418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #320763 Igaz, bár a játék 80-90%-ban ingyenes, de emmellé kapsz kötelezővé vált laggokat, indokolatlan magas gépigényt satöbbi.
Bár én kb. 1000-2000 aranyért visszahoznám a Karl módot, mint prémium játék módot:D -
lexlutor #320762 Lesz benne arty azt ugye tudod? :) -
yossarianHUN #320761
Hmm pofás, határozottan ígéretes. Csak fusson is el a jó öreg vason. -
kisokka #320760 Ez mekkora 02:57-től:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt vajon hogy zsírozták le? Én sokszor arra nem tudom rávenni egy a csapattársam, hogy guruljon arrébb egy picit
-
yossarianHUN #320759 Lol, na az lenne csak a botrányos pay to win, amellett, hogy még a játékbalanszot is taccsra tenné egy pillanat alatt. Ha nem tetszik amit ad, nem veszed meg, kész. -
Angelus1991ster #320758 Ezért nem éri meg prémiumot venni, nem kapsz többet. max a szarravaló xp-t és kreditet, amik engem már rohadtul nem érdekelnek, azok már másodlagosak nekem.
Prémiumfióknál jobb random MM-nek kell lennie.
Minimum, hogy ha valakinek prémium fiókot vesz akkor az összes t2-t8-as tankja tierlimitessé kell változnia arra az időtartamra.
Ehhez képest mi van ? ugyanugy szívsz. nincs miért fizetni, maximum az arany garázshelyre és megjelenésre jók. előbbit néha ingyen is kapsz.
-
Az igaz mondjuk, hogy ha afk vagy, akkor sem tudsz 35-öt bukni egymás után. -
yossarianHUN #320756 Egyébként meg ezt a "35 csatából 34 bukó" dolgot majd hiszem ha látom. -
Mehetsz Roulettezni, és próbáld ki a " duplázós" stratégiát, pont neked találták ki.
-
Jaja, pár hónapja volt utoljára vett prémfiókom- le se szarta a random, ugyanúgy szar csapatok voltak.
Szerintem az évek alatt szimplán kicserélődőtt az aktív játékosok kb. harmada.
Ezek mondjuk fele abbahagyta, mert megunta/tele lett a töke vele, a másik fele pedig új játékos, akik alá betolták az utóbbi kb. 1-1,5 év kredithalmozásait, kreditért goldlőszereit, hardcapelt (:) artys csapatait, +- 2 tieres csatáit, táras tankjait, és sorolhatnám.
Több lett az olyan, akit máshol is utálnak az mmo játékokban, singlekattintgatós értelem nélküli zombik... az új játékosokat tapasztalja meg az, aki meccs-meccs hátán saját és ellenséges csapatban is látja a néhányezer csatás babuinokat, akik t8+ tankban terpeszkednek, de értelmes játékra már nem képesek.
Nem lehet több száz elem alatt (időpont, akciók, tierszórás és feltűnt szakaszok, csapatokban feltűnő magas tudású, de gyenge tankban ülő játékosok FELÍRÁSA nélkül) statisztikát számolni, minden egyéb csak maszatolás. -
R3nton #320753 vegyél prémet, majd meglátod nem lesz úgy se 90%-os WR-ed -
R3nton #320752 Nekem megvan az összes med. STB, Leo1 és Batchat sztem a 3 legjobb. Ebből a batchat ága elég nehéz. Leo1-nél a 7-es elég fos, a japánnál a 7-es megosztó, szerintem nem rossz. Vannak még jó tankok bizonyos ágakon. Angolon pl a cromwell és a comet, de a centek is jók, elég könnyű ág az angol, viszont a 10es fos, bár most le fogják cserélni. Szóval az angolt én mindenképp ajánlanám. USA ágon ott a pershing, ami nagyon jó. Kínain a t-34-1, a wz120 is jó, végülis a 121 se rossz. Az orszoknál a T-44, T-54, ami jó. A 10-esek is jók.
Mindent összevetve én az angolt azért ajánlanám, mert könnyű és a 10--es lecserélik, amúgy pedig a japánt! -
yossarianHUN #320751 Kérlek nézd már meg a WR-görbémet. 4 éve tart, úgy, hogy ebből összesen 1-2 hónapnyi prémem van. Imádom ezeket a totál megalapozatlan teóriákat, mert "múltkor vettem prémet és egyből nyerni kezdtem". Ezek aztán a világrengetően cáfolhatatlan érvek. -
técsé2 #320750 Látod én is ezt mondtam mire itt többen is lehurrogtak.-gondolom mind prém használó. Előtte is meg azóta is írom a csaták győzelmi esélyeit és tegnap pl e5-el 35 csatából 34 nek volt a győzelmi esélye 47 % alatt és csak egynek volt 60%. Persze buktuk mind a 34-et, nem számított hogy mit csináltam, vagy tucatszor voltam top damage-elő. Amikor egy eventen pár napja kaptam 1 nap prémet, akkor hihetetlen módon 18-ból 17 csatát meg tudtam nyerni és csak egyetlenegy csatában volt a win chance 50% alatta, az is konkréten 49%. Persze hogy nem kedveznek a prém fiók tulajoknak, csak azért jobbak mert magasabb játék intelligencia meg lófax. -
Angelus1991ster #320749 De csakígy van értelm annak, hogy ezek többtízezer csatás hülyék léteznek. Ennyi kretén nem lehet. Nem igaz , hogy 10ezer csatánál nem tudnak 48% körül lenni. Főleg az OP tankokkal, pl. KV1S-el se tudnak játszani. Vagy jó részük még 20 ezer csatánál is vaktába lövöldöznek? -
Ry0K3N #320748 És itt most mi is a probléma? Tudom szar ha a top teir felhozatal retardáltakból áll de régen tier 10-el is összedobhatott abban a járműben ülve.
Ki nyert?
-
Oddball29 #320747 Ne inzultáljuk már a csimpánzokat ezzel:). Genetikailag közelebb állnak hozzánk, mint ők a többi főemlőshöz. Rendszertanilag a Homo Troglodytes lenne a pontos, csak hülyén nézne ki a felirat egy állatkert ketrecén. -
Angelus1991ster #320746 600-800-as pályáknál mi a másodvonal?:D főleg hogy a mr. 40ezer csatás 43-44%-os úri"ember" kempel a bázison és a neki az elfoglaltsága hogy egy helyben áll és forgatja a tornyot. Szerintem ezek az acc-ok mögött egy csimpánz csapat ül. -
Angelus1991ster #320745 Lesz valaha normális random match maker? Mert rohadtul élvezhetetlen lett a játék. 9.3 megjelenésekor még rosszabb lesz?
Elegem van ezekből a beosztásokból:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és ez nem egyszer van,,csak kicsit frusztráló , hogy az MM a legundorítóbb beosztásokat csinálja. Még akkor is szar ( agyhalott paradicsomok miatt ) , ha "jó" helyen vagyok.
-
Kezdőknek orosz, haladóknak bármi. -
Nazarov77 #320743 Hát az angol medek a Centuriontól mindenek csak nem igazi gyors medek a maguk kis max 40km/h korlátjukkal, de ezt leszámítva jók, szeretem a Centuriont. -
Nem vagyok nagy medes, így kvázi noobként azt mondom hogy brit med ág, tier 8-ig azonos kezelés, egyre jobb gépek. Utána pedig némi szerencse és tudás továbblépni.
Az orosz ág is sirály, talán tier7-8 körül lehet egy kis csuklás.
A franciáknál hátráltató tényező, hogy jó ideig könnyű tankokkal kell operálni, az amcsiknál meg olyan középszerűek a többihez képest.
Szerk.: na most jól megkaptad, hogy brit/amcsi vonalon más véleményt kapsz :D -
madmanic #320741 agyrém.. megint sorban 6 csatából kellett kilépnem... Idióta csapattársak -
Sir Charles #320740 Ilyen típusú kérdésre mindig az a válasz, hogy attól függ milyen játékstílust szeretsz.
Ha közelharci, csiki- csuki játékot szereted, akkor az orosz és kínai medek a jók,
ha a második vonalban szeretsz operálni, vagy sniperkedni messziről akkor a német és japán medeket fogod szeretni.
Szerintem a legáltalánosabban használható medek az amcsi medek(T20, Pershing, Patton sorozat), főleg a nagy látótáv miatt.
Az angolokat azért nem ajánlanám, ha kezdő vagy mert a valóban élvezetes ág, de a Comet és a Centurion teljesen más stílust igényel és nem feltétlenül könnyű átállni. -
Malarki #320739 Ha kezdő vagy akkor én az orosz T-62 vagy az angol med ágat javaslom. Ezek az igazi medek, gyorsak, mozgékonyak, jó ágyújuk van. Elég könnyű velük játszani. -
Bee #320738 Az orosz med ág élvezetes, az Obj. 140 OP kis dög. Továbbá a T54-ből ki tudod grindelni a T62-t is.
A németeknél szerintem a Leo-1 brutálisan jó, gyors, pontos, nagyot üt.
A francia BatChat szintén jó gép, bár T9-ig light-okkal kell játszani, ezért nem árt tapasztaltan nekiindulni a grindnek. -
Entrancemperium #320737 Sziasztok. Egy ideje már követem ezt a topicot, de a következő kérdésemre irányuló hozzászólást nem láttam még. A kérdés az lenne, hogy melyik medium ágat és tankot javasoljátok. Tudom tudom... minden tank jó, ha tudsz vele játszani stb... de azért mégis. Sok ezer lejátszott meccs után biztos tudtok mondani valami okosat. :) Előre is köszi -
Johnnyka, az normális korlátozás az új fórumon, hogy a képfeltöltésnél, a korábban feltöltött képeimet nem tudom előhozni, tallózni ? -
kisokka #320734 Ki bizony. Csak se időm, se kedvem nem volt az IS-6-ra, vagy SP-re :/ -
Pares #320734 Én még tavaly nyáron vettem goldot + az E3 vagy ComicCon vagy mifene goldosztásból is megszedtem magam, aztán amikor le voltak árazva, megvettem a T-25-öt, a Dicker Maxot meg a Panther/M10-et. Bár az E25-öt teljesen áron vettem, még mindig van 830 aranyam a tavalyi akciókból. -
ki kelett vón farmolni:D Nekem is előkerült most az is6 hogy legyen pénz lőszerre a nagybevásárlás után:)) -
Régen még az ötös prémekkel is el lehetett lötykölődni prémfiók nélkül- de pár patch óta szerintem kevésbé... -
Én gondolkodtam egy időben, egy tier5-6 prémben de azok nem hoznak annyit mint egy nyolcas t34, de arra meg sajnálom a pénzt :)
-
kisokka #320730 10 csatából 8x T7-be tett, nyertünk kb 3-at, szarul is ment, összeszedtem 1 kilót. Azt hiszem ez felejtős 
Valaki megdobhatna egy prémtankkal
-
kisokka #320729 Van egy T-25-öm, ami kb úgy adott, mint a StuG régebben, de mostanában nem tudok játszani vele. Belebénultam. -
Én még mindíg stuggal farmolok, 1600 csatám van benne XD bár egy prémtank jobb lenne... -
215B most nagyon jó kis farm tank ezzel az akcióval, bár az igaz, hogy kell hozzá prém fiók. -
foxbat88fx #320726 prémmel még úgy ahogy hoznak...
anélkül esélytelen vagy..... -
Én is KV-1-el farmoltam sokat, aztán meg S-51-el:D
buzi az összes artista -
kisokka #320724 Holnap kíváncsiságból letesztelgetek pár 5-öst, vajh mennyit változhatott.
és ez nem egyszer van,,csak kicsit frusztráló , hogy az MM a legundorítóbb beosztásokat csinálja. Még akkor is szar ( agyhalott paradicsomok miatt ) , ha "jó" helyen vagyok.