418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
carp3tm0nster #321093 igazad van a jagdtigerembe csak 1736-ot vert bele... -
aru #321092 Ahhoz, hogy az arti kiszedjen full hp-ról 99% szerencse kell, ahhoz, hogy eltaláljon 75%. Szerintem inkánn TD-t akartál írni, mert miattuk lesz kempelés minden csata és nem az arti miatt aki 40-60 másodpercenként lő egyet. Artiból nincs is 20-24 egy csatában, mint TD-ből! -
carp3tm0nster #321091 heavyk ellen meg úgyis mindenki goldot tölt, vagy kiszed az arty full hp-ról. mi maradt? rohangálás medekkel? -
seriousthreat #321090 meg egy indok hogy miert BS az egesz. lebotolsz 25k csatat, jatszol par kort (50-100) csapatban es voila meg van a 9k+ rating. inkabb hasznalnak akarmelyik WN-XY kepletet ehelyett. -
seriousthreat #321089 miert kifizetodo minden normalis scoutmapot szetkurni nekik ezt nem ertem....
nagyon heavycentrikus mapokat csinalnak mostansag... mondjuk el halluf most nem lett rossz. -
átalakított Malinovka
-
Fullos legenyekkel vegre kimutatta a foga feherjet ez a kis tekno
replay -
érdekes egyébként az is, hogy mindig a kritikus helyzetekben jönnek a földbelövések, critical hit-ek, lepattanók
mondjuk ma IS-2-vel minden critical hit
egyszerűen criticán aluli hogy mit művel ma ez az IS-2
amúgy egy jó kis tank, de a mai napon széjjel szopatott ezekkel a critical hit-ekkel, egyszerűen minden olyan helyzetben, amikor az "életem" múlt rajta, csak critical hit-ek jöttek
-
yossarianHUN #321084 A randomfaktor csökkentése megoldaná, csak a WG hajthatatlan ez ügyben. -
nagyon bírom ezt a játékot, csak valahogy a teljesen hihetetlen történéseket kéne kigyomlálni belőle
gondolok itt a papírpáncélról lepattanókra, a hosszas célzás után földbelövöldözésekre, a kapáslövésekre (márminthogy engem mindig eltalálnak kapáslövéssel, bezzeg én soha senkit), és az egyéb hasonlókra
szerintem senkinek nem kell ecsetelni miről beszélek -
yossarianHUN #321082 Szép weak spot skin
-
Life of a certain swordsman
-
Kedvencem amikor arra hergeli a csapatot a full hps heavy a pálya másik végén, hogy ne capeljenek, mert Ő jön, és hogy harcoljanak fair módjára nem úgy mint egy pussy . :D -
foxbat88fx #321079 pont most mentem vele :)
-
yossarianHUN #321077 Na ja, ezzel én is szoktam próbálkozni, de randomban jól játszó medet találni, főleg xvm nélkül... Hát, nagyon kétesélyes. Plusz még azzal szoktam ráfázni, hogy ha kivételesen jó a med player, akkor olyan dimbes-dombos helyre megy, ahonnan ki tud kukkantgatni, én meg nézek ott mint a sült hal a 3 fokos depressionömmel. Nagyon nem támogatják a jelenlegi pályadizájnok a depression nélküli tankokat. A-44-gyel ez ugye nem volt gond, mert azzal frontvonalban lehetett pofozkodni, de ez sokkal törékenyebb annál.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.08.08. 21:43:23 -
foxbat88fx #321076 nehéz vele gamelni.... nem rossz tank, csak kib*** nehéz vele menni!!!!
nagy gunnal epic a dpm, de a 0 páncél és a 0 negatív kitéríthetőség miatt tud kellemetlenségeket okozni.
én általában kinézek egy medet a csapatomból és megyek vele :D és akkor ketten csapjuk, egyedül nem nagyon megyek vele....
amiben meg brutál még, hogy ha beálsz egy magas és hull down képtelen hvy mellé akkor neki vége, mert nem tud rád lőni :))) -
yossarianHUN #321075 Valami jótanács ehhez az Obj. 416-hoz? Igaz még a nagy ágyú és torony nincs meg rá, de eddig amennyire bejött az A-44, ezt annyira nem tudom használni. Páncélja nulla, baromi kevés a HP-ja, az álcát meg a hajamra kenhetem, mivel a mostani pályákon nincsenek olyan spotok, ahonnan nulla depressionnel lehetne snipeolni. Vagyis vannak, csak nem azért vettem medet, hogy TD-vel játsszak. A korlátozott toronyforgás már csak a hab a tortán. A-44-gyel remekül lehetett brawlerkedni, bátran mentem az első vonalba, és fedezékhasználattal szét lehetett csapni bárki között, de ezt pillanatok alatt felzabálják közelharcban. Totál nem tudok vele mit kezdeni, csak a bénázás megy.
Mondjuk lehet az is segítené az összeszokást, ha nem folyamatosan T10-ben, és retardált állat csapatokkal kellene boldogulnom. -
Hívd meg szakaszozni :) -
yossarianHUN #321073 De ez még a garázsban is rámírt utána:D Ilyen fokú ostobasággal azért még WoT-ban is ritkán találkozik az ember. Az a vicc, hogy az ignore gombot ismeri, de hogy mit jelent a bot, arról láthatólag fogalma sincs. -
kisokka #321072 Engem ma egy ISU elhordott mindenféle trágyának, meg "useless"-nek, mert beletoltam az oldalába egy 230-ast Indivel és nem voltam hajlandó megvárni a válaszát rá. Erre csak azt tudtam mondani, hogy semmit nem mondtam rá. Direkt hergel, hogy ne arra figyeljek, amit csinálni akarok, hanem neki ugassak, amíg a haverjai kicsontoznak. Felesleges foglalkozni velük, csak szájkarate, ami már ment az én rovásomra is(bár akkor csapattárssal ment a duma). -
yossarianHUN #321071 Ja, és egy bónusz, ezt most látom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #321070 Csodálkozom hogy még nem kaptam permabannt, ilyen lelkes önjelölt ellenségekkel:D -
yossarianHUN #321069 És tényleg mindig van új a Nap alatt. Csávókám Kampinovka délnyugati részén kolbászolt a WZ-jével, és miután én és a Comet flankelés közben legázoltuk, közölte ezt:
Visszakérdezek: Wut? Erre:
Majd miután dicstelen körülmények között elhaláloztam, még jobban belejött:
-
yossarianHUN #321068 Nekem előző héten remek köreim voltak, élvezet volt a játék, aztán pár napja észrevettem, hogy igencsak megfordult a hadiszerencse, masszív szopóágba futottam bele. Azóta az utóbbi pár napban borzadály ami megy, de nem is nagyon játszom. Ilyenkor hanyagolni kell a játékot, amíg a randomisten haragja el nem csitul. -
Dehogy lett volna, 1,25-ös szorzó van rajta. -
Pares #321066 Jó lenne, ha a kibaszott random generátor nem nyúlkálna bele ennyire a csatákba. Persze, nincs manipulálva, á dehogy. Csak három napig 65% wr-em van, aztán három napig szopás, és elfelejtek játszani. Aha, persze. Úgy fel tudja baszni az agyam ez a szar, mint semmi más. Persze a retkes vörös retardáltak meg a KV-2 tröll ágyújával torony forgás közben kapásból eltalál. Valahogy mindig a hülyéké a "szerencse".
-
Megvettem az FCM-et. Már mentem vele többször a teszten, nekem bejött. A második körre beadta az első osztályt. Ha nyerek lehet hogy a tank ászt is megadja. Egyéni rekord lett volna. Eszméletlen egy gép. :)
-
Az is vicces mikor két is-6 5 percig gyűri egymást a 175 penjével:D -
Oddball29 #321063 50%-os vagy kevesebb esélyű lövés, 200 alap pen alatt akkor már inkább én is szétgoldozom, mielőtt lemészárolja a fél csapatot, mert a paradicsomok nem tudják átlőni. -
foxbat88fx #321062 9000+ ratingje volt mindegyiknek.... ennek ellenére fejenként 1000-et sem tudtak sebezni kb. xd
pedig IS-6nak a löveg mellett igen nagy gyenge pontja van :D -
Én meg ma obj 268-al 300 pennel pattantam a vérbe egy KV4 kupolájáról :s:D -
kisokka #321060 Szökőévente egyszer van ilyen max. Párszor kiakadtam már ezen és akkor jön a szokásos duma, hogy ez neki plusz xp...Lószar xp jár érte, többet kapna, ha még egyszer betalálna egy sebzőt.
Egyszer meg olyan is volt, hogy a csórikám a körben ott sírt a chaten, hogy ne öljük már meg őket, mert foglalni akar, persze mi voltunk a rütyvedékek, hogy kinyírtuk az ellent
-
Oddball29 #321059 120/51 lemez ellen igen gyér 170-810 pen, ennék általában csak rosszabb szögben éri mindkét síkban. A torony szemből mindenhol megvan 15 cm, és nagyon jó szögben kell elkapni, ami ha keresztirányban mozog a tank, macerás. Akkor már én is inkább goldot töltök, ha nem tudom megkerülni. 200 átlagpen alatt nagyon meg se próbálok rálőni szemből. -
Azta, abbahagyták a capet az emberek, miután biztossá vált a győzelem. :-o Lehet, hittérítőnek kéne menni... -
Dehogynem, löveg mellett, és alsó lemez... -
Oddball29 #321056 Speciel azokban ha nem tudnak a torony tetőpánján keresztül átlőni, akkor ap-vel nemigen tudnak szemből ártani egy IS-6-nak. -
foxbat88fx #321055 gold ammo mindenhol :D
épp az előbb IS-6al voltam amikor volt ellenem 3 HHR-A-s :D 2 type59 meg egy T26E4
persze jól felhecceltem őket: DDD és töltötték is a goldot a fiúk :D:D
majd gratuláltak a hónapok alatt kihúzott IS-6-osomhoz.... (LOL?) -
yossarianHUN #321054 Épp a tegnap láttam egy full goldos Afk Panthert szemből szétlőni egy KV-4-et. Szép új világ. -
Nevetséges, zsinórban 8x szed ki egymás után goldammos noob (még full golddal is kisebb az átlagsebzése a tankban, mint nekem), aztán a spotter afk. Egér bánta, lehet újat venni. :( -
kisokka #321052 Idióta csapattársak
T54E1-ünket lenoobozta az Objectünk, erre az úgy döntött, hogy úszik egyet, mert megsértődött. Mindezt kritikus helyzetben, amikor már fordítottunk szinte a semmiről, erre az besérül. Beszarok. Persze döntetlen lett, mert a maradék BC buzi az összes artista elbújt. Lassú szarokkal meg nem találtuk meg sehogy, cappelni meg nem tudtunk, mert a basecamper WTF panzer nehezen akart onnan kihalni a másik artyval együtt.