418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Hát még a többiek hogy örültek neki
  • Kantalusz
    Hát nekem olyan 5/10 a nagy "védd magad" akció sikeressége átlagban, de ez is nagyon változó (inkább típustól mint helyzettől), mostanában pl szivat az RNG rendesen... nem tudom a többiek milyen zsírral kenik a csövet, de tegnap is 5 teljesen becélzott lövésből 1 splash lett, nomeg 10 méterről elvitte a ház sarkát a he... örültem is a rape-nek utána...
  • N3suten
    Nekem nem engedi ezt a küldetést mégis azt írja már meg van 33 szor
  • Userx2
    Akciók, kedvezmények
    Itt mindig láthatod, az éppen aktuális akciókat.
  • suba53
    Ez szép táblázat. Azt viszont nem értem, hogy a játékon belül miért nem lehet ugyanúgy követni a legénység XP pontjait, mint minden mást.
    Látom hogy mennyi XP van, mennyi kredit van, miből mennyit kapok egy csata után stb, de a legénységi XP-ről egy mukk sincs.
    Vajon miért?
    A személyes file amit mutat az röhej. A következő 1%-ig kb mennyi csata kell. Nesze semmi fogd meg jól.
    Ahelyett hogy azt mutatná, hogy mennyi van, mennyi kell a 100%-hoz, az adott csata mennyit hozott és kész. Mindenki tudná, hogy hol tart. De így ? Egy vicc.
    Ezt miért nem firtatják a kérdésekben az emberek, akik olyan "bölcseket" tudnak kérdezni amúgy?
  • Count Adyn
    10 ből 4 kb:D Brit 7 es artival szopok mostanság, hogy legyen artiból is 2db 10 esem, volt olyan köröm hogy 14 fullra szűlült lövésből összejött 34 splash damage...:D
  • Oddball29
    Nem emlékszem. De valami nagy kisiklásnak kellett lennie, mert 95%-ban ki van kapcsolva nálam a chat. Jellemzően full gold spam papír tankokra és/vagy nagy vassal kempelés, ami vörös posztó.
  • kisbesi
    Oké, köszi.
  • Kronos79
    Lesz egy közvetítés gamescomról. Ezt a www.twitch.tv oldalon találod majd. Azon belül a browse gomb majd a world of tanks kép keresése segít, hogy odatalálj. Ezen a streamen fogják majd bedobni a dance partyk után.
    Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2014.08.12. 14:26:11
  • SzocsA
    Nekem az össze artyba van venti amire fel lehet rakni. a legénységen elit alakulat, + minden csatába csoki vagy kávé vagy kóla.
  • kisbesi
    Valaki elmondaná nekem, hogy ezek a kódok hol lesznek elérhetőek? A játék közben jelenik meg a kód?
  • SzocsA
    Mert nem azé!
    Volt egy csomó ilyen lövésem, artyval.
    Két napja, egész nap csak artyztam, szinte mindent eltaláltam amit becéloztam, nagyon jól adta.

okosszöszi26 #321487

A mi bc artynk menet közben olyan kapáslövést adott le az enemy bc artyjára, hogy csak néznél.
    Vesztésre álltunk, kevesebb tank, az e75ünk bement foglalni, a bc is az enemy bázis közelében volt. mondtuk neki mennyen foglalni.
    bement a foglalókörbe, de nem állt meg, mert egyből felspotolta a hátsó úton, a hegyről lejövő enemy artyt, aki viszont leállt és elkezdett célozni. olyan gyorsan történt az egész, a két tank között lehetett vagy 200 méter kb.
  • Tono34
    Azért egy JT88 szakasz is tud szépen amortizálni :)
  • Schundi
    Hát, nem egy obj 268 de meg lehet vele lenni. Ha már körbefutkározzák, akkor régen gond van, de seggel nekitolatva valami sziklának még úgy is sikerül időnként megvédeni magam a medek ellen. Ez mondjuk inkább az ágyún és a páncélon múlik, mint a fordulékonyságon, az is igaz.
    De a sebességéhez képes nem vészes, tűrhető. 22 d/s A stock JT 24 d/s-t tud.
  • András77
    Hát nem tudom, rakhatsz rá, de százalékos a hatása sajnos, szóval sokat nem ad hozzá. Nekem volt 5 skilles bandával (most már nem sokat használom), de nagyon vigyázni kell vele a flankra, szinte lehetetlen túlélni, ha oldalba vagy mögéd kerülnek. Némi gyakorlattal azért meg lehet sejteni, hogy jönnek és honnan jönnek, de ennyi a maximum amit lehet tenni. Meg olyan helyen tanyázni, hogy lehetőség szerint valaki fedezzen. Cserébe az ágyúja kiváló, ha jó helyen van a tank, akkor akár egy komplett szárnyat fel tud tartani.
  • Master91
    sofőrre lehet 2 fasza skillt rakni ami ezt megoldja
  • András77
    Hogy mivan? Jól fordul a JT8.8? Sajnos nem. Lehetséges, hogy a nagy JT-vel kevered, mert a JT8.8 úgy fordul, mint egy anyahajó. IS6 körbefutja, pedig az nem gyors tank.

• Pares
    Na nekem a 75k xp-s küldivel az első skill 94%-ból lett második skill 45%.
  • okosszöszi26
    aki artizik ugyan árulja már el nekem, hogy hányszor szokott sikerülni, kapáslövésből kilőni a hirtelen a közelében felbukkanó ellenséget?

amikor még én is artiztam, nekem 10-ből tán 2-szer sikerült

namost valami történhetett ezekkel a köcsög artikkal, mert az utóbbi időben MINDEN EGYES ALKALOMMAL kilőnek így ezek a kis ge.ik
  • DasIsFuck
    pedig az artival a legfrusztrálóbb a játék.
    a legnehezebb húzni a legénységet,szinte játszhatatlan a felszerelések nélkül és kurva random az egész.

Én régebben artiztam többet kb 100 csatát a hummelle amikor még t5-ös volt.
    pl 300-nál többet én nem nagyon sebeztem semmibe.
    Pár hónapja már megint van artim(gwpanther) van rajjta minden felszerelés amit rakhattam rá, de pár csatát játszottam vele és inkább hAgytam a fenébe.
    Elképesztően frusztráló játszani velük a giga random faktor miatt...(persze teszt szerón volt szerencsém a nagyobbakat kipróbálni,eleve 100%-os legénységgel meg minden lófaxxal más kategória volt, de ugye ezt live szerón nem tudom megcsinálni.
    Ott felzabálja az ember türelmét amíg használhatószintre hozod és nem beszélve arról, hogy baromi unalmas tud lenni vele a játék vagy rettentő kiszolgáltatott vagy a csapatnak.)
  • Schundi
    Volt egy haverom, annak az unokaöccse egyszer látott olyat, hogy nem... :-)
    Viszont az egyet a láncba - egyet a fejbe - egyet a láncba sorozattal lebontani egy heavyt vagy oldalba kapott TD-t priceless... :-)
    Eléggé magas szintű (3. skilles) legénységgel 4.6 alatt tölt, pontos, és gyorsan szűkül.
  • Tono34
    A motort mindig kilövik...
  • Schundi
    Én nagyon szeretem a JG8.8-at, de gyorsasággal nem lehet vádolni. Nem vészesen lassú (mint pl a T95) de nem gyors. Fordulni eléggé jól fordul azért. Viszont ha akárcsak sárgára is lövik a motort, akkor már megette a fene a mozgást, brutálisan lelassít.
  • Sunsetjoy
    Bocs, tényleg elszúrtam. Megzavart a sok nulla - a táblázat nem rossz gondolom, csak 10000-es beosztásnak véltem a 100000-es beosztást. :D
  • Tono34
    Nem egy hetzer v stug, de ha van jóféle skill akkor elfogadható a fordulás. A medek attól még körbejárhatnak.
  • JeffDunham
    Tudom hogy a legjobb a rof-ja, ezért kérdeztem a mozgékonyságára. :)

A másik. Szeptember végére végzek az összes tartalék legénység kihúzásával. Addig még összekaparok 8 millát a 8-as lightokra. De utána VÉGETEK! Akkor aztán kaptok a pofátokra. :D Az összes SG-s aki basztatott a golddal, olyan goldspam esők kap hogy arról kódul. :D
  • foxbat88fx
    pont most lett meg a misszió....
    chaffee-n első skill-t 57-ről 83-ra vitte fel, a vezetőn be volt kapcsolva a gyorsítás az meg 96% lett
  • besti
    Hogy? kb. 78%-ra viszi fel a 2 . skillt, az elsőt kb. 93-ra. Sztem nem jó ez a táblázat. Itt nézegettem.
  • WR104
    Csak a kezdo crew kepessegeit befolyasolja jelentosen. A 75k nem eleg a 4.skill 99%-rol atbillenni az 5-re.
  • Angelus1991ster
    Na de fasza, akkor +850 gold is meglesz.
  • Tono34
    Én szeretem a JT88-at, rakja T9-be is, de neked mindegy mert golddal lősz . Nagyon jól hozza a kreditet és majdnem 4 másodpercenként lő.
  • Sunsetjoy
    Eszerint elég sokra elég 75000 legénységi xp... első major skill, meg még majdnem 2 skill.

• suba53
    KB mennyire elég ez a 75k crew XP? Egy komplett második skill kitelik belőle? Vagy csak felturbóz egy 60-70%-on állót?
  • Toxyk
    Köszi szépen,akkor vigyáznom kell melyikkel megyek!
  • besti
    Megcsinálod a 60-at és a következőben. Prémes nem kell hozzá.
  • Toxyk
    Sziasztok,a 75k -t mikor adja meg,a 60.-ik csata után,vagy ha a 3 napos prém küldi is megvan?
  • JeffDunham
    A JT8.8 még mindig megéri a 8500 goldot? Mennyire dobálja 9-be? Rusholáshoz mennyire mozgékony?
  • Sunsetjoy
    A top of the tree az mindig 15 napig tartott emlékeim szerint...

itt is látszik...
  • JeffDunham
    Igen így volt az FTR-en.

http://ftr.wot-news.com/2014/07/30/wg-eu-events-in-august/
  • Sheltem
    Ha már ilyen jólinformált vagy mégegy dolgot kérdeznék.
    15éig van a Top of the Treeből az Fv215b

Utána ha jól tudom a gwe100 ág jön, az 16ától várható? Vagy majd szeptemberben ?