banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• técsé2
    Nem tudom mire fel ezt a stílus, amit mondtam nem légből kapott. Kb 5 hete írom minden csatám adatait pont ezért hogy lássam manipulálja-e a rendszer valamilyen módon a játékot és nekem az írottak alapján úgy tűnik hogy igen. Mint írtam 18 csatából 17 lett a nyerő prem accal ez szerintem kicsit több mint 90%. Nyilván ilyne durván nem nyúlnak bele a játékba, lehet szerencsém is volt ,csak kicsit meglepő hogy az iskolai holiday óta kicsit több a szopás mint általában, majd egy nap prémmel ez hirtelen megváltozik. Persze 18 vagy 19 csatából még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de a hirtelen változás mindenesetre elég durva volt. Nem tudom hogy azok akik szerint ez hülyeség azok is csináltak statisztikát a csatáikról vagy csak úgy rémlik így hónapok-évek távlatából hogy ez biztos hülyeség. A választ nem csak neked írtam, csak nem akartam mindenkinek külön-külön válaszolgatni.