418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A tüzérséghez csak annyit ,ha mindig újoncokkal tűzérkedsz biztos a kudarc .Én pl. egy csapattal önjárózóm így mindig át kell csak képezni a csapatot ,éy egy idő után már nem minősülnek vissza tudásban ... -
LeTKztad? -
foxbat88fx #321131 ma is sikerült egy új barátot szereznem :DDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nincsen "nagy kempelős csata", csak te vagy lusta venni a fáradtságot, hogy átcammogj a Mausoddal a pálya egyik végéből a másikba 2 perc alatt. -
Ez az, hogy te csak a szerencsével játszol. Nagyon skilles vagy. Kilövöm én magamnak a T9-10 medet, nem kell hozzá nyomorék szerencselovagok segítsége. -
De, csakis az artyk miatt lesz kemp. A TD-hez oda tudsz osonni úgy, hogy nem lát meg. Pont olyan utakon keresztül, ahol az arty kilő 1 lövésből. -
Sir Charles #321127 Nincs olyan tankod, ami a küldihez kellene. tier IV vagy fölötte japán amcsi és brit tankok -
szatomi30 #321126 Sziasztok! A mostani Guadalcanal Landing küldiket miért nem engedi csinálni? Azt írja hogy nem elérhető, mert nem felelek meg a követelményeknek, de ha rámegyek hogy Requirements akkor nem ad be semmit. -
Gyuszopapa #321125 A sok TD nem gond,mivel biztos vagyok benne hogy campingezés lesz.A csatáim nagy részét nehéztankban játszom többnyire frontból kell támadnom mert ezzel a sebességgel esélyem nincs flankelni,tehát ha támadok főleg a mostani játékosállománnyal a hátam mögött biztos a halál esetenként 0 sebzéssel.Ami prém nélkül nagyon nagy mínuszos kört eredményez.
Egy módszert használok bekempelek én is és ha kell nekik a nyerés akkor támadnak és akkor én vagyok előnyben.Ha hegy nem megy mohamedhez,mohamed megy a hegyhez.Még ha vesztek is de legalább képes vagyok sebezni és veszteséget okozni nekik. -
Kubukli #321124 Üdv mindenkinek!
A mostani akcióban a lenti tankok közül az egyiket van lehetőségem megvenni. Ki, melyiket ajánlja?
T25/2
Hellcat (korábban már megvolt, most gondolkodom a visszavásárláson)
T29 (szintén volt már, de nem ment vele jól, a T32 bejövősebb volt)
AT-8
Comet
FV304
Vélemény?
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.08.09. 11:22:31 -
Frankie69 #321123 Soha nem lesz, ezt Te is tudod. Helyette van jó kis ösztönző rendszer, hogy a fene vinné. -
madmanic #321122 ez vicc... nem bírok végigjátszani EGY CSATÁS SEM, pillanatok alatt 0-8... vagy egyedül hagy a sok lemmingsperma..
szánalom.. Volt egy 13K csatás 6(!!!) wn8 cal. Az artynk előrerohan scoutolni és be is mondja a nyomorék, hogy suicide scout... Csatánként minimum 2 BOT.
Az istenverte orosz meg csak vedeli a vodkát ahelyett, hogy végre skill based MM et csinálna.. -
aru #321121 Én ugyan ezt szoktam TD-vel, csak ott tőlem függ az, hogy talál e a lövésem és nem Vlagyimiírtől a proggertől! -
Nekem a triplakillem volt úgy, hogy éppen visszajöttem a böngészésből mert klántársamnak kerestem egy mod linkjét, közben betöltött az s-51 XD -
Az lényegtelen... Amiket írtál ezen az oldalon és az hogy nemigazán rémlik ebből a fórumból a neved erre engedett következtetni. Nem szoktam senkinek az adatlapját nézegetni mert pont letojom, de ha ezzel megsértettelek akkor bocsesz.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.08.09. 10:54:46 -
Gyuszopapa #321118 Én is kipróbáltam az artyzást van kb. 80 csatám velük.Nagyon unalmas egy dolog,úgy csináltam 4 killt hogy mellette elfogyasztottam egy komplett vacsorát.Tehát 1 kézzel játszottam,ez mindent megmagyaráz az artyzás nehézségéről.Volt hogy rámszaladtak,fordulásból kilőttem a támadót nem kellett várni a szűkülésre.Ellenben ha én támadtam az artyra és nem vártam hogy rászűküljön az ágyú még 50-60 méterről is mellément. -
aru #321117 Alregje? Régebb óta vagyok itt, mint te... legalább nézzél ha már nem látsz! :D -
-
carp3tm0nster #321115 a pálya másik sarkában általában teljes biztonságban nem ráérsz? -
és várd ki a 30 másodpercet lövésenként ... -
carp3tm0nster #321113 az artyzás olyan mint anno a Dune II. felülnézetből klikk az ellenre és máris kész -
Ha valakinek még az artyzás is nehéz arra már nem szavakat sem egyszerű találni...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.08.09. 10:36:36 -
A flanszia artik mindíg betalálnak gyorsan lőnek és 90 százalékba betalálnak, tudom mert próbáltam... -
Lucifer001 #321110 Én teszt szerón többet is kipróbáltam, több nemzetet . Sőt 41 tankom közül az egyik IX es G.W. Tiger . ( kell , hogy abból a szemszögből is megismerje az ember a játékot ) Ha nem tudom mire képes , akkor nem tudok ellene védekezni " . Utálom ezt az állat fajtát . tier8 , tier9 med/ heavym nem egyszer menet közben kilőtte 1 arty . De mégis szükség van rájuk valamilyen szinten . hisz a nagy kempelős csatákat , ha van spot ők bontják meg . Mindegy . Nem azért írtam , hanem totál félreértem " aru" hozzászólását , miszerint akkor egy tüzér találati aránya 25% , és " a következő 4 célzott lövés meg 100-200 méterrel mellé megy "
-
így van, ahol tudom hogy kb hol fog jönni az első spot, és már rá vagyok szűkülve
jön is az első spot, még kb. senki sem lőtt, de nekem már van 400+ sebzésem tök kényelmesen -
Még mindig nem jött össze a vasara való, úgyhogy fps hiányában többnyire csak artyzni tudok rendesen. De valami rettenetesen egyszerű. Nagyjából lehet tudni kire hol lehet számítani, beállok valahova, odaszűkülök és nyomom a like-okat. Ha a random meg ellenem játszik és minden mellé megy arra is megvan a trükk. Megvárom amíg lemegy a spot a célpontról és a helyet lövöm ahol áll, akkor szinte biztos a találat... -
lol -
madmanic #321106 teljesen mindegy artista looser -
carp3tm0nster #321105 kipróbáltam a hummel-ig bírtam a német ágon... -
Na ez kinek az alregje?
-
aru #321103 Sokkal gázabb 20 TD, mert meg sem lehet mozdulni. Ha van 4 arti oldalanként 0 TD akkor ott mehetsz, mert ha megállsz akkor meghaltál.
Szerintem próbáld ki milyen arti, mint állatfajta. 40-50 másodperc töltés, 20-30 másodperc célzás, 75% szerencse, hogy Vlagyimír a progger éppen akarja-e, hogy találj. Ehhez még hozzájön az, hogy pont akkor nincs spot amikor betöltöttél és még végig is nézheted föntről amint lemészárolják a csapatodat.
TD-vel meg csak beülök a bokorba, ide-oda átforgok, max 10s a célzás és garantált 1000 körüli sebzés minden második lövésnél. -
carp3tm0nster #321102 minden lövés talál? ne viccelj már! artynál kb minden 10. ami mellé megy mikor engem lőnek. ha talál akkor legalább két modul ÉS legénység tag annyi. ez azért nem mondható el a td-ről... nem akarok vitát, de sokkal gázabb 4-5 arty egy meccsen, mint a sok td. -
madmanic #321101 Idióta csapattársak -
Hála az égnek már régen csaptak ki így egy lövéssel. Bosszankodtam kicsit (kredit hiány van, így annyira nem kicsit) majd sok sikert kívántam a társaimnak és mentem tovább. -
Rég jártam erre... kimaradtam valamiből vagy csak a szokásos? -
Med szakikat kérdezném, Centurionra mit tanácsoltok (felszerelés, használati mód, egyebek)? -
aru #321097 És? Attól még igaz a 75% lucky faktor. Ha szerencsém van akkor t9-t10 medet csapok ki egy lövéssel... a következő 4 célzott lövés meg 100-200 méterrel mellé megy. Milyen fura, hogy amikor TD-vel megyek akkor minden lövés talál és annak sokkal nagyobb a dps-e is. -
madmanic #321096 főleg a táras fos arty ami 4 másodpercenként lő... -
Tegnap a Löwém csapták ki egy lövésre, pont beértem szikla mögé azt hittem "biztonságban" vagyok míg tovább megyek.. -
Idióta csapattársak <- ez tízezerszer jobban idegesítőbb mindennél, és minden hibánál ami a wotban van. A játék hiányosságait és játékmenetét úgy-ahogy ki lehet játszani, küszöbölni, együtt élni vele. De a hülyéket nem tudod megválasztani, azokat bevágja melléd a random ...