418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #320883 CW-n újabban a 263 a mánia, de szerintem túlértékelik. Szívósnak szívós messziről, viszont távolabbi kemény célok ellen szemből a 263 sem valami hatásos. A 263-nak weakspotra kell céloznia, míg egy amcsi TD vagy egy 268 némi túlzással elég ha csak betalál. -
R3nton #320882 sok skill kell hozzá, mint általában a többihez :D -
Na aki az Obj 263-ra hajt és nagyon szenved az előtte lévőkkel, kitartás:) A 263 nagyon-nagyon jó és élvezetes. Tűzerő-mobilitás-páncélzat szentháromság tökéletes kombinációja. Tűzerő, mint a JT-é; mobilitás, mint a 113-é; frontpáncélzat, mint az IS-7-é:) Mivel nyitott, gondolom arty nagyot harap bele, de ezt még nem tapasztaltam meg szerencsére. Nem is értem miért ilyen ritka ez a TD. -
Pares #320880 Itt csücsül a garázsomban rég, és a buff óta egy csatát mentem vele. Ennyire van elöl a fun tank listámon... -
Pares #320879 Nem mondtam, hogy szar, úgy jó, ahogy van. Van egy csomó másik tank, ami sokkal jobban rászolgált a nerfre. És egyáltalán nem noobsafe. Az hogy unicum platoon miben nyomul, meg irreleváns (egy ujjamon meg tudnám számolni, hányszor láttam ilyet). -
Userx2 #320878 Akkor a látszat csalt. -
Prém nélkül játszom több mint egy hónapja, és most vettem vissza 3 db 9-es tankot. Ergo nem nagyon goldozhatok mert nem telik rá.
Április óta jött össze ez a free, majd elpukkantom 9.3-ban. -
Userx2 #320876 192 k free ikszpé??? Dobhatnál belőle. Kredited úgy tankot venni sincs valamilyen oknál fogva... Szoktál azért AP-vel lőni? -
T32 bukó... tank ász...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A Te-Ke érdekes kis jármű. 80%-os legénységgel az első körben 250 sebzés, első osztály, másodikban Tank Ász tier 3-ban. Persze némi "segédanyaggal" ;)
-
R3nton #320874 Milyen lett az Indien buff után? Pershing és Obj416 mellé érdemes megvenni fun tanknak? Jobb lett, mint a Sta-1? Igazából a sta-1 kurva jó, csak zavar, hogy nem lehet vele hátrafelé lőni. 416nál azért nem zavar, annyira mert ott a tank többi tulajdonsága kompenzálja ezt: DPM, álca, alfa -
off
Utoljára szerkesztette: JeffDunham, 2014.08.06. 23:15:35 -
Userx2 #320872 Azért ez durva.
buzi az összes artista -
foxbat88fx #320871 nekem nem kiemelkedő.... csak 54%.... 80% pontossággal és 1400 átlagsebzéssel, ami elég jó szerintem :) -
yossarianHUN #320870 Nekem 66, az utolsó szopószériával együtt:D -
foxbat88fx #320869 naja, kis tankok ellen bőőőven jó az a front páncél, na meg sidescrap-ben valóban kiváló tanka -
Userx2 #320868 43 %-a WR-em vele.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.06. 22:10:16 -
yossarianHUN #320867 Még medviszonylatban is jó mozgékonysággal, és néha pattogós páncélzattal. Na meg a hátsótorony miatt fedezék mögül kitolatni, puff, és vissza, mielőtt rájönnének mi van. Ez persze csak közelharcban működik, de ez nem is való másra. Jó kis gép. -
foxbat88fx #320866 A-44-el kegyetlen lehet cigánykodni :))))
med tank egy hvy gunnal :D igen csak meglepődnek amikor bekapnak egy -300at -
yossarianHUN #320865 Érdekes, utóbbi napokban remekül ment vele, sőt, állítom, hogy az egyik, ha nem a legjobb T7 med amivel eddig dolgom volt. Nem értem a folyamatos sírást miatta. -
Nihili #320864 Ilyen ez a popszakma. :) Amúgy A-44-el nem rossz az az 1400-as átlagsebzés sem, főleg ha azt veszem, hogy a tank globál átlagsebzése 730 körül van. -
Userx2 #320863 Mert sz*r az a tank... Semmi misztikum. pontatlan ótvar. -
yossarianHUN #320862 Én nemrég vettem, eddig remekül ment, de ma láss csodát, olyan szopóágba rohantam bele, hogy az eddigi 1520-as átlagsebzésemet A-44-gyel sikerült 20 csatával lehúzni 1400-ra. De biztos ennek is valami misztikus oka van. -
Nihili #320861 Rosszabb, illetve jobb napok, hidd el ugyanúgy vannak prémium mellett is, mint ahogy nélküle is. Egész egyszerűen szerencse kérdése az egész, hogy aznap, mennyit szopik valaki, még ha ezt 1-2 embernek nehezére esik is elfogadnia. Persze nem azt mondom, hogy a wr csak szerencse kérdése lenne, mert a jobb játékosok nyílván nagyobb ráhatással vannak a meccsekre mint mondjuk a vöröskék. Vegyél egy hónap prémet amúgy, kíváncsi vagyok mit mondasz majd a hónap végén, állni fog-e még a teoriád. :) -
yossarianHUN #320860 Jó, akkor majd ha csinálsz olyan statisztikát, hogy egy éven keresztül egy hónap prémmel - egy hónap prém nélkül, és ez derül ki belőle, akkor elgondolkodunk rajta. Mert ez az egy "felírás" teljesen jelentéktelen. -
lexlutor #320859 tehat akkor szerinted sem mond semmi, megis gyartod a konteot. gratulalok. -
técsé2 #320858 Ha elolvasod rendesen a hozzászólást, ott benne van a válasz ember. -
lexlutor #320857 gondolom azert mennek be vele platoonba full lilak rendszeresen, mert annyira szar, h kimondottan a kihivasra mennek... -
Malarki #320856 Most lehetett szerezni valahogy 1 nap premet. Meglett, 10 csatából 8 bukó volt, akkor adtam fel. Akkor hogy is van ez most? -
lexlutor #320855 es egy nap premiumbol megis miylen eredmenyt lehet leszurni ember?? -
técsé2 #320854 Nem tudom mire fel ezt a stílus, amit mondtam nem légből kapott. Kb 5 hete írom minden csatám adatait pont ezért hogy lássam manipulálja-e a rendszer valamilyen módon a játékot és nekem az írottak alapján úgy tűnik hogy igen. Mint írtam 18 csatából 17 lett a nyerő prem accal ez szerintem kicsit több mint 90%. Nyilván ilyne durván nem nyúlnak bele a játékba, lehet szerencsém is volt ,csak kicsit meglepő hogy az iskolai holiday óta kicsit több a szopás mint általában, majd egy nap prémmel ez hirtelen megváltozik. Persze 18 vagy 19 csatából még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de a hirtelen változás mindenesetre elég durva volt. Nem tudom hogy azok akik szerint ez hülyeség azok is csináltak statisztikát a csatáikról vagy csak úgy rémlik így hónapok-évek távlatából hogy ez biztos hülyeség. A választ nem csak neked írtam, csak nem akartam mindenkinek külön-külön válaszolgatni. -
És erre megint csak azt tudom mondani, h játékstílus kérdése, de sztem lightok. A T4-es nekem nagyon élvezetes volt. -
ma nem wotoztam
Nyugi. -
van köszi
mint másnak is -.- -
stílus -
De amúgy jó szomszédként megvagyunk a Szabolcsiakkal :))) -
Tirpák??? Van itt Szabolcsi??? :D Ősi ellenség a Szpari, HAJRÁ LOKI!!! :D -
Pares #320847 Valami bajod van, vagy csak megint kilőtt egy E25 gold platoon? -
szatomi30 #320846 Sziasztok, japán vonalon melyiket ajánljátok 2., 3. , 4. tierben a lightot vagy a mediumot? -
nyugi, nem egy tirpáknak fogok szólni -
Köszi szépen :)