (persze, ha végeztél, újra pótolni kell a dolgot).

popey8
Igen és én csak 3-4 napról beszéltem, de most kivételesen nem teljesen a WR-tel van a gondom hanem (persze lehetne jobb is😄), hogy nem tudok sebezni. 3-4 napja nincs normális átlag dmg-em T9-10-ben, nap végére max 1800. Túl sok a mellé és a nullás, pedig semmit nem csinálok másképpen, mint elõtte. Nézd csak meg noobmeteren a most recent oszlopot, abban is legfõképpen az elsõ 4 sort. Az elmond mindent. Az average dmg sor, pedig még árulkodóbb. Utolsó 1000 csata és utolsó 7 nap 2k felett, most recent 1800. Annyira még nem idegesít a dolog, mert hetek óta nagyon jól megy és az ebbõl született pozitív érzések még kitartanak😄 De nekem a dmg számít a legtöbbet és most pont ettõl vagyok megfosztva😊

Viper: Úgy látszik vkinél betört a vörös hadsereg😊 Én normálisan szóltam hozzád. Csak arra próbáltam utalni, h miért az STA-1-et hasonlítod össze az FCM-mel? Az egyik tierkorlátos prém tank, a másik meg sima T8-as. A technikai tulajdonságok még esetleg rendben van, de a kredithozam meg a battletier közel sem.

U.I.: Lammaer: ez még nem is hiszti, csak egy szimpla kijelentés. Ezek szerint nem láttál még engem hisztizni😄

Az új xvm-et már csak notepad-dal lehet szerkeszteni? Az onlány editor nem ismeri fel, nem tudja betölteni...
patchaou
Ma hajnalban sehogy nem bírtam aludni, egyszerûen kidobott az ágy és mivel reggel négykor nem találtam értelmesebb elfoglaltságot elkezdtem wotozni. Kb hatig teljesen jó csaták voltak, majdnem minden percét élveztem a játéknak. 6 után kezdett fura (inkább szokásos) lenni a csapattársak mozgása... pár csata múlva inkább elkezdtem készülõdni, bolt stb... aztán 8-tól 10-ig megint toltam csaták közt netezgetve és azt vettem észre, hogy pár ezer híján 1 milló kredit a tiszta bevétel XD Bitang jól lehet keresni ezekkel az új akciókkal...

Mikor mondtam én, hogy rakás szar lett? Az nem én vagyok, valakivel keversz 😛
Hát talán éppen amiatt, mert az STA-1 és az FCM tulajdonságai majdnem megyeznek. Ugye a prém tankok általában valahol az Tier-ük közepén helyezkednek el. Az STA -t - szintén általában - egy jó support med-nek tartják, az FCM-et pedig egy support medes heavy-nek.AZ STA kihúzásához azért néhány gyenge tankon át vezet az út, az FCM azonnal vásárolható.
A választáshoz esetleg segítség lehet.
Mondjuk minden tiszteletem mellett (hogy próbálkozol konstruktív lenni), azt kérdezném hogy miért az STA1-et vetetted össze az FCMmel?

(nyugi, popeyt meg mindjárt megtrollkodom a szopóágas hisztije miatt)

Igaz, elseje és 4e közt 47%. Az már szopóág 😊

Képzeld el vágom. Csak gondoltam az ostoba és a játékhoz egyáltalán nem kapcsolódó hozzászólások között megpróbálok az érdeklõdõknek infót adni, mert ennek a fórumnak talán mégis csak errõl kellen szólnia. Ha Te ilyen kimûvelt vagy akkor nem neked szólt az infó.